כתב נושא: אני רוצה להפנות שאלה לחיים בן פסח.  (נקרא 1972 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
היי חיים, וחג פורים שמח =]

אני בת 16, ואני בכיתה יא'... יש לי מורה לאזרחות שמלמד אותנו בהרבה שיעורים על פוליטיקה.
אסור לו לנקוט עמדה פוליטית, אבל הוא עושה את זה בכל זאת. הוא שמאלני מוצהר, הוא גם סיפר לנו מה הוא בחר בבחירות האחרונות- מר"צ...
הרבה פעמים נכנסתי איתו לויכוחים רגילים בין ימין ושמאל.
הרבה פעמים יצא גם שהוא לא נתן לי לדבר ולהביע את עמדתי, והיו פעמים שהוא הוציא אותי מהכיתה על דעותיי הפוליטיות הנחרצות.
הוא קרא לי גזענית, ושאני מושפעת מאוהדי בית"ר ירושלים.

בכל אופן, השאלה שלי, היא איך אני יכולה לענות לו? מה אני יכולה לעשות בקשר לדיונים האלה, אני לא רוצה להשאיר אותו עם הדעה שהוא צודק בעמדותיו שאני מסכימה איתו, כי היום שאני והוא נגיע להסכמה משותפת לא קיים.
אני גם לא יכולה להתלונן עליו לרכזת או למנהלת, כי כמו שאתה יודע, המדינה שלנו מוצפת שמאלנים.
ביום השנה של רבין כשלא רציתי לבוא לטקסים המתרפסים בפניו, ושלא נתתי לו את "הכבוד הראוי לו" הגעתי לחדר של המנהלת ושם היא והרכזת ניסו לעשות לי שטיפת מוח.

אשמח אם תייעץ לי מה לעשות בנוגע.
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני רוצה להפנות שאלה לחיים בן פסח.
« להגיב #1 ב- : מרץ 09, 2009, 13:51:13 »
אמממ היי נופר אני לא חיים אבל אני בכל זאת רוצה לענות
אני כמעט בגילך וגם לי יש מורה שמאלני לאזרחות (וגם להיסטוריה) וגם אצלי בבית ספר אסור להביע דעה פוליטית,למרות שהוא עושה את זה
ניהלתי איתו הרבה וויכוחים,והוא לא מקבל כלום,אותי הוא דווקא משווה ל"נאצי" "פשיסטי" וכדומה
עכשיו מניסיון המורים האלה לא מקבלים שום דעה אחרת,הם מקובעים בתוך הדעה הקומוניסטית שלהם
אין טעם לנסות לשכנע אותם
הדרך הכי טובה היא להתעלם מהמורה הזה ולנסות להשפיע על הילדים בכיתה/שכבה/בית ספר
כדי שהמורה הזה לא יעשה להם שטיפת מוח

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 09, 2009, 13:54:36 »
גם אני לא חיים בן פסח.
אבל הייתי מציע לך במקום לבזבז זמן על ויכוחים שלא עוזרים בכלום.
פשוט לשבת ללמוד ולחרוש.להצליח בחיים,ולהגיע לעמדה שאת תוכלי להביע דיעותייך הימניות ללא הפרעה.
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 09, 2009, 14:09:18 »
אני לומדת והציונים שלי מעולים ברוך ה'...
אבל המורה מתנכל אליי, הוא מתייחס אליי בצורה לא מכובדת, ואני יודעת שאני לא יכולה להתלונן עליו.
הוא רומז כל מיני רמיזות בכיתה על זה שהימנים הם טיפשים.

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 09, 2009, 14:28:00 »
קודם כל ברוכה הבאה, איזה צרוף מקרים, בדיוק אתמול דברתי על זה שאין לנו נשים באתר, חחח

בשונה ממכם המורה שלי להיסטוריה ואזרחות הוא דווקא ימני הוא אומנם נמנע מלהביע את דעותיו הפוליטיות כי זה אסור כמו שכבר אמרתם אבל בכל מקרה אפשר להבין את זה, לא מזמן היו לנו כמה שעורים על קום המדינה והוא הדגיש שמעולם לא הייתה מדינה פלסטינית או עם פלסטיני ושפלסטין זה השם הרומאי לארץ בכלל הוא גם אמר שליברמן לא באמת ימני כמו שהתקשורת מציגה אותו ועוד דברים.
« עריכה אחרונה: מרץ 09, 2009, 14:29:00 על ידי מגן דוד »

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 09, 2009, 14:33:54 »
בס''ד

ברוכה הבאה לפורום.

אני מסכים עם F-35 LIGHTNING. כדאי להתרכז על שיכנוע התלמידים בכיתה, ולא על ניסיונות שווא לשכנע את המורה השמאלני הזה.

אזו בושה שרשעים כאלה משמשים כמורי הילדים שלנו. כשיום יבוא ונהיה אנו בשלטון בע''ה, נחליף את הבוגדים האלה עם מורים שהם נאמנים לעם ישראל ולארץ ישראל. אבל לצערי הרב, זה יקח שנים (אולי שנים רבות חס וחלילה) עד שנגיע לשלטון. לכן, עכשיו יש לנו מנוולים מהערב רב שמנסים לשטוף את המוח לילדינו ר''ל.

כל הכבוד לך שאת עומדת איתנה בדעתך.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 09, 2009, 17:21:47 »
אני רוצה להגיד לכם שזה מזעזע אבל הוא שוטף גם להם את המוח...
איתי בכיתה יש אולי חמישה או שישה שחושבים כמוני, וכל השאר מעודדים את צורת החשיבה הזאת.
תלו אצלנו בכיתה שלטים של ערבים, שלא נדע! ועוד מאחוריי המקום שלי...
לא יכולתי לסבול את זה והורדתי אותם... היו שם שלטים של מסגדים!!! למחרת מישהו הלשין ואני חטפתי עונש. להגיד לכם תאמת? הרגשתי גאווה גדולה. העונש היה העונש הכי מתוק שהיה לי בחיים.
לא אתן לאף שמאלני קל וחומר ערבי להשחית את המדינה שלי, בטח ובטח בסביבתי ושאני יכולה להשפיע.