עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

עצומה: "אם נפלתי בשבי, אל תשלמו כל מחיר"

<< < (2/5) > >>

omri555:
הערבים מצאו ת'חולשה של ישראל, הם חוטפים חייל וישראל משותקת
אנחנו צריכים על כול אסיר חמאס להוציא אותו להורד ככה לא יהיו לנו אסירים שלהם וככה לא יחטפו חיילים יותר... **** לכל העם הערבי בעולם!!

אחים באמת:

--- ציטוט של: omri555 על אפריל 01, 2009, 12:10:36 ---הערבים מצאו ת'חולשה של ישראל, הם חוטפים חייל וישראל משותקת
אנחנו צריכים על כול אסיר חמאס להוציא אותו להורד ככה לא יהיו לנו אסירים שלהם וככה לא יחטפו חיילים יותר... **** לכל העם הערבי בעולם!!

--- סוף ציטוט ---
ההודעה צונזרה
עומרי היקר, באהבת ישראל גדולה אני אומר לך שאנו חייבים לשמור על החוק
אחרת זה יחזור אלינו כמו בומרנג - ישר למצח ולמועדון השיש.

alon cohen:
לא בכל מחיר צריך לשחרר רוצחים עם דם על הידיים אפילו אם אני ההיתי יושב בשבי של החיות אדם האלה לא ההיתי מוכן שישחרו אותי בשביל כל הנבלות האלה שלאחר שישתחררו יתחיל גל חדש של טרור ואני יעדיף שאחיי היהודים לא יסבלו אני בעד שחרור גילעד שליט אבל לא בכל מחיר וצריך לחסל תמחבלים לפני שמכניסים אותם לכלא כך לא יהיה להם הרבה על מה להתמקח לפיסכופטים האלה

alon cohen:
ותפסיקו לצנזר פה דברים חמא"ס הם רוצחים שאני מאחל להם מוות בדיוק כמו שהם מאחלים לנו אני לא מבין מה מצנזרים פה הם רוצחים עושים פיגועים ואני דורש במותם כמו בארצות הברית יש עונש מוות הגיוני נכון גם פה צריך להיות ואני לא מוכן שניהיה צאן לטבח

אחים באמת:

--- ציטוט של: alon cohen על אפריל 05, 2009, 17:20:55 ---ותפסיקו לצנזר פה דברים חמא"ס הם רוצחים שאני מאחל להם מוות בדיוק כמו שהם מאחלים לנו אני לא מבין מה מצנזרים פה הם רוצחים עושים פיגועים ואני דורש במותם כמו בארצות הברית יש עונש מוות הגיוני נכון גם פה צריך להיות ואני לא מוכן שניהיה צאן לטבח

--- סוף ציטוט ---
הצינזור הוא על אמירות "לא חוקיות", לטענת המשומדים והמוסרים - כמו "מוות ל-..." אתה יודע מי.
כמובן שהתבטאות כמו: מוות למרצחים המוסלמים הנאצים היא תקינה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה