עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
עצומה: "אם נפלתי בשבי, אל תשלמו כל מחיר"
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: DiZaSTeR על אפריל 12, 2009, 13:28:07 ---דווקא כשאני הגעתי לפורום בפעם הראשונה מאוד הפחידה אותי הכביכול גזענות שהייתה בפורום, כשבכל פוסט על ערבים היה כתוב בתגובות "ערבים מוסלמים נאצים", וזה יבריח עוד הרבה אנשים עם ראש פחות פתוח לרעיונות חדשים ונכונים
--- סוף ציטוט ---
א.) בפרוש לא נכון, ממש לא בכל פוסט היה כתוב כך, ישנם משתמשים ספציפיים שעושים את האנלוגיה הזו בפוסטים שלהם, אבל הם לא מייצגים, לא את רוב החברים בפורום ובטח לא את ההנהלה.
ב.) מה בין זה ובין גזענות?
DiZaSTeR:
א. אם אני זוכר טוב האנלוגיה הזאת הופיעה די הרבה פעמים
ב. רשמתי *כביכול* גזענות בכוונה. בכל מקרה, זה נראה כמו גזענות בוטה מאוד, כי אתה מכליל קבוצה גדולה מאוד של אנשים (מוסלמים) ואומר שכולם אנטישמים. אני, שלא פתחתי קוראן מימיי ולא ידעתי שהדברים האלה באמת כתובים בקוראן ושאלה הם בדיוק המצוות בהן מצווה מוסלמי, חשבתי בהתחלה (בלי להעליב) חבורה של גזענים מטורפים.
ההצעה שלי היא שכל אחד ישים בחתימה שלו ציטוט אנטישמי אחד או יותר מהקוראן, ככה ידעו החדשים כי לדברינו יש ביסוס.
שיהיה לכם חג שמח :) אני עוד רגע טס ליוון, תהנו פה בארץ ישראל :)
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: DiZaSTeR על אפריל 12, 2009, 14:38:50 ---א. אם אני זוכר טוב האנלוגיה הזאת הופיעה די הרבה פעמים
ב. רשמתי *כביכול* גזענות בכוונה. בכל מקרה, זה נראה כמו גזענות בוטה מאוד, כי אתה מכליל קבוצה גדולה מאוד של אנשים (מוסלמים) ואומר שכולם אנטישמים. אני, שלא פתחתי קוראן מימיי ולא ידעתי שהדברים האלה באמת כתובים בקוראן ושאלה הם בדיוק המצוות בהן מצווה מוסלמי, חשבתי בהתחלה (בלי להעליב) חבורה של גזענים מטורפים.
ההצעה שלי היא שכל אחד ישים בחתימה שלו ציטוט אנטישמי אחד או יותר מהקוראן, ככה ידעו החדשים כי לדברינו יש ביסוס.
שיהיה לכם חג שמח :) אני עוד רגע טס ליוון, תהנו פה בארץ ישראל :)
--- סוף ציטוט ---
האנלוגיה הופיעה מספר רב של פעמים על ידי כמות מאוד מצומצמת של משתמשים, נא להעמיד דברים על דיוקם.
ולגבי גזענות, נא לעיןן במילון אבן שושן לפירוש המונח, לאמונתו או דתו של אדם, אין שום קשר לגזענות.
יציאה בהתפה מילולית כנגד אדם או קבוצה של אנשים על רקע דתם איננה גזענות ואין לה דבר איתה, זה קשור האחד לשני.
יש פה בפורום די והותר ציטוטים מהקוראן וחלקים אחרים של הקאנון האיסלמי, וכן לינקים לאתרים עם ציטוטים נרחבים מתוכם.
הרבה מעל ומעבר ל-ערבים-מוסלמים-נאצים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה