עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
עצומה: "אם נפלתי בשבי, אל תשלמו כל מחיר"
alon cohen:
אה ועוד משהוא רציני סאדת בה ככה לכנסת. שעשינו את הסכם השלום אם מיצרים. מה כל הכנסת היו עיברים אם אפשר עוד מידע על התמונה הזאת אני אשמח זה פשוט מקומם איך הכניסו אותו לכנסת ככה...
DiZaSTeR:
אלון צודק
כשרק הכרתי את הפורום סלדתי ממנו בגלל שכל פעם נכתב פה "נאצים בולשביקים שמאלנים" וחשבתי בעצם (בלי להעליב אף אחד) שזו סתם חבורה של ילדים קטנים
זה מרחיק אנשים טובים מהפורום, נותן תירוצים לשמאל ובעצם זו ממש זילות השואה
אני מבקש עם כל הכבוד להפסיק להשתמש בנאצים, מהסיבות שציינתי למעלה
אפשר להסתפק ב"מוסלמים רוצחים נבלות" וכיו"ב
alon cohen:
יפה הוצאתה לי תמילים מהפה ישר כוח
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: alon cohen על אפריל 07, 2009, 16:30:51 ---אין לי ספק שהערבים המוסלמים הם כמו הנאצים אם לא יותר גרועים מהם.הם אכן שיתפו פעולה עם הנאצים במילחמת העולם השניה ואפילו תיכננו אם המופתי של ירושלים לסיים את המלאכה אם יהודי ארץ ישראל כל מה שאתה אומר אני מסכים איתך אבל לא צריך לשים תסמלים האלה באופן קבוע ועוד שיהיו לי מול העניים .
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: alon cohen על אפריל 07, 2009, 16:32:44 ---אה ועוד משהוא רציני סאדת בה ככה לכנסת. שעשינו את הסכם השלום אם מיצרים. מה כל הכנסת היו עיברים אם אפשר עוד מידע על התמונה הזאת אני אשמח זה פשוט מקומם איך הכניסו אותו לכנסת ככה...
--- סוף ציטוט ---
לקחת מקרה פרטני של מישהו אחד ועשית ממנו את מהות הפורום, גם אם יש אחד-שניים ששמים את צלב הקרס יחד עם האיסלם או כל הקשר אחר בחתימה שלהם, זה לא מייצג את הרוב ובטח לא את הנהלת הפורום (שלא תראה אצל אף אחד מהם צלב קרס).
אז לא לעשות מכל עכבר, הר.
האמת (לגבי העניבה של סאדאת) זה עלה לדיון בזמנו כשזה היה אקטואלי אבל בחרו להתעלם כמו כל יהודון טוב שמסתנוור מקריאות שלום מפי נמר טורף.
DiZaSTeR:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אפריל 07, 2009, 20:18:55 ---לקחת מקרה פרטני של מישהו אחד ועשית ממנו את מהות הפורום, גם אם יש אחד-שניים ששמים את צלב הקרס יחד עם האיסלם או כל הקשר אחר בחתימה שלהם, זה לא מייצג את הרוב ובטח לא את הנהלת הפורום (שלא תראה אצל אף אחד מהם צלב קרס).
אז לא לעשות מכל עכבר, הר.
האמת (לגבי העניבה של סאדאת) זה עלה לדיון בזמנו כשזה היה אקטואלי אבל בחרו להתעלם כמו כל יהודון טוב שמסתנוור מקריאות שלום מפי נמר טורף.
--- סוף ציטוט ---
דווקא כשאני הגעתי לפורום בפעם הראשונה מאוד הפחידה אותי הכביכול גזענות שהייתה בפורום, כשבכל פוסט על ערבים היה כתוב בתגובות "ערבים מוסלמים נאצים", וזה יבריח עוד הרבה אנשים עם ראש פחות פתוח לרעיונות חדשים ונכונים
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה