כתב נושא: לדעתי חיים צריך לציין בדבריו  (נקרא 4754 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
לדעתי חיים צריך לציין בדבריו
« ב- : פברואר 16, 2007, 15:59:05 »
איום קטיושות על גוש דן מיהודה ושומרון.זיהום מקורות המים של ישראל בידי ערבים,הפלת מטוס נוסעים מנמל תעופה בידי טיל "סטרלה "שירה מחבל מיהודה ושומרון.משמרות המהפכה האירניות וחיזבאללה ביהודה ובשומרון.
בלי יהודה ושומרון כל הארץ גוש דן חשופה לטיל או פצצה אטומית אירנית בשטח קטן.
ת"א תראה כמו חיפה במלחמת לבנון 2.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #1 ב- : פברואר 16, 2007, 16:02:51 »
אתה צודק ב-100% צריך לזעזע את הציבור אני זוכר שהליכוד רצו הם עשו פרסומות על החמאס שיש להם טיל לפה ולפה והם פוגעים במטוסים אתה יודע כמה אנשים שישבו לידי התשכנעו ואמרו בואנה ואו חייבים לבחור בביבי הוא יעצור את כל זה איזה סכנה איזה אסון וכו'..
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

בייקר

• אורח
« להגיב #2 ב- : פברואר 16, 2007, 16:04:25 »
גם המתנחלים עשו סרט כזה באתר של ערוץ 7.

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
« להגיב #3 ב- : פברואר 16, 2007, 16:16:36 »
עוד שני דברים אסוניים שהערבים עושים לנו:
1. תאונות דרכים - הם נוהגים כמו משוגעים וגורמים ללא מעט תאונות. (אני מדבר גם על ערביי ישראל).
2. שודדי עתיקות. - כמי שמכיר את הנושא מקרוב, הם ממש חופרים בכל מיני מקומות בארץ (לדוגמא בחבל לכיש שאין שם נוכחות יהודית מסיבית), וגונבים הרבה מימצאים ארכיאולוגים חשובים ומקורם בעיקר בתרבות היהודית.

אני מקווה שבקרוב בעז"ה יצא לי לכתוב מאמר בנושא הזה של שודדי העתיקות. ימח שמם. באמת.

בייקר

• אורח
« להגיב #4 ב- : פברואר 16, 2007, 16:19:19 »
הצד החיובי בתאונות הדרכים שהערבים הורגים את עצמם.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #5 ב- : פברואר 16, 2007, 16:24:05 »
הצד החיובי בתאונות הדרכים שהערבים הורגים את עצמם.
והצד השלישי שאיזה הומו ערבי ימ"ש נהג שיכור והרג משפחה שלשום בעזרת ה' ישרף בגיהנום ימ"ש וזכרו.
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #6 ב- : פברואר 16, 2007, 16:24:42 »
דרך אגב חוץ מאיום הטילים ומהחבלים ימ"ש וזכרם בעזרת ה' ישרפו בגיהנום עם גם עוקרים עמודי חשמל זו תופעה חדשה למי שלא בעניינים.
יגאל=גואל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 16, 2007, 16:25:34 »
על זה הייתי פותח אשכול נפרד.
יצא לי ב98 לראות טרנזיט שעוקף אותי במהירות בכביש המנהרות בדרך לגוש עציון. זה היה ערב שבת.
אחרי 2 דקות ראיתי שהיתה התנגשות עם מונית ערבית אחרת ואת נוסעי הטרנזיט מוטלים על הכביש חלקם בחיים וחלקם לא. כמה פאטמות מפגרות מייללות כמו בהמות על החזירים שהתפגרו שם. לא הספקתי לספור את הגופות בנסיעתי, אבל לדעתי הם היו הרבה מעל המותר ברכב אחד.

בירכתי "ברוך שעשה לי נס במקום הזה" והמשכתי.

הערבים נוסעים כמו מטורפים גם בכבישי יהודה ושומרון (מי שמכיר את כביש 60 - יודע שזה ממש מערב פרוע על הכביש).

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #8 ב- : פברואר 16, 2007, 16:27:53 »
על זה הייתי פותח אשכול נפרד.
יצא לי ב98 לראות טרנזיט שעוקף אותי במהירות בכביש המנהרות בדרך לגוש עציון. זה היה ערב שבת.
אחרי 2 דקות ראיתי שהיתה התנגשות עם מונית ערבית אחרת ואת נוסעי הטרנזיט מוטלים על הכביש חלקם בחיים וחלקם לא. כמה פאטמות מפגרות מייללות כמו בהמות על החזירים שהתפגרו שם. לא הספקתי לספור את הגופות בנסיעתי, אבל לדעתי הם היו הרבה מעל המותר ברכב אחד.

בירכתי "ברוך שעשה לי נס במקום הזה" והמשכתי.

הערבים נוסעים כמו מטורפים גם בכבישי יהודה ושומרון (מי שמכיר את כביש 60 - יודע שזה ממש מערב פרוע על הכביש).

שדרך אגב הם לוקחים שוהים בלתי חוקים ממצרים והם נוסעים במהירות עצומה שלא יתפסו אותם ימ"ש בעזרת ה' ישרפו בגיהנום!
יגאל=גואל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : פברואר 16, 2007, 16:29:25 »
הערבים גם גונבים כל דבר אפשרי.
בקשר לעמודי חשמל הם עושים זאת כי הם גונבים מתכת מכל סוג שהוא, ובטון מכל סוג שהוא.
הם גונבים עצים, בטון, מתכות ומיים.
הם ממש מזיקים לתשתיות שלנו, והם עטים - על אתרי בנייה כמוצאי שלל רב.
הם גונבים אפילו חול! ראיתי המון פעמים חפירות לא מובנות של חול.

כמו שחים אומר - האיסלאם דת שלא יוצרת  - דת שמפגרת אנשים - אז הם עושים כסף מהתשתיות שלנו. ימח שם.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #10 ב- : פברואר 16, 2007, 18:36:17 »
הערבים גם גונבים כל דבר אפשרי.
בקשר לעמודי חשמל הם עושים זאת כי הם גונבים מתכת מכל סוג שהוא, ובטון מכל סוג שהוא.
הם גונבים עצים, בטון, מתכות ומיים.
הם ממש מזיקים לתשתיות שלנו, והם עטים - על אתרי בנייה כמוצאי שלל רב.
הם גונבים אפילו חול! ראיתי המון פעמים חפירות לא מובנות של חול.

כמו שחים אומר - האיסלאם דת שלא יוצרת  - דת שמפגרת אנשים - אז הם עושים כסף מהתשתיות שלנו. ימח שם.
הסוף עם הנבלות הללו יהיו בהשמדתם.
יגאל=גואל