כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח המוכשר והצדיק  (נקרא 1663 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
שאלה לחיים בן פסח המוכשר והצדיק
« ב- : מרץ 03, 2009, 09:27:45 »
חיים למה אתה מזניח אותנו הישראלים ולא עושה לנו גם תכנית שאלות ותשובות בשפת היהודים?
אתה לא חושב שיותר חשובה התנועה פה בישראל?  :old_cry:
« עריכה אחרונה: מרץ 03, 2009, 09:28:41 על ידי סאי »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 03, 2009, 09:50:26 »
בס''ד

אני מודה לך.

התנועה בארץ ישראל חשובה פי אלף מהתנועה בארה''ב.

אני עושה תוכנית שאלות באנגלית כי לא עשיתי סרטונים באנגלית הרבה זמן. במשך שנה בערך, כל הסרטונים שלי היו בעברית. עשיתי מאות סרטונים בעברית. לכן, תוכנית השאלות שאני עושה באנגלית הייתה הקשר היחיד שלי עם חברינו באמריקה.

אמנם כעת אני גם לא עושה סרטונים בעברית אבל אני משקיע הרבה זמן מאחורי הקלעים לתנועה בארץ ישראל. למשל העליתי לפני יומיים 20 סרטונים (ישנים) בעברית ליוטוב, ואני מתכוון להעלות הרבה יותר ב''נ בע''ה.

ואני גם מתכוון בע''ה לערוך סרטונים חדשים בעברית בעתיד הלא רחוק ב''נ.

הגאולה שלנו רק תבוא בארץ ישראל.
« עריכה אחרונה: מרץ 03, 2009, 09:52:07 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
« להגיב #2 ב- : מרץ 04, 2009, 06:37:06 »
בס''ד

אני מודה לך.

התנועה בארץ ישראל חשובה פי אלף מהתנועה בארה''ב.

אני עושה תוכנית שאלות באנגלית כי לא עשיתי סרטונים באנגלית הרבה זמן. במשך שנה בערך, כל הסרטונים שלי היו בעברית. עשיתי מאות סרטונים בעברית. לכן, תוכנית השאלות שאני עושה באנגלית הייתה הקשר היחיד שלי עם חברינו באמריקה.

אמנם כעת אני גם לא עושה סרטונים בעברית אבל אני משקיע הרבה זמן מאחורי הקלעים לתנועה בארץ ישראל. למשל העליתי לפני יומיים 20 סרטונים (ישנים) בעברית ליוטוב, ואני מתכוון להעלות הרבה יותר ב''נ בע''ה.

ואני גם מתכוון בע''ה לערוך סרטונים חדשים בעברית בעתיד הלא רחוק ב''נ.

הגאולה שלנו רק תבוא בארץ ישראל.

אבל לא יותר כדאי לשמור על קשר אינטרקטיבי עם הישראלים שיוכלו לדבר איתך ולקבל תשובה בשידור?
זה יותר מלהיב ואנשים יכירו אותך ככה יותר טוב אני חושב. ראיתי שעשית פעם תכניות כאלה בארכיון אבל הקישורים שם לא עובדים ונורא רציתי לשמוע  :old_embarrassed:

נורא חבל חיים. אולי תשנה את דעתך בכל זאת ותעשה גם לנו? אפילו תכנית קצרה אם קשה לך
« עריכה אחרונה: מרץ 04, 2009, 06:38:24 על ידי סאי »