כתב נושא: אובאמה אמר שארה"ב תיסוג מעירק  (נקרא 2790 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אובאמה אמר שארה"ב תיסוג מעירק
« ב- : פברואר 26, 2009, 23:09:04 »
תוך 18 חודש.בלבנון תהיינה בחירות.לדעתי צפויה לנו מדינה שיעית מטהרן דרך בגדד ועד לצור כשסוריה מדינת חסות.העלאוים הם שיעים.מדינה גרעינית.
אגב לפי השיעים ירושלים איננה קדושה בכלל.אני מדגיש לפי השיעים לא לפי הסונים.
מעצמה שיעית גרעינית עם מליוני פנאטים,בשטח ענקי זאת סכנה לשלום העולם עם חיזבאללה ארגון הטרור הגדול בעולם שינצח בבחירות.עם טילים ותסביך מוות ומול נשיא אמריקני פרו מוסלמי!
מי יעצור אותם?ליברמן?
תתחילו להתפלל או תמשיכו!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #1 ב- : פברואר 26, 2009, 23:28:54 »
תוך 18 חודש.בלבנון תהיינה בחירות.לדעתי צפויה לנו מדינה שיעית מטהרן דרך בגדד ועד לצור כשסוריה מדינת חסות.העלאוים הם שיעים.מדינה גרעינית.
אגב לפי השיעים ירושלים איננה קדושה בכלל.אני מדגיש לפי השיעים לא לפי הסונים.
מעצמה שיעית גרעינית עם מליוני פנאטים,בשטח ענקי זאת סכנה לשלום העולם עם חיזבאללה ארגון הטרור הגדול בעולם שינצח בבחירות.עם טילים ותסביך מוות ומול נשיא אמריקני פרו מוסלמי!
מי יעצור אותם?ליברמן?
תתחילו להתפלל או תמשיכו!
הוא לא רק אמר, אלא גם נתן הוראה כזו לצבא בתפקידו כראש הכוחות המזויינים של ארה"ב (זה מעמד הנשיא),] גם לפי הסונים ירושלים לא קדושה בכלל, זה פיקציה הסטורית, ירושלים לא מאוזכרת כלל בקוראן ולו פעם אחת, אל אקצא האמיתי נמצא אי שם בחצי האי ערב.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : פברואר 26, 2009, 23:30:00 »
כוונתי שסוני לא יטיל פצצה על ירושלים שיעי כן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : פברואר 26, 2009, 23:49:53 »
כוונתי שסוני לא יטיל פצצה על ירושלים שיעי כן.
אני לא בטוח.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 27, 2009, 11:05:16 »
הוא לא רק אמר, אלא גם נתן הוראה כזו לצבא בתפקידו כראש הכוחות המזויינים של ארה"ב (זה מעמד הנשיא),] גם לפי הסונים ירושלים לא קדושה בכלל, זה פיקציה הסטורית, ירושלים לא מאוזכרת כלל בקוראן ולו פעם אחת, אל אקצא האמיתי נמצא אי שם בחצי האי ערב.

היכן בדיוק נמצא אל אקצא?  היה לי וויכוח עם חבר שמאלני ואמרתי לו שאל אקצא לא נמצא בירושלים אבל לא ידעתי היכן

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 27, 2009, 11:14:11 »
היכן בדיוק נמצא אל אקצא?  היה לי וויכוח עם חבר שמאלני ואמרתי לו שאל אקצא לא נמצא בירושלים אבל לא ידעתי היכן
לצערינו מסגד אל אקצא נמצא בירושלים בהר הבית איפה שעמד פעם בית המקדש.

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 27, 2009, 11:33:23 »
לצערינו מסגד אל אקצא נמצא בירושלים בהר הבית איפה שעמד פעם בית המקדש.
הוא מתכוון למקורי שמוזכר בקוראן.

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 27, 2009, 12:42:40 »
הוא מתכוון למקורי שמוזכר בקוראן.
פרשנויות מוסלמיות קדומות, שאינן מקובלות היום, מייחסות את "המסגד המרוחק ביותר" להיכלות עליונים ולאו דווקא למקום מסוים על הארץ.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : פברואר 27, 2009, 13:36:39 »
פרשנויות מוסלמיות קדומות, שאינן מקובלות היום, מייחסות את "המסגד המרוחק ביותר" להיכלות עליונים ולאו דווקא למקום מסוים על הארץ.

היה גם זיהוי למסגד שכזה בצפון סעודיה של היום, רק בערך מאה שנה לאחר כיבוש ירושלים ע"י החליף השני עומאר איבן אל חטאב, ירושלים "אומצה" על ידי האיסלם ואני היטב מודע לעניין שירושלים הייתה כיוון התפילה של הכת הקרובה למוחמד בימי חייב לפני ההג'ירה למדינה והחלפת הרטוריקה בקוראן על ביחס ליהודים (סוראת אל מדיניה).
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2009, 13:38:44 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל