כתב נושא: דיון-משהו להגיד על הלא יהודים בארץ(לא ערבים)  (נקרא 2400 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ימיני לנצח

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני דיברתי עם ילד אחד מהביה"ס שלי שהוא רוסי אטיאיסט שעשו לו טבילה ושאלתי אותו שאלה היפוטית שאם תהיה מלחמה אם רוסיה
אז מה הוא יעשה והוא אמר בלי שמץ של בושה שהוא יתגייס לצבא הרוסי משמע שהוא לא נאמן לארץ!!
הפואנטה היא שאם הימין האמיתי יעלה לשלטון מה יהיה גורלם של הלא יהודים הרוסים שהרי ברור שהנאמנות שלהם היא לצבא הרוסי
ולרוסיה ויש אפשרות סבירה שרוסיה בעלת בריתם של הערבים תעזור להם במקרה של מלחמה משמע רבע מליון לא יהודים
שיהיו האויב שלנו מבפנים!! ביחד עם עוד 1.5 מליון מוסלמים!!
מה אתם חושבים?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
דיון-משהו להגיד על הלא יהודים בארץ(לא ערבים)
« להגיב #1 ב- : פברואר 26, 2009, 18:15:04 »
אני דיברתי עם ילד אחד מהביה"ס שלי שהוא רוסי אטיאיסט שעשו לו טבילה ושאלתי אותו שאלה היפוטית שאם תהיה מלחמה אם רוסיה
אז מה הוא יעשה והוא אמר בלי שמץ של בושה שהוא יתגייס לצבא הרוסי משמע שהוא לא נאמן לארץ!!
הפואנטה היא שאם הימין האמיתי יעלה לשלטון מה יהיה גורלם של הלא יהודים הרוסים שהרי ברור שהנאמנות שלהם היא לצבא הרוסי
ולרוסיה ויש אפשרות סבירה שרוסיה בעלת בריתם של הערבים תעזור להם במקרה של מלחמה משמע רבע מליון לא יהודים
שיהיו האויב שלנו מבפנים!! ביחד עם עוד 1.5 מליון מוסלמים!!
מה אתם חושבים?
צריך להודות ל"מדינה" שכה טרחה להביא את הגויים הגמורים הללו לארץ, אינני מבין למה הם פה, סעיף הנכד בחוק השבות מביא לפה אנשים שאפילו הכלב שלהם לא יהודי.
אגב, הנה עוד כמה דוגמאות לגורמים, יהודיים שהיו מצטרפים או לפחות עוזרים להכין את הדרך לכניסת הצבא הרוסי (האדום) לארץ להלן תזכורת:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13684.0.html
« עריכה אחרונה: פברואר 26, 2009, 23:13:53 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 26, 2009, 20:09:20 »
איזה שטויות..
שמעתי שאתה חוזר את כל הדרך...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 26, 2009, 23:22:56 »
אי אפשר לצפות מרוסי נוצרי, נצר לקוזאקים
ששחטו, עינו ואנסו יהודים במשך אלפי שנים
שיהיה נאמן לעם היהודי.

אפשר לצפות שחלק קטן מהם יתגייר בגיור אמיתי
ויצטרף לשורות העם היהודי, אבל עם מאסה של
350,000 סלאבים אין מה לעשות חוץ מלהעיף
אותם חזרה לרוסיה.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 27, 2009, 01:18:48 »
מה גורם לכם לחשוב שכל הגויים בא"י הם אויבי המדינה? אני בעצמי גוי, עכשיו תזרקו אותי מכאן? אני מכיר גויים שייתנו את נשמתם למען המדינה.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 27, 2009, 06:28:19 »
לא כולם ככה יש כאלה שפשוט לא מרגישים שייכים למדינה גם אני לא יהודי (אני רק רבע זה לא נחשב על פי ההלכה) ואני ממש לא בוגד ולא אצטרף לערבים

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : פברואר 27, 2009, 13:07:56 »
דה לומינוס אתה חסיד אומות העולם.העובדה שאתה עוזר לנו ולתנועה תבוא עליך ברכה ואנו רוצים אותך איתנו.מי שמקובל על חיים בן פסח מקובל עלינו.לאף אחד אין סמכות לגרש אותך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : פברואר 27, 2009, 13:40:08 »
מה גורם לכם לחשוב שכל הגויים בא"י הם אויבי המדינה? אני בעצמי גוי, עכשיו תזרקו אותי מכאן? אני מכיר גויים שייתנו את נשמתם למען המדינה.
אף אחד לא יגרש אותך, המבחן הוא הנאמנות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל