כתב נושא: הרצל והציונות - האמת מאחורי השקר והשנאה ליהדות  (נקרא 12116 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד

האם שאלתם את עצמכם אי פעם: למה דוקא בארץ ישראל הקיטוב בין החילוניים לדתיים כזה גדול?
האם קיבלתם תשובה?
ובכן, הגיע הזמן...

לפניכם מסע לתוככי הבעיה שמעסיקה את אזרחי ישראל בשנים האחרונות, מה באמת התכוונו ראשי הציונות לעשות בארץ ישראל, מה היו דיעותיהם האמיתיות לגבי אחיהם החרדים? באיזה אמצעים הם השתמשו כדי לממש את חזונם, דהיינו: מדינה חילונית ובה אזרחים סוג ב` ``הדתיים``.
אנשי אקדמיה בליווי קטעי ארכיון מדברים על מה שלא שמעתם ומה שלא תשמעו בשום מקום אחר...
כל האמת ורק האמת אודות המאבק המתמשך של ``הציונים`` ביהדות המקורית, הטריקים המלוכלכים, השקרים, והפשעים.
אתם חייבים את זה לעצמכם!

אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הרצל והציונות - האמת מאחורי השקר והשנאה ליה&#
« להגיב #1 ב- : פברואר 24, 2009, 21:21:05 »
אתה בנאדם בלי בושה, הדתיים שאתה מגן עליהם ואני בטוח שאתה אחד מביניהם ושוב אני לא עושה הכללה אבל העובדה ההסטורית היא כזאת שמאז חורבן בית שני כשכל היהודים היו דתיים הייתה גלות ובבערך 100 שנים של ציונות הוקמה מדינה יהודית אז אין לך שום זכות ללכלך על הציונות, עכשיו בהקשר לדתיים אותם דתיים שאתה מדבר עליהם ושוב אני אומר רובם ולא כולם לא תורמים דבר למדינה, הם נהנים מקצבאות ילודה לא משלמים מיסים לא עושים צבא ותרומתם היחידה היא שהם מתפללים למעננו.

תגיד לי אחרי 2000 שנה שרק התפללתם ולא קרה כלום איך ב100 שנה של עבודה מעשית ולא של תפילות הוקמה מדינה?

והקטע הזה שהרצל פגע ביהדות וכל זה, זה נתון לוויכוח אבל בהישגים של הציונות אין שום זכות לזלזל
« עריכה אחרונה: פברואר 24, 2009, 21:21:52 על ידי m4a1 »

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הרצל והציונות - האמת מאחורי השקר והשנאה ליהדות
« להגיב #2 ב- : פברואר 24, 2009, 21:53:11 »
מסכים , אסור לזלזל ביהדות ולא בחרידים
אין נפריד בין הציוניות לדת , נשאר בלי ציונות ובלי דת , צריך לדעת את השילוב המתאים ולהתמיד בו .!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #3 ב- : פברואר 25, 2009, 10:55:48 »
אתה בנאדם בלי בושה, הדתיים שאתה מגן עליהם ואני בטוח שאתה אחד מביניהם ושוב אני לא עושה הכללה אבל העובדה ההסטורית היא כזאת שמאז חורבן בית שני כשכל היהודים היו דתיים הייתה גלות ובבערך 100 שנים של ציונות הוקמה מדינה יהודית אז אין לך שום זכות ללכלך על הציונות, עכשיו בהקשר לדתיים אותם דתיים שאתה מדבר עליהם ושוב אני אומר רובם ולא כולם לא תורמים דבר למדינה, הם נהנים מקצבאות ילודה לא משלמים מיסים לא עושים צבא ותרומתם היחידה היא שהם מתפללים למעננו.

תגיד לי אחרי 2000 שנה שרק התפללתם ולא קרה כלום איך ב100 שנה של עבודה מעשית ולא של תפילות הוקמה מדינה?

והקטע הזה שהרצל פגע ביהדות וכל זה, זה נתון לוויכוח אבל בהישגים של הציונות אין שום זכות לזלזל

ציונות אמיתית היא מעולה!
הרבנים של הדורות הקודמים לא הצליחו לעלות לארץ, חלקם מתוך חוסר רצון
וחלקם מחוסר יכולת, אי אפשר לשפוט אותם - זה יעשה הקב"ה

המטרה היא כן לחזור ולהתיישב בארץ הקודש
והציונות כן גרמה שזה יקרה, אמנם לא לפי האופי של עם ישראל שומר התורה והמצוות

אולי הציבור לא תורם במעשים של הגנה בשטח
אך הוא שומר על קדושתו בהבדלותו מה"חילונים"
והוא מוסיף לימוד והשתפרות אישית בחייו

כמו שנץ והיבראיק הם בעלי דעות שונות, כך הרבנים המובילים את הזרמים התורניים בישראל
קשה לי להחליט מי צודק, משום שזה איננו תפקידי

אך אין ספק שיש לקיים את התורה והמצוות בארץ ישראל, מאוחדים ומלוכדים בעשייה בשטח
בין אם היא לימוד התורה, ובין אם היא קיומה

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : פברואר 25, 2009, 12:48:34 »
האמת לא שמתי לב לקיטוב בין דתים לחילונים רק בתקשורת.שמתי לב לקיטוב בין מוסלמים ליהודים.הרצל לא פוצץ אותי באוטובוס.כמובן שאם מטרתך הפצת שנאת חינם הצלחת.
מדוע אינך עוסק בקיטוב בין ליטאים לחסידים צבוע שכמותך?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 25, 2009, 17:21:26 »
זה הכל תלוי למה אתם מתכוונים שאתם אומרים ציונות!!!
« עריכה אחרונה: פברואר 25, 2009, 17:25:21 על ידי MATAN »

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד
"הציונים" האלה הלשינו על אני האצ"ל לבריטים
בן גוריון אמר שהאצ"ל הוא אויב
בן גוריון אמר שלא ישאר תוך 30 שנה דתי אחד בארץ
כבר שחכתם את אלטלנה? מי היו האחרים? בן גוריון ורבין
למה לא הולכים לצבא? למה שבט לוי הלך לצבא? שבט לוי מתעסק בקדושה, לא ידוע שחייב שיהיו אנשים שישמרו על מי שהולך להילחם ע"י תורה ?
ומי שעוסק בתורה כמו בני ישיבות ואברכים הם לויים מהבחינה הזאת (לא אני אומר אלה הרמב"ם)
ולא זאת בלבד, איזה צבא בדיוק היה למלך חזקיה? ולמה הצלחנו? בזכות התורה! 2000 שנה לא היה לנו צבא בגלות, מי שמר עלינו אם לא הקדוש ברוך הוא?
לא שאני אומר שלא צריך צבא, יש לזה רמה של הישתדלות ומי שקובע את זה אלה גדולי הדור שהרי אם אנחנו מקיימים את כל התורה כמו הדור של חזקיה אז גם צבא לא צריך
ולא זאת בלבד, בצבא קשה לשמור על היותך מקיים 613 מצוות, לא בכל בסיס יש כשרות מינימלית אפילו, שלא נדבר על בד"ץ
צבא שגייס את אח של הי"ד ואח שלי לא רצה להיות שותף לפשע של שרון אז היו סירובי פקודות, אמרו לו במשפט שהוא חייב לעשות כל מה שיגידו לו, הוא אמר ואם יגידו לי לאכול חזיר? אמרו לו "כל מה שידידו לך" זה צבא יהודי סליחה?
צבא שנלחם נגד האזרחים וזורק אותם מהבתים זה צבא יהודי? (דרך אגב להימנע משירות בגלל תוכנית הפע של שרון זה בסדר?)
החזון איש הקדוש צז"ל הוריד את המשקפיים כאשר בן גוריון היתקרב אליו למה ? כדי לא לראות פנים של רשע עליו מישהו יכול לחלוק?
"הציונים" האלה רק חיפשו איך לפגוע בתורה, ועד היום הם נלחמים בתורה אני בספק מי ראה את כל הסרט
"הציונים" האלה חטפו את ילדי תימן, הורידו להם פיאות, שמו אותם במשפחות לא שומרות תורה ומצוות

לא משלמים מיסים? לא תורמים למדינה?
רק מתפללים? ה' ישמור, על שלושה דברים העולם עומד, על התורה, ועל העבודה ועל גמילות חסדים
כיום אין לנו עבודת הקורבנות בעוונותינו הרבים במקום זה יש לנו תפילה, שהיא אחת משלושת הדברים שעליהם העולם עומד, זה נקרא לא לתרום? מחזיקים את העולם קיים, אנחנו יהודים לא גויים, אצל הגויים רוצים ממך גשמיות בלבד, רק את זה רואים, אצלהם לא רואים את החלק הרוחני שהוא העיקר
ומי אמר לך שלא משלמים מיסים? ומי אמר לך שיש חובה בהלכה לשלם? ומי אמר לך שהמיסים שאתה טוען באמת המדינה מחייבת?
ולא זאת בלבד, סטודנט עולה למדינה הרבה יותר כסף מתלמיד ישיבה, המדינה משלמת על כל סטודנט אלפי שקלים בחודש! הרי הלימוד באוניברסיטה מסובסד
ואם תגיד שהוא תורם למדע וכל הדברים האלה, הוא יתרום הרבה יותר אם יעסוק בתורה, לא זה תפקיד היהודי להיות פרופסור זה תפקיד של גוי, יהודי צריך תורה, עשה מלאכתך עראי ותורתך קבע
חכמנו הקדושים אמרו כאשר יגיע הדור האחרון אז הערב רב ישלוט עלינו, ועל הערב רב יש כל כך הרב הגנה?

מי שקובע זה הקדוש ברוך הוא, יש לנו תורה, יש לנו הלכה ולפיה כל יהודי מצווה ללכת, כאשר יש איסור חמור שאישה תתגייס לצבא ולשירות לאומי אז היא לא תתגייס ולא תיהיה חצי חצי, כאשר יהודי צריך ללמוד בישיבה הוא ילמד בישיבה
אין לנו על מי להישען אלה על אבינו שבשמים, מה הצבא יכול לעשות נגד כל מדינות ערב ונגד כל העולם כולנו בגוג ומגוג? מה אפשר לעשות נגד אטום?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #7 ב- : מרץ 06, 2009, 09:10:33 »

בס''ד

לכל מי שהגיב כאן וגם אלה שנוגעו בשטיפות-מוח אנטי-יהודיות במערכת הליכלוך(חינוך) ובתשקורת השבויים בידי גרעין השמאל הבולשביקי שר''י על תחפושותיו השונות !ראשית אנו ממליצים לכם בחום על הסרט שהקישור אליו הוצג על-ידי ידידנו היהודי היקר ''שמ-ע ישרא'ל '' הי''ו הסרט סוקר את תולדות ה''ציונות'' על-ידי חוקר הסטוריון שאין לו שום זיקה ושום אינטרס לעובדות המזוויעות שמנה בסרט זה והציג לפניכם את העדויות מהארכיונים בצורה הבהירה והנהירה ביותר שבלתי ניתנת לעירעור !!, אנו נביא לכם מספר נקודות בכדי שתבינו שהמושג ''ציונות'' נובע מתנועה אנטי-יהודית שקמה בתקופת הסיכלות המכונה ''תקופת ההשכלה'' בה יצאו מספר יהודונים שמרדו בדתם ובמורשתם, השתמשו בחכמה ששאבו ממורשתם, והתעלמו מצו התורה הקדושה שלא להתנשא על הגוים בתוך ארצות בהן הופצו בעטי'ה של הגלות המרה , התביישו בהיותם יהודים ומנהיגיהם הטיפו לשמד המוני והתבוללות והביאו לשואה שבה נרצחו יותר מ6000,000 מאחינו הי''ד ,ואלה הופקרו על ידי אותם בני עוולה ששיתפו-פעולה עם הצורר הנאצי יש''ו בדיוק כפי שהם עושים כיום עם האויב הערבי הנאצי יש''ו ( על עובדת היותו של האויב הערבי הנאצי יש''ו שותף-פעיל ברצח יותר מ 6000,000  מאחינו בשואה ,ראו בערך '' חאג' אמין אלחוסייני'' יש''ו שר''י -ולא נאריך בזאת כאן) כפי שעושים זאת עד היום ב'''מחנה הריכוז לשמד והתבוללות'' הגדול והגרוע ביותר שהוקם על ידם על אדמת ארץ-הקודש במסווה של ''מדינה'' שבה ממשיך מעשה הנבלה של שידול ועידוד יהודים לשמד והתבוללות ובה נרדפת המורשת היהודית האמונית הימנית-האמיתית ולכן הומצא המושג''ציונות'' בכדי להוות תחליף למושג יהדות כפי שמתאר המשומד המשוקץ חיים חפר שר''י בסרט שאת כתובתו הציג היהודי היקר '' שמ-ע ישרא-ל '' לעיל !
להלן המסמך ש''צונזר'' מזה ארבעים שנים על-ידי שלטון העוולה השמאלני האנטי-יהודי הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על תחפושותיו וכינוייו השונים אותם הוא ''מתאים'' לפי צרכי התעמולה בכל זמן ומקום !!

http://emet1.com/?page_id=86

באתר של המסמך דלעיל תמצאו את האמ-ת העומדת מאחורי רדיפת אחינו שומרי התורה והמצוות בדרך ישראל סבא עליו-השלום זכותו יגן עלינו אמ-ן ! בידי אותם אנשי ערב-רב פושעים רעים וחטאים שהם אחראים במישרין ו/או בעקיפין לרצח 6000,000 יהודים אחינו הי''ד בשואה , כאשר הם עודדו זאת ,ואף שיתפו-פעולה עם הצורר הנאצי יש''ו שר''י בכדי לרצוח שני שלישים מעמנו הקדוש הי''ד ,בכדי שהדבר ישמש לשידול העולם כולו לאפשר להם להקים את מחנה הריכוז הגדול ביותר לשמד והתבוללות ובכך למחוק את הציביון היהודי ומורשת התורה הקדושה והמצוות מהעולם ח''ו ר''ל , לא הי'ה איכפת להם אם יוקם באוגנדה או בכל מקום אחר , אלא שמכיוון שהמנד''ט הבריטי התקפל מאיזור המזרח התיכון באותה תקופה , הפכה ארץ-הקודש תובב''א להיות היעד המרכזי , מכיוון שכך יוכלו להשתמש בעובדה שזו ארץ-הקודש וכל למשוך מליוני יהודים הם שארית הפליטה מהשואה ועוד קהילות יהודיות רבות מהעולם לתוך המלכודת הזו של מחנה שמד והתבוללות במסווה של ''מדינה ציונית '' ר''ל !! השיא הי'ה בשנים 1950-1951 למניינם שר''י ,כאשר הובאו יהודי עדות המזרח לארץ-הקודש לתוך מלכודת השמד וההתבוללות הזו ,ממש כפי שהצורר טיטוס יש''ו שר''י הקריב חזיר על המזבח !! :old_cry: !! וילדיהם נגזלו מאימותיהם עם לידתן אותם ,ונמכרו למרבה במחיר , וכאן הושגו שתי מטרות של מעשי נבלה אכזריים של שלטון העוולה של הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי יש''ו שר''י , הן הואץ תהליך השמד של אותם ילדים שנמכרו למשפחות אמידות של גוים ו/או יהודים מתבוללים ומשומדים וכך גדלו עם ''זהות '' כזו ר''ל , והן ניטל הכסף ע-ידי המנוולים אנשי הערב-רב הטמאים המשוקצים הללו ,והושמש לצורך הקמת עוד ק''קיבוצים'' שהיו ''כור ההיתוך'' למרד בתורתנו הקדושה ובמורשת אבותנו ע''ה זיע''א המפוארת !! וכאן ניתן לכם קישור לאתר נוסף ששם תראו כיצד נרצחו אלה שהתיימרו להעלות את מעשי הנבלה האכזריים הללו ואחרים של שלטון העוולה ,ואחרים נעצרו במתקני השב''כ והוזרקו לגופם חומרים קטלניים בכדי לנטרל את פעילותם !!, כמו שנעשה ליהודי היקר הגיבור הרב עוזי משולם ובנו הי''ו ויצילם !! ובנו שגורש בחשאי מארץ-הקודש תחת איומים ברצח ע''י שלוחיהם של אותם צוררי ישרא'ל מנהלי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יש''ו שר''י !!,ואלה רק מקצת מעשי הנבלה האנטי יהודיים של אותו גרעין ערב-רב נלוז ונתעב שמורד באלוקי ישרא'ל ובתורתו ,ואת ''המנטרות'' האנטי-יהודיות  שלו ר''ל שם בפיכם בדרך שטיפות-מוח במשך 24 שעות בכלי התשקורת השבויים בידיו, ובמערכת הליכלוך(חינוך) שבה ניתן בנקל למלא מוחות צעירים שכושר ההבחנה שלהם מצומצם ,וכך בעזרת ''צוות פדגוגי'' הכולל פסיכולוגים כלליים,פסיכולוגים קליניים, ופסיכיאטרים מומחים שמגבשים ''תכנית לימודים וחברה'' שאת תכליתה האכזרי המהוו'ה '' תאי-גאזים כנגד הודעה של  ציביון יהודי'' ר''ל !! ובקישור הבא תוכלו לדעת על פרשת ''ילדי תימן'' וכן על עוד מעשי נבלה אכזריים ביותר ששלטון העוולה מסתיר מכם בשיטתיות כאשר בחזית ההצגה נמצאים ''חופש הביטוי והדמוקראטי'ה '' ומאחורי הקלעים מתנהל מחנה-ריכוז טוטליטרי אנטי-יהודי שתועבת נפשו הם יהודים שומרי תורה ומצוות ה' עליהם יחיו ! ויהודים אמונים ימניים אמיתיים הדוגלים בציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי ואי הפקרת דם ורכוש יהודיים ר''ל על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ובכל מקום אחר בעולם , ועומדים על זכות העם היהודי האמוני הימני האמיתי במתכונת בה יוסד לפני כ3000 שנה על ידי אבותנו הקדושים ע''ה זיע''א לנהל את ציביונו בזכות ולא בחסד על אדמת ארץ-הקודש היא נחלת אבותנו ע''ה זיע''א !!

http://www.israblof.com/?l=he&a=11573

והקב''ה ברחמיו ייפקח את עיני אחינו שנפלו במלכודות שטיפות-המוח לשמד והתבוללות תחת הכותרות של ''ציונות'' , '' אזרחות-ישרא'לית'' , '' דמוקראטי'ה'' ועוד מרעין-בישין שרבים חללים הפילו ר''ל הי''ד ! :old_cry:! ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

שב-ת שלו-ם
                                                                                  הגולה בארץ  :)

« עריכה אחרונה: מרץ 06, 2009, 09:14:15 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל האצ"ל והלח"י היו ציונים והרב כהנא תמך בפיצוץ מלון המלך דוד,רצח ברנדוט,תליית הסרג'נטים,הפריצה לכלא עכו.
לא ענית לי מדוע חסידים שונאים ליטאים,מזרחים שונאים אשכנזים ולהפך?!מדוע חרדים שונאים כיפות סרוגות ולהפך?!מדוע הוחרם הרב כהנא בידי המפלגות החרדיות בכנסת?
מדוע גרמו גדולי התורה החרדים האשכנזים לכך שהרב אמנון יצחק יוכה וקראו להחרים את הקלטות שלו?
מדוע מסרבים חרדים אשכנזים להתחתן עם מזרחים ושמזרחים ילמדו בישיבות שלהם?!
מדוע יהודים שונאים יהודים?
מדוע סירב הרב אליהו סויסה מש"ס לאשר את עלייתו של חיים בן פסח לארץ?מדוע נמנעה ש"ס בהסכמי אוסלו?
מדוע נטורי קרתא והרב הירש תומכים בערפאת?וסאטמרים כנ"ל.
מדוע ישבה ש"ס בממשלה אחת עם שולמית אלוני ויוסי שריד ימח שמם וזכרם?
מדוע האשים הרב שך את חסידי הרבי מלובביץ' בעבודה זרה?
מדוע טוענים חסידי חב"ד שהרבי מלובביץ' חי?
אתה מתחמק שמע ישראל.אינך יודע מה זה ציוני ואתה מדבר על ציונים סוציאליסטים כבן גוריון חוטף ילדי תימן ובלקן.אתה מדבר על הרצל שרצה לנצר את עם ישראל להצילו משמד פיסי ולגרום לו לשמד רוחני.
הרב כהנא זצ"ל תמך בזבוטינסקי ובמנחם בגין מנהיגי האצ"ל.
שמע ישראל זה פורום כהניסטי ולא פורום של ש"ס או נטורי קרתא או סאטמר.
חיים בן פסח תלמידו של הרב כהנא ולא של הירש.
יש כאן אנשים שמעדיפים את הרב נויגרשל על הרב אמנון יצחק ואת הרב קוק על הרב מסאטמר וברור שכולם תומכים ברב כהנא זצ"ל:במשה רבנו,ביהושע בן נון,בדוד המלך שהנהיגו את צבא ישראל,ביואב בן צרויה,ברמב"ם,ברמב"ן,בגירוש ערבים ולא הקמנו פורום להלחם בהרצל או בזבוטינסקי אלא באיסלאם,בערבים ימח שמם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
החרדים מסלפים את התורה
« להגיב #9 ב- : מרץ 06, 2009, 15:30:52 »
בס"ד

הם דואגים רק לקהילות שלהם ומתנהגים כמו יהודים-גלותיים.
מי שמייצג את היהדות האמיתית הם היהודים האמוניים שלא פוסחים על אף-מצווה כמו היהודים היקרים מישיבת מרכז-הרב שגם לומדים-תורה וגם מתגייסים ליחידות-קרביות וגם עובדים וגם מפיצים את תורת-ה' לאחינו החילוניים.

החרדים ברובם לא עובדים ולא מתגייסים ומתייחסים בזילזול ובבוז לכל מי שהוא לא פינגווין(תלמיד מרכז-הרב?) ומסתגרים בתוך גטאות במאה-שערים ובבני-ברק. והעיקר לקחת כספים מהמדינה הם יודעים.
הם גם פוסלים את הרב קוק זצוק"ל והרב אברהם אלקנה שפירא זצוק"ל וגם את גדול-דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק"ל-הי"ד.

לפי-דעתי מי שמייצג את היהדות-האמיתי הם אנו הכהניסטים  ותלמידי ישיבת מרכז-הרב הגיבורים.
מסכימים?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
החרדים מסלפים את התורה
« להגיב #10 ב- : מרץ 06, 2009, 15:39:15 »
בס"ד

הם דואגים רק לקהילות שלהם ומתנהגים כמו יהודים-גלותיים.
מי שמייצג את היהדות האמיתית הם היהודים האמוניים שלא פוסחים על אף-מצווה כמו היהודים היקרים מישיבת מרכז-הרב שגם לומדים-תורה וגם מתגייסים ליחידות-קרביות וגם עובדים וגם מפיצים את תורת-ה' לאחינו החילוניים.

החרדים ברובם לא עובדים ולא מתגייסים ומתייחסים בזילזול ובבוז לכל מי שהוא לא פינגווין(תלמיד מרכז-הרב?) ומסתגרים בתוך גטאות במאה-שערים ובבני-ברק. והעיקר לקחת כספים מהמדינה הם יודעים.
הם גם פוסלים את הרב קוק זצוק"ל והרב אברהם אלקנה שפירא זצוק"ל וגם את גדול-דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק"ל-הי"ד.

לפי-דעתי מי שמייצג את היהדות-האמיתי הם אנו הכהניסטים  ותלמידי ישיבת מרכז-הרב הגיבורים.
מסכימים?
בס"ד
בכל גישה ביהדות יש משהו חיובי אב מה אכפת לי אם החרדים עוסקים בתורה כל היום העיקר שלא יגנבו להפך יותר זכויות לעם ישראל
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
גם החרדים הם יהודים טובים.החרדים הם אחים שלנו,אבל גם אנחנו יהודים ולא ערב רב.אני מעדיף שכסף ילך לישיבה חרדית על פני תיאטרון שמאלני.
גם האשכנזים והמזרחים אחים.
הביקורת שלי היא כלפי סאטמר ונטורי קרתא ורק כלפיהם אבל אני חולק על העמדות המדיניות שהציגה ש"ס בעבר בנושא הסכם אוסלו וגם למרות שקטונתי על שיטת ההפחדה שנוקט בה הרב אמנון יצחק ואני אישית מעדיף את הרבנים צבי ענבל,רן רינת,נויגרשל ושאר רבני ערכים.
אין אבל ספק שהרב אמנון יצחק צדיק כי החזיר 30 אלף חילונים בתשובה,הוא מעניין,מרתק,חכם,נבון אבל לליבי הוא לא חודר כי אני בעד אהבה ולא שנאה,אחדות ולא מחלוקת ואני יהודי ציוני כמו להבדיל הרבנים קוק וכהנא.
בן גביר ומרזל כינו עצמם ציונים.ולדעתי הרב אמנון יצחק לא נגדם.מעניין לשאול אותו שאלה כזאת:"הרב אמנון יצחק מה דעתך על הרב כהנא זצ"ל?"
מעניין מה יענה על כך?זאת שאלה לגטימית.זאת שאלה מכובדת.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אגב אביו של נועם פדרמן היה ציוני מהאצ"ל.נראה כאן למישהו שנועם שונא את אבא שלו?מזלזל בו חלילה?ואולי גם נועם פדרמן איננו מקובל על שמע ישראל?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
יש חרדים מקסימים!!!
« להגיב #13 ב- : מרץ 06, 2009, 15:54:27 »
בס"ד

חב"ד הם מקסימים!!! והם גם תומכים ברב כהנא זצוק"ל-הי"ד.
אבל העדה-החרדית,סאטמר,נטורי-קרתא,תולדות-אהרון,ושאר החסידיות-האשכנזיות הם אנטיפטים ולא כמו חב"ד.

הרב אמנון יצחק שליט"א צודק ב90% מדבריו אני מסכים איתו כמעט-בהכל חוץ-מזה שהוא פוסל את הציונות-הדתית ואת ישיבת מרכז-הרב ואת יישוב ארץ-ישראל,
מה שהכי אבסורד פה זה שהחרדים שונאים את המדינה בדם אבל לקבל קיצבאות מהביטוח-הלאומי הם רצים לקבל,זו כפיות-טובה נכון שהשלטון במדינה הוא כפרני ושמאלני ולא יהודי אבל אם רק תיתלוננו ותיתלוננו אז בוודאי שהשלטון לא יישתנה מעצמו לכן יש להחליף את השלטון הכפרני באנשים ייראי-שמים ושומרי תורה-ומצוות כמו שידידינו משה פייגלי ומנהיגות-יהודיתן מנסים לשנות ולהחליף את הממסד הכפרני-שמאלני.

אבל הבעיה היא שהחרדים אפילו מתנגדים ליהודים הגיבורים מהציונות-הדתית כמו משה פייגלין וברוך מרזל שמנסים לשנות ולהחליף את הממסד הכפרני בשלטון יהודי-אמוני-אמיתי.
איך אומרים? "כל הפוסל במומו פוסל"
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אתה יכול להביא לינק להוכיח את טענותיך בנוגע ליחסו של הרב אמנון יצחק לגבי מצוות ישוב ארץ ישראל
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד
יוסי הנושא שפתחתי בו מתעסק במלחמה של אנשים שרוצים לחיות בארץ ישראל כמו גויים ולהחטיא יהודים בר מינן
אם יש לך טענות או שאתה חולק על כבר אז תתמקד בזה, מה העיניין עכשיו לשאול על סוגיות אחרות? אין פה היתחמקות כי לא זה הנושא
אותם אנשים הם אנשים שהולכים נגד הדת, אנשים שלא רוצים קדושה בארץ הקודש
מה שאני הבאתי פה בחסדי ה' זה סרט שמראה דברים שאולי רוב העם לא יודע על אנשים שרוצים להחטיא את הרבים
בסרט שהבאתי אין שום עבירה על ההלכה, יש מצווה להזהיר יהודים מאנשים לא כשרים כדאי שלא יאמינו להם ובסוף יפלו
אנחנו רוצים שכל יהודי יחזור לדרך הישר ויקיים את רצון הבורא יתברך ולמנוע מחלוקות ופירוד בעם
אתה מציג מחלוקות וחילוקי דעות בין אם נכונים או לא (על חלקם אם לא רובם של הנתונים לא שמעתי מעולם)
אין לי מטרה חס ושלום לגרום לשנאה אלה שדרך הדברים האלה אנשים היתעוררו לאמת, הרי ידוע שבציבור רואים את הדתיים למניהם לא בצורה כל כך טובה וגם זה דבר שצריך לתקן אותו מאחר שרוב הדברים הם שקרים

אתה נכנס לנושא בפני עצמו, אלה חילוקים פנימיים יותר מה שאתה מדבר אני לא אומר שצריך לעצום עין ולומר שזה לא קיים, פשוט לא זה הנושא
תשובות יש לכל השאלות, בכל מקרה באתר של הרב אמנון יצחק יש שם שאלות ותשובות, בטוח תקבל תשובות לחלק גדול מהשאלות אם לא לכולן http://www.shofar.net/site/faq.htm

משרד החינוך מלמד אותך בהיסטוריה שבן גורגור הרצל וכל האלה הם היו מלאכים שבזכותם ניצלנו מגלות וכו' אך הם לא מראים את הצדדים האחרים שלא נדבר על זה שלא רק שהם לא באו בשם ה' אלה הפוך, רצו למחוק את שם ה'

לגבי האצ"ל והלח"י אני לא מבין למה אתה מתכוון, אני אסביר את עצמי מחדש
ההגנה ברשות בן גורגור ורבין נלחמו באצל, הסגירו את אנשיו לבריטים, טענו שהאצ"ל הוא האויב שלהם, ולא זאת בלבד ירו על האניה אלטלנה ורצחו יהודים שהיו עליה והאצ"ל הוא זה שתמיד ניסה להגיע לאחדות מה שבן גורגור לא רצה בכלל

איזו מדינה הם הקימו? מדינה שהחוקים שלה הם של בית משפט של גויים? לא הולכים על פי ההלכה? מדינה שבה בשם "הדמוקרטיה" ו"החופש" מוציאים עיתונים עם דברי כפירה, פריצות, לשון הרע, הוצאת דיבה, וכו'...
בחג חנוכה אנשים צריכים לשאול את עצמם מי אנחנו? מכבים או מתיוונים? ה' ישמור שבחג שבו אנחנו חוגגים את ניצחון תורת ה' על תרבות הגוף והחומר של הגויים

שבוע טוב ומבורך, בעזרת ה' ניזכה לאחדות בעם ישראל, לחזור בתשובה ולמשיח עוד השנה !!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שמע ישראל אני ראיתי בערוץ 2 את הסרט על הרצל שהביא הרב אמנון יצחק שליט"א לפני שהביא אותו לאתר שופר.אני בכוונה דן על דברים אחרים.אתה רוצה שנחזור בתשובה?תבורך אבל לא תהפוך אותנו לאנטי ציונים.נשמור מצוות ככהניסטים וכתלמידי הרב קוק ולא כחרדים.
אם אינך יודע לך תלמד לא הכל החוכמה והאמת אצל הרב אמנון יצחק בלבד אלא אצל הרב כהנא גם כן.
ראיתי את האתר,שמעתי קלטות ולא השתכנעתי.
מי בכלל מכיר את בן גוריון במערכת החינוך?לומדים היום על מדונה ובריטני ספירס.אנשים לא יודעים מי זה הרצל בכלל.
בטוח שאני יהודי ולא מתייון.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד
לא שייך שערוץ 2 יראו את כל הסרט, טח הם הראו קטעים שנוחים להם
זה לא משנה איך אדם מגדיר את עצמו יש 613 מצוות לכולם, איזו כיפה, איזה כובע, וכו' לא זה הקובע, לא אמרתי שזה קובע
לגבי ההיתיוונות שדיברתי זה בקשר למי שהולך בחוקי החוקים ולא בחוקי ה'
בשיעורי היסטוריה אכן מלמדים על בן גורגור הרצל וכל הבלגאן הזה
וזה שלצערנו נערים היום מכירים את השמות הטמאים שהזכרת זו בעצם ההיתיוונות הסרטנית שמתחוללות בעם שצריך לעקור אותה באש התורה הקדושה

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הראו בערוץ 2 את הסרט איך הרצל רוצה לנצר את היהודים,איך ילדיו השתגעו,איך חלה במחלת מין,איך מת.הראו הכל.השגיאה שלך שבמקום להחזיר בתשובה אימצת עמדה אנטי ציונית שמתעלמת ממצוות ישוב ארץ ישראל.
הכובע הוא מנהג כמו הזקן והלבוש,הכיפה איננה הכרח.
עצתי לך עזוב את הרצל שמת לפני יותר מ100 שנה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
הראו בערוץ 2 את הסרט איך הרצל רוצה לנצר את היהודים,איך ילדיו השתגעו,איך חלה במחלת מין,איך מת.הראו הכל.השגיאה שלך שבמקום להחזיר בתשובה אימצת עמדה אנטי ציונית שמתעלמת ממצוות ישוב ארץ ישראל.
בס''ד
מצוות יישוב רץ-ישרא'ל איננה קלה ממצוות היותך יהודי כשר שזו היא היסוד לזכות ליישוב ארץ-ישרא'ל !! לכן סימן ההיכר וההבדל בין ישרא'ל לעמים הוא קיום התורה והמצוות !! הרצל יש''ו איננו אלא עוד דוגמא לערב-רב הנלוז והנתעב שהוא מקור לצרות ולעינויים שעובר עמנו הקדוש בכל הדורות !! הכיפה היא מחאה והיבדלות מאותו ערב-רב נלוז ונתעב !! גם קורח מת לפמי 2000 שנים ומרד בהנהגה האלוקית !! עליך להבי9ן את העיקרון ולא להיתפס למלכודות שטונן לך הערב-רב הנלוז שהוא מנהיג את שלטון העוולה הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! והקב''ה ינחנו בדרך הישר וישלח במהרה גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חס ושלום להיתעלם ממצוות ישוב ארץ ישראל
להיתנגד לדרך הכופרת של מעריצי גויים זה דבר בפני עצמו, אין לאנשים האלה שום בעלות על ישוב ארץ ישראל
הבעיה היא שרואים את האנשים האלה בתור צדיקים, ואדם שרצה מדינה עם תרבות גרמנית במקום יהודית הוא אולי חוזה של חיסול היהדות

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא היתה ברירה אז כי בגלל האניטשמיות היתה סכנה של שמד פיסי ולא רק רוחני.היתה שואה שזבוטינסקי הזהיר מפניה וכולם התעלמו.למעט מנהיג חרדי חשוב אחד החרדים עצמם נשארו בגלות וחרדים צדיקים שומרי מצוות הושמדו.
יש דעה שהקב"ה החליט שחילונים,כופרים יקימו את המדינה.עכשיו יש כבר מדינה.אם תקרא אותנו בפורום יתברר לך שאנו מתנגדים לבן גוריון,לסזון,לאלטלנה ואנחנו בעד יהדות.
השאלה אם תסתפק בשמירת מצוות או שברצונך לצאת ל"מסע צלב" נגד הציונות ומייסדיה?אני שוב שואל אותך האם חב"ד מקובלת עליך?האם הכיפות הסרוגות מקובלות עליך?
כאמור מחזירים בתשובה אחרים לא יוצאים דווקא נגד הציונות אלא נגד הנצרות,האיסלאם,הכפירה!כלומר נגד האויב כיום.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לא היתה ברירה אז כי בגלל האניטשמיות היתה סכנה של שמד פיסי ולא רק רוחני.היתה שואה שזבוטינסקי הזהיר מפניה וכולם התעלמו.למעט מנהיג חרדי חשוב אחד החרדים עצמם נשארו בגלות וחרדים צדיקים שומרי מצוות הושמדו.
יש דעה שהקב"ה החליט שחילונים,כופרים יקימו את המדינה.
שמעתי על זה

עכשיו יש כבר מדינה.אם תקרא אותנו בפורום יתברר לך שאנו מתנגדים לבן גוריון,לסזון,לאלטלנה ואנחנו בעד יהדות.
זה מה שאני הבנתי מראש

השאלה אם תסתפק בשמירת מצוות או שברצונך לצאת ל"מסע צלב" נגד הציונות ומייסדיה?אני שוב שואל אותך האם חב"ד מקובלת עליך?האם הכיפות הסרוגות מקובלות עליך?
כאמור מחזירים בתשובה אחרים לא יוצאים דווקא נגד הציונות אלא נגד הנצרות,האיסלאם,הכפירה!כלומר נגד האויב כיום.
מה שרציתי להראות פה זה דברים שאנשים לא יודעים וחושבים שאותם אנשים היו מלאכים
לגבי חב"ד, שמעתי שיש פלג שטוען עדיין שהוא המשיח, ברור שזה דמיון, שאר הפלגים שמעתי דעות לכאן ולכאן
זה לא משנה איזו כיפה, מה שמשנה זה קיום 613 מצוות, אדם יכול להיתראות מבחוץ אדמור והוא פושע גדול, חס ושלום אני לא שופט אדם לפי הכיפה שלו
יש לי פה עוד הודעות נגד האיסלאם ונצרות

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יודעים וחצי.כאן פורום כהניסטי ולא שלום עכשיו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יודעים וחצי.כאן פורום כהניסטי ולא שלום עכשיו.

שלום עכשיו יודעים אולי יותר מאיתנו את זה, הבעיה היא שהם מסכימים עם זה
בכל מקרה זה מוסיף לאנשים