בס"ד
יוסי הנושא שפתחתי בו מתעסק במלחמה של אנשים שרוצים לחיות בארץ ישראל כמו גויים ולהחטיא יהודים בר מינן
אם יש לך טענות או שאתה חולק על כבר אז תתמקד בזה, מה העיניין עכשיו לשאול על סוגיות אחרות? אין פה היתחמקות כי לא זה הנושא
אותם אנשים הם אנשים שהולכים נגד הדת, אנשים שלא רוצים קדושה בארץ הקודש
מה שאני הבאתי פה בחסדי ה' זה סרט שמראה דברים שאולי רוב העם לא יודע על אנשים שרוצים להחטיא את הרבים
בסרט שהבאתי אין שום עבירה על ההלכה, יש מצווה להזהיר יהודים מאנשים לא כשרים כדאי שלא יאמינו להם ובסוף יפלו
אנחנו רוצים שכל יהודי יחזור לדרך הישר ויקיים את רצון הבורא יתברך ולמנוע מחלוקות ופירוד בעם
אתה מציג מחלוקות וחילוקי דעות בין אם נכונים או לא (על חלקם אם לא רובם של הנתונים לא שמעתי מעולם)
אין לי מטרה חס ושלום לגרום לשנאה אלה שדרך הדברים האלה אנשים היתעוררו לאמת, הרי ידוע שבציבור רואים את הדתיים למניהם לא בצורה כל כך טובה וגם זה דבר שצריך לתקן אותו מאחר שרוב הדברים הם שקרים
אתה נכנס לנושא בפני עצמו, אלה חילוקים פנימיים יותר מה שאתה מדבר אני לא אומר שצריך לעצום עין ולומר שזה לא קיים, פשוט לא זה הנושא
תשובות יש לכל השאלות, בכל מקרה באתר של הרב אמנון יצחק יש שם שאלות ותשובות, בטוח תקבל תשובות לחלק גדול מהשאלות אם לא לכולן
http://www.shofar.net/site/faq.htmמשרד החינוך מלמד אותך בהיסטוריה שבן גורגור הרצל וכל האלה הם היו מלאכים שבזכותם ניצלנו מגלות וכו' אך הם לא מראים את הצדדים האחרים שלא נדבר על זה שלא רק שהם לא באו בשם ה' אלה הפוך, רצו למחוק את שם ה'
לגבי האצ"ל והלח"י אני לא מבין למה אתה מתכוון, אני אסביר את עצמי מחדש
ההגנה ברשות בן גורגור ורבין נלחמו באצל, הסגירו את אנשיו לבריטים, טענו שהאצ"ל הוא האויב שלהם, ולא זאת בלבד ירו על האניה אלטלנה ורצחו יהודים שהיו עליה והאצ"ל הוא זה שתמיד ניסה להגיע לאחדות מה שבן גורגור לא רצה בכלל
איזו מדינה הם הקימו? מדינה שהחוקים שלה הם של בית משפט של גויים? לא הולכים על פי ההלכה? מדינה שבה בשם "הדמוקרטיה" ו"החופש" מוציאים עיתונים עם דברי כפירה, פריצות, לשון הרע, הוצאת דיבה, וכו'...
בחג חנוכה אנשים צריכים לשאול את עצמם מי אנחנו? מכבים או מתיוונים? ה' ישמור שבחג שבו אנחנו חוגגים את ניצחון תורת ה' על תרבות הגוף והחומר של הגויים
שבוע טוב ומבורך, בעזרת ה' ניזכה לאחדות בעם ישראל, לחזור בתשובה ולמשיח עוד השנה !!!!