0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני לא מנסה להגן עליו אבל 6,000,000 זה באמת רק הערכה ואבו מאזן כן מכחיש שואה.
חחח תינוק שנשבה?סתם פחדן שבה ממשפחה דפוקה אני מתערב שהוא או הומו או שיש לו הומואים במשפחה או שההורים שלו התעללו בו בצורה זו או אחרת
כל יהודי הוא יקר מאודאני מקווה שאתה תמים כמו שאתה נשמע
אני פעם שמעתי שיש מצב שנרצחו למעלה מ 6,000,000 ואף 7 מיליון מכיוון שגם היו נרצחו ביערות ונקברו בקברי אחים אי אפשר לדעת.אסור לשכוח שגם חלק מיהדות צפון אפריקה הובלה למחנות ההשמדה.
אסור לשכוח שגם חלק מיהדות צפון אפריקה הובלה למחנות ההשמדה.
באמת הרבה אנשים שכחו את זה,או שלא ידעו. כל יהודי יקר,ולא משנה מאיפה הוא בא. אם אני לא טועה,היהודים שהובלו למחנות השמדה מצפון אפריקה היו מתוניסיה ואלג'יריה.
וגם מלוב(יותר אנשים מכירים את הארץ הזאת בשם עיר הבירה שלה,טריפולי)אבל גם ביהודי המשרק נעשו המון טבחים ורציחות על היהודיםגם היו חוקים נגד היהודיםלדוגמא בתימן,כל ילד או ילדה יתומים חייבים להתאסלם
יהודים תמיד נרדפו ויירדפואבל יש הרבה מטומטמים שעוד לא הפנימו את זה עד הסוףועדיין חיים בגולה כי הם חושבים שהכל השתנה ואין יותר אנטישמיותויוצאים עלינו,מטומטמים שכמותנו שמוכנים לקבל את גוש הצואה הזהכמובן שאני לא מדבר על חיים
משום מה לא מזכירים ולא מלמדים במערכת הליכלוך שיהודים מצפון אפריקה הובלו למחנות ההשמדה,גם אני ידעתי את זה יחסית רק לאחרונה ולאחר שהייתי בפולין, בושה! לפחות למדתי במערכת חינוך דתית, המורה הזכירה בתור הערה שיהודי צפון אפריקה הובלו למחנות הפתיעה את כל הכיתה, ולא הרחיבה יותר.
תתפלא אבל אנחנו כן למדנו על זה בבית ספר.
באמת? מקרה יוצא דופן, כמה זמן הקדישו לנושא?