כתב נושא: ראיתי מסיבת עיתונאים עם אובאמה  (נקרא 3164 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ראיתי מסיבת עיתונאים עם אובאמה
« ב- : פברואר 10, 2009, 13:04:51 »
נפוח מחשיבות ויהירות ואז הכתבת שאלה אותו בנוגע לאירן והוא התחיל לגמגם אה אה אה.אירן הודיעה שאיננה מעונינת במשא ומתן ועל ארה"ב להתנצל והוא עונה אנו מכבדים את תרבות אירן המפוארת ומעונינים במשא ומתן....
לדעתי אין לו מושג מה לעשות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #1 ב- : פברואר 10, 2009, 15:13:50 »
הוא במבוי סתום
או שיתקפו אותו או שהוא יהיה חייב לתקוף
אולי מלחמת סוף העולם קרובה מתמיד?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : פברואר 11, 2009, 00:55:24 »
הוא במבוי סתום
או שיתקפו אותו או שהוא יהיה חייב לתקוף
אולי מלחמת סוף העולם קרובה מתמיד?
לא יודע אם שמת לב, אבל אנחנו כבר נמצאים עמוק בתוך מלחמת סוף העולם, מלחמת העולם השלישית (או הרביעית על פי מי שסופר את המלחמה הקרה בתור השלישית) שמשתוללת מאז 1979.
אובמה פשוט יהיה זה שיקבור את המערב סופית קבורת חמור.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 11, 2009, 01:01:00 »
אני לא יודע למה אתם בטוחים שהמערב מפסיד במלחמה הזאת, המערב הוא חזק יותר ומפותח יותר טכנולוגית הייתרון היחיד שיש לאסלאם זה האחדות במטרה לחסל את המערב ברגע שיקומו שורה של מנהיגים במערב בעלי גישה זהה המלחמה תוכרע בזמן קצר ובנצחון מוחץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : פברואר 11, 2009, 01:14:04 »
אני לא יודע למה אתם בטוחים שהמערב מפסיד במלחמה הזאת, המערב הוא חזק יותר ומפותח יותר טכנולוגית הייתרון היחיד שיש לאסלאם זה האחדות במטרה לחסל את המערב ברגע שיקומו שורה של מנהיגים במערב בעלי גישה זהה המלחמה תוכרע בזמן קצר ובנצחון מוחץ
נכון שמבחינה חומרית מפרידים שנות אור בין המערב לאיסלם אבל, ישנם עוד הרבה דברים מעבר לרק מנהיג כזה או אחר.
1.) החוקים הפנימיים של אירופה מונעים עליית מנהיגים כאלה חלק מהמסקנות שהגיעה אליהם אירופה אחרי מלחמת העולם השניה והאליטה השלטת באיחוד האירופי תמשיך להוריד את אירופה כולה שאולה.
2.) ד-מ-ו-ג-ר-פ-י-ה, אין צורך להוסיך עוד מילה.
3.) רב תרבותיות, פוסט-מודרניזם, אי-אמונה בצדקת הדרך---תחבר את כל האלמנטים הללו, יחד עם כל הטכנולוגיה שיש בידך, אתה תפסיד, עיין ערך ויאטנם.
4.) המוסר המערבי, האיסלם תפס את החולשה הפנימית של המערב ואת החשיבה החומרנית-מדינת לאום שלו, ומכה בו בבטן הרכה.
5.) המערב מסרב להגדיר את האויב, כך שאין פה מלחמה על אותו מישור בכלל.
6.) לאיסלם יש גיבוי של רוסיה וסין, מסיבות תועלתיות קצרות טווח, ורוסיה וסין כקונטרה למערב, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
7.) ברגע שאירופה תיפול, וזה רק עניין של זמן, ארה"ב תיפול ישר אחריה, בשל העובדה שאירופה מהווה יבשת אסטרטגית של ארה"ב, נאט"ו, וכן חוזי סחר וגיבוי כלכליים ביניהם.

המערב קאפוט.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 11, 2009, 01:30:22 »
כל מה שאתה אומר נכון אבל אל תשכח כל הנצחונות הגדולים בהסטוריה היו של המעטים מול הרבים כל הקרבות בעת העתיקה בין רומא לברברים או בין היהודים לעמלק.

בקשר לכל החוקה האירופאית זה נכון אבל תסתכל על ישראל היום ולפני 10 שנים, לפני 10 שנים ליברמן לא היה מקבל בכלל את האופציה להתמודד והיום הוא המפלגה ה-3 בגודלה, חכה 10-15 שנים אירופה תלמד להכיר את האויב האסלאמי וגם שמה יקומו ליברמנים וכהניסטים למיניהם והחוקה תלך לעזאזל ברגע שהעם ירצה דם מוסלמי בדיוק כמו פה

לדעתי בעוד 10 שנים אם הוא לא יפשל בגדול ליברמן יהיה ראש ממשלה    ליברמן או מפגלה ימנית "קיצונית" אחרת תהיה בהנהגה.

חוץ מזה לדעתי מגיע לאירופה לסבול קצת מהאסלאם הם לא רצו 6 מילון יהודים שקטים שרק רצו להשתלב אז הם קיבלו עשרות מיליוני מוסלמים שרק רוצים להרוס

ארה"ב כבר נפלה, הם נפלו ברגע שהם בחרו נשיא מוסלמי, הם כמו בחורה שנאנסה ובמקום להאשים את האנס היא מאשימה את עצמה וחושבת שהיא הבעייתית  אחרי ה11 בספטמבר הם יצאו למלחמות והסתבכו שם, אז במקום לסיים את המלחמה בנצחון הם מזדהים עם האויב ובוחרים מוסלמי לשלטון.

ישראל היא המאחז האחרון שנלחם באסלאם והיא לא תיפול במיוחד עכשיו כשהעם רוצה דם ונמאס לאנשים מדיבורים

« עריכה אחרונה: פברואר 13, 2009, 10:02:08 על ידי אחים באמת »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : פברואר 11, 2009, 08:20:54 »
כל מה שאתה אומר נכון אבל אל תשכח כל הנצחונות הגדולים בהסטוריה היו של המעטים מול הרבים כל הקרבות בעת העתיקה בין רומא לברברים או בין היהודים לעמלק.
בקשר לכל החוקה האירופאית זה נכון אבל תסתכל על ישראל היום ולפני 10 שנים, לפני 10 שנים ליברמן לא היה מקבל בכלל את האופציה להתמודד והיום הוא המפלגה ה-3 בגודלה, חכה 10-15 שנים אירופה תלמד להכיר את האויב האסלאמי וגם שמה יקומו ליברמנים וכהניסטים למיניהם והחוקה תלך לעזאזל ברגע שהעם ירצה דם מוסלמי בדיוק כמו פה
לדעתי בעוד 10 שנים אם הוא לא יפשל בגדול ליברמן יהיה ראש ממשלה    ליברמן או מפגלה ימנית "קיצונית" אחרת תהיה בהנהגה.
חוץ מזה לדעתי מגיע לאירופה לסבול קצת מהאסלאם הם לא רצו 6 מילון יהודים שקטים שרק רצו להשתלב אז הם קיבלו עשרות מיליוני מוסלמים שרק רוצים להרוס
ארה"ב כבר נפלה, הם נפלו ברגע שהם בחרו נשיא מוסלמי, הם כמו בחורה שנאנסה ובמקום להאשים את האנס היא מאשימה את עצמה וחושבת שהיא הבעייתית  אחרי ה11 בספטמבר הם יצאו למלחמות והסתבכו שם, אז במקום לסיים את המלחמה בנצחון הם מזדהים עם האויב ובוחרים מוסלמי לשלטון.
ישראל היא המאחז האחרון שנלחם באסלאם והיא לא טיפול במיוחד עכשיו כשהעם רוצה דם ונמאס לאנשים מדיבורים
המערב היום זה לא רומא העתיקה, אין שום בסיס אחיד להשוואה ביניהם, מה גם שהברברים בדגש על הגרמאנים, כבשו את רומא, בזזו אותה ושרפו אותה ולבסוף השתלטו עליה למה שהפך בסופו של דבר לקיסרות הרומית הקדושה (הרייך הראשון בן אלף השנים שכל קיסריה גרמניים).
לגבי היהודים ועמלק לא יודע מי היו הרבים, אין שום מידע לגבי הכמות המספרית שלהם.
לגבי אירופה, אין עדיין חוקה, היא עדיין לא אושררה, זה בתהליכים, ולגבי ליברמנים וכהניסטים, אני לא רואה את זה קורה, ע"ע היחס של הרוב ל-לה פן ויורג היידר, הBNP ודה- וינטר ואפילו לחירט וילדרס ידידנו.
לגבי ארה"ב, נכון, גם ארה"ב בדרך לתהום עם בחירת אובמה.
נכון שמבחינה סנטימנטלית אין שום בעיה ועכבה כשזה מגיע לגורל אירופה בשל כל שנות הגלות שעברו על היהודי תחתיהם כאשר שיא השיאים זה כמובן השואה.
אבל כאן משחק בעיקר השכל הישר והלוגיקה הצרופה ולכן אסור לנו לאבד את אירופה לאיסלם מה שחוששני שאכן יקרה לאור מהלך הדברים.
ליברמן בסוף יסונדל על ידי האלוגרכיה השלטת בישראל ומבחוץ על ידי הקוורטט ויזמר את זמירות השלום במרומיו כמו כלב טוב בדיוק כמו כל קודמיו בתפקיד "גבאי ועד הקהילה".
ישראל היא אחד המאחזים האחרונים, לא האחרונה שבהם, מול האיסלם, ישנה הודו, ישנה תאילנד, ישנה הפיליפינים.
« עריכה אחרונה: פברואר 11, 2009, 15:53:51 על ידי אחים באמת »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : פברואר 11, 2009, 10:22:10 »
ליברמן לפני 10 שנים היה מנכ"ל משרד ראש הממשלה.
ארה"ב תנצח את האיסלאם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : פברואר 12, 2009, 16:14:57 »
אני אומנם לא הייתי בחיים בתקופת כהנא אבל לפי הסיפורים ששמעתי ומה שקראתי רוב העם ראה בו קיצוני מדי והיום פחות מ20 שנה אחרי הרצח העם מבין שהוא צדק והיום מעל  70% מהעם הוא ימני לפי הבחירות אם נוציא מהשיקלול את הערבים כי אין שום סיבה לספור אותם.

אותו דבר ייקרה באירופה אם לא היום אז עוד 20 שנה, כיום מעט תומכים בקיצוניים אבל לאט לאט הם מבינים שזה או לתמוך בקיצוניים או להתאסלם, אם זה לא ייקרה אפשר רק להניח שזה עונש מה' לאירופאים, ואני לא אדם מאמין.

ובקשר לעמלק ובני ישראל המרגלים שמשה שלך מספר כמה הם גדולים וחזקים ויש פירושים שמדובר או בגובה או בכמות שלהם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : פברואר 13, 2009, 02:42:24 »
אני אומנם לא הייתי בחיים בתקופת כהנא אבל לפי הסיפורים ששמעתי ומה שקראתי רוב העם ראה בו קיצוני מדי והיום פחות מ20 שנה אחרי הרצח העם מבין שהוא צדק והיום מעל  70% מהעם הוא ימני לפי הבחירות אם נוציא מהשיקלול את הערבים כי אין שום סיבה לספור אותם.

אותו דבר ייקרה באירופה אם לא היום אז עוד 20 שנה, כיום מעט תומכים בקיצוניים אבל לאט לאט הם מבינים שזה או לתמוך בקיצוניים או להתאסלם, אם זה לא ייקרה אפשר רק להניח שזה עונש מה' לאירופאים, ואני לא אדם מאמין.

ובקשר לעמלק ובני ישראל המרגלים שמשה שלך מספר כמה הם גדולים וחזקים ויש פירושים שמדובר או בגובה או בכמות שלהם.
אני מציע לך לקרוא ולהצביע באשכול/סקר הזה וגם להגיב:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,12363.0.html
אלוף מיל. בני פלד ז"ל