כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח.  (נקרא 1829 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח.
« ב- : ינואר 31, 2009, 18:09:55 »
שלום לך,חיים היקר.
רציתי לשאול: מה דעתך על השחורים (לאו דווקא בארצות הברית)? שמעתי שרוב השחורים הם אנטישמים,האם זה נכון?
בתודה מראש,רון.
« עריכה אחרונה: ינואר 31, 2009, 18:19:54 על ידי F-35 Lightning »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שאלה לחיים בן פסח.
« להגיב #1 ב- : ינואר 31, 2009, 19:29:17 »
ככל הידוע לי השחורים האמריקאים אנטישמים ברובם, האפריקאים לא נראה לי שכולם שמעו עלינו...
מה שבטוח שמדינות כמו אוגדנה למשל כבר פעלו נגדינו לא פעם(ע"ע חטיפת המטוס ומבצע אנטבה)

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח.
« להגיב #2 ב- : פברואר 01, 2009, 22:28:41 »
ככל הידוע לי השחורים האמריקאים אנטישמים ברובם, האפריקאים לא נראה לי שכולם שמעו עלינו...
מה שבטוח שמדינות כמו אוגדנה למשל כבר פעלו נגדינו לא פעם(ע"ע חטיפת המטוס ומבצע אנטבה)
אוקיי,אתה מכיר שחורים אמריקאים שהם פועלים נגדנו בגלוי (חוץ מניישון אוב איסלאם והארגונים השחורים הגזעניים האחרים) ושחורים שהם לטובתנו?

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח.
« להגיב #3 ב- : פברואר 01, 2009, 22:59:44 »
אחי אחי שתדע שזה לא כזה נכון !!
באתיופיה כולם היו יהודים .. חלק התנצרו ללא רצון
אתה יכול לראות ברחוב יהודיות אתיפיות עם קעקוע של צלב שהוחרט עליהן בכח ללא רצון
אבל רוב האתיופים יהודים
אם אתה מדבר בקשר לאפרו אמריקאים אז הם חברה זולה בארה"ב ואצל הנוצרים כל האספסוף הוא ה"מאמין"
ולכן הם לא אוהבים יהודים בכלל בגלל ש"הלשנו" על "ישו הגדול" (שקרן)....

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח.
« להגיב #4 ב- : פברואר 01, 2009, 23:04:00 »
בס''ד

קודם כל, אנו חייבים להכיר את הכלל שחז''ל נתנו לנו: "עשו שונא ליעקב". רוב הגויים בכלל שונאים אותנו. זה ככה בכל דור.

אבל השחורים במיוחד שונאים אותנו. בארה''ב, היהודים נלחמו למען השחורים עד שיהודים ממש נרצחו במאבק לזכויותיהם. יהודים עשו למען השחורים מה שאותם היהודים מעולם לא עשו למען האחים שלהם. למשל בשואה, כש6 מיליון יהודים נרצחו הי''ד, יהדות ארה''ב לא עשתה כלום כדי להצילם. אך למען השחורים, היהודים הם הם שארגנו את המאבק לתת לשחורים זכויות, ובמאבק הזה, היהודים כצפוי היו השכל שתיכנן את כל המהלכים.

ומה קרה אחרי שהיהודים הצליחו להפוך את כל המצב של השחורים בארה''ב עד שעכשיו יש אפילו נשיא שחור? השחורים היו אסירי טובה? מה פתאום! ההפך קרה. השחורים הביעו את "הכרת התובה" שלהם עם שנאת יהודים נאצית. שחורים רצחו יהודים, תקפו יהודים, וטענו שהיהודים היו אחראים לעבדות של השחורים! השחורים טענו שהיהודים אחראים לכל הבעיות שיש לשחורים. העובדה היא שהשחורים בעצמם אחראים לבעיות שיש להם.

למה השחורים כל כך שונאים את היהודים שעזרו להם? כי הם מקנאים ביהודים.

ויש לנו מוסר השכל חשוב כאן: יהודים חייבים לעזור לעם היהודי. כי אין לנו בני ברית אמיתיים. בן הברית שלנו הוא הקב''ה, וזהו באמת בן ברית נאמן!
« עריכה אחרונה: פברואר 01, 2009, 23:07:51 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח.
« להגיב #5 ב- : פברואר 01, 2009, 23:16:09 »
אוקיי,תודה לך חיים.
אור (אני חושב ככה קוראים לך?): אם אני לא טועה,האתיופים (החבשים) הם לא נגרואידים,הם דווקא עם שמי. אני מתכוון לנגרואידים.