יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
ויכוח פומבי נדיר בין רב לכומר
eran:
--- ציטוט של: האלקשי על ינואר 31, 2009, 23:44:02 ---שמולי בוטח אינו רב.
הוא ליצן ואפיקורוס גמור.
--- סוף ציטוט ---
בימים עברו, דברים הבל כאלו היו גוררים ממני תגובה מתלהמת, אבל כבר למדתי שלא להתפרץ מכל אחד שקופץ בראש. אני פשוט מסתכל על הדברים בצורה הגיונית, הרב שמואל בוטח עומד ומגן על היהדות מעל כל במה, יש לו את הכישרון השכל והדיבור לעשות זאת, והתוכנית השבועית שלו נבחרה בין מאה התוכניות הנצפות ביותר באמריקה...
כל אדם שיש טיפת שכל בקודקדו יכול לשמוע את דבריו, ולראות איך הוא מגן על היהדות בצורה נלהבת מכל המחבלים בכרם ה' (כמרים ואתאיסטים למינהם), כאשר הוא עושה זאת בצורה מאוד רצינית.
אתה יודע ביהדות המילה ליצן מתכוונת לאדם שעושה צחוק מדבר רציני...
ואתה עושה צחוק מהרב שמואל בוטח, שכאמור איש מאוד רציני בעבודת האלוקים - מעניין מי הליצן האמיתי?
ואתה יודע יש הלכה בשו"ע שאומרת שמי שמבזה רבנים יש לו דין של אפיקורוס - אז מעניין מי האפיקורס?
צדקו חז"ל כשאמרו: כל הפוסל במומו פוסל!
נ.ב - כשתראה לי עוד רב שערך 4 דיונים פומבים מקיפים עם פרופ' ריצ'ארד דוקינס (האבא של כל האתאיסטים), וניהל אותם בצורה מבריקה, ויצא כשידו על העליונה - אני אשמח!!
האלקשי:
ערן,
כהרגלך, אתה לא בודק את העובדות לאשורן לפני
שאתה מתחיל לגבב מילים. זה שבוטח אוהב להתווכח
עם כמרים, זו לא הוכחה לוגית לכך שהוא יהודי האמון
על מסורת ישראל.
בוטח פרסם ספרי מין סוטים ומבחילים, שיבח את יש"ו מעל
כל במה אפשרית (הוא מאמין ביש"ו כ"רב גדול", אבל
לא כאל), הציע לצרף את ישראל לארה"ב כמדינה ה-51,
ומעריץ את מייקל ג'קסון (ומשמש לו כיועץ).
אפילו חב"ד זרקו את המטומטם הזה מכל המדרגות אחרי
שהוא הזמין את רבין ימ"ש לנאום ב-770.
מדובר בליצן הזוי, ובאמת חבל לי להשחית מילים על ריקא כזה.
אבל אני עושה את זה כדי שיהודים תמימים לא יתעו אחרי מי
שרואה כמה סרטונים ביוטיוב ומיד מכריז על ליצן מרושע כעל
מינימום גדול הדור.
eran:
האלקשי,
אתה מוזמן בשמחה לעבור על כל ההודעות שהשארתי בפורום מאז שהצטרפתי, אם תמצא לי אפילו הודעה אחת שלא מבוססת על עובדות - אז או שאני יעתיר עליך מקורות לדברי, או שאחזור בי!!
כל הדברים שכתבת על הרב שמואלי בוטח ידועים לי, ואני הראשון שיודה שדבריו הם לא הכי זרם מרכזי, אבל להגיד שהאיש כופר, זה מוגזם לכל הדעות!!!
להביא ראיה מתנועת חב"ד על מעשים של כפירה, לא בדיוק הייתי מביא...
לגבי יש"ו, אף אחד לא חולק על כך שהוא היה תלמיד של תנא (תלמידו של ר' יהושע בן פרחיה שהיה נשיא הסנהדרין!), ואח"כ הוא פקר והחטיא את הרבים...
למען האמת גישתו של הרב בוטח כלפי יש"ו בויכוחים עם הכמרים היא ממש לא שונה משאר הרבנים, בצורה הזאת משתמש הרב יצחק פנגר, וגם הרב יוסף מזרחי בקישור שהובא לעיל, כולם משתמשים בדבריו של יש"ו בברית החדשה: "לא באתי לסתור תורת משה רק להשלימה".
אולי ע"י כך הם יבינו שהיהדות זה המקור, וגם יש"ו חי נולד ומת כיהודי, אומנם יהודי מומר, אבל בוודאי יהודי, ובטח לא מה מה שהנוצרים קוראים לו בימינו נצרות....
לגבי דברי "הסטיה והמין" - הרב בוטח עוסק רבות בעינייני שלום בית, ומנסה לקרב אשה לבעלה, להרבות את עניין הזוגיות בעולם. נכון הוא עושה זאת בדרך קיצונית אבל ליבו במקום הנכון.
אתה מזכיר לי את הסיפור על אותו יהודי במחנות שהחליט לפקור כי הוא ראה יהודי אחר שמוכר את השימוש בתפילין שלו תמורת לחם לאסירים אחרים, הוא גמר אומר: אם יהודי דתי לוקח את פיסת הלחם האחרונה מפיו של יהודי אחר תמורת שימוש בתפילין אינני רוצה קשר לדת כזאת!
לעומתו עמד שם יהודי אחר שדווקא החליט לחזור בתשובה ממעשה זה, נימוקו היה: תראה את בנ"י, אשריהם, מוכנים לתת את פיסת הלחם האחרונה שלהם והעיקר לקיים מצוות תפילין, לעם כזה אני רוצה להשתייך!
כל טוב!
גור-אריה:
ערן, יש"ו הוכרז ככופר ע"י הסנהדרין והומת ככופר(רמב"ם הלכות מלכים ומלחמות) ומי שקורא ליש"ו "רב גדול" ומעריץ אותו
הוא אפיקורס.
תלמד הגדרות ביהדות לפני כל ויכוח.
האלקשי:
--- ציטוט של: eran על פברואר 01, 2009, 17:18:15 ---האלקשי,
אתה מוזמן בשמחה לעבור על כל ההודעות שהשארתי בפורום מאז שהצטרפתי, אם תמצא לי אפילו הודעה אחת שלא מבוססת על עובדות - אז או שאני יעתיר עליך מקורות לדברי, או שאחזור בי!!
כל הדברים שכתבת על הרב שמואלי בוטח ידועים לי, ואני הראשון שיודה שדבריו הם לא הכי זרם מרכזי, אבל להגיד שהאיש כופר, זה מוגזם לכל הדעות!!!
להביא ראיה מתנועת חב"ד על מעשים של כפירה, לא בדיוק הייתי מביא...
לגבי יש"ו, אף אחד לא חולק על כך שהוא היה תלמיד של תנא (תלמידו של ר' יהושע בן פרחיה שהיה נשיא הסנהדרין!), ואח"כ הוא פקר והחטיא את הרבים...
למען האמת גישתו של הרב בוטח כלפי יש"ו בויכוחים עם הכמרים היא ממש לא שונה משאר הרבנים, בצורה הזאת משתמש הרב יצחק פנגר, וגם הרב יוסף מזרחי בקישור שהובא לעיל, כולם משתמשים בדבריו של יש"ו בברית החדשה: "לא באתי לסתור תורת משה רק להשלימה".
אולי ע"י כך הם יבינו שהיהדות זה המקור, וגם יש"ו חי נולד ומת כיהודי, אומנם יהודי מומר, אבל בוודאי יהודי, ובטח לא מה מה שהנוצרים קוראים לו בימינו נצרות....
לגבי דברי "הסטיה והמין" - הרב בוטח עוסק רבות בעינייני שלום בית, ומנסה לקרב אשה לבעלה, להרבות את עניין הזוגיות בעולם. נכון הוא עושה זאת בדרך קיצונית אבל ליבו במקום הנכון.
אתה מזכיר לי את הסיפור על אותו יהודי במחנות שהחליט לפקור כי הוא ראה יהודי אחר שמוכר את השימוש בתפילין שלו תמורת לחם לאסירים אחרים, הוא גמר אומר: אם יהודי דתי לוקח את פיסת הלחם האחרונה מפיו של יהודי אחר תמורת שימוש בתפילין אינני רוצה קשר לדת כזאת!
לעומתו עמד שם יהודי אחר שדווקא החליט לחזור בתשובה ממעשה זה, נימוקו היה: תראה את בנ"י, אשריהם, מוכנים לתת את פיסת הלחם האחרונה שלהם והעיקר לקיים מצוות תפילין, לעם כזה אני רוצה להשתייך!
כל טוב!
--- סוף ציטוט ---
נתחיל באזכור כל המאמרים שהעתקת והדבקת
מויקיפדיה וממקורות אחרים ללא ציון מקור. זה
שאתה נוהג כפלגיאטור סדרתי, לא רק פוגע
באמינות שלך אלא גם נוטל ממך את כלי הברירה
האלמנטריים הנחוצים לכל מי שמנסה להתעמק
בנושא כלשהו.
ואני חוזר ומזהיר אותך: אל תסלף את האמת.
שיטותיו השקריות והכפרניות של הלץ שמולי בוטח
אינן עולות בקנה מידה אחד עם שיטת היהדות
בהתמודדות עם הנצרות, וכתיבתו המבחילה בנושאי
"שלום בית" (עלק) נמצאת רחוק מהגבול שמציבה
היהדות.
"ליבו במקום הנכון" - זו טענה של אפיקורסים.
ביהדות דנים לפי המעשה, לא לפי הלב. סבורני
שגם ליבם של היטצ'נס ודוקינס ושל הכמרים הנוצריים
לא מכוון להרע.
כדאי שתדאג לברר מה חושב רבך הגר"ע יוסף על
שמולי בוטח ודומיו. עד שתעשה את זה, אני ממליץ
לך להפסיק לשכנע את חברי הפורום בצדקתך. הגאווה
האישית שלך לא שווה את ייסורי הגהנום שתעבור על
שהחטאת את הרבים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם