כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח בקשר לבחירות  (נקרא 3773 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אריק

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח בקשר לבחירות
« ב- : ינואר 29, 2009, 03:46:08 »
מועד הבחירות קרב ואיני יודע למי להצביע. אני בן 23 עוד מעט ומעולם לא הצבעתי כי כולם שמאלנים כלבים או ימנים שקרנים ולימניים האמיתיים אין אף פעם סיכוי אמיתי לנצח.
בזמן האחרון אביגדור ליברמן צועק בכל רם את חלומי האישי: גירוש לערבים המטונפים של ישראל. הוא היחיד שאומר את זה בקול רם ולא מסתיר את דעותיו לגביי הערבים הבוגדים החמסניקים המחופשים לאזרחי ישראל. האם לבחור בו? האם אפשר לסמוך עליו? הוא גר בהתנחלות לפי מה שהבנתי ובתו היא גיבורה שגם גרה בהתנחלות ונשואה לבחור ישיבה. האם לדעתך הוא יעמוד באג'נדה שלו או יתקפל כמו ביבי השקרן?
ואם אתה מציע לי לא לבחור בו אז במי כן לבחור אם בכלל?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : ינואר 29, 2009, 06:26:43 »
מועד הבחירות קרב ואיני יודע למי להצביע. אני בן 23 עוד מעט ומעולם לא הצבעתי כי כולם שמאלנים כלבים או ימנים שקרנים ולימניים האמיתיים אין אף פעם סיכוי אמיתי לנצח.
בזמן האחרון אביגדור ליברמן צועק בכל רם את חלומי האישי: גירוש לערבים המטונפים של ישראל. הוא היחיד שאומר את זה בקול רם ולא מסתיר את דעותיו לגביי הערבים הבוגדים החמסניקים המחופשים לאזרחי ישראל. האם לבחור בו? האם אפשר לסמוך עליו? הוא גר בהתנחלות לפי מה שהבנתי ובתו היא גיבורה שגם גרה בהתנחלות ונשואה לבחור ישיבה. האם לדעתך הוא יעמוד באג'נדה שלו או יתקפל כמו ביבי השקרן?
ואם אתה מציע לי לא לבחור בו אז במי כן לבחור אם בכלל?

בס''ד

לגבי ליברמן:

א. ליברמן אמר שהוא בעד מדינת "פלסטין" ביהודה ושומרון. מדינה מוסלמית טרוריסטית בלב ליבה של ארץ ישראל תהווה התאבדות לאומית ר''ל.

ב. ליברמן גם אמר שהוא ימסור חלקי ירושלים למחבלים המוסלמים הנאצים.

ג. ליברמן לא בעד גירוש הערבים מארץ ישראל. הוא מציע להקים מדינת "פלסטין" בלב ליבה של ארצנו ואז להציע לערבים בתוך ה"קו הירוק" לעבור ליהודה ושומרון. ליברמן מעולם לא הציע גירוש בכח. זה כל כך ברור שזה סתם בלוף גדול. ליברמן יודע שהערבים בתוך ה"קו הירוק" לעולם לא יסכימו לעבור ליהודה ושומרון. ליברמן השקרן רק רוצה למכור לנו בריחה התאבדותית מיהודה שומרון ואפילו מירושלים. והוא רוצה להציע זאת בו בזמן שהעם יקרא לו "ימני". רק בישראל זה יכול לקרות. בכל מדינה אחרת (כולל ארה''ב) היו קוראים לליברמן "בוגד" כשהוא מציע תוכנית התאבדותית כזאת.

ד. לדידי, יש עניין הרבה יותר חשוב מהעניין הבטחוני: יהודה, שומרון, חבל עזה, רמת הגולן, ירושלים וארץ ישראל השלמה שייכים אך ורק לעם ישראל. יש לליברמן וכל הפוליטיקאים האחרים את החוצפה להציע את מסירת המולדת היהודית הניצחית והקדושה לנוכרים. מנהיג יהודי אמיתי לא היה חושב אפילו על זוועה כזאת.

אז מה לעשות? לדעתי יש רק שתי אפשרויות: או להצביע לאיחוד הלאומי או לא להצביע בכלל. אני מתלבט כעת בין שתי האפשרויות הללו. אני מכיר את רוב המועמדים ברשימת האיחוד הלאומי. במקום הרביעי ברשימה יש כהניסט, ד"ר מיכאל בן ארי, שהוא יהודי טוב. אבל גם יש אנשים אחרים ברשימה שהם "ממלכתים" שרק רוצים שררה ורוצים להיות חלק מממשלת נתניהו בכל מחיר.

לכן, בשבילי זה לא פשוט להחליט. אני ממליץ או להצביע לאיחוד הלאומי או לא להצביע בכלל.

אני מודה לך אריק על השאלה.

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 29, 2009, 09:39:42 »
אני חושב שאני אצביע לליברמן בכל מקרה
הוא הימני היחידי שיש לו סיכוי להגיע למשהו. מארבעת המפלגות הגדולות ליברמן הכי ימני, אם ליברמן יחלק את א"י אז אני לא רוצה לחשוב מה יעשו לבני וביבי.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 29, 2009, 10:04:58 »
^

יש את האיחוד הלאומי.
מיכאל בן ארי הוא מספר 4 ברשימה שלהם הוא היה תלמידו של הרב כהנא ז"ל
אם אתה מאמין בדרך של הרב כהנא אז תבחר באיחוד הלאומי, אלא אם אתה
תומך בדרך של ליברמן שזה מסירת ירושלים לערבים ר"ל
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-188031-00.html?tag=08-58-12
תסתכל למטה הוא אומר במפורש מה להעביר לערבים מירושלים, הוא אפילו מכנה אותם
'פלסטינים' שזה אומר שהוא מכיר בכך שיש לערבים זכות בארץ ישראל...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #4 ב- : ינואר 29, 2009, 12:15:38 »
אני חושב שאני אצביע לליברמן בכל מקרה
הוא הימני היחידי שיש לו סיכוי להגיע למשהו. מארבעת המפלגות הגדולות ליברמן הכי ימני, אם ליברמן יחלק את א"י אז אני לא רוצה לחשוב מה יעשו לבני וביבי.

אני לא מאמין.... הכי ימני? האיש שמצהיר שהוא מתכוון להקים מדינה לאוייבינו וחתם את זה  במצעו נקרא ימני אצלך?
המפד"ל כבר יותר ימנית ממנו... שלא לדבר על האיחוד הלאומי שאמנם עדיין לא היה לו אומץ לשים כהניסט מוכר ברשימה, אבל בן ארי הוא יהודי יקר
וחכם שבאמת יוכל להשפיע, למשל הוא גרם לפסילתן של המפלגות הערביות-פסילה שבוטלה אמנם ע"י בג"צ אבל כבר נפל דבר ולאט לאט יותר אנשים
ידרשו זאת.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 29, 2009, 13:23:21 »
ליברמן אמר שהוא רוצה חילופי אוכלוסין
כלומר לתת לעזהב את המשלוש
יחד עם האוכלוסיה שבה ולקבל איזה שטח אחר בתמורה

הוא לא אמר שהוא רוצה טרנספר

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 29, 2009, 15:22:58 »
בס''ד

לגבי ליברמן:

א. ליברמן אמר שהוא בעד מדינת "פלסטין" ביהודה ושומרון. מדינה מוסלמית טרוריסטית בלב ליבה של ארץ ישראל תהווה התאבדות לאומית ר''ל.

ב. ליברמן גם אמר שהוא ימסור חלקי ירושלים למחבלים המוסלמים הנאצים.

ג. ליברמן לא בעד גירוש הערבים מארץ ישראל. הוא מציע להקים מדינת "פלסטין" בלב ליבה של ארצנו ואז להציע לערבים בתוך ה"קו הירוק" לעבור ליהודה ושומרון. ליברמן מעולם לא הציע גירוש בכח. זה כל כך ברור שזה סתם בלוף גדול. ליברמן יודע שהערבים בתוך ה"קו הירוק" לעולם לא יסכימו לעבור ליהודה ושומרון. ליברמן השקרן רק רוצה למכור לנו בריחה התאבדותית מיהודה שומרון ואפילו מירושלים. והוא רוצה להציע זאת בו בזמן שהעם יקרא לו "ימני". רק בישראל זה יכול לקרות. בכל מדינה אחרת (כולל ארה''ב) היו קוראים לליברמן "בוגד" כשהוא מציע תוכנית התאבדותית כזאת.

ד. לדידי, יש עניין הרבה יותר חשוב מהעניין הבטחוני: יהודה, שומרון, חבל עזה, רמת הגולן, ירושלים וארץ ישראל השלמה שייכים אך ורק לעם ישראל. יש לליברמן וכל הפוליטיקאים האחרים את החוצפה להציע את מסירת המולדת היהודית הניצחית והקדושה לנוכרים. מנהיג יהודי אמיתי לא היה חושב אפילו על זוועה כזאת.

אז מה לעשות? לדעתי יש רק שתי אפשרויות: או להצביע לאיחוד הלאומי או לא להצביע בכלל. אני מתלבט כעת בין שתי האפשרויות הללו. אני מכיר את רוב המועמדים ברשימת האיחוד הלאומי. במקום הרביעי ברשימה יש כהניסט, ד"ר מיכאל בן ארי, שהוא יהודי טוב. אבל גם יש אנשים אחרים ברשימה שהם "ממלכתים" שרק רוצים שררה ורוצים להיות חלק מממשלת נתניהו בכל מחיר.

לכן, בשבילי זה לא פשוט להחליט. אני ממליץ או להצביע לאיחוד הלאומי או לא להצביע בכלל.

אני מודה לך אריק על השאלה.

בכל זאת אני חושב שצריך להצביע איחוד לאומי מאשר לא להצביע בכלל...
כי כך מחזקים את המפלגה הימנית האמיתית היחידה, ברגע שלא מצביעים מחזקים
את מפלגות השמאל והערבים לכן תמיד עדיף להצביע הכי ימינה לדעתי...
ותאמינו לי שאחרי הסיפור של בלד רע"ם - תע"ל הערבים יצביעו בהמוניהם... וגם מרצ תתחזק...

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 29, 2009, 16:32:42 »
אני לא מאמין.... הכי ימני? האיש שמצהיר שהוא מתכוון להקים מדינה לאוייבינו וחתם את זה  במצעו נקרא ימני אצלך?
המפד"ל כבר יותר ימנית ממנו... שלא לדבר על האיחוד הלאומי שאמנם עדיין לא היה לו אומץ לשים כהניסט מוכר ברשימה, אבל בן ארי הוא יהודי יקר
וחכם שבאמת יוכל להשפיע, למשל הוא גרם לפסילתן של המפלגות הערביות-פסילה שבוטלה אמנם ע"י בג"צ אבל כבר נפל דבר ולאט לאט יותר אנשים
ידרשו זאת.
איך אני אוהב את הגישה של הפורום הזה. אתם אף פעם לא קוראים משפט שלם, רק חצי שורה ואז באים לשחק אותה חכמים גדולים.
אמרתי שליברמן הכי ימני בין ארבעת המפלגות הגדולות. זאת טעות לדעתך? מה נראה לך שלבני תעשה? ומה נראה לך שביבי יעשה? ומה נראה לך שברק יעשה? מישהו מהם יותר ימני מליברמן?

אתם חייבים להיות ריאלים, קול לאיחוד הלאומי יכול להיות נחמד אבל לא יעזור כי ההשפעה שלהם תהיה ממש אפסית.
« עריכה אחרונה: ינואר 29, 2009, 16:33:32 על ידי Scarface »

מנותק Niv

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 29, 2009, 16:43:49 »
תגידו מה עם ש"ס?

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 29, 2009, 17:13:25 »
תגידו מה עם ש"ס?
הם שמאלנים.

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
כנס
« להגיב #10 ב- : ינואר 29, 2009, 17:17:45 »
בס"ד

תצביעו רק לאיחוד-הלאומי!!!
רק האיחוד-הלאומי היא מפלגת-ימין אמיתית!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 29, 2009, 17:52:02 »
בס"ד
שמתי לב שרוב הפורום מתלבט האם להצביע בכלל או לא. מדוע אינכם רוצים להצביע לאיחוד הלאומי הרי אין לנו שום ברירה אמיתית אחרת. כדי מאוד שתבינו: ש"ס, ליברמן ,הבית היהודי, ליכוד , לא מייצגים אפילו במקצת את האינטרסים של התנועה שלנו. אנא הצביעו למפלגת האיחוד הלאומי והשפיעו!!!
בס"ד

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 29, 2009, 21:30:36 »
חבל שברוך מרזל והרב וולפא לא התמודדו לבדם...להערכתי שניהם היו נכנסים.

מנותק אריק

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 30, 2009, 07:10:02 »
תודה רבה חיים. אבחר באיחוד הלאומי

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #14 ב- : ינואר 30, 2009, 14:39:00 »
איך אני אוהב את הגישה של הפורום הזה. אתם אף פעם לא קוראים משפט שלם, רק חצי שורה ואז באים לשחק אותה חכמים גדולים.
אמרתי שליברמן הכי ימני בין ארבעת המפלגות הגדולות. זאת טעות לדעתך? מה נראה לך שלבני תעשה? ומה נראה לך שביבי יעשה? ומה נראה לך שברק יעשה? מישהו מהם יותר ימני מליברמן?

אתם חייבים להיות ריאלים, קול לאיחוד הלאומי יכול להיות נחמד אבל לא יעזור כי ההשפעה שלהם תהיה ממש אפסית.

אולי אתה לא קראת את כל המש כי אני קראתי את כל מה שכתבת!
ההשפעה של הקול שלך היא אפסית עוד יותר מהאיחוד הלאומי.... האיחוד הלאומי זה3-4 מ120 אתה זה 1 מתוך כמה מיליונים...
קול לליברמן זה קול לערבים נקודה! קול לאיחוד הלאומי זה קול נגד מסירה לאוייב, ההבדל ידידי הוא לא להצביע למי שגדול! אלא להצביע למי שהולך בדרכך כדי שיהיה גדול!
תבין אם מיכאל בן ארי יכנס הוא יוכל לעשות מהפכה בכנסת רק ע"י פיו,אם הוא לא אז לא עשינו כלום שנית,מיכאל בן ארי יצביע נגד גירוש,ליברמן יצביע בעד!

אתה מדבר כל כך לא בהגיון שזה ממש מזויע,איך יתכן שמצביעים למישהו רק בגלל שהוא גדול?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.