מועד הבחירות קרב ואיני יודע למי להצביע. אני בן 23 עוד מעט ומעולם לא הצבעתי כי כולם שמאלנים כלבים או ימנים שקרנים ולימניים האמיתיים אין אף פעם סיכוי אמיתי לנצח.
בזמן האחרון אביגדור ליברמן צועק בכל רם את חלומי האישי: גירוש לערבים המטונפים של ישראל. הוא היחיד שאומר את זה בקול רם ולא מסתיר את דעותיו לגביי הערבים הבוגדים החמסניקים המחופשים לאזרחי ישראל. האם לבחור בו? האם אפשר לסמוך עליו? הוא גר בהתנחלות לפי מה שהבנתי ובתו היא גיבורה שגם גרה בהתנחלות ונשואה לבחור ישיבה. האם לדעתך הוא יעמוד באג'נדה שלו או יתקפל כמו ביבי השקרן?
ואם אתה מציע לי לא לבחור בו אז במי כן לבחור אם בכלל?
בס''ד
לגבי ליברמן:
א. ליברמן אמר שהוא בעד מדינת "פלסטין" ביהודה ושומרון. מדינה מוסלמית טרוריסטית בלב ליבה של ארץ ישראל תהווה התאבדות לאומית ר''ל.
ב. ליברמן גם אמר שהוא ימסור חלקי ירושלים למחבלים המוסלמים הנאצים.
ג. ליברמן
לא בעד גירוש הערבים מארץ ישראל. הוא מציע להקים מדינת "פלסטין" בלב ליבה של ארצנו ואז להציע לערבים בתוך ה"קו הירוק" לעבור ליהודה ושומרון. ליברמן מעולם לא הציע גירוש בכח. זה כל כך ברור שזה סתם בלוף גדול. ליברמן יודע שהערבים בתוך ה"קו הירוק" לעולם לא יסכימו לעבור ליהודה ושומרון. ליברמן השקרן רק רוצה למכור לנו בריחה התאבדותית מיהודה שומרון ואפילו מירושלים. והוא רוצה להציע זאת בו בזמן שהעם יקרא לו "ימני". רק בישראל זה יכול לקרות. בכל מדינה אחרת (כולל ארה''ב) היו קוראים לליברמן "בוגד" כשהוא מציע תוכנית התאבדותית כזאת.
ד. לדידי, יש עניין הרבה יותר חשוב מהעניין הבטחוני: יהודה, שומרון, חבל עזה, רמת הגולן, ירושלים וארץ ישראל השלמה שייכים אך ורק לעם ישראל. יש לליברמן וכל הפוליטיקאים האחרים את החוצפה להציע את מסירת המולדת היהודית הניצחית והקדושה לנוכרים. מנהיג יהודי אמיתי לא היה חושב אפילו על זוועה כזאת.
אז מה לעשות? לדעתי יש רק שתי אפשרויות: או להצביע לאיחוד הלאומי או לא להצביע בכלל. אני מתלבט כעת בין שתי האפשרויות הללו. אני מכיר את רוב המועמדים ברשימת האיחוד הלאומי. במקום הרביעי ברשימה יש כהניסט, ד"ר מיכאל בן ארי, שהוא יהודי טוב. אבל גם יש אנשים אחרים ברשימה שהם "ממלכתים" שרק רוצים שררה ורוצים להיות חלק מממשלת נתניהו בכל מחיר.
לכן, בשבילי זה לא פשוט להחליט. אני ממליץ או להצביע לאיחוד הלאומי או לא להצביע בכלל.
אני מודה לך אריק על השאלה.