כתב נושא: ערבי מכפר-קאסם נעצר בחשד שביצע מעשים מיניים ביהודייה בת 14  (נקרא 3793 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

הערבים מדרדרים את בנות-ישראל לזנות >:( וגם היהודיות לא תמימות בכלל בזה שהם מסכימות לצאת עם ערבים מלוכלכים,איך הם מסכימות להיות בקשר עם ערבי מטונף?
ב99% מהמקרים מדובר ברוסיות אז כך שמין-הסתם הן לא-יהודיות נכון?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/846/619.html?hp=1&loc=112&tmp=4708
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ערבי מכפר-קאסם נעצר בחשד שביצע מעשים מיניי
« להגיב #1 ב- : ינואר 28, 2009, 20:10:49 »
תלוי, לא כל רוסיה היא לא יהודיה אבל עקרונית הרוב, פעם הייתי בקשר עם מישהי רוסיה דתיה (יהודיה) שסיפרה לי מה קורה במגדל העמק ואיך הערבים מנסים להתחיל איתה ועם עוד הרבה בנות במגדל העמק, נוגעים להן בשיער מלטפים וכו'...
« עריכה אחרונה: ינואר 28, 2009, 20:12:25 על ידי blue and white »

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לעזאזל, לא שוב... שמעתי על כמה מקרים כאלה בזמן האחרון.

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
לפעמים הייתי רוצה להיות שוטר בהתנדבות  >:(
תלוי, לא כל רוסיה היא לא יהודיה אבל עקרונית הרוב, פעם הייתי בקשר עם מישהי רוסיה דתיה (יהודיה) שסיפרה לי מה קורה במגדל העמק ואיך הערבים מנסים להתחיל איתה ועם עוד הרבה בנות במגדל העמק, נוגעים להן בשיער מלטפים וכו'...
בס"ד
לא ידעתי שבמגדל העמק יש ערבים מה הגיעו עד לשמה? >:(

רק שתדעו שהפחד הכי גדול של הערבים זה שהיהודים יחזרו בתשובה ואני רציני אני לא צוחק בהתחלה כששמעתי את המשפט הייתי בספק אבל לאט לאט אתה מבין שזה אמת!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס"ד
לפעמים הייתי רוצה להיות שוטר בהתנדבות  >:(בס"ד
לא ידעתי שבמגדל העמק יש ערבים מה הגיעו עד לשמה? >:(

רק שתדעו שהפחד הכי גדול של הערבים זה שהיהודים יחזרו בתשובה ואני רציני אני לא צוחק בהתחלה כששמעתי את המשפט הייתי בספק אבל לאט לאט אתה מבין שזה אמת!

הם נמצאים בכל מקום, והמשטרע זה צחוק מהעבודה, וכן הערבים מפחדים מיהודים אמיתיים שגאים בזהותם ודתם (דוגמת המתנחלים בשטחים) באמנת חמאס הם טוענים שהיהודים ניצחו בגלל שהלכו בדרך התורה וה', ואלוקים היה איתם, אבל כאשר נטשו את ה' ותורתו הוא העניש אותם.
לכן הם מודעים לכך שכאשר ישראל יחזרו בתשובה זה יהיה הסוף שלהם...
שמעתי גם שישנה אגדה שמספרת שכאשר אבן השתיה בהר הבית תתחיל להוציא מים
זה יהיה תחילת סופם ותחילת שלטון היהודים, והאבן התחילה להוציא מים לפני כמה שנים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודייה אמיתית לא תצא מעולם עם ערבי. לדעתי הסתומה הזו היא לא יהודייה. והערבים משתמשים בחינוך הקומוניסטי ("אנטי-גזעני" לדברי הממסד הבולשביקי יש"ו,אשכרה אומרים שמותר ליהודיות לצאת עם ערבים) כדי לאנוס יהודיות (וכמובן יש כאלה מספיק סתומות להישאר עם אותם הערבים ועם הממזרים שהן מולידות,שלפי ההלכה הנאציסלאמית הם מוסלמים לכל דבר - לא שמעתי על מקרה שבו ערבי נוצרי אנס יהודייה,דווקא המוסלמים אונסים אותן) ואם להגיד את האמת - הערבים עושים חכם כשהם רוצחים "על חילול כבוד המשפחה". יהודייה שמחזיקה ברחמה מוסלמי היא בדיוק כמו יהודייה שמשרתת בורמאכט.
« עריכה אחרונה: ינואר 29, 2009, 16:16:35 על ידי F-35 Lightning »

מנותק אור חיימוביץ

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "הקם להורגך השקם להורגו"
אתם כולכם בורים, כבר מזמן שלא מדובר רק ברוסיות! אני נמצא הרבה בנתניה ויוצא לי הרבה לראות יהודיות ישראליות מקומיות שיוצאות עם ערבים במכוניות שלהם ושוכבות איתם תמורת אלכוהול סיגריות סמים או סתם הרגשה של כח.
וזה בגלל המצאותם של הערבים בכל מקום בערים שלנו, אם זה מקומות עבודה או בלילות, כמה שהם נמצאים יותר בערים שלנו הבנות נחשפות יותר.
היום כולם יודעים - כהנא צדק.
"הקם להורגך השקם להורגו"

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אתם כולכם בורים, כבר מזמן שלא מדובר רק ברוסיות! אני נמצא הרבה בנתניה ויוצא לי הרבה לראות יהודיות ישראליות מקומיות שיוצאות עם ערבים במכוניות שלהם ושוכבות איתם תמורת אלכוהול סיגריות סמים או סתם הרגשה של כח.
וזה בגלל המצאותם של הערבים בכל מקום בערים שלנו, אם זה מקומות עבודה או בלילות, כמה שהם נמצאים יותר בערים שלנו הבנות נחשפות יותר.

יובל צודק, לא מזמן שמעתי ברדיו על אמא שניסתה לשכנע את הבת שלה לא לצאת עם ערבי, אני חושב שזה היה בתוכנית של איריס קול...

וגם יש סרטון ביוטיוב של נערים ישראלים תוקפים ערבים בירושלים בגלל שהם מטרידים בנות... צריך לחשוב איך לסרס את הכלבים האלה....

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אני לא מבין מה זה משנה אם יהודיות רוסיות או מזרחיות או אשכנזיות מסתובבות חלילה עם ערבים זה חסר חשיבות זה אותו דבר >:(
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
ערבי מכפר-קאסם נעצר בחשד שביצע מעשים מיניי
« להגיב #9 ב- : ינואר 30, 2009, 09:27:31 »
יובל צודק, לא מזמן שמעתי ברדיו על אמא שניסתה לשכנע את הבת שלה לא לצאת עם ערבי, אני חושב שזה היה בתוכנית של איריס קול...

וגם יש סרטון ביוטיוב של נערים ישראלים תוקפים ערבים בירושלים בגלל שהם מטרידים בנות... צריך לחשוב איך לסרס את הכלבים האלה....
נושאים כאלו צריכים להיות מטופלים באופן קיצוני יותר

ואני מאמין כי אם היו לנו סנהדרין בימים אלו
הם היו שולחים יחידות צבא לטפל בגויים המשוקצים הללו
 :rapidfire:
« עריכה אחרונה: ינואר 30, 2009, 09:28:27 על ידי אחים באמת »