כתב נושא: האשכנזים בחיים לא יבינו את המנטליות הערבית  (נקרא 5000 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רעול_פנים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ולא יעזור בית דין לצדק ולא עוד מיליון משכילים שדרכו בטכניון .
המנטליות הערבית הייתה ותמשיך לעשות ממכם צחוק.
מתי תבינו שבעולם האיסלאם ובמיוחד אצל הערבים מבינים רק כוח. אין אזרחים חפים מפשע וכל זה. אתם באמת מאמינים שהם התחבאו בבונקרים גם?! או שכל האוכלוסיה ברחה דרומה מפחד. תפנימו אצל האיסלאם החיים הפיזיים הם רק חלון לחיים "האמיתיים" ובשם כל פסוק הזוי מהקוראן הם יהיו מוכנים למות, להרוג, בשם הג'יהאד, אה סליחה בשם האיסלאם. הם ימותו ולא יזוזו מאיפה שהם גרים גם אם יציעו להם וילה בשטחים. הם כמו צריח שמירה בשם האיסלאם איפה שהם ממוקמים והם ימותו בל יזוזו
ג'יהאד זו מלחמה כלפיי מי שלא מוסלמי . הוא נחשב לכופר. אתם חושבים שאנחנו האויבים הכי גדולים שלהם. הייתם רוצים? הם לא רואים בנו משהו מיוחד מאשר את הצרפתים. אנחנו פשוט מתנגדים לג'יהאד אז בגלל זה קמו פה אירגוני טרור וגם כי הם לא מבינים צבא. אצליהם כל חאפר וכל קחבה הם סייעני טרור. משחקים אותם מפוחדים כשמגיעים אלייהם ושניה אחרי שהחייל נעלם הם הולכים לספר איפה החייל ולאן הוא נעלם.
ה"אזרחים" הם האויבים הכי גדולים. ככה המוסלמים מבינים ובגלל זה האחים שלהם מהמקומות השונים מזדהים איתם. לא בגלל שהם מוסלמים אלא בגלל שאנחנו מתנגדים להם נחרצות .אלה "התושבים" יותר גרועים ורק שתדעו לכם שבכמה מהכפרים פה בצפון קם לו אירגון טרור שיקרא לעצמו "חופשיי הגליל" שיעשה פוגרום לישובי הצפון. אבל כל הדיבורים שלי למשטרה הועלמו כלא היו.
אף אחד לא מאמין לי. הרבה אנשים פה יודעים את האמת אבל מפחדים להגיד למשטרה מחשש שאחד השוטרים הוא ערבי וזה ידלף למקום מגורו.
אנשים חיים פה בפחד יותר עמוק וסבוך מאשר "תושבי עזה בזמן המלחמה".
"חופשיי הגליל" זוהי כרגע תנועה של איסלאם ובעוד כמה שנים תהיה זאת אירגון טרור. אמרו שהרעה תבוא מהצפון. תמשיכו לשתוק. אבל כשהם יעשו פעולות במרכז אל תגידו שלא אמרנו
« עריכה אחרונה: ינואר 20, 2009, 04:32:25 על ידי רעול_פנים »

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
האשכנזים בחיים לא יבינו את המנטליות הערבית
« להגיב #1 ב- : ינואר 20, 2009, 04:37:55 »
אח יהיהודי היקר אני קראתי בדיוק עד המילה חפים מפשע בשורה השלישית משהו כזה..
אני פתחתי נושא חדש בקשר לזה.
אין דבר כזה חפים מפשע.הערבים בעזה לדוגמא הצביעו חמאס שהסיסמא והרעיון המרכזי של שלטון החמאס היה
שנאת יהודים השמדת העם היהודי.והנה עובדה טילים פיגועים וכו'..
אין דבר כזה חפים מפשע כל תינוק ערבי בן יומיים דינו מוות כל זקנה ערביה ימח שמה דינה מוות !
כל ערבי דינו מוות !!
אין ערבי חף מפשע..ערבי חף מפשע זה ערבי מת..
הם רוצים להרוג אותנו אנחנו נהרוג אותם
הבעיה אנחנו עם מורי צבא מוסרי לא נלך בדרך של מפגעים או של ערבים..אז נמשיך בדרך של חיסול מטרות או יעדים מסוימים

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #2 ב- : ינואר 20, 2009, 06:23:33 »
בס"ד

עמיר פרץ הליצן אשכנזי?  שאול מופז המושחת אשכנזי?  מפלגת ש"ס שנתנו יד להסכמי אוסלו ולגירוש יהודים מאדמותיהם אשכנזים?

לעומת זאת, הקדוש ברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד שהרג עשרות ישמעאלים ובכך סיכל פיגוע המוני בחברון היה אשכנזי.  גדול דורינו, הקדוש הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד זיע"א היה אשכנזי.  ברוך מרזל אשכנזי.  נועם פדרמן אשכנזי.  אני אשכנזי.  אני מבין את התסכול שלך, אבל הבעיה לא טמונה בעדה האשכנזית, בדיוק כמו שהפתרון לבעיה לא טמון במזרחיים שמחללים שבת והולכים לצפות במשחקי כדורגל באצטדיון טדי קולק שר"י יש"ו.  הבעיה היא בורות ועם-ארציות כללית (כפי שמכנה זאת הרה"ג בן-ציון מוצפי שליט"א) והפתרון הוא לימוד ראוי ואמיתי של הרעיון היהודי על-פי ספריו של הרב מאיר כהנא, ללא שום סטיה מן האמת, וללא סילופים גלותיים.

אני מסכים איתך שיש פחות אידיוטים שמאלנים קוקסינלים בקרב המזרחיים החילוניים מאשר שיש בקרב האשכנזים החילוניים.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק רעול_פנים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 20, 2009, 06:35:48 »
אני מדבר על הגוש התומך על ההמון על הסטיגמה על הקבוצה. השמאלנים דחפו מזרחיים למפלגות שלהם כדי להשתיק את האמת.
הרב מאיר כהנא ללא ספק היה אשכנזי וגם ברוך גולדשטיין אין ספק גם ז'בוטינסקי.
אבל אל תשכח שתמיד לאשכנזים ניתנה הבמה גם 95% מיהודי שומרון ויהודה אשכנזים אין אפס
אני מדבר על הסטיגמה. על האופי של ה"בדרך כלל"
כשאני אומר אשכנזים אני מדבר על האופי האשכנזים
לא אשכנזים ככללם אלא אשכנזים כיזמי ומקימי השמאל.
כתכונה.
גם אותם גדולים כמו מאיר כהנא וכולם גדלו תחת משפחה שמאלנית אבל הפכו לגדולים בכך שלא ויתרו ונתנו להם בראש
. אלו החיים ביהודה ושומרון התפקחו.
ברור שיש את אלו שהתפקחו אבל אני מדבר על התכונה על האופי האשכנזי הבוגדני

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 20, 2009, 06:39:39 »
בס"ד

עמיר פרץ הליצן אשכנזי?  שאול מופז המושחת אשכנזי?  מפלגת ש"ס שנתנו יד להסכמי אוסלו ולגירוש יהודים מאדמותיהם אשכנזים?

לעומת זאת, הקדוש ברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד שהרג עשרות ישמעאלים ובכך סיכל פיגוע המוני בחברון היה אשכנזי.  גדול דורינו, הקדוש הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד זיע"א היה אשכנזי.  ברוך מרזל אשכנזי.  נועם פדרמן אשכנזי.  אני אשכנזי.  אני מבין את התסכול שלך, אבל הבעיה לא טמונה בעדה האשכנזית, בדיוק כמו שהפתרון לבעיה לא טמון במזרחיים שמחללים שבת והולכים לצפות במשחקי כדורגל באצטדיון טדי קולק שר"י יש"ו.  הבעיה היא בורות ועם-ארציות כללית (כפי שמכנה זאת הרה"ג בן-ציון מוצפי שליט"א) והפתרון הוא לימוד ראוי ואמיתי של הרעיון היהודי על-פי ספריו של הרב מאיר כהנא, ללא שום סטיה מן האמת, וללא סילופים גלותיים.

אני מסכים איתך שיש פחות אידיוטים שמאלנים קוקסינלים בקרב המזרחיים החילוניים מאשר שיש בקרב האשכנזים החילוניים.
בס"ד
תגיד לפי ההלכה זה לא לשון הרע שאתה קורא לאנשים ליצן?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 20, 2009, 06:48:07 »
בס"ד
תגיד לפי ההלכה זה לא לשון הרע שאתה קורא לאנשים ליצן?
בס"ד

יש הבדל בין להיזהר מלשון הרע לבין להיות יפה נפש, ואין לי כל כוונה להיות יפה נפש כלפי האליטות הבולשביקיות רודפי שררה, עוכרי ושונאי ישראל.  כפי שכתב נעים זמירות ישראל ע"ה, "משנאיך ה' אשנא ובמתקוטטיך אתקוטט".
« עריכה אחרונה: ינואר 20, 2009, 06:49:08 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
החרדים
« להגיב #6 ב- : ינואר 20, 2009, 09:47:16 »
בס"ד

החרדים והחסידים מתנגדים ללמוד את ספריו של גדול-דורנו הרב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד כמו "אור-הרעיון",הם בכלל לא סופרים את הרב כהנא הי"ד.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
החרדים
« להגיב #7 ב- : ינואר 20, 2009, 09:57:26 »
בס"ד

החרדים והחסידים מתנגדים ללמוד את ספריו של גדול-דורנו הרב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד כמו "אור-הרעיון",הם בכלל לא סופרים את הרב כהנא הי"ד.
בס"ד
למה?
גם הציוניים הדתיים הממלכתיים לא לומדים מהספרים שלו ברך כלל רק בחלק ניכר מהישיבות כי הם מושפעים מהממסד הדתי והממסד הבולשביקי בישראל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 20, 2009, 23:08:32 »
אחי,שאלה.
למה ישר אשכנזים?
מרדכי וענונו יש"ו? מזרחי. עמיר פרץ? מזרחי. ש"ס? מזרחים וכמובן יש כאלה שלא מזכירים אותם הרבה (כמו איתן כבל ועוד הרבה כלומניקים שמגדירים את ליברמן [!!!] כימין קיצוני). יש כאלה שהם סתם (כמו הרבה שרק צועקים "מוות לערבים",בלי לדעת כלום - למרות שאני מסכים איתם במשפט המפורסמם הזה).
יש כאלה וכאלה. אני מכיר (לצערי) מזרחים רבים שהם שמאלניים.
אני לא אומר שאין אשכנזים שמאלניים,אבל להאשים את כולם בזה?
נתנו כבר שמות של אשכנזים גדולים: הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד,ברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד היה אשכנזי,וכמוהם גם ברוך מרזל,נעם פרדמן,משה פייגלין,גם הלוחמים היהודים במרד ורשה היו אשכנזים (שלחמו במרצחים הנאצים), וכמוהם גם אני אשכנזי (למרות שיש טמבלים שמחשיבים אותי כגוי). נא לא להכליל בבקשה.

מנותק רעול_פנים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 21, 2009, 14:36:03 »
95% מהשמאלנים אשכנזים ושאף אחד אבל אף אחד לא ימכור לך חרטות

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #10 ב- : ינואר 21, 2009, 14:53:58 »
נו אז מה אתה רוצה לומר בזה? שאשכנזים לא יהודים?

תפסיקו לנסות לגרום עוד פילוג בעם ישראל במיוחד אנחנו שמנסים להראות איחוד של עם ישראל.
עם ישראל לא ניתן למדוד אותו במספרים וסטיסטיקות משוקצות,עם ישראל מעל הטבע-במשך כל ההיסטוריה הפכו אותנו למספרים ממצרים ועד השואה.
עם נתעסק במספרים בעם ישראל ממזמן אנחנו צריכים להיות קבורים מתחת לאדמה-אנחנו קומץ של מליונים שאי אפשר להשמיד אותו גם אם נהיה רשעים בני רשעים ח"ו-אי אפשר לתפוס בשכל את הקיום של עם ישראל למשך כל הגלות הארורה והיא נמשכת עד עצם היום הזה.
אם רוב השאכנזים הם שמלאנים לא משנה בכלל ואין שום פגם ביהדות אשכנז.
אצל אומות העולם מתעסקים במספרים-אנחנו זן שונה ומשונה שהטבע שלו הוא דבר מעל הטבע.
רוב היהודים בארץ נוטים לצד השמאלי של המפה עצם העובדה שהם חיים בצורת חיים של גויים,שמאל הוא התרחקות מהתרבות המקורית וקבלת עול מלכות הגוי.
שמאל זה לא פוליטיקה אלא דרך חיים,בן אדם יכול בעד ארץ ישראל אבל שונא יהדות-זה יותר גרוע משמלאני רגיל.
תפסיקו להתעסק בסרק ונתעסק בהצלת ארץ ישראל ואיחוד של כל יהודי ויהודי.

רוב העם היום חי על פי חוקת הגויים וקיבל עליו את תרבות המערב שזו שמלאנות לשמה אבל כולנו תינוקות שנשבו והמטרה שלנו לצאת מהעבדות של תרבות הגוים ולצאת לחרות:לחזור לארץ ישראל ולתרבות העברית.

« עריכה אחרונה: ינואר 21, 2009, 15:00:29 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 21, 2009, 15:53:29 »
נו אז מה אתה רוצה לומר בזה? שאשכנזים לא יהודים?

תפסיקו לנסות לגרום עוד פילוג בעם ישראל במיוחד אנחנו שמנסים להראות איחוד של עם ישראל.
עם ישראל לא ניתן למדוד אותו במספרים וסטיסטיקות משוקצות,עם ישראל מעל הטבע-במשך כל ההיסטוריה הפכו אותנו למספרים ממצרים ועד השואה.
עם נתעסק במספרים בעם ישראל ממזמן אנחנו צריכים להיות קבורים מתחת לאדמה-אנחנו קומץ של מליונים שאי אפשר להשמיד אותו גם אם נהיה רשעים בני רשעים ח"ו-אי אפשר לתפוס בשכל את הקיום של עם ישראל למשך כל הגלות הארורה והיא נמשכת עד עצם היום הזה.
אם רוב השאכנזים הם שמלאנים לא משנה בכלל ואין שום פגם ביהדות אשכנז.
אצל אומות העולם מתעסקים במספרים-אנחנו זן שונה ומשונה שהטבע שלו הוא דבר מעל הטבע.
רוב היהודים בארץ נוטים לצד השמאלי של המפה עצם העובדה שהם חיים בצורת חיים של גויים,שמאל הוא התרחקות מהתרבות המקורית וקבלת עול מלכות הגוי.
שמאל זה לא פוליטיקה אלא דרך חיים,בן אדם יכול בעד ארץ ישראל אבל שונא יהדות-זה יותר גרוע משמלאני רגיל.
תפסיקו להתעסק בסרק ונתעסק בהצלת ארץ ישראל ואיחוד של כל יהודי ויהודי.

רוב העם היום חי על פי חוקת הגויים וקיבל עליו את תרבות המערב שזו שמלאנות לשמה אבל כולנו תינוקות שנשבו והמטרה שלנו לצאת מהעבדות של תרבות הגוים ולצאת לחרות:לחזור לארץ ישראל ולתרבות העברית.
:old_afro: :old_afro: :old_afro:
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 21, 2009, 16:14:36 »
מה שנכון נכון..
« עריכה אחרונה: ינואר 21, 2009, 16:21:06 על ידי MATAN »

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 21, 2009, 18:50:32 »
מה שנכון נכון..
בס"ד
זה נכון אבל עדיף להזכיר את העובדות האלו כמה שפחות כי זה רק גורם לאנשים לחשוב שאתה גזען חס וחלילה חס ושלום.

מנותק רק בחיפה יש מכבי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 21, 2009, 21:25:40 »
אני פשוט שונא את המזרחיים עם רגשי הנחיתות שמוציאים את כל קצפם על אשכנזים!
די כבר!!!

אני אשכנזי בן אשכנזי, כל משפחתי ימנית ובעלת אידיאולוגיה של ארץ ישראל השלמה, שונאי ערבים ושמאלנים ותתפלא, אנחנו גם חילונים גמורים!
אמרתי כבר לא מזמן: אנחנו צריכים להסתכל על ימין ושמאל ולא על עדות!!!!!

אני בחיים לא אומר למזרחי שהוא ערבי יהודי, למרות שמה לעשות, הוא כזה!

בתקופה כזאת, זה באמת לא יאה ולא מתאים