כתב נושא: אני שונא את אבי בגלל שהוא מערכניק  (נקרא 1845 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני שונא את אבי בגלל שהוא מערכניק
« ב- : ינואר 13, 2009, 20:06:25 »
במשפחה שלי אבא שלי וגם אחי הם שמאלנים,אבלי עוד מערכניק מהתקופה של שנות ה-70 וה-80 וב-92 הוא הצביע לרבין,ועד היום אני לא ישכח את היום הזה,אני זוכר את זה די טוב כי היתי אז בן 12 וקשה לי להשלים עם כך שהוא תמך והצביע לבוגדים כמו רבין ופרס שכולם קיוו שהם יהיו המושיעים ולבסוף התגלה הבלוף הגדול שלהם,חוץ מזה שאני גם לא מסמפט אותו בגלל עוד הרבה דברים אבל את זה נשאיר לפעם אחרת
[gif[/img]

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : ינואר 13, 2009, 20:11:42 »
תנסה להציג לו טיעונים למה לא כדאי לו לתמוך במפלגות השמאל. תתחיל מזה אחר כך תתעמת איתו ותזכיר לו כמה הוא טעה כשבחר ברעבין עוכר ישראל
בס"ד

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #2 ב- : ינואר 13, 2009, 20:11:59 »
נו אז פשוט תשכנע אותם שהימין צודק. אז מה אם הוא הצביע לרבין? כל מי שהצביע לרבין הוא פסול? ברור שלא. פשוט תערוך עם אביך דיונים ונסה לשכנע אותו שהימין צודק

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 13, 2009, 20:19:48 »
חחחח זה ממש לא יעזור.שמאלני הדוק כמוהו נשאר שמאלני ואני לא מתפלא אם זה גם החינוך שהוא קיבל בבית וגם בא בטוח מבית שמאלני.אני לא יכול לשבת ולהסביר לבנאדם שאין לו שום ערכים בסיסים במסורת היהודית שהימין ועוד הימין האמיתי צודק ובטח שלא גם למי שחי עם אישה רוסיה שהיא גם שמאלנית,פעם אחת אפילו שמעתי שיחה בינה לבין אבי שהוא סיפר לה על מישהו שהוא תומך ליכוד אז היא אמרה עליו "שילך לעזאזאל".זה פשוט מקרה אבוד להסביר להם,הם לא שומרים שבת,לא עושים קידוש ואני לא מתפלא אם הם גם לא מאמינים בבורא עולם.ואם הוא ישמע שאני בפורום של הימין האמיתי הוא ישר יגיד לי מה קרה לך תתרחק מזה זה ימין קיצוני אל תתקרב אליהם,אל תתעסק איתם,לצערי אני מכיר כמה אנשים חילונים גם שאומרים שמבחינתם רבין היה "הכי טוב" ושהתקופה שלו היתה לטענתם "תקופה יפה עם תקוה"
[gif[/img]

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 13, 2009, 20:21:41 »
משה, אין מקום לדברים כאלה בפורום.

לפעמים יש דברים שמוטב להשאיר בלב.