כתב נושא: גראד 200 מטר מהבית  (נקרא 8472 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #25 ב- : דצמבר 31, 2008, 16:00:57 »
אתם מדברים שטויות לגמרי בנוגע לזה שלא צריך להכניס חירניקים!
כל קצין הכי פשוט יודע שהדבר הבסיסי ביותר שכובשים אזור ויש רצון לעשות פעולה צבאית הדרך הכי טובה שיש היא לשלוח יחידות חי"ר, חיל האויר לא יכול לנצח מלחמה ראינו זאת גם במלחמת לבנון השנייה!
זאת טעות נוראית לכבוש את כל הרצועה! אך לא נראה לי שזה יקרה גם...
אני חושב שצריך לכבוש רק את ציר פילדלפי(למי שלא יודע זה הגבול בין עזה למצרים) ששמה יש מאות מנהרות שמעבירים את
כל הנשק והאספקה לטרוריסטים, ופשוט לכתוש את המקומות האלה ולחפש את כל המנהרות ולהרוס אותם ולקבור את כל החמאסניקים בעודם חיים שיסבלו עד שהנשמה תצא מהם!!!

אתה צודק שהדבר הנכון הוא לתפוס מחדש את ציר פילדלפי (ולהרחיב אותו במספר קילומטרים). זה שימוש נכון בח"יר. אבל הממשלה שלנו משתמשת בחי"ר לא כדי להחזיק בקרקע, אלה שולחת אוכדי להשמיד מטרות באופן 'כירורגי' עם נזק מינימלי לאזרחים ערבים. זה סיכון נפשע של חיי חיילי צה"ל.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #26 ב- : דצמבר 31, 2008, 17:31:57 »
כל המשפחה שלי גרה בבאר-שבע ועכשיו זה הגיע לשם
הטילים לא היו אמורים להגיע אפילו לאשקלון!
הכלל בגלל ה"מנהיגים" השמאלנים שלא תקפו עם הקאסם הראשון בשדרות  >:(
נכון,היו צריכים לתקוף מלכתחילה רק עכשיו לפני הבחירות כדי לזכות באמון הציבור
[gif[/img]

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #27 ב- : דצמבר 31, 2008, 17:50:17 »
בס''ד

אילו היו לנו מנהיגים יהודים במקום בוגדים, לא היו גראדים מעזה כי לא היו ערבים מוסלמים נאצים בעזה.

לגבי צה''ל, הוא הוא שהמיט את האסון הזה עלינו כשהוא הסכים לברוח מעזה בהסכמי אוסלו, ואחר כך צה''ל הסכים לגרש אלפי יהודים מגוש קטיף ולמסור את האזור הזה לערבים המוסלמים הנאצים.

בכל מדינה שפוייה, הצבא היה מסרב לעשות מעשים בוגדניים כאלה. אולם צה''ל עשה את הכל בהתלהבות. לא רק זה: אלופי צה''ל שיקרו לעם והבטיחו שהגירוש מגוש קטיף יביא יותר ביטחון לתושבי הדרום.

מישהו כתב פה שאם נסרב להתגייס, זה יהיה הסוף של המדינה. שקר!!! אם היו מסרבים להתגייס ואם היו מצטרפים לגיבורים ביהודה ושומרון, זה היה מציל את המדינה.

ועוד דבר שהיה מצחיק אם זה לא היה כל כך רציני: כותבים כאן שבאמת עושים את המבצע הזה בעזה כי אכפת להם על תושבי הדרום. כן, אכפת לאהוד שמאלמרט, אהוד ברח, ציפורה שפיצר, שמעון פרס ("קסאמים שמאסמים"), התשקורת, בג''צ ואלופי צה''ל על תושבי הדרום.

האמת? כל השליטים האלה שר''י שונאים אתכם ומזלזלים בכם! הם חושבים שתושבי הדרום הם "אספסוף", זבל, סמרטוטים.

אז שוב אנו באותו מצב שראיתי כל כך הרבה פעמים בחיי. כמו במלחמת לבנון הראשונה כשכולם ב"ימין" התלהבו עד שהם גילו אזו בדיחה זו. וגם מלחמת לבנון השנייה. וגם בכל המבצעים בתוך עזה או יהודה ושומרון.

אם היו מפסיקים להתגייס זה היה הסוף של המדינה.והערבים היו אוכלים אותנו חיים.ואם המדינה הייתה מקשיבה לחיים בן פסח,אז היו מטילים עלינו חרם.ואז מה ?
מי היה קונה את הסחורה של המפעלים שלנו ? מי היה דואג לעשרות אלפי מובטלים חדשים ? מאיפה היית מביא כסף לתחזק את הצבא הכל כל יקר שלנו ?
מאיפה היית מביא תרופות ואוכל נזקקים ? מאיפה תביא דלק למטוסים ?.אם היו מטילים עלינו חרם כללי,והיינו מגיעים לנקודת שפל מבחינת מובטלים,רפואה,כסף,צבא,מה שיקרה
זה שמדינות ערב ינצלו את הרגע הזה יאחדו כוחות,ויגמרו עלינו סופית.ומי יעזור לנו אחרי זה,אתה חיים ?

האמת? כל השליטים האלה שר''י שונאים אתכם ומזלזלים בכם! הם חושבים שתושבי הדרום הם "אספסוף", זבל, סמרטוטים.
מי שישמע אתה לא שונא 80% ממדינת ישראל.מי שישמע כאילו לך יש אלטרנטיבה יותר טובה.

זה נכון שצהל לא עושה מספיק,אבל עושים מה שאפשר,ובסופו של דבר,ריבונו של עולם קובע מה יהיה.
« עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2008, 17:54:07 על ידי David_27 »
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #28 ב- : דצמבר 31, 2008, 17:53:32 »
יש פסוק שאומר  " עם לבדו ישכון"
אם נחיה במדינת הלכה ונשמור שבת, הקב"ה יהיה איתנו! מה אתה אומר?

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ליחיאל
« להגיב #29 ב- : דצמבר 31, 2008, 18:07:07 »
בס"ד

"עם לבדד ישכוון" תקף רק שכל עם-ישראל שומר תורה-ומצוות.
כך לפחות נראה לי שהרב עובדיה יוסף,הרב מרדכי אליהו,הרב קנייבסקי,הרב אלישיב סוברים לא?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #30 ב- : דצמבר 31, 2008, 18:12:27 »
בס"ד

"הן עם לבדד ישכון [ובגוים לא יתחשב]" מתאר מציאות שנכפית על עם ישראל, בין אם אנו רוצים בזאת, ובין אם לאו (תוך חיפושים כל הזמן אחרי "בני ברית", משענות קנה רצוץ).  גם כשאנו מתחשבים בגוים, אנו בכל זאת, בסופו של דבר, נותרים בדד, כך שעדיף לשכון בדד מלכתחילה ולהשליך יהבינו על הקב"ה, ולא על בשר ודם גוי.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #31 ב- : דצמבר 31, 2008, 18:31:37 »
חבר'ה אני לא יודע עם לפתוח את הנושא פה או לא

כל מקרה הטיל בבאר שבע נפל 200 מטר מהבית שלי ויש לי ריח של הטיל בבית
אחותי בוכה...
אמא ואחות עוברות לישון בממד

אני רק מצטער על כך שזמני עדיין לא הגיע לשרת בצהל,אני מרגיש לא טוב עם זה שחבר'ה קצת יותר בוגרים ממנו ישמרו עליי בלילה שאני ישן
אני רוצה גם!
אני עוד יתרום את החלק שלי...
בס''ד

הסברנו כאן הכל ולא נאריך בזאת אלא נפנה אתכם לסרטון :

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17368.0.html

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #32 ב- : ינואר 01, 2009, 19:38:27 »
חבר'ה לא ללכלך על צה"ל בכזאת כוללניות , רוב צה"ל לא השתתף בשום גירוש , כל המגרשים נבחרו סלקטיבית בהתנתקות(ומי שלא מאמין לי שפשוט יחפש את הבלוג של "איש הקרח" כמדומני בבלוגים של האתר תפוז , שהיה מפקד המבצע ומסביר איך הם בחרו סלקטיבית אנשים ספציפים למבצע )

ובכל אופן , לא מסכים שכל האלופים בצה"ל הסכימו למהלכים טיפשיים כאלה, יש לא מעט שלא ... שרון זרק מפקדים שלא הסכימו להזכירכם , כדי להחליף אותם בחלוץ ועוד כמה טמבלים שהיו אז במטכ"ל והיום הוחלפו בגלל שהאשימו אותם במחדלים צבאיים בזמן מלחמת לבנון (פוליטקאים שרצו לכסות על עצמם)

למען האמת הרמטכ"ל הקודם התנגד מאד למהלכים ששרון תיכנן של גירוש ,ובגלל זה הוא פוטר .

ובכל אופן  , אפילו אם כל זה היה נכון (שכל האלופים בצה"ל תומכים בתוכניות מטורפות של גירוש יהודים - מה שלא נכון לפי הידוע לי ) .... צה"ל זה לא באמת פוליטיקה ... רוב מי שמתגייס לצה"ל זה יהודים כשרים שבאמת ובתמים מתגייסים כדי להגן על המדינה וכו' ולשרת בתפקיד זה את טובת עם ישראל

לכן צריך להתפלל עבור החיילים ועבור הצבא , לטעמי ... כי זה לא באמת אשמתם מה הדרג המדיני מחליט

עכשיו לעצם העניין , אני חושב שמה שעשו לעזה היה יפה , אבל ממש לא מספיק - ושוב כובלים את ידי צה"ל
מצד שני לא ציפיתי מאולמרט וברק אפילו לרבע מזה... אז זה לא רע בכלל 

תקלטו שאשכרה השמידו 200 ומשהו אויבים בכמה דקות, זה קידוש השם גדול . והשמידו מסגדים , וכו' ... קיצר זה לא רע בכלל, אבל צריך לדרוש יותר

למי שאמר שאי אפשר לחסל את הטרור מהאוויר - בטח שאפשר , NAPLAM NAPLAM NAPLAM , זה עבד לאמריקאים יופי נגד גרילה .
אפשר להפציץ בטילים חודרי בונקרים לכל אורך הרצועה , ולהשמיד את הכח הצבאי שלהם ששוהה בתוך הבונקרים מתחת לאוכלוסיה

אפשר להשמיד להם אלפי אנשים כל יום , ואז הם יכנעו אוטומאטית

והשלב הבא שצריך הוא להתנות לערבים שאם הם מעוניינים לחיות- שיצאו מרצועת עזה למצרים .... אם המצרים ינסו לחסום את הבריחה, צריך להפציץ את המחסומים שלהם

צריך לנקות את עזה מערבים... גירוש .
ולא לוותר לאף מחבל - צריך להרוג כמה שיותר מחבלים שניתן - אפילו אם הם יסכימו לברוח ... לא צריך לתת להם להמלט

ואם מישהו הולך לטעון "ומה העולם יעשו , הם ינסו לעצור אותנו "

לא הם לא ... אי אפשר לעצור מדינה שיכולה להשמיד יבשת שלמה בכמה דקות ( לישראל יש יכולות כגון - שליחה בלווין מאות ראשי נפץ גרעיניים מחוץ לאטמוספירה , ואז הנחתה שלהם לאן שרוצים , אלקטרונית ... בקיצור , אף מדינה לא מטומטמת מספיק להתעסק עם מדינה שתהיה מוכנה לעשות דבר כזה , וצריך להבהיר שנהיה מוכנים לעשות את זה ,כדי ששום מעצמה או קואליציה של מעצמות אפילו לא תחשוב על לנסות להתערב צבאית לטובת הערבים)

אז נכון כל העולם יחרים אותנו , אבל להתקיף אותנו הם לא יתקפו .(ואם כן , הם יושמדו)

ככה צריך לנהוג , בלי פחד , בלי רחמנות של טיפשים .... יש אלוקים לישראל והוא קובע , לא בוש , ובטח לא אובאמה.

שהשם יתברך יעזור לכוחותינו להביס את האויב המוסלמי בעזה . ובעזרת השם שנזכה להקים עיר יהודית חדשה על חורבות עזה בקרוב
« עריכה אחרונה: ינואר 01, 2009, 19:41:07 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #33 ב- : ינואר 01, 2009, 19:47:05 »
חבר'ה לא ללכלך על צה"ל בכזאת כוללניות , רוב צה"ל לא השתתף בשום גירוש , כל המגרשים נבחרו סלקטיבית בהתנתקות(ומי שלא מאמין לי שפשוט יחפש את הבלוג של "איש הקרח" כמדומני בבלוגים של האתר תפוז , שהיה מפקד המבצע ומסביר איך הם בחרו סלקטיבית אנשים ספציפים למבצע )

ובכל אופן , לא מסכים שכל האלופים בצה"ל הסכימו למהלכים טיפשיים כאלה, יש לא מעט שלא ... שרון זרק מפקדים שלא הסכימו להזכירכם , כדי להחליף אותם בחלוץ ועוד כמה טמבלים שהיו אז במטכ"ל והיום הוחלפו בגלל שהאשימו אותם במחדלים צבאיים בזמן מלחמת לבנון (פוליטקאים שרצו לכסות על עצמם)

למען האמת הרמטכ"ל הקודם התנגד מאד למהלכים ששרון תיכנן של גירוש ,ובגלל זה הוא פוטר .

ובכל אופן  , אפילו אם כל זה היה נכון (שכל האלופים בצה"ל תומכים בתוכניות מטורפות של גירוש יהודים - מה שלא נכון לפי הידוע לי ) .... צה"ל זה לא באמת פוליטיקה ... רוב מי שמתגייס לצה"ל זה יהודים כשרים שבאמת ובתמים מתגייסים כדי להגן על המדינה וכו' ולשרת בתפקיד זה את טובת עם ישראל

לכן צריך להתפלל עבור החיילים ועבור הצבא , לטעמי ... כי זה לא באמת אשמתם מה הדרג המדיני מחליט

עכשיו לעצם העניין , אני חושב שמה שעשו לעזה היה יפה , אבל ממש לא מספיק - ושוב כובלים את ידי צה"ל

תקלטו שאשכרה השמידו 200 ומשהו אויבים בכמה דקות, זה קידוש השם גדול . והשמידו מסגדים , וכו' ... קיצר זה לא רע בכלל, אבל צריך לדרוש יותר

למי שאמר שאי אפשר לחסל את הטרור מהאוויר - בטח שאפשר , NAPLAM NAPLAM NAPLAM , זה עבד לאמריקאים יופי נגד גרילה .
אפשר להפציץ בטילים חודרי בונקרים לכל אורך הרצועה , ולהשמיד את הכח הצבאי שלהם ששוהה בתוך הבונקרים מתחת לאוכלוסיה

והשלב הבא שצריך הוא להתנות לערבים שאם הם מעוניינים לחיות- שיצאו מרצועת עזה למצרים .... אם המצרים ינסו לחסום את הבריחה, צריך להפציץ את המחסומים שלהם

ולא לוותר לאף מחבל - צריך להרוג כמה שיותר מחבלים שניתן - אפילו אם הם יסכימו לברוח ... לא צריך לתת להם להמלט

לא הם לא ... אי אפשר לעצור מדינה שיכולה להשמיד יבשת שלמה בכמה דקות ( לישראל יש יכולות כגון - שליחה בלווין מאות ראשי נפץ גרעיניים מחוץ לאטמוספירה , ואז הנחתה שלהם לאן שרוצים , אלקטרונית ... בקיצור , אף מדינה לא מטומטמת מספיק להתעסק עם מדינה שתהיה מוכנה לעשות דבר כזה , וצריך להבהיר שנהיה מוכנים לעשות את זה ,כדי ששום מעצמה או קואליציה של מעצמות אפילו לא תחשוב על לנסות להתערב צבאית לטובת הערבים)

אז נכון כל העולם יחרים אותנו , אבל להתקיף אותנו הם לא יתקפו .(ואם כן , הם יושמדו)

ככה צריך לנהוג , בלי פחד , בלי רחמנות של טיפשים .... יש אלוקים לישראל והוא קובע , לא בוש , ובטח לא אובאמה.

שהשם יתברך יעזור לכוחותינו להביס את האויב המוסלמי בעזה . ובעזרת השם שנזכה להקים עיר יהודית חדשה על חורבות עזה בקרוב

אני איתך! O0

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #34 ב- : ינואר 01, 2009, 20:48:37 »
חזרתי מהפצמרי"ם שספגתי במשך 48 שעות בגבול עזה לגראדים של באר שבע....
בכול מקרה מהגראדים עוד אפשר איכשהוא לברוח.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #35 ב- : ינואר 01, 2009, 23:36:22 »

צריך להיות מציאותיים,בשביל להשמיד מדינה,לא חייב לתקוף אותה,מספיק רק לחזק את האוייבים שלה.בשילוב עם חרם כלכלי,באמת לא נוכל להתמודד כנגד מדינות ערב.
באמת (באמת) שהיית רוצה שיהפכו את עזה למכתש,אבל צריך לחשוב גם על היום שאחרי.

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #36 ב- : ינואר 02, 2009, 07:57:24 »
"בשילוב עם חרם כלכלי,באמת לא נוכל להתמודד כנגד מדינות ערב"

נהפוך הוא . אם כל מדינות ערב יתקיפו את ישראל - נוכל לכבוש את כל שטחי ארץ ישראל (אני בעד לעשות את זה בלי קשר ) ועל הדרך להשיג מאות בארות נפט .... ולהחזיק את כל העולם בביצים
"רוצים נפט ? תסתמו את הפה ."

לישראל יש יכולת כלכלית די טובה ,המטבע שלה הוא אחד מההכי חזקים בעולם . ככה שזה לא כזה נכון
חוץ מזה יש שלל מדינות שתלויות בישראל בחקלאות,צבא , כלכלה, מנהל תקין ... הם יתעלמו מהאו"ם וימשיכו לעשות עסקים עם ישראל ..כי אם לא , הם אבודות

ובכל אופן , יש לנו מספיק נשק להשמיד את כל מדינות ערב כמה וכמה פעמים , אפילו אם כל העולם יעשה אמברגו וחרם כלכלי .

ישראל היא מעצמה צבאית ,ברוך השם , חלאס להתנהג כאילו אנחנו מדינת עולם שלישית .

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD