כתב נושא: גראד 200 מטר מהבית  (נקרא 8417 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« ב- : דצמבר 30, 2008, 22:10:07 »
חבר'ה אני לא יודע עם לפתוח את הנושא פה או לא

כל מקרה הטיל בבאר שבע נפל 200 מטר מהבית שלי ויש לי ריח של הטיל בבית
אחותי בוכה...
אמא ואחות עוברות לישון בממד

אני רק מצטער על כך שזמני עדיין לא הגיע לשרת בצהל,אני מרגיש לא טוב עם זה שחבר'ה קצת יותר בוגרים ממנו ישמרו עליי בלילה שאני ישן
אני רוצה גם!
אני עוד יתרום את החלק שלי...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #1 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:19:02 »
ישר כוח על רוח הלחימה אחי ! גם אני בדיוק ככה, אני תלמיד י"ב וגם לי יש את הרעב הזה לצאת ולהילחם ולעזור לאנשים היקרים שיצאו בשליחות להגן על המדינה גם לי יש חברים שברגע זה נמצאים בשערי עזה ומחכים לפקודה - השם יעזור להם ויחזק אותם!!
ובקשר לגראד, אני תושב הצפון ותאמין לי אחי שאם תישמעו להוראות ולא תיהיו סקרנים כמו אלה שמראים בחדשות שיוצאים לראות מה קורה שטיל נופל לא יקרה לכם כלום! וחשוב להעביר את המסר!  שמרו על עצמכם אחי ותיהיו חזקים !!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #2 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:21:53 »
אני תלמיד י"ג אחי,ולצבא אני יתרום את החלק שלי מעל ומעבר

חחחחח אני ואבא ישר רצנו לראות מה קורה והשוטרים אמרו לנו להתפזר אז חזרנו הביתה,ונסענו לעזור לאנשים שאנחו מכירים להכין את הממד
ואמא נלחצה שאנחנו עוזבים את הבית
קיצר אווירה של מלחמה,רק חבל שאני בעורף...

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #3 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:29:44 »
בס"ד

מה תעשה אם לאחר הטירונות יתנו לך פקודה ללכת לגרש יהודים מיו"ש?  וגם אם ישלחו אותך כחייל חי"ר לטהר את עזה מ"פעילי חמאס" "קיצונים", האם זה שווה להיקטל או להיפצע ח"ו ממטען צד?  אני מקווה שאתה מבין שה"מנהיגים" שלנו מקריבים את חייך כדי להגן על חיי "אזרחים" "פלסטינים".  אם תהיה ג'ובניק, אז זה לא רלוונטי.  אבל אם תהיה קרבי, האם תסכים להיות מובל כצאן לטבח?  להזכירך, הילדים של שמאלמרט לא שירתו בצה"ל, ובכלל לא גרים בארץ.  יש הבדל בין להיות גיבור לבין להיות פראייר.  אני מעדיף שאולמרט שר"י, אהוד ברח ושאר השקצים המושחתים יאמרו קדיש על קבר בניהם מאשר שאביך יאמר קדיש על קברך, ח"ו.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #4 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:31:12 »
בבקשה אחי לפחות כאן אל תכניס את הוויכוח הזה

אני מתגייס לחיל האוויר כתחנאי דרג א',חיל אוויר לא פינה אף אחד

חוץ מזה מה אתה מציע?לפרק את הצבא כדי שלא יגרש יהודים?

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #5 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:35:43 »
בבקשה אחי לפחות כאן אל תכניס את הוויכוח הזה

אני מתגייס לחיל האוויר כתחנאי דרג א',חיל אוויר לא פינה אף אחד

חוץ מזה מה אתה מציע?לפרק את הצבא כדי שלא יגרש יהודים?
בס"ד

אוקיי, אתה הולך להיות טכנאי, היינו ג'ובניק, כך שכל הדיון הזה לא רלוונטי לגביך.  אשריך.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #6 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:37:42 »
אני לא יודע עד כמה אתה מבין בכל זה
אבל תכנאי הוא תומך לחימה שמחזיק כוננות 24 שעות,ובלי העבודה שלו טייס לא יעשה כלום בעזה

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #7 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:42:30 »
אני תלמיד כתה יא יחיד פה ? >< (למרות שאני אמור להיות יב D:)
ומזדהה איתכם מאוד צו ראשון עוד שבוע !
אני באמת מקווה ורוצה להגיע לטיס , יש המלצות כלשהם , דרך התנהלות מסוימת שתעזור לי ?!
תודה רבה

בס"ד

מה תעשה אם לאחר הטירונות יתנו לך פקודה ללכת לגרש יהודים מיו"ש?  וגם אם ישלחו אותך כחייל חי"ר לטהר את עזה מ"פעילי חמאס" "קיצונים", האם זה שווה להיקטל או להיפצע ח"ו ממטען צד?  אני מקווה שאתה מבין שה"מנהיגים" שלנו מקריבים את חייך כדי להגן על חיי "אזרחים" "פלסטינים".  אם תהיה ג'ובניק, אז זה לא רלוונטי.  אבל אם תהיה קרבי, האם תסכים להיות מובל כצאן לטבח?  להזכירך, הילדים של שמאלמרט לא שירתו בצה"ל, ובכלל לא גרים בארץ.  יש הבדל בין להיות גיבור לבין להיות פראייר.  אני מעדיף שאולמרט שר"י, אהוד ברח ושאר השקצים המושחתים יאמרו קדיש על קבר בניהם מאשר שאביך יאמר קדיש על קברך, ח"ו.

אח יקר , אני מעדיף בכל מקרה לא משנה עד כמה השלטון שמאלני או לא , לשרת בצבא
בכל מקרה לא משנה מה יקרה וכמה פקודות טפשיות אנחנו נקבל או לא נקבל על ידי ההנהגה המטופשת הזאת
צהל תמיד היה ותמיד יהיה חזק , הוא הכח היהודי , בלעדיו אף אחד לא יהיה כאן ולא יהיה לנו את הזכות אפילו להתווכח על עמדותינו ימניות או שמאלניות ככל שהם
ובנוגע לפינוי יהודים אני יהיה הראשון שיסרב פקודה , אבל עד הרגע הזה אני יתן 100% מעצמי ומהיכולות שלי , להגן על המדינה שלי
אפילו אם זה רק 10% מההוראות שצהל מקבל (לפי דבריך) ושאר ההוראות הם להגן על "אזרחים" "פלסטיניים"
^ אני חוזר , כי בכל מקרה אם כולנו נעריק , אני ממש לא חושב שזה מה שיקדם אותנו ויתן לנו להביע דעה או כח לשנות משהו
זה יתן רק כח לערבים הנאצים להשליך אותנו לים אחד אחרי אחד בעוד העולם השטני ישתוק למרות כל הסערות , שהוא עושה עכשיו כלפי "ישראל האלימה"

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #8 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:42:48 »
נו עכשיו אחרי שנפלו גראדים וא פגעו ך אתה מבין את גודל הנס או שזה רק "במקרה" הכי קל להגיד במקרה ולהיות עיוור תמיד צריך להתבהונן כשיש כאלו ניסים אדירים שכבר אלפי טילים בכל המלחמות נופלים עלינו וחושבים שזה "מקרה"!!
גם כשנפלו עלינו 40 סקדים מעיראק כשאפחד לא נשרט גם אז אמרו "במקרה" במקום להודות לקב"ה !!!!!
רק לשם השוואה אחרי ה-40 סקדים נפל על ערב הסעודית רק סקד אחד ונהרגו 300 חיילים אמריקאים אתה מבין מה זה יהודי יקר?!?!?!?!?!?!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #9 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:46:52 »
אני לא אמרתי שום "במקרה"
וגם לנו יש הורגים כברבמלחמה הזאת,להם לא היה נס

אני ברוך ה' עדיין בריא ושלם...

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #10 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:47:39 »
אני לא יודע עד כמה אתה מבין בכל זה
אבל תכנאי הוא תומך לחימה שמחזיק כוננות 24 שעות,ובלי העבודה שלו טייס לא יעשה כלום בעזה
בס"ד

יש לי מכר שהיה טכנאי מטוסי F-15 ו-F-16 בסדיר.  זו עבודה קשה ואחראית מאוד.
« עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2008, 22:48:17 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #11 ב- : דצמבר 30, 2008, 22:59:02 »
אתה רואה אחי...זה יהיה כבוד בשבילי לתלות פצצות שיפלו עליהם

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #12 ב- : דצמבר 30, 2008, 23:04:12 »
אני תלמיד כתה יא יחיד פה ? >< (למרות שאני אמור להיות יב D:)
ומזדהה איתכם מאוד צו ראשון עוד שבוע !
אני באמת מקווה ורוצה להגיע לטיס , יש המלצות כלשהם , דרך התנהלות מסוימת שתעזור לי ?!
תודה רבה

אח יקר , אני מעדיף בכל מקרה לא משנה עד כמה השלטון שמאלני או לא , לשרת בצבא
בכל מקרה לא משנה מה יקרה וכמה פקודות טפשיות אנחנו נקבל או לא נקבל על ידי ההנהגה המטופשת הזאת
צהל תמיד היה ותמיד יהיה חזק , הוא הכח היהודי , בלעדיו אף אחד לא יהיה כאן ולא יהיה לנו את הזכות אפילו להתווכח על עמדותינו ימניות או שמאלניות ככל שהם
ובנוגע לפינוי יהודים אני יהיה הראשון שיסרב פקודה , אבל עד הרגע הזה אני יתן 100% מעצמי ומהיכולות שלי , להגן על המדינה שלי
אפילו אם זה רק 10% מההוראות שצהל מקבל (לפי דבריך) ושאר ההוראות הם להגן על "אזרחים" "פלסטיניים"
^ אני חוזר , כי בכל מקרה אם כולנו נעריק , אני ממש לא חושב שזה מה שיקדם אותנו ויתן לנו להביע דעה או כח לשנות משהו
זה יתן רק כח לערבים הנאצים להשליך אותנו לים אחד אחרי אחד בעוד העולם השטני ישתוק למרות כל הסערות , שהוא עושה עכשיו כלפי "ישראל האלימה"
בס"ד

חיים, האלקשי, נץ ואני מסבירים שוב ושוב, ולא נראה לי שאנחנו מצליחים להעביר את המסר.  בוא אני אנסה להסביר שוב:  עזוב את הקטע של גירושים של יהודים (שזה חמור מאוד ובלתי נסלח).  בוא נדבר על פעילות צבאית נגד "פלסטינים".  כל עוד זה התקפות מן האויר, ניחא.  אבל כאשר ה"מנהיגים" האומללים של המדינה מדברים על שליחת כוחות חי"ר, זה תמיד אך ורק כדי לרצות את מנהיגי אומות העולם, ולא כדי להשיג יעדים אסטרטגיים.  אני אישית מאחל שבמקום שחברי הפורום יהפכו לבשר התותחים של האליטות, שהבנים של ה"מנהיגים" הסמרטוטים של מדינת ישראל יהרגו או שגפיהם יקטעו מהתפוצצות מטעני צד.  היום למדינת ישראל יש אמצעי לחימה הרסניים ואפקטיביים, ואין צורך בגבורה שלך או של כל חייל בודד אחר נוסח סרטי הוליווד.  מה שחסר זה רצון פוליטי.  מה שחסר זו דמוקרטיה אמיתית שבה יעלו לשלטון מנהיגים שבאמת יוציאו לפועל את רצון העם.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #13 ב- : דצמבר 30, 2008, 23:56:03 »
בס''ד

אילו היו לנו מנהיגים יהודים במקום בוגדים, לא היו גראדים מעזה כי לא היו ערבים מוסלמים נאצים בעזה.

לגבי צה''ל, הוא הוא שהמיט את האסון הזה עלינו כשהוא הסכים לברוח מעזה בהסכמי אוסלו, ואחר כך צה''ל הסכים לגרש אלפי יהודים מגוש קטיף ולמסור את האזור הזה לערבים המוסלמים הנאצים.

בכל מדינה שפוייה, הצבא היה מסרב לעשות מעשים בוגדניים כאלה. אולם צה''ל עשה את הכל בהתלהבות. לא רק זה: אלופי צה''ל שיקרו לעם והבטיחו שהגירוש מגוש קטיף יביא יותר ביטחון לתושבי הדרום.

מישהו כתב פה שאם נסרב להתגייס, זה יהיה הסוף של המדינה. שקר!!! אם היו מסרבים להתגייס ואם היו מצטרפים לגיבורים ביהודה ושומרון, זה היה מציל את המדינה.

ועוד דבר שהיה מצחיק אם זה לא היה כל כך רציני: כותבים כאן שבאמת עושים את המבצע הזה בעזה כי אכפת להם על תושבי הדרום. כן, אכפת לאהוד שמאלמרט, אהוד ברח, ציפורה שפיצר, שמעון פרס ("קסאמים שמאסמים"), התשקורת, בג''צ ואלופי צה''ל על תושבי הדרום.

האמת? כל השליטים האלה שר''י שונאים אתכם ומזלזלים בכם! הם חושבים שתושבי הדרום הם "אספסוף", זבל, סמרטוטים.

אז שוב אנו באותו מצב שראיתי כל כך הרבה פעמים בחיי. כמו במלחמת לבנון הראשונה כשכולם ב"ימין" התלהבו עד שהם גילו אזו בדיחה זו. וגם מלחמת לבנון השנייה. וגם בכל המבצעים בתוך עזה או יהודה ושומרון.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #14 ב- : דצמבר 31, 2008, 00:08:40 »
אפשר להתלונן כמה שרוצים נגד הצבא, אבל האמת היא אנחנו חייבים את חיינו לחיילי צה"ל ורובן המוחלט של המשימות המוטלות על צה"ל הן הגנה על אזרחי ישראל. במקום לעודד בני נוער טובים שלא לשרת בצבא, מוטב אם האדמינים בפורום הזה יעודדו אותם לשרת בצה"ל ולהיות חזקים ומסריים מספיק כדי לסרב לבצע פקודות בוגדניות.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #15 ב- : דצמבר 31, 2008, 00:17:22 »
כל המשפחה שלי גרה בבאר-שבע ועכשיו זה הגיע לשם
הטילים לא היו אמורים להגיע אפילו לאשקלון!
הכלל בגלל ה"מנהיגים" השמאלנים שלא תקפו עם הקאסם הראשון בשדרות  >:(

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צבא עם מוסר מלחמה נוצרי
« להגיב #16 ב- : דצמבר 31, 2008, 00:21:46 »
בס"ד

בשביל מה להתגייס ולהיות חייל-קרבי? בשביל שהמנהיגים המושחתים שלנו יישלחו אותנו לעזה או ללבנון במקום לכתוש אותם לגמרי מהאוויר רק בכדי לא לפגוע חלילה בערבים "חפים-מפשע" כביכול?
אל תסכימו לזה!!! אל תיהיו כצאן-לטבח!!! אם כבר רוצים להכניס כוחות חי"ר אז זה אך-ורק לאחר כתישה-מאסיבית מהאוויר וכמובן שהכתישה צריכה להעשות בלי פיזור כרוזים לפני ההפצצות.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #17 ב- : דצמבר 31, 2008, 00:30:44 »
בס"ד

בשביל מה להתגייס ולהיות חייל-קרבי? בשביל שהמנהיגים המושחתים שלנו יישלחו אותנו לעזה או ללבנון במקום לכתוש אותם לגמרי מהאוויר רק בכדי לא לפגוע חלילה בערבים "חפים-מפשע" כביכול?
אל תסכימו לזה!!! אל תיהיו כצאן-לטבח!!! אם כבר רוצים להכניס כוחות חי"ר אז זה אך-ורק לאחר כתישה-מאסיבית מהאוויר וכמובן שהכתישה צריכה להעשות בלי פיזור כרוזים לפני ההפצצות.

קודם להפציץ ואז לזרוק תעלונים...:)

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #18 ב- : דצמבר 31, 2008, 01:06:06 »
בס"ד

האמת? כל השליטים האלה שר''י שונאים אתכם ומזלזלים בכם! הם חושבים שתושבי הדרום הם "אספסוף", זבל, סמרטוטים.

חיים צודק בכל מלה ומלה.  זה בדיוק מה שחושבים האליטות בכלל וה"מנהיגים" בפרט.  הם מאמינים בדארוויניזם סוציאלי, ברירה טבעית, היינו, החזקים והחכמים שורדים, מקבלים השכלה, נכנסים למנהל עסקים או לפוליטיקה, ועוברים לגור באזור המרכז הבטוח, ואילו ה"נחותים", ה"נחשלים" וה"נכשלים" ה"פרימיטיביים" נותרים מאחור, עוברים לגור באזורים מסוכנים בדרום (היינו קרובים ליישובים ערביים) שבהם המחיה זול, ולכן מגיע להם שיירצחו ויסבלו.  מגיע להם שיסבלו מעוני, זו אשמתם שיש להם יותר מדי ילדים!  הסנטור השמאלני הקיצוני ג'ון קרי, אחד מהאליטות האמריקאיות, אמר דבר דומה: 'מי שלומד ברצינות ומכין שיעורים ועושה מאמץ להיות חכם---מצליח בחיים.  ומי שלא---מוצא את עצמו בעירק [משרת בצבא ארה"ב]'.

כך חושבים כל האליטות, אין להם אחווה לבני עמם, אין להם נאמנות לעם ולארץ, הם רק רודפי שררה חסרי בושה, שחיים לפי הפילוסופיה של אקזיסטנציאליזם קר של איין ראנד (בגלל זה לא התלהבתי במיוחד מהמאמר שהביא נץ, שנכתב ע"י פילוסוף מהזרם של ראנד), ו"המטרה מקדשת את האמצעים" של ניקולו מאקיאוולי (שהוא למעשה עיוות במידה מסויימת של המסר האמיתי של הספר "הנסיך", אבל לא ניכנס לזה כרגע).  הם לא מאמינים ב"ואהבת לרעך כמוך" ו"לא תעמד על דם רעך".  ככלות הכל, הם הרי "ישראלים" "נאורים"!  ולא איזה יהודים "פרימיטיביים" בשדרות.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צבא עם מוסר מלחמה נוצרי
« להגיב #19 ב- : דצמבר 31, 2008, 01:06:47 »
בס"ד

:old_afro: :old_afro: :old_afro:
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צבא עם מוסר מלחמה נוצרי
« להגיב #20 ב- : דצמבר 31, 2008, 01:28:25 »
בס"ד

כל מילה בסלע   O0

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #21 ב- : דצמבר 31, 2008, 12:49:34 »
בס''ד

אילו היו לנו מנהיגים יהודים במקום בוגדים, לא היו גראדים מעזה כי לא היו ערבים מוסלמים נאצים בעזה.

לגבי צה''ל, הוא הוא שהמיט את האסון הזה עלינו כשהוא הסכים לברוח מעזה בהסכמי אוסלו, ואחר כך צה''ל הסכים לגרש אלפי יהודים מגוש קטיף ולמסור את האזור הזה לערבים המוסלמים הנאצים.

בכל מדינה שפוייה, הצבא היה מסרב לעשות מעשים בוגדניים כאלה. אולם צה''ל עשה את הכל בהתלהבות. לא רק זה: אלופי צה''ל שיקרו לעם והבטיחו שהגירוש מגוש קטיף יביא יותר ביטחון לתושבי הדרום.

מישהו כתב פה שאם נסרב להתגייס, זה יהיה הסוף של המדינה. שקר!!! אם היו מסרבים להתגייס ואם היו מצטרפים לגיבורים ביהודה ושומרון, זה היה מציל את המדינה.

ועוד דבר שהיה מצחיק אם זה לא היה כל כך רציני: כותבים כאן שבאמת עושים את המבצע הזה בעזה כי אכפת להם על תושבי הדרום. כן, אכפת לאהוד שמאלמרט, אהוד ברח, ציפורה שפיצר, שמעון פרס ("קסאמים שמאסמים"), התשקורת, בג''צ ואלופי צה''ל על תושבי הדרום.

אז שוב אנו באותו מצב שראיתי כל כך הרבה פעמים בחיי. כמו במלחמת לבנון הראשונה כשכולם ב"ימין" התלהבו עד שהם גילו אזו בדיחה זו. וגם מלחמת לבנון השנייה. וגם בכל המבצעים בתוך עזה או יהודה ושומרון.

חיים חבל שאתה לא פה איתנו בארצנו הקדושה תובב"א,אם הית פה אז בפצצה אחת היית משמיד את כל עזה!!

הרב כהנא צדק! בעז"ה יבוא יום ועזה תטוהר מערבים ואז כולנו נשב נחיה ונגור בעיר הזאת ששיכת לנו
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #22 ב- : דצמבר 31, 2008, 12:50:56 »
חבר'ה אני לא יודע עם לפתוח את הנושא פה או לא

כל מקרה הטיל בבאר שבע נפל 200 מטר מהבית שלי ויש לי ריח של הטיל בבית
אחותי בוכה...
אמא ואחות עוברות לישון בממד

אני רק מצטער על כך שזמני עדיין לא הגיע לשרת בצהל,אני מרגיש לא טוב עם זה שחבר'ה קצת יותר בוגרים ממנו ישמרו עליי בלילה שאני ישן
אני רוצה גם!
אני עוד יתרום את החלק שלי...

אחי אני מזדהה איתך ועם כל הדרום על מה שעובר עליכם
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #23 ב- : דצמבר 31, 2008, 14:11:36 »
אתם מדברים שטויות לגמרי בנוגע לזה שלא צריך להכניס חירניקים!
כל קצין הכי פשוט יודע שהדבר הבסיסי ביותר שכובשים אזור ויש רצון לעשות פעולה צבאית הדרך הכי טובה שיש היא לשלוח יחידות חי"ר, חיל האויר לא יכול לנצח מלחמה ראינו זאת גם במלחמת לבנון השנייה!
זאת טעות נוראית לכבוש את כל הרצועה! אך לא נראה לי שזה יקרה גם...
אני חושב שצריך לכבוש רק את ציר פילדלפי(למי שלא יודע זה הגבול בין עזה למצרים) ששמה יש מאות מנהרות שמעבירים את
כל הנשק והאספקה לטרוריסטים, ופשוט לכתוש את המקומות האלה ולחפש את כל המנהרות ולהרוס אותם ולקבור את כל החמאסניקים בעודם חיים שיסבלו עד שהנשמה תצא מהם!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גראד 200 מטר מהבית
« להגיב #24 ב- : דצמבר 31, 2008, 14:18:44 »
באותה הזדמנות אני רוצה שניהיה ריאלים וניקח בחשבון את כל הכלים שעומדים לרשותינו ואת המצב הקיים, זה לא שאני לא רוצה
שיזרקו איזה פצצת מימן או איזה גז חרדל ויהרגו את כל הערבים בעזה! להפך אני מדמיין את זה ועולה לי חיוך על הפנים!
אני מסתכל על המצב  הזה שאין לנו אפשרות להשתמש ולנצל את היכולות האמיתיות של צה"ל ולא יודע אם אפשר לקרוא למה שחיל
האויר זורק "פצצות" אבל שיהיה...
הנזק שצה"ל עושה ברצועה הוא מזערי ולא משמעותי בכלל כי אין לנו אפשרות לעשות את זה, כל זמן שמדינות העולם לא מתערבות
בדרך שלנו אנחנו חייבים לנצל זאת ואם אנחנו לא רוצים שארה"ב יכריזו בשבילנו על הפסקת אש ללא תנאים ואז כל המבצע הזה היה לשווא
אז עלינו לשחק לפי הכללים שלא פוגעים "בחפים מפשע" ותבינו שזה לא לטובתינו שמראים גופות בכל העולם!
נכון שאותנו זה משמח לראות את כל הפאטמות הערביות צורחות ובוכות ושמראים את כל הערבים בורחים ברחובות והפנים שלהם מלאי דם, אבל
זה לא עושה רושם טוב בעולם...
לא שמעניין אותי מה צרפת ובריטניה או ערב הסעודית חושבים, אבל ברגע שארה"ב יגידו: "STOP" אנחנו נפסיק ונגיד "אמן" כמו לכל דבר שארה"ב אומרים...