שונות > מה שבראש

סדר יום

<< < (18/27) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על פברואר 16, 2007, 16:08:00 ---אתה ממש מגזים.אותי לא הצליחו להכריח לעשות כלום,תמיד אפשר לשבת בכלא או במעצר או בריתוק.

--- סוף ציטוט ---
ומה ייצא לך מזה בדיוק?!
לא עדיף כבר מההתחלה לנצל את הזמן בלימודי תורה?
מאשר לשבת בכלא מסריח?

MiSs_DAnIeL:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 17, 2007, 10:27:18 ---
--- ציטוט של: בייקר על פברואר 16, 2007, 16:08:00 ---אתה ממש מגזים.אותי לא הצליחו להכריח לעשות כלום,תמיד אפשר לשבת בכלא או במעצר או בריתוק.

--- סוף ציטוט ---
ומה ייצא לך מזה בדיוק?!
מאשר לשבת בכלא מסריח?

--- סוף ציטוט ---

יאללה חלאס לעשות את עצמך חסיד
אתה לא דתי ולא נעליים
יום שישי שבת ואתה באתר אז חלאס עם הטפות דת

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: MiSs_DAnIeL על פברואר 17, 2007, 14:12:13 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 17, 2007, 10:27:18 ---

--- סוף ציטוט ---
ומה ייצא לך מזה בדיוק?!
מאשר לשבת בכלא מסריח?

--- סוף ציטוט ---

יאללה חלאס לעשות את עצמך חסיד
אתה לא דתי ולא נעליים
יום שישי שבת ואתה באתר אז חלאס עם הטפות דת

--- סוף ציטוט ---
הינה הגועל נפש מתחיל לצאת - בגלל שאני מכבד פה כמה אנשים אני לא יפתח את הפה עלייך אז תשבי בשקט.
זה שאני גולש פה בשבת זה לא אומר כלום כל הפורום גולש פה בשבת אז אני מגיב ואם היית רואה מה היה פה אתמול מי הגיב ומי לא בשבת לא היית אומרת את זה.
מה שאני עושה את לא עושה רבע מזה אני לא ממשפה דתית אני כל יום קם ב-6:20 בבוקר כדי להניח תפילין כל יום אני לומד תורה מתפלל מנחה וערבית שומר על העקרונות פועל ועושה זה מה שמגיע לי מהאנשים פה?...
מה שאני עושה כל הילדים הדתיים מכל המשפחות לא עושים ואני רואה את זה יום ביומו.
ואל תגיבי לי על זה כי לא תקבלי תגובה ממני בכלל אני לא מעוניין לדבר עם אנשים שאומרים עלי "יאללה חלאס לעשות את עצמך חסיד אתה לא דתי ולא נעליים".

בייקר:
כהנא צדק, עמיר חשב אחרת ממך:הוא התגייס לגולני ושירת כחייל קרבי.עמיר לומד גמרא גם בכלא.
במקרה של סירוב פקודה לפנות ישוב חייל ישב חודש בכלא 6 או 4 בתנאי שמזכירים טירונות:אוהלים ובהחלט יוכל ללמוד תורה כל היום.
אם תצטרף לישיבה חרדית אתה עלול לצאת שמאלני רחמנא ליצלן.
אתה בחור צעיר ותרצה להתחתן ולפרנס משפחה.לימודים בישיבה בלי עבודה יהפכו אותך לתפרן ועני.
היהדות מתבטאת ב3 מצוות עיקריות לדעתי:שבת,כשרות וטהרת משפחה.
מצוות אלה דורשות משמעת עצמית:אתה רעב ולא נוגע באוכל לא כשר,אתה רוצה לכתוב בשבת ולא כותב,אתה חרמן ואתה לא נוגע באישתך בנידה.
אגב לגבי סרבנות:יש סרבנות אפורה לגבי פינוי ישובים אפשר ללכת לרופא,לקב"ן ויש דרכים להתחמק במיוחד לחייל מילואים.
כרגע אין גירוש ואם יהיה המצב ישתנה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על פברואר 17, 2007, 18:42:57 ---כהנא צדק, עמיר חשב אחרת ממך:הוא התגייס לגולני ושירת כחייל קרבי.עמיר לומד גמרא גם בכלא.
במקרה של סירוב פקודה לפנות ישוב חייל ישב חודש בכלא 6 או 4 בתנאי שמזכירים טירונות:אוהלים ובהחלט יוכל ללמוד תורה כל היום.
אם תצטרף לישיבה חרדית אתה עלול לצאת שמאלני רחמנא ליצלן.
אתה בחור צעיר ותרצה להתחתן ולפרנס משפחה.לימודים בישיבה בלי עבודה יהפכו אותך לתפרן ועני.
היהדות מתבטאת ב3 מצוות עיקריות לדעתי:שבת,כשרות וטהרת משפחה.
מצוות אלה דורשות משמעת עצמית:אתה רעב ולא נוגע באוכל לא כשר,אתה רוצה לכתוב בשבת ולא כותב,אתה חרמן ואתה לא נוגע באישתך בנידה.
אגב לגבי סרבנות:יש סרבנות אפורה לגבי פינוי ישובים אפשר ללכת לרופא,לקב"ן ויש דרכים להתחמק במיוחד לחייל מילואים.
כרגע אין גירוש ואם יהיה המצב ישתנה.

--- סוף ציטוט ---
אין קשר מה אחרים עשו לפעמים עושים טעויות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה