כתב נושא: 'גנון אולמרט-פרץ מזיק לביטחון'  (נקרא 5025 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
'גנון אולמרט-פרץ מזיק לביטחון'
« ב- : פברואר 11, 2007, 14:12:26 »
ח"כים תקפו את מערכת היחסים המעורערת בין רה"מ לשר הביטחון. גלאון: "צריך להיפטר משניהם".
הפרסום הבוקר במעריב אודות המשבר העמוק החדש שנגלע בין ראש הממשלה, אהוד אולמרט, לשר הביטחון, עמיר פרץ, עורר תגובות נזעמות בקרב חלק מחברי הכנסת. "צריך להיפטר משניהם", תקפה ח"כ זהבה גלאון.
"אולמרט ופרץ חייבים להבין שהמדינה היא לא גן ילדים, החלטותיהם הם לא משחק בארגז החול", אמר ח"כ דני יתום מהעבודה. "אם הם לא יבינו, אז כדאי שאזרחי המדינה יסבירו להם. ראש הממשלה ושר הביטחון חייבים לעבוד בשיתוף פעולה מלא, כדי לא לסכן את ביטחון המדינה. לא ייתכן שהחלטות הרות גורל כמו עבודות בהר הבית יתקבלו ללא התייעצות ושלא על דעת שר הביטחון".

בניגוד ליתום, שרי העבודה סירבו להתייחס לפרסום. ואולם, מתגובותיהם לעבודות בשער המוגרבים ניתן להבין כי הם אינם מתייצבים לימינו של פרץ. תגובותיהם סותרות את עמדתו של יו"ר העבודה, שקרא להפסיק את העבודות.

יו"ר סיעת מרצ, חברת הכנסת זהבה גלאון, אומרת כי ממשלה שבה ראש הממשלה ושר הביטחון שלו לא מדברים זה עם זה, לא יכולה להמשיך ולהתקיים. "במקום לנסות ולהשלים בין אולמרט לפרץ, צריך להיפטר משניהם", אמרה.

חברה לסיעה, ח"כ אבשלום וילן, אמר כי "הגנון מבית מדרשם של אולמרט ופרץ גורם נזק ישיר לביטחון ישראל. אם לא יפסיקו אותו מיידית, לא תהיה ברירה אלא לשלוח אותם לחינוך מחדש מחוץ לממשלה". וילן הוסיף: "כתוצאה מהעימות, תהליך קבלת ההחלטות מתבצע בצורה עקומה. המרוויחים העיקריים הם הגורמים העוינים את ישראל, שמנצלים את המצב להחלשת מעמדה הבינלאומי של המדינה".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 11, 2007, 14:23:49 »
אולי בזכות הזבל השני ניפטר מהזבל הראשון...
נסתרות הן דרכי האל...
ברוך ה',בזמן האחרון אנחנו רואים הרבה השגחה עליונה..אם זה במלחמת הפת"ח והחמאס בינהם,וגם עכשיו שדווקא השמאלנים הכי גרועים יהיו אלו שיפילו את ממשלת הזדון.
כבר אמרתי לא פעם שהקב"ה יהיה בעזרנו,אם נהיה יהודים טובים ונציית לחוקי התורה הקדושה.
האמינו לי שהוא לא יחזיר את פנינו ריקם!!!

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : פברואר 11, 2007, 15:50:17 »
אולי בזכות הזבל השני ניפטר מהזבל הראשון...
נסתרות הן דרכי האל...
ברוך ה',בזמן האחרון אנחנו רואים הרבה השגחה עליונה..אם זה במלחמת הפת"ח והחמאס בינהם,וגם עכשיו שדווקא השמאלנים הכי גרועים יהיו אלו שיפילו את ממשלת הזדון.
כבר אמרתי לא פעם שהקב"ה יהיה בעזרנו,אם נהיה יהודים טובים ונציית לחוקי התורה הקדושה.
האמינו לי שהוא לא יחזיר את פנינו ריקם!!!

למה שהקב"ה פשוט לא ישמיד את כל השמאלנים והאוייב הערבי בשנייה אחת ואז תיהיה גאולה.
זאת הסיבה שאני חילוני- אני לא מבין למה הקב"ה לא מוחק את הערבים? למה לא מוחק את איראן?

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 11, 2007, 16:52:15 »
משום שהוא משתמש באיראנים,בשמאלנים המנוולים ובערבים הנאצים רק בשביל דבר אחד,שאתה,כל עוד תישאר בחילוניותך-לעולם לא תבין.
עליך ללמוד הרבה תורה ולהאזין לשיעורי חכמים על מנת להבין  שהארורים הללו הם אמצעי להחזיר אותך אל שורשיך האמיתיים.אבל כמו שאמרתי,בשביל להבין זאת,עליך ללכת למקומות הנכונים.בריחה מהמציאות(קרי,להשתמש במונח "אני חילוני")רק תביא אותך לבלבול ולאפיקורסות רחמנא ליצלן.
האמן לי שגם אני,כחילוני(אפילו יותר ממך,למרות שאיני מכיר אותך!)לשעבר הייתי מרדן כמוך שמסרב לקבל מציאות כהווייתה וחושב שהכל בעולם צריך להתנהל ע"פ תפיסת עולמי,רק ששכחתי דבר אחד,מאוד חשוב,שהוא חוסר יכולתי ועליבותי אל מול העולם הגדול והנפלא הזה,מעשי ידו יתברך.
לא אנחנו נקבע מי יחיה ומי ימות,מי יהיה עשיר ומי עני,מי יהיה בריא ומי יהיה חולה כל ימיו ומי יסבול כל חייו ומי יחיה בשלוות נפש.
יש בורא לעולם, שלנו היהודים ניתנה האפשרות לשנות את מציאותו,אבל לשם כך,צריכים קודם כל אנו למלא את חלקנו...

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : פברואר 11, 2007, 20:34:46 »
טוב, הבנתי שזה לא בסדר להיות חילוני  ::)
אבל לא קיבלתי תשובה, למה הקב"ה לא הורג את כל אוייבינו? למה הוא מאפשר שיהודים ירצחו? אנחנו עם מטומטם, אז שיעזור לנו, למה הוא כל הזמן רק מבקש שנעשה בשבילו, הוא הרי כל יכול.

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 11, 2007, 21:04:51 »
אבל לא קיבלתי תשובה, למה הקב"ה לא הורג את כל אוייבינו? למה הוא מאפשר שיהודים ירצחו? אנחנו עם מטומטם, אז שיעזור לנו, למה הוא כל הזמן רק מבקש שנעשה בשבילו, הוא הרי כל יכול.
חלילה,אנחנו ממש לא עם מטומטם.אנחנו עם מבולבל,חסר זהות יהודית אמיתית וחסר מנהיגות אמיתית.זה כן.
הקב"ה עשה בשבילנו מספיק בהוציאו אותנו מארץ מצרים ומחיים של עבדות לבני חורין.
הקב"ה עזר לנו ועשה לנו ניסים ונפלאות במלחמת ששת הימים ובמלחמת יום כיפור הארורה וגם במלחמת המפרץ.
אולם אתה,ועוד רבים אחרים מסרבים להסתכל על המציאות כפי שהיא באמת,אולי מכיוון שהחיים עצמם מאוד אינטנסיביים ובני אדם,מרוב עול הפרנסה וחיי היום יום שוכחים להתבונן קצת  על החיים בצורה קצת יותר מעמיקה(ולשם כך אתה צריך ללכת לאנשי הדת המתאימים כדי שיסבירו לך בצורה קצת יותר מפורטת על מהות החיים ומטרת האדם בעולם.אני בטח שלא אוכל לספק לך את ההסברים הנכונים בפורום זה.).הקב"ה כואב על כל יהודי שסובל או שנרצח ח"ח,אולם יש לפעמים עניין שבכדי לרפא מחלה כלשהי יש לגדוע איזה איבר מסוים...
אוכל להפנות אותך לאתר "על טבעי".יש שם הרצאה מאלפת של הרב יצחק פנגר,שבה תוכל לקבל הרבה תשובות לשאלות שנגעת בהן.
 http://altv.shemayisrael.com/movie-0123.shtml

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : פברואר 11, 2007, 22:15:14 »
חלילה,אנחנו ממש לא עם מטומטם.אנחנו עם מבולבל,חסר זהות יהודית אמיתית וחסר מנהיגות אמיתית.זה כן.
הקב"ה עשה בשבילנו מספיק בהוציאו אותנו מארץ מצרים ומחיים של עבדות לבני חורין.
הקב"ה עזר לנו ועשה לנו ניסים ונפלאות במלחמת ששת הימים ובמלחמת יום כיפור הארורה וגם במלחמת המפרץ.
אולם אתה,ועוד רבים אחרים מסרבים להסתכל על המציאות כפי שהיא באמת,אולי מכיוון שהחיים עצמם מאוד אינטנסיביים ובני אדם,מרוב עול הפרנסה וחיי היום יום שוכחים להתבונן קצת  על החיים בצורה קצת יותר מעמיקה(ולשם כך אתה צריך ללכת לאנשי הדת המתאימים כדי שיסבירו לך בצורה קצת יותר מפורטת על מהות החיים ומטרת האדם בעולם.אני בטח שלא אוכל לספק לך את ההסברים הנכונים בפורום זה.).הקב"ה כואב על כל יהודי שסובל או שנרצח ח"ח,אולם יש לפעמים עניין שבכדי לרפא מחלה כלשהי יש לגדוע איזה איבר מסוים...
אוכל להפנות אותך לאתר "על טבעי".יש שם הרצאה מאלפת של הרב יצחק פנגר,שבה תוכל לקבל הרבה תשובות לשאלות שנגעת בהן.
 http://altv.shemayisrael.com/movie-0123.shtml
תודה.
לאיזה מגזר אתה משתייך? חרדי? דתי לאומי?

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 11, 2007, 22:43:27 »
כיום אני משתייך לזרם הדתי לאומי,אבל בהשקפותיי אני חרדי...
אני פשוט נשוי לאשה מהזרם הדתי לאומי(בנות יעקב),מה שכופה עלי אורח חיים קצת פחות חרדי ממה שהייתי רוצה,אבל בינתיים זה מה יש. :-\

בייקר

• אורח
« להגיב #8 ב- : פברואר 11, 2007, 22:47:01 »
אהרון ,לפי היהדות צפוי להכחד חלק מהעם זה נבואה שהתגשמה.יש בחירה חופשית.מובטח שעם ישראל לא ישמד אבל יפגע קשות.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #9 ב- : פברואר 11, 2007, 22:47:53 »
כיום אני משתייך לזרם הדתי לאומי,אבל בהשקפותיי אני חרדי...
אני פשוט נשוי לאשה מהזרם הדתי לאומי(בנות יעקב),מה שכופה עלי אורח חיים קצת פחות חרדי ממה שהייתי רוצה,אבל בינתיים זה מה יש. :-\
תמיד אפשר לשנות בכלל בנושאים האלו!
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : פברואר 11, 2007, 23:03:32 »
בע"ה.