עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ספר גאוני וחזק שקראתי וממליץ לכולם לקרוא בכדי להחכים
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 01:22:11 ---לא ענית על השאלה- אימתי אני וחיים בן פסח התיימרנו להיות אוטוריטה הלכתית?
--- סוף ציטוט ---
אתה בזה שאתה מנסה להישמע אינטיליגנט.
וחיים בזה שבגלל שהוא קרא כמה מאמרים על הצד האלים של האסלאם אז הוא חושב שהוא עכשיו אורים ותומים לענייני אסלאם.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:20:00 ---אוי לא!!!!! הוא אמר לי שיש לי ידע עלוב על מקורות העם היהודי!!!!! אוי לא אוי לא מה אני אעשה עכשיו?
אני לא השוויתי את תפיסת "העם הנבחר" היהודית ל"גזע הארי" של הנאצים, את זה אתה אמרת.
העם היהודי ועוד איך חוזר ומשתחצן שהוא הכי מוסרי. כמעט כל ישראלי ישתחצן ש"צה"ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם" שאם להגיד לך את האמת אני בכלל לא בטוח שזה נכון. אני לא חושב שצה"ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם ובטח שאני לא חושב שהעם היהודי (או כל עם אחר) הוא העם הכי מוסרי בעולם.
זה שעצם העובדה שיהודים מטילים על עצמם עול של מצוות כי הם רואים את עצמם "העם הנבחר" זה לא אשמתו של אף אחד. אף אחד לא ביקש מהיהודים להשתחצן ולראות בעצמם "נבחרים" ובעמים אחרים לא.
--- סוף ציטוט ---
מה אתה תעשה עכשיו, אם אתה בחור שיש לו מינימום שכל בקודקוד, ויושר אינטלקטואלי, אתה תלך לספרי הקאנון היהודי ותחקור לעומק את מהות "העם הנבחר" באמת ולא תבלבל במוח.
רעיון ההשוואה לגזע הארי (ולכל רעיון עליונות אחר) מטרתו הייתה להראות לך שאתה עורך את ההשוואה תת הכרתית, בעצם העובדה שאתה טוען שיש בזה מן השחצנות, אפיסטימולוגית, כבר עשית את השוואה כשלעצמה, גם אם לא כתבת את זה במפורש, לכן אתה טועה ובגדול.
אני לא יודע מה זה "כל ישראלי" לא עשיתי סקר עומק, ובינינו, האם באמת יש צבא שיותר מוסרי (על פי התפיסה הנוצרית)?
היהודים לא "הטילו על עצמם" עול של מצוות, הם קיבלו עליהם עול של מצוות מתוך הגילוי בהר סיני והוצאתם ממצרים ביד חזקה וזרועה נטויה על ידי אלוקים.
עול המצוות בא לפני עצם היותם נבחרים, קבלת עול המצוות הוא זה שהופך את העם לנבחר ולא הנבחרות היא זו שמולידה את קבלת עול המצוות.
עובדה היא אגב (אם היית באמת לומד את המקורותת היהודיים בנושא לא היית מעלה טיעון כזה טפשי), שאלוקים פנה קודם לעמים אחרים, ולאחר שפנה אל כולם ודחו אותו, פנה הוא אל עם ישראל שקיבלו אותו במילים "נעשה ונשמע" (קבלת עול מלכות שמים ועול מצוות ורק אז מגיע הטייטל "עם נבחר", לא לפני!).
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:24:13 ---אתה בזה שאתה מנסה להישמע אינטיליגנט.
וחיים בזה שבגלל שהוא קרא כמה מאמרים על הצד האלים של האסלאם אז הוא חושב שהוא עכשיו אורים ותומים לענייני אסלאם.
--- סוף ציטוט ---
לגביי, לא טענת דבר, אין כאן שום טיעון, לא ראוי לתגובה רצינית.
וחיים, קרא די והותר ספרים ודברי חוקרים רציניים, אז הוא בהחלט יכול לדבר על האיסלם כשלעצמו לאחר חקירה מעמיקה, מה שלא ניתן לומר לגבי הוד טיפשותו.
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 01:31:53 ---מה אתה תעשה עכשיו, אם אתה בחור שיש לו מינימום שכל בקודקוד, ויושר אינטלקטואלי, אתה תלך לספרי הקאנון היהודי ותחקור לעומק את מהות "העם הנבחר" באמת ולא תבלבל במוח.
רעיון ההשוואה לגזע הארי (ולכל רעיון עליונות אחר) מטרתו הייתה להראות לך שאתה עורך את ההשוואה תת הכרתית, בעצם העובדה שאתה טוען שיש בזה מן השחצנות, אפיסטימולוגית, כבר עשית את השוואה כשלעצמה, גם אם לא כתבת את זה במפורש, לכן אתה טועה ובגדול.
אני לא יודע מה זה "כל ישראלי" לא עשיתי סקר עומק, ובינינו, האם באמת יש צבא שיותר מוסרי (על פי התפיסה הנוצרית)?
היהודים לא "הטילו על עצמם" עול של מצוות, הם קיבלו עליהם עול של מצוות מתוך הגילוי בהר סיני והוצאתם ממצרים ביד חזקה וזרועה נטויה על ידי אלוקים.
עול המצוות בא לפני עצם היותם נבחרים, קבלת עול המצוות הוא זה שהופך את העם לנבחר ולא הנבחרות היא זו שמולידה את קבלת עול המצוות.
עובדה היא אגב (אם היית באמת לומד את המקורותת היהודיים בנושא לא היית מעלה טיעון כזה טפשי), שאלוקים פנה קודם לעמים אחרים, ולאחר שפנה אל כולם ודחו אותו, פנה הוא אל עם ישראל שקיבלו אותו במילים "נעשה ונשמע" (קבלת עול מלכות שמים ועול מצוות ורק אז מגיע הטייטל "עם נבחר", לא לפני!).
--- סוף ציטוט ---
עובדה? תביא לי הוכחה מדעית שזה אכן קרה.
נכון, לא עשיתי סקר. כמו שגם אתה לא עשית סקר ולכן לא יכול להגיד שרוב העבריינים בישראל הם ערבים.
ואני לא אלך פתאם ללמוד היסטוריה יהודית כי אתה אמרת לי, אין לי שום דבר להוכיח לך.
לא, אין צבא יותר מוסרי. אפילו לא צה"ל.
תגיד, מאיפה החדירה הזאת שלך לתת-ההכרה שלי? פעם אתה אומר לי שבתת-מודע אני מעריץ את לנין, עכשיו אתה אומר לי שבתת-מודע אני משווה את רעיון "העם הנבחר" היהודי ל"גזע הארי" הנאצי? מי אתה בכלל? זיגמונד פרויד?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:38:57 ---עובדה? תביא לי הוכחה מדעית שזה אכן קרה.
נכון, לא עשיתי סקר. כמו שגם אתה לא עשית סקר ולכן לא יכול להגיד שרוב העבריינים בישראל הם ערבים.
ואני לא אלך פתאם ללמוד היסטוריה יהודית כי אתה אמרת לי, אין לי שום דבר להוכיח לך.
לא, אין צבא יותר מוסרי. אפילו לא צה"ל.
תגיד, מאיפה החדירה הזאת שלך לתת-ההכרה שלי? פעם אתה אומר לי שבתת-מודע אני מעריץ את לנין, עכשיו אתה אומר לי שבתת-מודע אני משווה את רעיון "העם הנבחר" היהודי ל"גזע הארי" הנאצי? מי אתה בכלל? זיגמונד פרויד?
--- סוף ציטוט ---
העובדה שזה לקוח מתוך ספרי הקאנון של היהדות שאתה ממאן ללמוד באמת, זה העובדה, ולכן אתה בדיחה.
אני לא טענתי שרוב העבריינים בישראל הם ערבים (אל תכניס מילים לפה שלי שלא אמרתי).
אני יודע שאתה לא תלך ללמוד את ספרי ארון הספרים היהודי, כי אתה קריקטורה וללא כל שמץ של יושר אינטלקטואלי בסיסי.
ואם אין לך צבא יותר מוסרי, אז על מה בדיוק מושתת הספקנות הזו שלך?
אני לא זיגמונד פרוייד, אני אולי יותר בכיוון של הרב פרופ' יוסף דב סולובייצי'ק, הרב ד"ר מיכאל אברהם, ואיין ראנד עכשיו שאתה מעלה את זה...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה