עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ספר גאוני וחזק שקראתי וממליץ לכולם לקרוא בכדי להחכים

<< < (9/10) > >>

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 00:52:31 ---למשל שיהודים כל הזמן אומרים "אנחנו העם הנבחר", או שיהודים כל הזמן אומרים "אנחנו הכי מוסריים בעולם". זאת שחצנות.

--- סוף ציטוט ---
אתה בכלל יודע מה זה מהות "העם הנבחר" שאתה מדבר?
אתה משווה את זה ברוב טיפשותך לתפיסת ה"גזע הארי" של הגרמנים, והתפיסת ה-Ubermensch -האדם העליון של הגרמנים בזמנו.
העם היהודי כשלעצמו לא טוען להיות הכי מוסרי (הטיעון הזה הוא כדי להגן מוסר נוצרי שאימצו כמה תבותסנים שמכתיבים פה את קוד המוסר של הצבא, באיצטלת יהדות שאין בין זה ובין יהדות ולו דבר), כי אתה תופס את המוסר היהודי בתור דבר שבה מתוך העם היהודי, וכאן מקור הטעות שלך, מקור המוסר היהודי האמיתי (ולא זה הנוצרי המזוייף), הוא ממקור טרנסצדנטי-אלוקי, והוויית ומהות "העם הנבחר" היא בכלל עול ומצבור של חובות יתר ולא זכויות יתר וכל זה ממקור טרנסצדטי ולא אנושי, זה מקור ההבדל (וזה באשר לידע העלוב שלך על מהות העם היהודי מתוך מקורותיו, שמעולם לא טרחת באמת ללמוד).

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:08:39 ---אתה משתמש בכל מיני מלים נשגבות ומלים של אוניברסיטה בשביל להישמע חכם. אבל אתה לא. אתה סתם אחד. ממש כמו חיים בן פסח.
ואני אכן לא מתייחס לדת כי זה לא נראה לי חשוב.

--- סוף ציטוט ---
אני סתם אחד, נכון, מודה וגם לא חכם במיוחד, די טיפש למען האמת...
עכשיו תפסיק לבלבל את המוח ותענה על השאלה:
אימתי התיימרנו להיות כאלה?

T-800:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 01:13:39 ---אני סתם אחד, נכון, מודה וגם לא חכם במיוחד, די טיפש למען האמת...
עכשיו תפסיק לבלבל את המוח ותענה על השאלה:
אימתי התיימרנו להיות כאלה?

--- סוף ציטוט ---

הרגע עניתי לך. מה עוד אתה רוצה?

T-800:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 01:10:45 ---אתה בכלל יודע מה זה מהות "העם הנבחר" שאתה מדבר?
אתה משווה את זה ברוב טיפשותך לתפיסת ה"גזע הארי" של הגרמנים, והתפיסת ה-Ubermensch -האדם העליון של הגרמנים בזמנו.
העם היהודי כשלעצמו לא טוען להיות הכי מוסרי (הטיעון הזה הוא כדי להגן מוסר נוצרי שאימצו כמה תבותסנים שמכתיבים פה את קוד המוסר של הצבא, באיצטלת יהדות שאין בין זה ובין יהדות ולו דבר), כי אתה תופס את המוסר היהודי בתור דבר שבה מתוך העם היהודי, וכאן מקור הטעות שלך, מקור המוסר היהודי האמיתי (ולא זה הנוצרי המזוייף), הוא ממקור טרנסצדנטי-אלוקי, והוויית ומהות "העם הנבחר" היא בכלל עול ומצבור של חובות יתר ולא זכויות יתר וכל זה ממקור טרנסצדטי ולא אנושי, זה מקור ההבדל (וזה באשר לידע העלוב שלך על מהות העם היהודי מתוך מקורותיו, שמעולם לא טרחת באמת ללמוד).

--- סוף ציטוט ---

אוי לא!!!!! הוא אמר לי שיש לי ידע עלוב על מקורות העם היהודי!!!!! אוי לא אוי לא מה אני אעשה עכשיו?
אני לא השוויתי את תפיסת "העם הנבחר" היהודית ל"גזע הארי" של הנאצים, את זה אתה אמרת.
העם היהודי ועוד איך חוזר ומשתחצן שהוא הכי מוסרי. כמעט כל ישראלי ישתחצן ש"צה"ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם" שאם להגיד לך את האמת אני בכלל לא בטוח שזה נכון. אני לא חושב שצה"ל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם ובטח שאני לא חושב שהעם היהודי (או כל עם אחר) הוא העם הכי מוסרי בעולם.
זה שעצם העובדה שיהודים מטילים על עצמם עול של מצוות כי הם רואים את עצמם "העם הנבחר" זה לא אשמתו של אף אחד. אף אחד לא ביקש מהיהודים להשתחצן ולראות בעצמם "נבחרים" ובעמים אחרים לא.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 01:14:55 ---הרגע עניתי לך. מה עוד אתה רוצה?

--- סוף ציטוט ---
לא ענית על השאלה- אימתי אני וחיים בן פסח התיימרנו להיות אוטוריטה הלכתית?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה