עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ספר גאוני וחזק שקראתי וממליץ לכולם לקרוא בכדי להחכים

<< < (6/10) > >>

נץ וגאה בזה:
אם משתיקים אותו מלהזהיר מפני הסכנה האיסלמית (שקיימת ולא רק הוא עומד על כך, במיוחד כשהאמת ההסטורית מראה שזה אכן כך) ועוד במעוז ליברליות בארה"ב שבה חופש הדיבור מעוגן בחוקה, אז יש לו את כל ההצדקה שעולם להתלונן על כך שסתמו לו את הפה, עכשיו כשאתה משווה את זה להכחשת שואה, זה פשוט אבסורד, הכחשת שואה היא הבל גמור, איננו מגובה בשום אמת הסטורית (מדובר ברפש פסוודו-אינטלקטואלי שאין לו נגיעה עם האמת ההסטורית כשלעצמה) ולפיכך אין לתת לה במה, בשונה מדברי קונצל על האיסלם.
ולכן ההשוואות שביצעת הם לחלוטין לא הגיוניות והם קישקוש גמור.

עכשיו לגבי חיים בן פסח,
אם היית באמת מתעמק בפורום, היית רואה היטב היאך ניתן ליישם גירוש של ערבים מפה, או עידוד הגירה מפה (תכניות מפורטות שכבר הוצעו והופצו ברבים על ידי אחרים מלבד חיים בן פסח, מהרב כהנא ועד רחבעם זאבי (גנדי) ומה שביניהם).
זה אתה והשמאל ההזוי שמנותקים מהמציאות ועוד טוענים שאנחנו הזויים, איזה בדיחה...
לגבי רמת הפשיעה, נו באמת, זה חדש לך שחלק ניכר מהפשע בישראל מעורבים בו מוסלמים הרבה מעל ומעבר לגודלם היחסי באוכלוסיה הכללית.
ואני אפילו לא רוצה להזכיר את המצב הכלכלי וה"תרומה" הנכבדה של המוסלמים פה לצמיחה הכלכלית של מדינת ישראל, מי שמדבר על מתחסדים בשקל.
לגבי מצרים, בתור מי שהיה חלק מקהיליית המודיעין, אני היטב יודע שמצרים ממש לא נמצאת במקום גבוה בצי"ח, וזה לא הופך את זה לצעד חכם במיוחד.

נץ וגאה בזה:
לגבי זה שהאיסלם ולנאציזם יש הרבה מן המשותף, אני אתן לאדולף היטלר לדבר בעד עצמו כפי שהוא מצוטט בזכרונותיו של שר החימוש הנאצי אלברט שפאר: "אם ישנה דת שהייתי רוצה עבור ה-SS הרי זה האיסלם", זה אומר הכל, ואני לא צריך לפרט למה.

T-800:

--- ציטוט של: Neo על יולי 02, 2009, 00:25:04 ---זה שאמרת שזו עובדה, לא הופך את זה לעובדה.

מאין הנתונים הללו?

--- סוף ציטוט ---

מכל מיני מקורות, בין היתר זה מבוסס על סטריאוטיפים. אתה בטח תחשוב עליי שזה מאוד שטחי מצדי להתבסס על סטריאוטיפים, אבל סטריאוטיפים לא נוצרים סתם. הם תמיד מבוססים על משהו.

T-800:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 00:32:31 ---לגבי זה שהאיסלם ולנאציזם יש הרבה מן המשותף, אני אתן לאדולף היטלר לדבר בעד עצמו כפי שהוא מצוטט בזכרונותיו של שר החימוש הנאצי אלברט שפאר: "אם ישנה דת שהייתי רוצה עבור ה-SS הרי זה האיסלם", זה אומר הכל, ואני לא צריך לפרט למה.

--- סוף ציטוט ---

אני לא חושב שהדת עצמה היא אלימה, זה יותר הפרשנויות שמעניקים לה.

Neo:
חחח... אז שתהיה זו הפרשנות (והיא כן אלימה).
יש את מבחן התוצאה.

הסטריאוטיפים שאתה מכיר מסביבתך אינם משליכים על כל היקום...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה