עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ספר גאוני וחזק שקראתי וממליץ לכולם לקרוא בכדי להחכים
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 00:30:53 ---אם משתיקים אותו מלהזהיר מפני הסכנה האיסלמית (שקיימת ולא רק הוא עומד על כך, במיוחד כשהאמת ההסטורית מראה שזה אכן כך) ועוד במעוז ליברליות בארה"ב שבה חופש הדיבור מעוגן בחוקה, אז יש לו את כל ההצדקה שעולם להתלונן על כך שסתמו לו את הפה, עכשיו כשאתה משווה את זה להכחשת שואה, זה פשוט אבסורד, הכחשת שואה היא הבל גמור, איננו מגובה בשום אמת הסטורית (מדובר ברפש פסוודו-אינטלקטואלי שאין לו נגיעה עם האמת ההסטורית כשלעצמה) ולפיכך אין לתת לה במה, בשונה מדברי קונצל על האיסלם.
ולכן ההשוואות שביצעת הם לחלוטין לא הגיוניות והם קישקוש גמור.
עכשיו לגבי חיים בן פסח,
אם היית באמת מתעמק בפורום, היית רואה היטב היאך ניתן ליישם גירוש של ערבים מפה, או עידוד הגירה מפה (תכניות מפורטות שכבר הוצעו והופצו ברבים על ידי אחרים מלבד חיים בן פסח, מהרב כהנא ועד רחבעם זאבי (גנדי) ומה שביניהם).
זה אתה והשמאל ההזוי שמנותקים מהמציאות ועוד טוענים שאנחנו הזויים, איזה בדיחה...
לגבי רמת הפשיעה, נו באמת, זה חדש לך שחלק ניכר מהפשע בישראל מעורבים בו מוסלמים הרבה מעל ומעבר לגודלם היחסי באוכלוסיה הכללית.
ואני אפילו לא רוצה להזכיר את המצב הכלכלי וה"תרומה" הנכבדה של המוסלמים פה לצמיחה הכלכלית של מדינת ישראל, מי שמדבר על מתחסדים בשקל.
לגבי מצרים, בתור מי שהיה חלק מקהיליית המודיעין, אני היטב יודע שמצרים ממש לא נמצאת במקום גבוה בצי"ח, וזה לא הופך את זה לצעד חכם במיוחד.
--- סוף ציטוט ---
גם לדבר נגד המוסלמים זה הבל גמור. המוסלמים הם לא טרוריסטים. יש קבוצה קטנה שהם טרוריסטים אבל זה המיעוט שבמיעוט. לכן גם לדבר כזה אין לתת במה כי זה הכפשת שמן של אוכלוסיות שלמות.
אני באמת מצטער שאני לא כזה מתעמק בפורום שלכם. אולי זה בגלל שהוא מלא שטויות.
גם הרב כהנא וגם רחבעם זאבי היו מנותקים מהמציאות, אלא מה. מה הם חושבים, שאפשר פשוט באמצעות כסף לשכנע אוכלוסייה שלמה של מיליוני ערבים פשוט לקום ולעזוב? נראה לי הם חיו בארץ נדמה לי.
ברור לי שבפשיעה מעורבים גם ערבים (גם כמה מהבריונים של דודו טופז הם ערבים). אבל שים לב שמשפחות הפשע הגדולות והמסוכנות ביותר בישראל הן כולן מהמגזר היהודי.
בקשר למצרים, אפשר להגיד שכל זירה צריכה מקום נכבד בצי"ח. אבל זה בלתי אפשרי, נכון? אי אפשר ביום אחד פשוט לתת לזירה אחת עדיפות על חשבון השנייה, נכון? בוא אני אספר לך משהו על עצמי: גם אני הייתי בחיל המודיעין. הייתי ב-8200. אני עשיתי חמישה חודשים קורס בבה"ד 15 בגלילות. בסיומו, שלחו אותי לזירת מצרים. אני חושב שיש קשר ישיר בין העובדה ששלחו אותי לזירת מצרים לבין העובדה שאני הייתי החניך הכי חלש בקורס, עד כדי כך שאפילו שקלו להדיח אותי מהקורס.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על יולי 02, 2009, 00:34:24 ---אני לא חושב שהדת עצמה היא אלימה, זה יותר הפרשנויות שמעניקים לה.
--- סוף ציטוט ---
ואתה זה שאמרת שלימוד קוראן לא רלוונטי, ואתה עוד מעז לקבוע קביעה כל כך מטופשת, מה כבר נותר לומר...
T-800:
--- ציטוט של: Neo על יולי 02, 2009, 00:39:05 ---חחח... אז שתהיה זו הפרשנות (והיא כן אלימה).
יש את מבחן התוצאה.
הסטריאוטיפים שאתה מכיר מסביבתך אינם משליכים על כל היקום...
--- סוף ציטוט ---
הרי אמרתי שיש יוצאי דופן, לא?
בוא אני אתן לך את הדוגמה שלי: אני כבר אמרתי כמה פעמים (לא יודע אם גם לך יצא לשמוע) שאולי ההורים שלי יהודים, אבל אני אישית לא מחשיב את עצמי יהודי. אתה יודע למה אני לא מחשיב את עצמי יהודי? כי חסרות לי הרבה תכונות של היהודי המצוי. אין לי את הסטריאוטיפ של היהודי. בגלל זה.
T-800:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יולי 02, 2009, 00:47:21 ---ואתה זה שאמרת שלימוד קוראן לא רלוונטי, ואתה עוד מעז לקבוע קביעה כל כך מטופשת, מה כבר נותר לומר...
--- סוף ציטוט ---
אפשר לחשוב שאתה (או חיים בן פסח) אורים ותומים לכל עניין דתי והלכתי...
Neo:
אתה עדיין יכול להיות יהודי יוצא מן הכלל כמו שאמרת.
לא שכנעת עדיין לגבי ההמצאה הזו שיהודים הם שחצנים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה