כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח  (נקרא 2121 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק blue and white

  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הודעות: 380
שאלה לחיים בן פסח
« ב- : דצמבר 11, 2008, 20:44:18 »
צפיתי באחד מסרטוני הוידאו שהעלת באנגלית "למה ארה"ב לא מנצחת בעיראק".

מתחת ביקורת על כך שארגוני וחברות גדולות בארה"ב משתלטות על ארה"ב ודואגות לכך שנפט ערבי (שרוב גדול מהכסף מממן אירגוני טרור) ימשיך להוות מקור אנרגיה לרכבים מפעלים וכו'
כמובן מתוך אינטרס של כסף וקפיטליזם אמריקאי, במקום ליצור אלטרנטיבות אחרות.

לפני כמה חודשים ראיתי במקרה בערוץ המדע תוכנית המעידה על כך שכבר יצרו בעבר מכוניות חשמליות שאינן צורכות כלל וכלל דלק, ונוסעות על ידי
כוח המונע חשמלית ע"י טעינה ממושכת.
בעקבות חידוש גיאוני זה אמריקאים רבים רכשו מכוניות אלו ונהנו מאוד מפעולותיו וחסכונותיו ושאר יתרונות הרכב.
אך לאחר זמן מה נדרשו להחזיר את רכבם החשמלי החדש לחברת (GM (General Motors בטענה שאין ביקוש לרכב (דבר שלא היה נכון) ושאר טענות ותירוצים אחרים.
הרכבים החדשים נשלחו להריסה בעוד נשארו סימני שאלה גדולים מדוע החליטו לעשות כך.

אחת הטענות הייתה כמובן חברות הנפט שעליהן נשענות החברות והאיגודים הגדולים בארה"ב ועל האינטרסים הבלתי מעורערים ביניהם.

בעוד שאתה טוען ובצדק שיש ליצור אלטרנטיבות לדלק שמזוקק מהנפט הערבי, הדבר נשלל מסיבות קפיטליסטיות. לכן כיצד בדיוק האמריקאים יפסיקו להשתמש בנפט ערבי  אם החברות והאיגודים בארה"ב מתנגדות לאלטרנטיבות אחרות?

תוכל בבקשה להסביר בפירוט רב יותר על השתלטנים בארה"ב מי הם האנשים השולטים בכלכלה האמריקאית ואת האינטרסים שלהם?
לאן הם משתייכים בחברה האמריקאית ומה דיעותיהם?

נ.ב. אני מחכה לסרטונים חדשים שלך אני צופה בך כבר מ 2006.

תודה ויישר כוח. O0

מנותק חיים בן_פסח

  • אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 8063
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #1 ב- : דצמבר 11, 2008, 23:35:27 »
בס''ד

יש ניגוד אינטרסים בין החברות הגדולות הבינלאומיות שמשתלטות על ארה''ב לבין העם האמריקאי. כמו שיש ניגוד אינטרסים בין החברות הגדולות שמשתלטות על ישראל לבין העם היהודי.

בארה''ב, החברות הגדולות רוצות שההתמכרות לנפט תימשך. כי חברות אלו מרוויחות הון תועפות מההתמכרות לנפט.

אך העם האמריקאי סובל כלכלית מהתמכרות זו, ויתרה מזו ההתמכרות מהווה איום ביטחוני לארה''ב כי הנפט מממן את המזימה המוסלמית לכבוש את העולם. לכן, הרוב המכריע של העם האמריקאי רוצה לפתח אלטרנטיבות לנפט.

אז מה קורה כשיש רוב מכריע של העם שרוצה אלטרנטיבות לנפט מול מיעוט של אשירים בוגדים שרוצים שארה''ב תימשך להעביר טריליוני דולרים לאוייביה (המוסלמים הנאצים)? בטח שרוב העם קובע בדמוקרטיה, לא? לא! המיעוט הבוגדני האשיר קובע כי יש לו את הכסף לקנות את כל הפוליטיקאים המושחתים. והמיעוט הבוגדני האשיר גם משתלט על התשקורת בארה''ב - הרי הם בעלי התשקורת. וגם הערבים הנאצים משתמשים בכסף שהם מקבלים ממכירת הנפט כדי לקנות הרבה מניות בחברות הגדולות והערבים הנאצים גם קונים הרבה מניות בתשקורת. לכן יש גם שליטה ערבית ישירה בהרבה חברות ובהרבה כלי תשקורת בארה''ב ובאירופה.

אז מה תנועתנו בארה''ב עושה? אנו מנסים לעורר את העם האמריקאי כדי שהם יפעלו להכריח את הפוליטיקאים לכבד את רצון העם ולפתח אלטרנטיבות לנפט. כי זה כן ניתן לעשות אם רק יהיה הרצון. החברות הגדולות לא יכולות לסכל את רצון העם, אם העם לא יתן להם לעשות זאת. כי הרוב המכריע של הבוחרים רוצים אלטרנטיבות לנפט. אבל אם העם יהיה אדיש, אז המיעוט הבוגדני האשיר כן יכול לעוות את המציאות.

איך אנו קובעים מה תהיינה עמדותינו בנושאים כאלה בארה''ב? פשוט מאוד: אם משהו טוב לעם ישראל, אנו בעד. אם משהו רע לעם ישראל, אנו נגד. אפילו כשאנו נוקטים בעמדות בכל מיני נושאים אמריקאים, הכלל שלנו הוא תמיד - איך עוזרים ליהודים? אמנם יש גם הרבה גויים בתנועתנו בארה''ב שדואגים בעיקר על אמריקה ומה טוב לה, אבל המניע שלנו הוא אך ורק מה טוב ליהודים.

אני מודה לך על השאלה ואני שמח לראות אותך בפורום.

מנותק blue and white

  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הודעות: 380
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #2 ב- : דצמבר 11, 2008, 23:48:34 »
תודה רבה על המענה.

ואגב תיקון קטן חיים

עשיר מאייתים ב"ע" ולא ב"א".

מנותק חיים בן_פסח

  • אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 8063
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #3 ב- : דצמבר 11, 2008, 23:59:59 »
תודה רבה על המענה.

ואגב תיקון קטן חיים

עשיר מאייתים ב"ע" ולא ב"א".

בס''ד

תודה על התיקון.