כתב נושא: "צבא ארה"ב מוכן לתקיפת אירן באביב"  (נקרא 3032 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 7985
    • yigal-amir
"צבא ארה"ב מוכן לתקיפת אירן באביב"
« ב- : פברואר 10, 2007, 09:26:22 »
עיתון הגארדיאן מדווח כי ההכנות לתקיפה אווירית באירן נמצאות בשלב מתקדם. גורמים בממשל: אם תהיה פעולה כזו, היא תתרחש סמוך לסיום כהונתו של בוש.



(מתקן העשרת אורניום באיספהן)


ההכנות של ארה"ב לקראת תקיפה אווירית באירן נמצאות בשלב מתקדם, למרות ההכחשות הנמרצות מצד הממשל האמריקאי.


עיתון ה"גארדיאן" בוושינגטון מצטט גורמים בארה"ב, שטוענים כי צבא ארה"ב יהיה מוכן לתקיפה כבר באביב הקרוב. למרות זאת, אמרו הגורמים, כי אם תינקט פעולה נגד אירן, זה יהיה בשנה הבאה- סמוך לסיום כהונתו של נשיא ארה"ב ג'ורג' בוש.


שר ההגנה האמריקאי רוברט גייטס הכחיש אתמול שוב את הכוונות לפתוח במתקפה צבאית נגד אירן. "אני לא מבין כמה פעמים הנשיא, קונדוליזה רייס ואני צריכים לחזור על זה – אין כל כוונה לתקוף באירן", טען.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i