כתב נושא: יהודים חייבים לחזור לבית השלום. רק ככה אפשר לנצח.  (נקרא 1836 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

התשובה לפשע של גירוש היהודים מבית השלום בחברון חייבת להיות שיהודים יחזרו שוב ושוב עד שהבית היהודי הקדוש הזה יהיה בידי יהודים.

ב''ה שהגיבורים שגורשו כבר הודיעו שהם מתכוונים לחזור שוב ושוב. כל יהודי שמצטרף למאבק הזה מבורך.

וחברינו מתנועת הימין האמיתי יכולים להיות גאים שהתנועה שלנו בארה''ב מממן חלק ניכר מהפעולות של הגיבורים בחברון. תנועתנו מעורבת מאוד במאבק על ארץ ישראל.

« עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2008, 23:24:16 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
בס''ד

התשובה לפשע של גירוש היהודים מבית השלום בחברון חייבת להיות שיהודים יחזרו שוב ושוב עד שהבית היהודי הקדוש הזה יהיה בידי יהודים.

ב''ה שהגיבורים שגורשו כבר הודיעו שהם מתכוונים לחזור שוב ושוב. כל יהודי שמצטרף למאבק הזה מבורך.

וחברינו מתנועת הימין האמיתי יכולים להיות גאים שהתנועה שלנו בארה''ב מממן חלק ניכר מהפעולות של הגיבורים בחברון. תנועתנו מעורבת מאוד במאבק על ארץ ישראל.

עדיין לא הרסו את בית השלום? אם כך באמת אני מקווה שיצטרפו יהודים נוספים למאבק על חברון ויו"ש...

מנותק צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לאחרונה ראיתי בטלוויזיה שנערים יהודים שנכנסו לבית שפירא בחברון הופתעו למצוא שם ספר של זאב שטרנהייל

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
ציטוט
בס''ד

א) עוד לא הפסדנו את הבית לגמרי, אנחנו עומדים כרגע מול מאבק משפטי שיש לנו בו צדק מוחלט..
ב)רק בשביל הידיעה, מה עשיתם למען הבית?

לאחרונה ראיתי בטלוויזיה שנערים יהודים שנכנסו לבית שפירא בחברון הופתעו למצוא שם ספר של זאב שטרנהייל

חברים שלי.. ;D

דרך אגב אני הפצתי ממש הרבה על הגעה לבית השלום... ניראה לי שאנשים פה התעלמו...

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אי אפשר להבין את הממסד הבולשביקי  :o
הבית נקנה מהערבים בכסף מלא והרכישה הייתה חוקית לחלוטין
מה פתאום הם החליטו לפנות אותו  :o
זה כאילו שיפנו איזו דירה תמימה בתל אביב

זה נראה פשוט כצעד ראשון לגירוש אחרון היהודים מחברון