עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום לכולם. מה אתם אומרים על זה ?

<< < (8/8)

carmit3levi:

--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 03, 2008, 14:52:03 ---בס"ד

האם היחוס של המשיח כל כך חשוב שאת חייבת לפתוח במחלוקת לגביו?  במשך אלפי שנים העם היהודי האמין שהגאולה תסתיים בהופעתו של משיח בן-יוסף ומאוחר יותר משיח בן-דוד.  את זה אפילו רוב החילוניים יודעים (לפחות זה...).  אז בשביל מה להתחיל להתווכח, סתם בשביל לעשות דוקא?  לקבל תשומת לב, להרגיש מיוחדת?  ונניח שאת צודקת וגדולי ישראל בכל הדורות טעו.  ומה הלאה?  איזו השפעה יש לזה?  הרי כאשר הוא יופיע, כל מה שנדע זה שהוא המשיח, ולא תהיה לנו שום דרך לוודא שהוא אכן צאצא של דוד המלך ע"ה, בדיוק כמו שאין שום דרך לבדוק לאיזה שבט שייכים יהודים.  (כל ההצעות הפסוודו-מדעיות שלך לגבי בדיקה גנטית לא מעשיות, וגובלות בשרלטניות מדעית, כמו ה"מדענים" שתומכים בתאוריית התחממות כדור-הארץ...)  דעתי האישית היא שחשוב יותר לפעול כדי להביא גאולה של "אחישנה" ולהימנע מגאולה "בעתה".  הרי המשיח יבוא "היום אם בקולו תשמעו"!  בטח שחוסר הסכמה (עם 99.99999% מהעם היהודי) לגבי היחוס שלו אינו עילה מוצדקת לפתוח במחלוקת עם יהודים.

--- סוף ציטוט ---

את מה שהרבנים אומרים שהוא משיח בן דוד המלך לשבט יהודה זה באמת משהו שאתה לא יכול לבדוק...
את מה שאני אומרת שהוא לשבט לוי אתה תוכל לבדוק
כי שם המשפחה שלו יהיה על משפחות הלויים והוא יזקק את כל בני לוי כמו שכתוב במלאכי.
זה משהו שאפשר לבדוק
כי רק שבט לוי נשתמר ורק מי שהוא לוי יודע בודאות את השבט שלו וגם שהוא בן ישראל מקורי בודאות.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 02, 2008, 18:25:49 ---בס"ד

אדמת א"י ניתנה לעם ישראל לשם מטרה מסויימת.  נתינה זו היתה כרוכה בלקיחתה מאת שבע עממי כנען וגירושם.  הערבים הגיעו לכאן כחלק מג'יהאד איסלמי עולמי מחצי האי ערב.  הם יכולים לחזור לשם, אם הם רוצים.  במינות ובקור'אן אין מצווה לשבת בחלק מסויים של העולם, ואילו בתורתנו הקדושה יש מצוות חד-משמעיות לרשת את הארץ ולשבת בה בלבד.  א"י נועדה אך ורק ליהודים (מלידה או שהתגיירו), ולמיעוט מזערי של בני-נח גוים בנסיבות מיוחדות.  כל השאר לא שייכים לכאן, ולא מדובר כלל בגזל.  לא יתכן מצב שבו ערבים יגורו כאן, ובו-זמנית תימנע מציאות של התבוללות.  חייבים לסלק אותם כדי שיתקיים "ולא תתחתן בם בתך לא תתן לבנו ובתו לא תקח לבנך".

האמונה "כולנו ילדים של הקב"ה, לכן צריך לאהוב את שונאינו ולהפנות את הלחי השניה" ואמונה באפשרות של דו-קיום היא אמונה נכרית נפסדת.

--- סוף ציטוט ---
על איזה מיעוט מזערי של בני נוח אתה מדבר?

דוקא_כך:

--- ציטוט של: arabhater על דצמבר 07, 2008, 06:35:28 ---על איזה מיעוט מזערי של בני נוח אתה מדבר?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

גוים שאינם מאמינים ביש"ו, מאמינים שא"י שייכת לעם ישראל, ומקיימים 7 מצוות בני נח.  האמת היא שאני לא יודע אם יש אפילו גוי אחד כזה בארץ.  רוב הגוים הם ישמעאלים עמלקים יש"ו או מינים מיסיונרים חוצפנים יש"ו.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: carmit3levi על דצמבר 01, 2008, 23:43:12 ---גם אני אכתוב בס"ד או בעצם ב"ה

אני אולי קרובה בדעותיי לדעתך לקראים או לנוצרים שאתה קורא להם כופרים כדי להצדיק את החטא שלך
של שנאה ולקרוא להם אוייבים.
במה אתה שונה מהשמאלנים שמחפשים רק סיבה או תרוץ על מה לשנוא ועל מה להסית נגד דעה של אדם מסויים?
אולי מתוך כל ה"כופרות" שבדעות שלי תבדוק מה האמת אם אתה באמת חושב על יראת שמיים?

כשתכניס לעצמך טוב טוב לראש שאני לא אוייב ולך תדע... אולי גם אני מצאצאי משה רבינו...
אבל היום אנשים אפילו לא יודעים לאיזה שבט הם שייכים ולאיזה נחלה...

מבחינתי התורה שבעל פה היא תורת הבעל
ותורת הבעל היא עבודה זרה...

אבל אתה יודע מה?

לא יצרו את ההלכה מתוך כוונה רעה...
זאת הייתה גם צורה של מלחמת הגנה כדי להגן על הקהילה היהודית בגלות מהתבוללות...

בסוף יצא שיצרו עם יהודי שהברית בו עוברת בבני הנקבות
ובמקום ברית אבות הפך לברית אמאות
שהילדים שלהם ספק אם זכאים לנחלה בארץ האבות.
ואם כן אז יוצרים הפליה בין גרים כאלה שנספחו בנקבות לבין בני ישראל שאמותיהם בעניין יהדות
שלא קשורה לעניין השייכות הגנטית לעם ישראל...

אז גם כאן הייתה כוונה טובה
וזה דעתי על התורה שבעל פה שאתה כל כך מהלל
אם אתה כל כל בוטח בה ולא באמת שנשמרה בכתובים שיבושם לך...

בכל זאת אל תשכח שכל הדתות מבוססות בסופו של דבר רק ואך ורק על  התורה שבכתב
כל אחד לקח חלק מהחוקים והעלים חלק מהחוקים
והיהדות לא שונה בזה לצערי משאר הדתות

צר לי שביהדות לא שומרים את כל החוקים והוסיפו וגרעו דברים שמעולם לא אמר משה ותרוץ של לקרוא לזה תורת "הבעל"

--- סוף ציטוט ---
היא שונא את האוייבים שבמקרה הם ערבים כי זאת ההלכה ומה לעשות שהגברת לא יודעת אותה

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה