עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שלום לכולם. מה אתם אומרים על זה ?
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: הציוני על דצמבר 03, 2008, 06:30:32 ---את יכולה ללכת לפורום של בצלם או של חרות אחרים
--- סוף ציטוט ---
אחי זה לוקח זמן להבין את האמת במיוחד לאנשים כמוה שמושפעים מהשמאל ברמה כזאת שאפילו לא מבינים שהם מושפעים מהשמאל וחושבים שהם לא מושפעים מכלום חחחחחחח.....
דוקא_כך:
--- ציטוט של: arabhater על דצמבר 03, 2008, 07:17:05 ---אני מדבר על המשיח שרוב הסיכויים שהוא בא השנה והוא יהיה מזרעו של דוד המלך בגלל זה גם קוראים לו בן דוד
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בגלל שאין לנו בית מקדש, אין לנו רוח נבואה, ולכן איננו יודעים מתי המשיח יבוא ("היום אם בקולו תשמעו"). לגבי חישוב סיכויים מתי הוא יבוא והייחוס שלו---זה לא מעניין אותי, בדיוק כמו שזה לא מעניין אותי אם העולם אכן נברא בששה ימים או מיליארדי שנים, או האם היו קיימים דינוזאורים, או שהקב"ה טמן באדמה עצמות גדולות בכוונה כדי לטעת בנו חששות וספקות לגבי קיומו. מה שכן רלוונטי זה מצוות מעשיות, רמ"ח עשה ושס"ה לא תעשה, ומתוכן חשובות במיוחד מצוות פריה ורביה, להבטחת המשכיותנו, ומצוות לאומיות, שלפיהן נמדדת מידת הצלחתנו (או כישלוננו ח"ו) בקידוש שם ה'.
וכמובן שכשהמשיח יבוא, הוא יהיה מזרעו של דוד המלך ע"ה.
carmit3levi:
המשיח לא יהיה מזרעו של דוד המלך.
זה פרוש מוטעה ושקרי.
הוא יהיה חוטר לגזע ישי וגם בן דוד בן ישי... עבד ה'
כי הלוי הוא עבד ה'
והוא יזקק את בני לוי ככסף וכזהב לחזור לשמירת הברית
זה כתוב בנבואה האחרונה של מלאכי
מה שלא כתוב שם זה את השם שלו רק סימני הזיהוי.
אתה יכול להאמין לכל מיני הפרשוניות או להאמין למה שכתוב
זכותך לא להאמין לי
אין לי אינטרס לשקר
המשיח או מלאך הברית (במילים שלי) יהיה מזרעו של לוי ולא מזרעו של יהודה.
שכל אחד יאמין למי שהוא רוצה אני בחרתי במלאכי מסיבות שלי.
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: carmit3levi על דצמבר 03, 2008, 10:49:11 ---המשיח לא יהיה מזרעו של דוד המלך.
זה פרוש מוטעה ושקרי.
כי הלוי הוא עבד ה'
זכותך לא להאמין לי
אין לי אינטרס לשקר
--- סוף ציטוט ---
איזה שטויות המשיח יהיה מזרע יהודה מזרעו של דוד המלך
דוקא_כך:
--- ציטוט של: carmit3levi על דצמבר 03, 2008, 10:49:11 ---המשיח לא יהיה מזרעו של דוד המלך.
זה פרוש מוטעה ושקרי.
כי הלוי הוא עבד ה'
זכותך לא להאמין לי
אין לי אינטרס לשקר
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
האם היחוס של המשיח כל כך חשוב שאת חייבת לפתוח במחלוקת לגביו? במשך אלפי שנים העם היהודי האמין שהגאולה תסתיים בהופעתו של משיח בן-יוסף ומאוחר יותר משיח בן-דוד. את זה אפילו רוב החילוניים יודעים (לפחות זה...). אז בשביל מה להתחיל להתווכח, סתם בשביל לעשות דוקא? לקבל תשומת לב, להרגיש מיוחדת? ונניח שאת צודקת וגדולי ישראל בכל הדורות טעו. ומה הלאה? איזו השפעה יש לזה? הרי כאשר הוא יופיע, כל מה שנדע זה שהוא המשיח, ולא תהיה לנו שום דרך לוודא שהוא אכן צאצא של דוד המלך ע"ה, בדיוק כמו שאין שום דרך לבדוק לאיזה שבט שייכים יהודים. (כל ההצעות הפסוודו-מדעיות שלך לגבי בדיקה גנטית לא מעשיות, וגובלות בשרלטניות מדעית, כמו ה"מדענים" שתומכים בתאוריית התחממות כדור-הארץ...) דעתי האישית היא שחשוב יותר לפעול כדי להביא גאולה של "אחישנה" ולהימנע מגאולה "בעתה". הרי המשיח יבוא "היום אם בקולו תשמעו"! בטח שחוסר הסכמה (עם 99.99999% מהעם היהודי) לגבי היחוס שלו אינו עילה מוצדקת לפתוח במחלוקת עם יהודים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה