בחרתי 3-4 למרות שאני יודע שאם יהיה ערוץ טלויזיה ימני עם נגישות כמו של ערוץ 2 ו10 יהיו לו צופים אף יותר מהם.
אך אני גם חי בארץ ומכיר את המערכות... כל עוד לא נגיע לשלטון את סכוי שערוץ כזה יקום מהסיבה הפשוטה.
כאן בארץ בניגוד לארצות הברית לא כל אחד יכול להקים תחנת רדיו או טלויזיה,אלא שי צורך באישור מהשלטונות ומשום מה
אף איש ימין או דתי מאלה שהגישו לא "זכה" באישור המיוחל... לפני מספר שנים איש דתי קנה את ערוץ 10.
הקנייה התבצעה ע"י מתווך ואושרה כחוק,אך כאן צצה הבעיה... פחדני השמאל לפתע גילו שה"קונה התמים" הוא איום קיומי על מדינת
ישמעל, הוא דתי....(אמלה איזה פחד...) וכערוץ מסחרי הוא החליט שזכותו לא לקיים שידורים בשבת...
כאן התערבו כל גורמי הממסד וביטלו את העסקה..
מקרה נוסף אירע לאיש שאינני מסכים כמעט עם אף אחת מדועתיו למרות שאני מברך את פעולותיו בנושא החזרה בתשובה הרב אמנו יצחק.
גם הוא הגיש בקשה להקמת תחנת טלויזיה,הועדה ביקשה ממנו שישלח להם חומר לדוגמא הוא מכוון שהכיר את המערכת שלח להם
קלטת שנקראת "בר מצווה לשופר" שהיא נטו דברי תורה כך שאי אפש אפילו לפרשן אותה... אבל השמאל היה הרבה יוצר יצירתי ממה שהרב אמנון
תיאר לעצמו... הוא זיהה בקלטת ציטוט מחז"ל שאומר "אוי להם לבריות מעלבונה של התורה" מיד יצאו בשצף קצף נגד הקלטת וטענו "אוי" בקלטת
נשמעה המילה "אוי" זהו "חשש הפחדה"....(כמובן שאם הוא היה מגיש סרט אימה שמסוגל לגרום להתקפי לב מרוב פחד זה היה נחשב "בידור").
כך שעד שלא נגיע לשלטון ונעקור מהשורש את חמשת זרועות הדיקטטורה של השמאל הבולשיביקי,אין סיכוי לתקשורת הוגנת.