סקר

סקר: עוזי זלכה נולד כיהודי. עכשיו הוא משבח את היטלר והנאצים, והוא רוצה עוד שואה. אם היינו בשלטון, מה היה עלינו לעשות?

לא לעשות כלום. בדמוקרטיה, יש לאזרחים את הזכות להלל את היטלר ולקרוא לעוד שואה.
1 (4.3%)
לאשפז אותו בבית מטורפים. ברור שהוא חולה נפש וטעון לטיפול נפשי.
6 (26.1%)
לעצור את הפושע המרושע הזה ולתת לו מאסר ארוך בכלא.
3 (13%)
להוציא אותו להורג. אחרי רציחת 6 מיליון יהודים הי''ד, אסור ליסבול רישעות וחילול השם בסדר גדול כזה.
13 (56.5%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: עוזי זלכה נולד כיהודי. עכשיו הוא משבח את היטלר והנאצים, והוא רוצה עוד שואה.  (נקרא 5144 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צריך להוציא את החולה נפש הזה להורג אנשים כאלה שבאים מתוכנו הם הכי מסוכנים .

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לאשפז אותו בבית משוגעים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
הפעם זוהי בין הפעמים המעטות שאני מסכים עם פסיקת בית המשפט  בנושאים פוליטיים...

האיש בלתי שפיט! מקומו בטיפול פסיכאטרי-פסיכולוגי בבית חולים מתאים עד לרפואה השלימה(ולא עד שועדת השחרור תחליט שהוא "לא מסוכן").
הוא חולה נפש וכמו כל חולי הנפש הוא מזיק לכולם,במקרה דנן הממסד גם משתמש בו ומנצל את מחלתו כדי לנגח את הימין בארץ(הממסד משתמש
בכל דבר לצרכים פוליטיים,וכמו שאמר קראל מארכס "מה שלא תעשה אתה פוליטי") האיש טיפש בצורה בלתי רגילה עד שהוא חושב שהוא מתנקם
במישהו ע"י מעשיו,הוא לא מבין שסוף גנב לתלייה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
It is difficult to answer. Maybe, if I know more details I would be able to answer. But my question is, where does he live, and why would he want himself or his family to be exterminated, God forbid? Though this kind of sociopathism is not unique to Jewish people

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא לגעת בו כל עוד הוא רק מדבר. אני בעד חופש ביטוי לכל.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא לגעת בו כל עוד הוא רק מדבר. אני בעד חופש ביטוי לכל.
הוא לא רק מדבר,הוא גם פיברק "ראיות" וניסה לתפור תיק למנהל אהרן כאילו והוא שרט את שטרנהייל עם "מטען הצינור"(חזיז הפורים).

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא לא רק מדבר,הוא גם פיברק "ראיות" וניסה לתפור תיק למנהל אהרן כאילו והוא שרט את שטרנהייל עם "מטען הצינור"(חזיז הפורים).
על זה הוא צריך לתת את הדין, במידה והוא שפוי.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
תראו מה צריך לעשות...צריך לכבות לו סיגריה באמצע של המצח ולשלוח אותו להודו לבית משוגעים.. ;D ;D :laugh:

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש עוד הרבה כמוהו שדינם כמוהו...
ימח שמם של המתייונים הארורים האלה שהורסים את העם היהודי וגורמים לחילול הקב"ה שמזכיר אפילו חילולים מהגלות.
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק Gloomwraith

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ממתין לגאולה
יש לנו בארץ מלא אנשים דוברים עברית שהם לא ערבים וגם לא יהודים אבל יש להם אזרחות ישראלית והם נאו נאצים בצורה מפחידה,הם חיים בינינו, הם שותים מהמים שלנו ואוכלים מהאוכל שלנו ובכל זאת הם שונאים יהודים.
קרה לי לא פעם אחת שמישהו כזה כתב לי הודעות כמו יהודון מלוכלך וכו'.
ככה זה בארץ, אין לסוכנות היהודית עבודה אז הם יוצרים לעצמם עבודה בכוח בכך שהם מעלים לארץ עשרות אלפים של לא יהודים (הכל בשביל לשבת על הכסא במשרד ולקבל כסף חינם).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

לדעתי, מי שמשבח את היטלר והנאצים יש''ו שר''י הוא בן עמלק ואסור לרחם עליו.
למשל עוזי זלכה יש''ו שר''י כתב "אני אוהב את היטלר", והוא הכין הרבה סרטונים שמהללים את הנאצים ואת השואה.
משפטית עוזי זלכה שפיט. ז''א הוא לא יכול לטען שהוא לא יודע מה הוא עושה. הוא פשוט רשע מרושע.
איך מוכיחים שעוזי זלכה יודע מה הוא עושה? הוא ערך עשרות סרטונים, הוא כתב אלפי הודעות בכל רחבי האינטרנט, הוא שלח אלפי דוא''לים, והוא הקים כמה אתרים ופורומים (כולל את הפורום של חזית יהודית לאומית של ברוך מרזל).
תיכנון כזה לא נעשה על ידי מישהו שכל כך משוגע שהוא לא יודע מה הוא עושה. עוזי זלכה יודע מצויין מה הוא עושה והוא מתכנן כל צעד וצעד. כשיש נאשם שמסוגל לתכנן ככה, הוא שפיט והוא אחראי ב100% לפשעים שהוא מבצע.
לא רק זה. אפילו אם היו טוענים שהוא משוגע, הוא רודף דם יהודי. כל רודף שמסוגל לסכן יהודים - אפילו אם הוא משוגע לגמרי - דינו מוות. עוזי זלכה איים הרבה פעמים לרצוח יהודים.
עוזי זלכה גם סוטה מין שמחפש סמי אונס כדי לאנוס גברים וילדים. הוא גלש לאתרים של סוטי מין כדי לשאול איך להשיג סמי אונס. אז עוזי זלכה מהווה סכנה לציבור.
אילו היינו בשלטון, הייתי ממליץ להוציאו להורג.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בס"ד

מסכים עם חיים 100%.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

לדעתי, מי שמשבח את היטלר והנאצים יש''ו שר''י הוא בן עמלק ואסור לרחם עליו.
למשל עוזי זלכה יש''ו שר''י כתב "אני אוהב את היטלר", והוא הכין הרבה סרטונים שמהללים את הנאצים ואת השואה.
משפטית עוזי זלכה שפיט. ז''א הוא לא יכול לטען שהוא לא יודע מה הוא עושה. הוא פשוט רשע מרושע.
איך מוכיחים שעוזי זלכה יודע מה הוא עושה? הוא ערך עשרות סרטונים, הוא כתב אלפי הודעות בכל רחבי האינטרנט, הוא שלח אלפי דוא''לים, והוא הקים כמה אתרים ופורומים (כולל את הפורום של חזית יהודית לאומית של ברוך מרזל).
תיכנון כזה לא נעשה על ידי מישהו שכל כך משוגע שהוא לא יודע מה הוא עושה. עוזי זלכה יודע מצויין מה הוא עושה והוא מתכנן כל צעד וצעד. כשיש נאשם שמסוגל לתכנן ככה, הוא שפיט והוא אחראי ב100% לפשעים שהוא מבצע.
לא רק זה. אפילו אם היו טוענים שהוא משוגע, הוא רודף דם יהודי. כל רודף שמסוגל לסכן יהודים - אפילו אם הוא משוגע לגמרי - דינו מוות. עוזי זלכה איים הרבה פעמים לרצוח יהודים.
עוזי זלכה גם סוטה מין שמחפש סמי אונס כדי לאנוס גברים וילדים. הוא גלש לאתרים של סוטי מין כדי לשאול איך להשיג סמי אונס. אז עוזי זלכה מהווה סכנה לציבור.
אילו היינו בשלטון, הייתי ממליץ להוציאו להורג.

הוא פתח את הפורום של חזית יהודית לאומית?? אם כך איך זה שהוא שמאלן אנטישמי?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא פתח את הפורום של חזית יהודית לאומית?? אם כך איך זה שהוא שמאלן אנטישמי?
הוא פשוט חולה כבוד,אז הוא הציע לאיתמר בן גביר פורום בחינם שהוא יממן בתנאי שהוא יהיה המנהל.
איתמר שטרם הכיר אותו הסכים אך לאחר שנוכח לדעת שאנחנו צדקנו מלכתחילה לגביו הוא זרק אותו והפורום נסגר.

סתם למען הידע,עוזי זליכה נרשם לכאן המון פעמים ושיגע את כל המנהלים שהוא רוצה ליהיות מנהל... הייתה לו גם אובססיה נגד האלקשי,וכיום יש לו אובססיה
נגדי מכיוון שטענתי שהרב כהנא זצ"ל היה אשכנזי,וטענתי שהרב כהנא אהב כל יהודי....

כיום הוא מנסה בכל האינרנט להשיג את הפרטים שלי כדי לערוך עלי סרטוני השמצה אך ללא הצלחה... הוא אף ניסה לטעון שרצחתי את ההורים שלי,ואחר כך
הם הלכו להגיש תלונה במשטרה...(איך זה יתכן לכל הרוחות...)

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הוא פשוט חולה כבוד,אז הוא הציע לאיתמר בן גביר פורום בחינם שהוא יממן בתנאי שהוא יהיה המנהל.
איתמר שטרם הכיר אותו הסכים אך לאחר שנוכח לדעת שאנחנו צדקנו מלכתחילה לגביו הוא זרק אותו והפורום נסגר.

סתם למען הידע,עוזי זליכה נרשם לכאן המון פעמים ושיגע את כל המנהלים שהוא רוצה ליהיות מנהל... הייתה לו גם אובססיה נגד האלקשי,וכיום יש לו אובססיה
נגדי מכיוון שטענתי שהרב כהנא זצ"ל היה אשכנזי,וטענתי שהרב כהנא אהב כל יהודי....

כיום הוא מנסה בכל האינרנט להשיג את הפרטים שלי כדי לערוך עלי סרטוני השמצה אך ללא הצלחה... הוא אף ניסה לטעון שרצחתי את ההורים שלי,ואחר כך
הם הלכו להגיש תלונה במשטרה...(איך זה יתכן לכל הרוחות...)

אם כך הבן אדם הזה לא נורמלי...איך זה שבן-אדם יכול להיות כל-כך נXצי ואנטישמי??? לא מעצבן אותך שהוא טוען שניסית לרצוח את ההורים שלך? אם היית
רואה אותו ברחוב ומזהה אותו היית נותן לו מכות?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם היית רואה אותו ברחוב ומזהה אותו היית נותן לו מכות?
עם כל הלב והנשמה....