בס"ד
אי אפשר לגייר גוים בניגוד לרצונם, ואסור לנו אפילו לשכנע אותם להתגייר---אנחנו לא דת מסיונרית. אני כבר הבנתי מהודעות קודמות שאת "מאמינה רק בתורה" ולא מכירה בסמכותה של ההלכה, וזה הופך אותך לקראית. המלה "גר" בתורה פרושה "גר צדק", היינו גוי שהתגייר (מרצונו). הערבים אינם גרים, הם "יושבי הארץ" שהיינו אמורים להוריש, ובמקום זה הותרנו אותם בארץ, וכפי שניבא הכתוב, הם הפכו לשכים בעינינו ולצנינם בצידנו. יש לך כוונות טובות ורצון טוב, אבל כפי שלימדנו נעים זמירות ישראל ע"ה, "ראשית חכמה יראת ה'". וכן, "משנאיך ה' אשנא ובמתקוטטיך אתקוטט". האם לדעתך דוד המלך ע"ה היה קיצוני ומחרחר ריב ומדון? גדולי ישראל עמלו במשך אלפי שנים להבין, לפרש, ולהתאים את התורה לזמנם, ולדידך כל זה אינו אלא שטויות לא רלוונטיות? את רוצה שנחזור לסקילה באבנים, שריפה,ייבום ונישואים פוליגמיים כפי שהתורה מצווה? עד מתי את פוסחת על שתי הסעפים?
לא אמרתי לגייר אותם בניגוד לרצונם. לא אמרתי לגייר את כל הגויים. רק את אלה שנמצאים כאן או באים לשטח המדינה. להציע להם אפילו חינם לפחות לעשות להם ברית! הארץ כאן היא קדושה עיני ה' בה מראשית השנה ועד אחרית השנה.
ליידע אותם שיש כאן אלוהים שיש כאן כללים. לשכנע אותם כן זה אפילו חובה.
זה לדעתי חטא שלא עושים את זה. אבל מי שלא רוצה אז לא. לא בכפיה. אבל לשכנע ולהציג את האפשרות כאפשרות קיימת ואפשרית בלי 1001 קשיים.
הערבים הם "יושבי הארץ" בדיוק כמו כולם כאן שהם יושבים בארץ בנחלות שהם אפילו לא יודעים אם זה של השבט שלהם או לא.
אברהם אבינו היה מכניס אורחים... כאן כאילו מגרשים את כולם אפילו לא מציעים לגרים שבאים לארצנו מכל מיני סיבות
מצוקה בארצם למשל. להתגייר ולהיות משלנו.
אני לא אמרתי שאני רוצה שנחזור לחזור לסקילה באבנים, שריפה,ייבום ונישואים פוליגמיים כפי שהתורה מצווה? עד מתי את פוסחת על שתי הסעפים?
אבל צריך להיות עונש מוות לדעתי באופן ודאי ורשמי לרוצחי זדון מחוסרי חרטה שהיו 2 עדים למעשה הרצח שלהם.
לחלק מהערבים יש עדים לזדון לרציחות ועושים להם משפט שטח עם צבא ואפילו הורגים כאלה בלי שיהיו עדים לאיזה משהו רע שהם עשו.
היום בגלל שאין חוק ייבום כמו פעם ובגלל שאסור שני נשים אז אלמנות לאדם שיש לו אח לא יביאו לו ילד על שמו.
בגלל שאוסרים חתונה עם יותר מבן זוג אחד וזה בעצם מצב טוב
כי זה מונע עוולות מסויימים שהיו יכולים להיות ומונע התמודדות עם חוקים מסויימים
כי במילה אפילו את הקצת שיש פה בקושי אוכפים.
ואזלת יד
אני לא רואה מדוע רע שישא גבר יותר מאשה אחת אם יש לו יכולת כלכלית להכיל יותר מאחת ולמה למנוע אם הוא מסוגל לדאוג ליותר.
היום גברים בורחים מתשלומי מזונות עבור הילדים שלהם והנשים שלהם וזה שיש הגבלה על מספר הנשים החוקיות זה עוד איכשהו מונע מהמצב להיות יותר מסובך ממה שהוא.
בקשר לדוד המלך... הוא לא היה בעיני מחרחר ריב ומלחמה... הוא עשה מה ש ה' אמר לו חוץ מהחטא ההוא
והבן שלו זכה בתקופה של 50 שנות שלום אחרי המלחמות שלו.