סקר

סקר: האם המפלגה ה"חדשה" של האיחוד הלאומי והמפד''ל היא טובה לעם ישראל?

כן, הם הנציגים של המחנה הדתי לאומי שמתנגדים לכל נסיגה מארץ ישראל.
4 (26.7%)
לא, תמורת כסף ושררה הם בגדו בנו כשהם נשארו בממשלת שרון כמעט עד הגירוש מגוש קטיף.
1 (6.7%)
לא, הם תמכו בנסיגת סיני, ובנסיגה לשלום הכוזב עם ירדן, והם נשארו בממשלת נתניהו אחרי נסיגות חברון והסכם וואי.
0 (0%)
גם 2 וגם 3.
10 (66.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם המפלגה ה"חדשה" של האיחוד הלאומי והמפד''ל היא טובה לעם ישראל?  (נקרא 4321 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא בחרתי באף אפשרות. למיטב זכרוני האיחוד הלאומי לא ישב בממשלה לאחר ההצבעה על הגירוש, למעשה שרון פיטר את אלון וליברמן (אז עדיין חלק מהאיחוד), כדי להעביר את ההחלטה בממשלה. עד כמה שאני זוכר היו אלה סיעות הימין שהפילו את ממשלת נתניהו בגלל הסכמי ווי, והתוצאה הייתה עגומה. אני לא חושב שזה הוגן לקרוא לכל האנשים במפלגה הזו בוגדים. הם בהחלט איכזבו לאורך השנים.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
הם מייצגים את הציבור הדתי לאומי...
כשיהיה לי 17 )עוד פחות מחודש)אני אתפקד למפלגה..

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
תשמע אי אפשר לענות על הסקר הזה כי הבחירה הראשונה מדברת על עכשיו והאחרות מדברות על פעם ... ולמה שהולך עכשיו בכנסת עם כל השמאלנים אז כמובן כמובן שהם טובים לנו עכשיו
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני לא בחרתי באף אפשרות. למיטב זכרוני האיחוד הלאומי לא ישב בממשלה לאחר ההצבעה על הגירוש, למעשה שרון פיטר את אלון וליברמן (אז עדיין חלק מהאיחוד), כדי להעביר את ההחלטה בממשלה. עד כמה שאני זוכר היו אלה סיעות הימין שהפילו את ממשלת נתניהו בגלל הסכמי ווי, והתוצאה הייתה עגומה. אני לא חושב שזה הוגן לקרוא לכל האנשים במפלגה הזו בוגדים. הם בהחלט איכזבו לאורך השנים.

בס''ד

א. האיחוד הלאומי ישב בממשלת הזדון של שרון שר''י כמעט עד הגירוש מגוש קטיף וצפון השומרון. ואפילו אז הם לא רצו לפרוש, שרון פיטר אותם. אפילו מועצת פש''ע (יש''ע) ביקשה מהם לפרוש הרבה פעמים כי שרון הכין את צה''ל והמשטרע לגירוש כשהאיחוד הלאומי ישב בממשלתו. ח''כ אריה אלדד גם דרש פרישה הרבה פעמים. אבל יתר חברי הכנסת מהסיעה המשיכו להחזיק לשררה ולדעתי הם כן בגדו בארץ ישראל. אני לא קורא להם בוגדים באופן כללי, אולם בעניין הזה הם בגדו במאבק המכריע להציל את עם ישראל מאסון איום.

ב. המפד''ל תמך בנסיגת סיני. והמפד''ל תמך בחוזה ה"שלום" עם ירדן, שכלל עוד נסיגות מארץ ישראל.

ג. המפד''ל ועוד מפלגות ה"ימין" לא הפילו את ממשלת נתניהו אחרי נסיגת חברון. להפך, המפד''ל המשיך לשבת בממשלה.

ד. אחרי הסכם וואי הבוגדני כשנתניהו מסר ליסר ערפאת יש''ו עוד 13% מיהודה ושומרון, רוב המפד''ל המשיך לשבת בממשלה. רק חלק מהמפד''ל יחד עם מפלגת חירות רצו להפיל את הממשלה.

ה. הפלת ממשלת נתניהו לא הייתה דבר טוב? נתניהו כבר נסוג מחלקי ארץ ישראל והבטיח לעשות יותר נסיגות. מה ההבדל בין זה לבין ממשלת שמאל חוץ מהעובדה שנתניהו היה מסוגל לעשות נסיגות מא''י עם פחות התנגדות מהציבור - דבר שהופך את נתניהו ליותר גרוע מהשמאל.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

א. האיחוד הלאומי ישב בממשלת הזדון של שרון שר''י כמעט עד הגירוש מגוש קטיף וצפון השומרון. ואפילו אז הם לא רצו לפרוש, שרון פיטר אותם. אפילו מועצת פש''ע (יש''ע) ביקשה מהם לפרוש הרבה פעמים כי שרון הכין את צה''ל והמשטרע לגירוש כשהאיחוד הלאומי ישב בממשלתו. ח''כ אריה אלדד גם דרש פרישה הרבה פעמים. אבל יתר חברי הכנסת מהסיעה המשיכו להחזיק לשררה ולדעתי הם כן בגדו בארץ ישראל. אני לא קורא להם בוגדים באופן כללי, אולם בעניין הזה הם בגדו במאבק המכריע להציל את עם ישראל מאסון איום.
כל עוד הם ישבו בממשלה לשרון לא היה רוב להעביר את ההחלטה בממשלה. אני חושב שהמפד"ל עשתה מעשה בלתי נסלח כאשר היא חזרה לממשלה אחרי שעברה בכנסת ההחלטה על היגרוש.
ציטוט
ד. אחרי הסכם וואי הבוגדני כשנתניהו מסר ליסר ערפאת יש''ו עוד 13% מיהודה ושומרון, רוב המפד''ל המשיך לשבת בממשלה. רק חלק מהמפד''ל יחד עם מפלגת חירות רצו להפיל את הממשלה.
ה. הפלת ממשלת נתניהו לא הייתה דבר טוב? נתניהו כבר נסוג מחלקי ארץ ישראל והבטיח לעשות יותר נסיגות. מה ההבדל בין זה לבין ממשלת שמאל חוץ מהעובדה שנתניהו היה מסוגל לעשות נסיגות מא''י עם פחות התנגדות מהציבור - דבר שהופך את נתניהו ליותר גרוע מהשמאל.
אהוד ברק שהחליף אותו היה קרוב מאוד למסירת ירושלים, כל יו"ש והגולן, ובכל מקרה הוא כבר 'הבטיח לתת' את כל זה בשם ממשלת ישראל וסיבך אותנו בצרות לשנים. 

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
בס''ד

ב. המפד''ל תמך בנסיגת סיני. והמפד''ל תמך בחוזה ה"שלום" עם ירדן, שכלל עוד נסיגות מארץ ישראל.

ג. המפד''ל ועוד מפלגות ה"ימין" לא הפילו את ממשלת נתניהו אחרי נסיגת חברון. להפך, המפד''ל המשיך לשבת בממשלה.

אני לא  מבין את התפיסה שלכם...
למה שר צריך לעזוב ממשלה שאינו תומך בחל מעקרונותיה אם אי אפשר להפיל את הממשלה?
וזה לא היה אפשרי בזמנו להפיל את הממשלה...

זה שהם לא התפטרו בעצמם אלא שרון רדף אחריהם ברחבי המדינה אתם זוכרים, אבל זוכרים למה הוא פיטר אותם?
הם הצביעו נגד הגירוש, עבדה אם הוא פיטר אותם הם לא יכלו להפיל את הממשלה...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

אני לא  מבין את התפיסה שלכם...
למה שר צריך לעזוב ממשלה שאינו תומך בחל מעקרונותיה אם אי אפשר להפיל את הממשלה?
וזה לא היה אפשרי בזמנו להפיל את הממשלה...

זה שהם לא התפטרו בעצמם אלא שרון רדף אחריהם ברחבי המדינה אתם זוכרים, אבל זוכרים למה הוא פיטר אותם?
הם הצביעו נגד הגירוש, עבדה אם הוא פיטר אותם הם לא יכלו להפיל את הממשלה...
שרון פיטר את שרי האיחוד הלאומי, אבל אחרי שהעביר את בממשלה ובכנסת את תוכנית הגירוש, המפד"ל נכנסה לממשלה ובמקום להלחם בכל הכח נגד הממשלה הסרוחה של שרון הם נתנו לה לגיטימציה. במקום לעורר מחאה המונית כמו שהייתה נגד ממשלת רבין, המפד"ל בחרה לשתף פעולה עם הבוגדים האלה ולאפשר להם לבצע את זממם בלא הפרעה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

בס''ד

נחשייהו , והשמאל שר''י זו נבלה וזו טריפה !!!!
ואשר לצבועים של הימין-המזוייף , הרי שהם מסוכנים משניהם ,כמו נבילות וטריפות שנמכרים עם חתימה מזוייפת של '' כשר למהדרין '' ר''ל !! יש להוקיע את הימין-המזוייף מכיוון שהוא המכשול העיקרי אותו יצרו אנשי שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בכדי למנוע ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , בכך שהם שוטפים לכם את המוח באמרם ש '' אנו קיצוניים '' ולמעשה הם ה'' קיצוניים '' שמכרו אתכם חינם לאוייב הערבי הנאצי יש''ו , ואת שטחי ארץ-הקודש תובב''א במסווה של  '' מפלגה דתית לאומית '' שמכרה הן את דתה והן את לאומיותה , עד כדי כך שהיא פשטה רגל ונאלצה לחבור לימין-מזוייף שכמותה שעדיין לא נחשף , בדיוק כמו בעלים של חברה בע''מ שגוזלים את הון החברה על-ידי נטילת משכורות גבוהות מאד , ומשהגיעה החברה להפסדים עצומים הם מכריזים על '' פשיטת רגל '' וההון הגזול נשאר בידי הבעלים של החברה שהם למעשי גוזליה , ואז הם פותחים לעצמם '' חברה חדשה בע''מ '' על -מנת לעשות את אותו תרגיל שוב ושוב וכך לגזול את המסכנים שבאים לעבוד בחברה ומשקיעים בה את רוב מרצם ( לעניי זה הכוונה לבוחרים והפעילים של אותן מפלגות ימין-מזוייף ) , מקייום שהבנתם את הדימוי הזה , שאיננו רק דימוי אלא , שנלקח מהתרגילים של אותם בעלי הון גזול המנהלים את ה''מדינה '' שהיא למעשה כאן ה '' חברה בע''מ '' והם '' הבעלים הגזלנים '' !! וכפי שנאמר עי הגר''מ וייסמנדעל זצוק''ל במאמר הזה שהוא חובה לכל יהודי באשר הוא בכדי לדעת את האמ-ת אודות אותם יהודונים פושעים ורוצחי אחינו הי''ד :

http://www.f2h.co.il/878765

הגולה בארץ :)

בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''