כתב נושא: פולארד עכשיו!  (נקרא 18578 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« ב- : פברואר 08, 2007, 18:46:19 »
כיוון שכולנו פה תומכים בשיחרור מידי של פולארד ורוב רובנו המוחלט מבינים שהאירגון שקיים עכשיו הוא לא יצליח לשחרר את פולארד. הגענו למסקנה שאם יש מישהו שיצליח לשחרר אותו זה אנחנו!

בשירשור הזה אנחנו קודם כל צרכים לעלות רעיונות של מה אנחנו יכולים לעשות בשביל המטרה. לפי המטרה הראשונה שלנו זה העלת המודעות בקרב הציבור. שלא יהיה אדם אחד בישראל שלא ידע את כל פרטי הפרשה הזאת! כל מעשה מתקבל רק תחשבו ותכתבו.

יש בנו את הכוח לשנות!

תעלו רעיונות בלי להגביל את עצמכם (מבחינת דימיון) אל תגידו שזה לא הגיוני ואנחנו חלשים מידי וקטנים מידי ואין בידי את הכוח. הכל בידינו.
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #1 ב- : פברואר 08, 2007, 19:05:02 »
לפני שאני יעלה את הרעיון שלי אני רוצה לשאול שאלה שדרכה אני יבין אם עדיף לעלות את הרעיון שלי אתם רוצים שהמאבק הזה יהיה באינטרנט?..
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
פולארד עכשיו!
« להגיב #2 ב- : פברואר 08, 2007, 19:06:00 »
קודם לתת פינה  באתר לפולארד  או לכל אסיר יהודי אחר
לא  פינה  גדולה אבל תזכורת
לא  אשכול
משהו קצת יותר ראוי
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #3 ב- : פברואר 08, 2007, 19:06:48 »
קודם לתת פינה  באתר לפולארד  או לכל אסיר יהודי אחר
לא  פינה  גדולה אבל תזכורת
לא  אשכול
משהו קצת יותר ראוי
אני הצעתי לתת פה באתר ממזמן פינה לכל האסירים היהודים הקדושים עם פרטים עליהם והסיפור שלהם...
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #4 ב- : פברואר 08, 2007, 19:34:25 »
לפני שאני יעלה את הרעיון שלי אני רוצה לשאול שאלה שדרכה אני יבין אם עדיף לעלות את הרעיון שלי אתם רוצים שהמאבק הזה יהיה באינטרנט?..

בכל דרך אפשרית אבל דווקא כדאי לנו יותר לעשות משהו פיזי אמיתי ולא רק וירטואלי.
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #5 ב- : פברואר 08, 2007, 19:39:39 »

בכל דרך אפשרית אבל דווקא כדאי לנו יותר לעשות משהו פיזי אמיתי ולא רק וירטואלי.
בוא נגיד שדרך זה המסר יעבור להרבה אנשים ואולי יתפרסם באתרי חדשות  :)
יגאל=גואל

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #6 ב- : פברואר 08, 2007, 19:44:30 »
נוו קדימה תן את הרעיון
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #7 ב- : פברואר 08, 2007, 19:45:48 »
נוו קדימה תן את הרעיון
כמה לא יקבלו את זה אבל כמו בעבר שעשיתי עם יגאל אפשר לעשות את זה עם פולארד בעשרות ובמאות אתרים נכון זה לא חוקי וכו אבל המטרה פה היא חשובה מאוד...
יגאל=גואל

מנותק א-ש

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #8 ב- : פברואר 08, 2007, 19:48:10 »
לק"י.

רעיון ממש לא דימיוני...

חסימות כבישים...

כמה כבר אפשר לשתוק?!?!?

נמאאאס!!!

עם חסימות בכל הארץ ישמעו על פולארד... כל הארץ תדע!!!
התשקורת כמובן גם תהי'ה שם....אז זה עוד יותר יופץ!
ועם כל הבאלנים האלו-גם לממשלה יזוז קצת משהו... אני מקוה...

מה דעתכם?
כי כל העולם במה
כולנו שחקנים
ה' הוא הבמאי
שמושך כאן בחוטים  دث إن Kahane عدل إلى عرب! !!   אז אמרו הכל אפשר  כי ה' הוא כל יכול ואין עוד מלבדו גם בקודש גם בחול   הרב כהנא צדק!!! מוות לערבים!!!

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #9 ב- : פברואר 08, 2007, 21:15:26 »
לק"י.

רעיון ממש לא דימיוני...

חסימות כבישים...

כמה כבר אפשר לשתוק?!?!?

נמאאאס!!!

מה דעתכם?

לפי דעתי זה רעיון מצוין אבל צריך גם ליישם אותו.

מי חושב שאם נחליט על חסימת כבישים הוא יבוא לחסום?
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #10 ב- : פברואר 08, 2007, 21:17:48 »
לק"י.

רעיון ממש לא דימיוני...

חסימות כבישים...

כמה כבר אפשר לשתוק?!?!?

נמאאאס!!!

מה דעתכם?

לפי דעתי זה רעיון מצוין אבל צריך גם ליישם אותו.

מי חושב שאם נחליט על חסימת כבישים הוא יבוא לחסום?
צריך בשביל זה כוח גדול של אנשים בערך 80-90 שיושבים מחובקים על הכביש ולפני זה צריך לעשות פעולות של שמן על כבישים ומסמרים זה מה שעשו פעם..
יגאל=גואל

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #11 ב- : פברואר 08, 2007, 21:20:31 »
אני נגד שמן ומסמרים ממספר סיבות.

א) שמן זה מסוכן.
ב) מסמרים לעשות פנצ'ר? למה מה האדם עשה לך רע שאתה מכריח אותו לשלם 300 ויותר שקלים? ואם הוא איזה רב חשוב? ואם הוא אדם צדיק וטוב לב? ככה לא משיגים דעת קהל.
ג) התקשורת לא מסקרת את זה מספיק.
ד) למה לא חסימות?
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #12 ב- : פברואר 08, 2007, 21:25:04 »
אני נגד שמן ומסמרים ממספר סיבות.

א) שמן זה מסוכן.
ב) מסמרים לעשות פנצ'ר? למה מה האדם עשה לך רע שאתה מכריח אותו לשלם 300 ויותר שקלים? ואם הוא איזה רב חשוב? ואם הוא אדם צדיק וטוב לב? ככה לא משיגים דעת קהל.
ג) התקשורת לא מסקרת את זה מספיק.
ד) למה לא חסימות?
אני יודע שזה מה שעשו בזמן הפינוי והכוונה לא לגורם לתאונות אלה לגרום לשיבוש התנועה ואז אנשים לא נוסעים שם..
יגאל=גואל

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #13 ב- : פברואר 08, 2007, 21:28:47 »
גם בזמן ההתנתקות לא תמכתי בזה. אומנם עשו אבל זה גרוע אסור לעשות כאלו דברים! גם בזמן ההתנתקות שני אנשים שמו מטען חבלה ברחובות ליד גז בבנין שהיה מפוצץ את כל הבניין. זה אומר שזה נכון? זה אומר שגם אנחנו אמורים לעשות את זה? חס וחלילה!
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #14 ב- : פברואר 08, 2007, 21:36:40 »
גם בזמן ההתנתקות לא תמכתי בזה. אומנם עשו אבל זה גרוע אסור לעשות כאלו דברים! גם בזמן ההתנתקות שני אנשים שמו מטען חבלה ברחובות ליד גז בבנין שהיה מפוצץ את כל הבניין. זה אומר שזה נכון? זה אומר שגם אנחנו אמורים לעשות את זה? חס וחלילה!
אם אתה אומר על זה קיצוני בוא תשמע על משהו עוד יותר קיצוני..
בסוף הגירוש חולקה חוברת שמראה מה לעשות כשאר יהיה גירוש שני יש שם תוכניות מפורטת על בסיסים של צה"ל איך הורסים דחפורים איפה יש מקומות פגעים איפה יש צינורות מים מרכזיים כדי לפוצץ אותם כבישים גדולים כדי לחסום משהו מאוד קיצוני וזה תקף לגירוש אם ויהיה חס וחלילה.
יגאל=גואל

Aaron

• אורח
פולארד עכשיו!
« להגיב #15 ב- : פברואר 08, 2007, 21:36:56 »
זה לא היה מטען אמיתי, זה היה סתם תיק ריק עם חוטי חשמל שיוצעים ממנו כדי ליצור רושם שזה מטען חבלה.

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #16 ב- : פברואר 08, 2007, 21:41:12 »
זה לא היה מטען אמיתי, זה היה סתם תיק ריק עם חוטי חשמל שיוצעים ממנו כדי ליצור רושם שזה מטען חבלה.

אהה כן? אני שמעתי שזה היה מטען אמיתי. גם אם לא, אז למה זה טוב מה שהם עשו?
הרב כהנא צדק!

Aaron

• אורח
פולארד עכשיו!
« להגיב #17 ב- : פברואר 08, 2007, 21:56:02 »

זה לא טוב, אפילו שזה לא היה מטען אמיתי.
עדיף היה לשים מטענים אמיתיים בהר הבית, רמאללה, עזה - אני חושב שהמאבק של המתנחלים נגד ההתנתקות היה צריך להיות מופנה כלפי הערבים. זה כמעט בלתי אפשרי לשנות את ההחלטות של הבולשביקים. כאילו שבגלל חסימות הכבישים הם היו מבטלים את ההתנתקות. אני לא אומר שהם לא היו צריכים להתנגד לצבא הגירוש, אבל אין סיכוי שזה היה מונע את הגירוש.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #18 ב- : פברואר 08, 2007, 21:56:52 »

המטרה הייתה להסב את דעת הקהל כמו במצעד החמורים ימ"ש בעזרת ה' ישרפו באש הגיהנום שהיה...
זה סתם זה לא מטענים אבל המשטרה שולחת כוחות גדולים וזה גם מתיש אותם וגם מסב את דעת הקהל והכוח שלהם בזמנים כאלו..
יגאל=גואל

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #19 ב- : פברואר 08, 2007, 22:02:20 »
ולעיניינינו, אני לא חושב ששמן ומסמרים יעזרו לנו במאבק, חסימת כבישים כן, מסמרים ושמן לא.
הרב כהנא צדק!

Aaron

• אורח
פולארד עכשיו!
« להגיב #20 ב- : פברואר 08, 2007, 22:08:22 »
ולעיניינינו, אני לא חושב ששמן ומסמרים יעזרו לנו במאבק, חסימת כבישים כן, מסמרים ושמן לא.
מסכים איתך. ומה היה קורה אם אנשים שמתנגדים לגירוש היו נפגעים מזה?. אני חושב שזה לא בסדר אבל אני לא מאשים את המתנחלים כי הם באמת היו מיואשים לגמרי, אפשר להבין אותם. אני רק לא מסכים עם הצורה שבה התנהל המאבק שלהם. לדעתי הכל היה צריך להיות מופנה כלפי הערבים והכנסת.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #21 ב- : פברואר 08, 2007, 22:08:33 »
צריך עשרות אנשים לזה אם לא מאות..
אני מציע את הפיתרון שלי ואני אומר שבאחריות הוא יפורסם באתרי חדשות מהמובחרים בארץ ואם אני ייתן מילה בדיווח שלי אליהם על האתר שלנו זה יעלה  את הפופולריות שלו בקרב היהודים פה בארץ בארץ ישראל..
יגאל=גואל

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #22 ב- : פברואר 08, 2007, 22:12:01 »
אבל זאת פעילות אישית שלך נכון? או שאתה צריך עזרה מכולנו או משהו כזה?
הרב כהנא צדק!

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פולארד עכשיו!
« להגיב #23 ב- : פברואר 08, 2007, 22:15:16 »
אבל זאת פעילות אישית שלך נכון? או שאתה צריך עזרה מכולנו או משהו כזה?
בעיקרון זה אישי ליאורסו אתה הבנת למה אני מתכוון לא ניראה לי שירצו את זה פה כי בכל זאת במדינה שלנו זה "לא חוקי".
יגאל=גואל

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פולארד עכשיו!
« להגיב #24 ב- : פברואר 08, 2007, 22:28:34 »
בהחלט הבנתי. אני לא יודע אם נכון לעשות את זה, מצד אחד זה מצוין מצד שני לא חוקי. אז צריך להתייעץ.

ד"א עכשיו קיבלתי מייל (שכל מי שרשום לרשימת תפוצה של האירגון הנוכחי של יהונתן פולארד קיבל) ובו הם רוצים שנתקשר לבית הלבן להשאיר להם הודעה לשחרר את יהונתן פולארד. זה ממש מה שיחרר את יהונתן פולאד, אין ספק אחרי יותר מעשרים שנה בכלא האמריקאים יקבלו מספר מאות טלפונים ויגידו לעצמם "וואו אנחנו עושים אוול נורא חייבים לשחרר את פולארד" נווו באמת מאבק צריך להיות מאבק.
הרב כהנא צדק!