כתב נושא: פרס: "סוריה תקבל את כל השטח תמורת שלום"  (נקרא 2501 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פרס: "סוריה תקבל את כל השטח תמורת שלום"
« ב- : נובמבר 18, 2008, 15:55:30 »
פרס הזה לא נורמלי , נשיא הופך לפוליטקאי המייצג את השמאל הקיצוני, באיזה סמכות הוא מחליט על יוזמת שלום ?  >:(
http://news.walla.co.il/?w=/2/1380804

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 18, 2008, 16:20:44 »
גועל נפש שהבן אדם הזה נשיא המדינה
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק עיט

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 18, 2008, 16:24:55 »
פרס הפרזיט מה חדש העיקר שיכנס להיסטוריה
אבל מה קורא עם המשאל עם?למה הוא לא עולה להצבעה בכנסת?

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : נובמבר 18, 2008, 16:49:58 »
נורא ואיום שיש לנו כאלה תבוסתנית בשלטון... >:( >:(

מנותק הכהניסט מירושלים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 18, 2008, 17:24:52 »
מאיפה באו השמולנים האלה יש להם בעיה צריך לחסל אותם

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 18, 2008, 17:35:49 »
ואי אני לא מאמין הפרס הזה כבר 20 שנה ממשיך לישון בעמידה
עוד הוא חושב שויתורים על שטחים ועוד על הגולן יביאו אותנו להרמונה ולשלום"
ניסינו כבר הכל,ראינו הכל,וראינו שזה לא עובד כמו שהיה עם הסכמי האסלה המכונים הסכמי אוסלו שנמשכים עד היום והויתור רחמנא ליצלן על הגולן הוא חלק מהם
מר פרס תתעורר כבר מהאשליה שלך על "המזרח תיכון החדש" ועל "מרכז פרס לשלום" שאתה מנסה לקדם
[gif[/img]

מנותק עיט

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 18, 2008, 19:24:08 »
זה האליטה האשכנזלארית(אני קורא להם ככה כי מבחינתי הם לא מהעם הזה הם בשבילי עם אחר אשכנז-לאר לאר זה עם בתורכית והאשכנזים כמו כל הישראלים לא כולם שמאלנים)
האשכנזלאר חיבים להיות בטופ של הטופ בשביל להיות בטופ צריך גם להראות לכולם שאתה בטופ פרס העלוקה חיב להראות לעולם שהוא מביא שלום כדי להיכנס להיסטוריה לא אכפת לו שאנחנו כעם אחד נרדף באנו לכאן כדי לחיות בשקט ובשלווה על הגב שלנו הוא רוצה להיכנס להיסטוריה
צריך להביא למצב שכל האשכנזלארים ילכו מפה לח"ול ורק שאנחנו נישאר אנחנו נשנה את פני המדיניות

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #7 ב- : נובמבר 18, 2008, 21:03:35 »
זה האליטה האשכנזלארית(אני קורא להם ככה כי מבחינתי הם לא מהעם הזה הם בשבילי עם אחר אשכנז-לאר לאר זה עם בתורכית והאשכנזים כמו כל הישראלים לא כולם שמאלנים)
האשכנזלאר חיבים להיות בטופ של הטופ בשביל להיות בטופ צריך גם להראות לכולם שאתה בטופ פרס העלוקה חיב להראות לעולם שהוא מביא שלום כדי להיכנס להיסטוריה לא אכפת לו שאנחנו כעם אחד נרדף באנו לכאן כדי לחיות בשקט ובשלווה על הגב שלנו הוא רוצה להיכנס להיסטוריה
צריך להביא למצב שכל האשכנזלארים ילכו מפה לח"ול ורק שאנחנו נישאר אנחנו נשנה את פני המדיניות
בושה שמילים כאלו יוצאים ליהודים מהפה-שנה את הדעות שלך.
אשכנזים הם יהודים לכל דבר ולא עם נפרד חס ושלום.
האליטה הישראלית גרמה לאנשים כמוך בדיוק מה שהיא רצתה שנבדיל ושיהיה שנאה בין היהודים כי זו הבעיה העיקרית של העם היהודי שיש מיעוט שמכניס ערס לתוך העם.
את אותו מיעוט יש למגר בכל האמצעים.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 19, 2008, 13:47:24 »
אתה עושה הכללות מגעילות למה מה כל האשכנזים הם שמאלניםם? מה אתה מבלבל תמוחחחחחחחחח !!!!! התנועות הימניות שליפניי קום המדינההה מה הם היו ??
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 19, 2008, 13:53:57 »
שאלוהים ירחם עלייך!
כל קשר בין מה שאמרת לבין המציאות הוא מקרי לחלוטין, אתה עשית פה סלט שלם של הכללות חסרות בסיס, הכללות מפגרות לחלוטין.
מדברייך אני מבין שזה שפרס אשכנזי והוא שמאלני זה משקף את המצב של העם פששש גאון!
גם עמיר פרץ הוא שמאלני והוא מרוקאי, והוא היה שר ביטחון...
אז זה שהוא מזרחי זה אומר שהוא היה טוב?
כל מקרה לגופו אל תכניס לי פה עניינים של עדות יש מלא מזרחיים שהם שמאלנים...