כתב נושא: רבין רבין רבין....  (נקרא 2582 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
רבין רבין רבין....
« ב- : נובמבר 10, 2008, 18:11:42 »
להלן סדר יומם של תלמידי ישראל: בבוקר טקס לזכרו של רבין...בצהריים שיחה עם המנהל\ת על רצח רבין...בערב טקס במתנ"ס השכונתי לזכרו של....
נחשו מי? כמובן...יצחק רבין.

עכשיו פעילי הפורום היקרים תלמידי בתי הספר אני מציע דבר כזה,אם תפגשו שוב בטקס כזה שנועד לילדים תרימו את האצבע,אל תתביישו.. תשאלו
מדוע יש טקסים כאלה ליצחק רבין? ואם יענו לכם שהרצח הוא הסיבה ולא פוליטיקה תפנו לחבריכם התלמידים ושאלו אותם:
"מי יודע מתי היום בו נרצח השר רחבעם זאבי?" סביר להניח שהקטנים גם לא ידעו מי זה.. והרב כהנא...הס מלהזכיר...

פסטיבל שמח לכולם.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #1 ב- : נובמבר 10, 2008, 19:09:38 »
כל פעם ששואלים אותי למה אני מזלזל ביום הזיכרון לרבין אני עונה שאתייחס אליו בכבוד אך ורק כאשר יתייחסו בכבוד גם לרצח של זאבי והרב כהנא
כל עוד זה לא קורה-זהו יום פוליטי נטו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #2 ב- : נובמבר 10, 2008, 19:47:59 »
גם אם יתייחסו בכבוד לרצח הרב כהנא ולרצח גאנדי אני בחיים לא אתייחס בכבוד לרצח רבין!!!!!!!!!!!!!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אסי רחמים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #3 ב- : נובמבר 10, 2008, 19:59:36 »
עוד פעם אם יורשה לי
אני חולק עליך !

יצחק רבין היה ראש ממשלה! ולכן ככה נוהגים

רחבעם זאבי או הרב כהנא לא היו ראשי ממשלה ולראש ממשלה יש חשיבות הכי גדולה הו אהבן אדם הכי חשוב בארץ שהוא מושל עליה

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #4 ב- : נובמבר 10, 2008, 20:27:37 »
עוד פעם אם יורשה לי
אני חולק עליך !

רחבעם זאבי או הרב כהנא לא היו ראשי ממשלה ולראש ממשלה יש חשיבות הכי גדולה הו אהבן אדם הכי חשוב בארץ שהוא מושל עליה
גם אם יתייחסו בכבוד לרב כהנא ולרחבעם זאבי אני לא יתייחס בכבוד ליצחק רבין. הוא רצח יהודים בספינה אלטלנה והכניס 80 אלף מחבלים לישראל שעשו פיגועים ורצחו יהודים אז לדעתי לא צריך לעשות יום הזכרה לאפס הזה .
« עריכה אחרונה: נובמבר 10, 2008, 20:29:10 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק someonelse

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #5 ב- : נובמבר 10, 2008, 22:07:52 »
ידידי היקר...
המחזור שלי כבר עבר ומיצוי פעולותי בתחום בית הספר תם... עכשיו תורכם! הראו פעילות, נוכחות ואל תתיאשו מלעורר מודעות... אפילו אם יקללו אתכם, יריבו אתכם (ואפילו יאימו עליכם במכות כמו שקרה לי פעם...). עשו הכל בדרכי נועם ובתחכום כדי למשוך את העין... קח דוגמא ממשהו שאני עשיתי חחח
פעם ביום רבין לקחתי חולצת טריקו ורשמתי עליה בגדול עם לורד "ברוכים הבאים לפסטיבל השמאל" ומאחורה רשמתי את מספר ההרוגים מאז הסכמי אוסלו... (תמונה של החולצה מצורפת..) כמו כן שכמובן הבאתי קונטרה בדיוני כיתה (לפני שאתה נלחם תארגן קבוצה של ילדים שיתמכו בך בוויכוח, כך שיהיה הוגן..).
דע לך ידידי, יש מקומות שכדאי שלא תגיד את דעותיך, מקומות שיש בהם אנשים שמסתכלים עליך מהצד כדי לראות איך תגיב, לסמן אותך אם במקרה יתגלה שאתה "אחד מהם", מהקיצוניים, המטורפים, ה"גידול הסרטני" כפי שכינה את זה "שר הביטחון".
השלב הבא שלך הוא הצבא, זה השלב שאני נמצא בו. בצבא מכריחים אותך לשבת בהרצאה נגד הסתה ומנסים לראות מה החיילים חושבים, עושים להם מבחנים פסיכולוגים, נותנים להם דפים עם ססמאות ומבקשים שהחיילים יאמרו 'האם מה שהם רואים בתמונה נחשב בעיניהם להסתה'...כמובן שבסוף משדרים את סרטון הדמעות והנרות המפורסם, כדי שאם יש אנשים שבכלל לא נולדו כשזה קרה אז שיהיה להם על מה לבכות למרות שהם בכלל לא יודעים במה מדובר ואפשר למכור להם כל חרא והם יאכלו את זה בלי לשאול כלום. אז רוב החיילים ציטטו במדויק את כל תעמולת רצח רבין, יש כאלה שהמוח שלהם לא היה מוכן להיות מושפל ומחו על ההגדרות הכוללניות הלא ברורות וההזויות על 'ציבור חולה' ו'הסתה'...
אתם צריכים לדעת, שרבין השיב ליריביו בהסתה, למנדט שלו בבגידה, וכך כל תומכיו עד היום, שמסיתים נגדינו בכל שנה מחדש... אך מה? על איזה אוזנים דברי ההסתה נופלים? על אוזניים של בני נוער תמימים שלא יודעים בכלל על מה מדובר, בני תנועות נוער, שנמצאים בתנועות נוער מרצונם ושלא מרצונם, שנמצאים בעצרות זיכרון כדי שיראה מלא... מזה 60 אלף איש, מזה 50 אלף איש, מזה? זה אפס! אני בעיניים שלי ראיתי 250 אלף איש נדחסים בכיכר מלכי ישראל! זועקים על הפשע! על ההסתה! על השנאה! איפה היו מפריחי היונים? מפריחי היונים יוצאים מהחורים שלהם או כשערבי בוכה או כשקוראים להם ביום רבין... פתאום הם מתנערים לרגע מההדוניזם שלהם, מהרדימות, הרדידות והאדישות שלהם, מתפנים מהעיסוק בכלבים שלהם ובגוף שלהם בכסף שלהם, באים לשעתיים ושבים לחייהם. האנשים האלה יכולים לשמוע הסתה עד מחר, הם לא יגעו בנו לרעה מהסיבה הפשוטה... כי בשביל להיות 'פושע אידיאולוגי' צריכים אידיאולוגיה... צריכים צדיקות... תיהיו חזקים, ככל שהם מסיתים יותר ככה אני מרגיש יותר קיצוני בדעותי הטובות, על הארץ השלמה, על הנאמנות, על דם המכבים ויפי הבלורית והתואר, על הרעות.. הרעות האמיתית (גם את השיר הזה הם מנסים לנכס לעצמם..).
הכי חשוב שלא תהיה אפילו שמץ תחושת התנצלות, נחיתות או משהו שנובע משטיפת המוח על רצח רע-בין, תנטרלו את זה ותעזרו לאחרים לנטרל גם כן...
אין לי כוח לחזור לימים האלה, אפילו ילדים היו יכולים להרגיש ולשמוע את הקולות סביבם, גם בזמן הרצח... מי שרוצה מוזמן לרענן את מוחם של כל הצעירים שכאן לגבי האווירה, ההסתה, הדה-לגיטימציה והבגידה של ממשל רבין.
הרבה אנשים אומרים ללא היסוס שהם היו מוכנים לרצוח בידיהם הורגי המונים, רבין רצה להרוג את הנשמה של הארץ הזאת, הוא העז לאיים בידיו החשופות על נשמתו של העם, נשמה יותר חשובה מגוף... מה יעשה לאדם כזה?
אדם שרוצה לעשות להרבה אנשים רע... לא מובן מאליו שיש לעצור אותו בכל מחיר? כל המגרשים, המחריבים והמקריבים למיניהם... אלה שלא רואים את נשמות הקורבנות שבהם הם בוחרים לשלוח יד... מה הקשר לחופש הדעה? לפלורליזם? לדמוקרטיה?
לא יכול להיות שציבור כל כך גדול כולו משוגע ומטורף,
איך יכול להיות שהסרטן (על פי הגדרתו של ברק) יותר גדול מהגוף עצמו?! מי באמת הסרטן? השמאל או הימין? ראיתם פעם גוף שנתקף בגידול שגדול מסך כל הגוף עצמו?! אני לא...
העם הזה הוא נשמה שכלואה בתוך כלוב קטנטן... צריכים לעשות הכל כדי להשתחרר, הכל.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
רבין רבין רבין....
« להגיב #6 ב- : נובמבר 11, 2008, 09:58:44 »
עוד פעם אם יורשה לי
אני חולק עליך !

שטות גמורה!!

בן אדם לא נערך לפי תפקידו הציבורי אלא ע"פ מעשיו! בן אדם לא הופך ליהיות חשוב ע"י רצח לוחמי אצ"ל ניצולי שואה ולא ע"י מסירת נשק ותחמושת לאוייב!
הרב כהנא ורחבעם זאבי תרמו למדינה בעוד יצחק רבין הרס אותה.

היסטוריה לא לומדים לפי תפקידים פוליטיים,היסטוריה לומדים לפי ערך סיסטורי הבחינה הזאת הרב כהנא השאיר רושם חזק פי כמה מיצחק רבין.
מה לגבי רחבעם זאבי? הוא היה שר בממשלת ישראל! איך זה שאתה וכל ילדי ישראל לא זוכרים אפילו את יום הפטירה שלו? איך זה שכל ילד מכיר את המשורר הנאצי
מחמוד דרוויש(שלא היה ראש ממשלה והיה שונא ישראל) ולומד את שיריו ואיש אינו מזכיר את הרב כהנא שהיה אישיות ציבורית,מסר נפשו למען עם ישראל וכתב ספרים רבים?

ושוב אני שואל,מה לגבי זאבי? הוא היה שר!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק מונרכיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #7 ב- : נובמבר 11, 2008, 11:54:56 »
יום הזיכרון ליצחק רבין הוא לא יותר פוליטי שמאלני שבא לשטוף לילדינו את המוח

מנותק אלמוג הימיני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
רבין רבין רבין....
« להגיב #8 ב- : נובמבר 11, 2008, 18:48:30 »
הם עושים את זה כמו חתונה של ערבים
זה חודש ימים לזכררו של רבין לא רק יום אחד
והינה התאריך העיברי, הלועזי, הלא יודע מה אבל כל יום סיבה ליום רבין
נמאס מזה מתי הם יבינו
הינה עוד טקס, ועוד הצגה, מקפצים את כל התלמידי טאטרון לעשות הצגה, והמנהלת פותחת בדבריי כאב איך שהיא נזכרת היום הנורא
ההוא שבוא הרוצח המתועב רצח את הגורו.
אבל הם כל כך מדברים נגד אלימות ושנאה, והם זורעים שנאה בדור העתיד עם הטקסים האלה, נגד הדתיים והימניים, הם כמובן קוראים לנו
בשם כולל הקיצוניים, וכך הם ממשיכים את השנאה גם לדורות הבאים
שח"ו הם לא ישכחו את היום ההוא..
ותנסו להגיד לתלמיד שמגיל 0 עבר שטיפת מוח משהו רע על רבין, או בעצם האמת על רבין?
הוא דוקר אותכם..
בברכה אלמוג.

מי שרוצה לראות בגדול או לקחת לחתימתו
http://www.jup.co.il/storage/b21724f8f6.jpg