את הדברים שאני אכתוב מטרתם אינם לריב או להרגיז מישהו.מאחר שאנשים כן מסוגלים לדיון תרבותי כאן אז אנסה.
זאת שגיאה לנסות להכניע את מדינת ישראל וללכת בצורה אנרכיסטית נגד הממסד.כוונתי אני בעד ממלכתיות ואני אכתוב לפי מבחן התוצאה.
חיים בן פסח הגיע לכלא כשפעל באלימות,הרב כהנא וגנדי נרצחו,ביתו של נועם פדרמן נהרס והוא היה במעצרים מנהלים.
כשהרב כהנא רץ לכנסת הוא נבחר והיה קרוב להגיע ממפלגה קטנה ולמפלגה בינונית ואחר כך גדולה.
כלומר פעילות פוליטית מימסדית יכולה להצליח.
שימו לב אובאמה נשיא ארה"ב ולא הצלחנו לעצור אותו.מי שבארץ מתפלג ורץ במפלגת יחיד לא עובר את אחוז החסימה למשל מרזל וכך יקרה לאלדד.
אפילו אהרון המנהל שלנו איננו בפורום כתוצאה מהריב עם רוני מה שאין בפורומים ובתנועות אחרות.
לכן אני מדבר בשבח שירות בצבא,הצבעה בבחירות,עבודה ותרומה לחברה ולקהילה בישראל ולא לנהוג כמו האנרכיסטים השמאלנים להבדיל.
השאלה שעלינו לשאול עצמנו האם אחרי שנתים שיפרנו במשהו את מצבנו האישי או הכללי?!
במבחן התוצאה נכשלנו למשל אובאמה נבחר למרות הקמפיין השלילי נגדו.
חיים הצליח עם ג'סי ג'קסון ועם הליגה להגנה יהודית בנושא עליית יהדות בריה"מ.אבל אנו לא בשנות ה80 אלא ב2008.עברו 30 שנה ואין לחיות בעבר.
נכון שהרעיונות הכהניסטים מקובלים כעת באינטרנט בזכות חיים בן פסח.
אני קורא לא לנקוט אלימות אלא אך ורק בעת גירוש ולפעול לפי חוק ולפעול במסגרת המערכת הקיימת.
אני יודע שאני במיעוט כאן אבל היה לי חשוב להביע את דעתי.
שנאה איננה אג'נדה פוליטית ואנו ננצח בזכות האהבה לעם ישראל,ארץ ישראל,תורת ישראל.
מריבות מיותרות בפורום,קללות,הפצת שנאה נגד יהודים תרחיק אותם.
מאז שאנו פועלים אנו רבים דווקא עם הימין והיהודים ולא עם שמאלנים וערבים.הפורום גוייס לריב ולא לפעילות:ריב בהתחלה עם רוני ואחר כך החזית וריב בארה"ב עם תנועות כהניסטיות מתחרות:יקותיאל בן יעקב,דוד העברי רבבה וכו'.
במקום זה יכולנו להקים סניפים בארץ,להפגין וכו' ולא להתרכז בשלילי,ביקורת אלא בחיובי,עשייה.
לכן איבדנו אנשים חשובים שתרמו לתנועה.
מטרת התנועה איננה משפט,תלונות במשטרה,תביעות הוצאת דיבה,סרטוני הכפשה אלא למשל עזרה כספית לנערי הגבעות.
אני מקווה שאני מובן לכם.
עובדתית מי שפועל בדרכים מקובלות מצליח אפילו צעיר שחור בארה"ב!