כתב נושא: דרך התנועה  (נקרא 3477 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דרך התנועה
« ב- : נובמבר 05, 2008, 11:05:56 »
את הדברים שאני אכתוב מטרתם אינם לריב או להרגיז מישהו.מאחר שאנשים כן מסוגלים לדיון תרבותי כאן אז אנסה.
זאת שגיאה לנסות להכניע את מדינת ישראל וללכת בצורה אנרכיסטית נגד הממסד.כוונתי אני בעד ממלכתיות ואני אכתוב לפי מבחן התוצאה.
חיים בן פסח הגיע לכלא כשפעל באלימות,הרב כהנא וגנדי נרצחו,ביתו של נועם פדרמן נהרס והוא היה במעצרים מנהלים.
כשהרב כהנא רץ לכנסת הוא נבחר והיה קרוב להגיע ממפלגה קטנה ולמפלגה בינונית ואחר כך גדולה.
כלומר פעילות פוליטית מימסדית יכולה להצליח.
שימו לב אובאמה נשיא ארה"ב ולא הצלחנו לעצור אותו.מי שבארץ מתפלג ורץ במפלגת יחיד לא עובר את אחוז החסימה למשל מרזל וכך יקרה לאלדד.
אפילו אהרון המנהל שלנו איננו בפורום כתוצאה מהריב עם רוני מה שאין בפורומים ובתנועות אחרות.
לכן אני מדבר בשבח שירות בצבא,הצבעה בבחירות,עבודה ותרומה לחברה ולקהילה בישראל ולא לנהוג כמו האנרכיסטים השמאלנים להבדיל.
השאלה שעלינו לשאול עצמנו האם אחרי שנתים שיפרנו במשהו את מצבנו האישי או הכללי?!
במבחן התוצאה נכשלנו למשל אובאמה נבחר למרות הקמפיין השלילי נגדו.
חיים הצליח עם ג'סי ג'קסון ועם הליגה להגנה יהודית בנושא עליית יהדות בריה"מ.אבל אנו לא בשנות ה80 אלא ב2008.עברו 30 שנה ואין לחיות בעבר.
נכון שהרעיונות הכהניסטים מקובלים כעת באינטרנט בזכות חיים בן פסח.
אני קורא לא לנקוט אלימות אלא אך ורק בעת גירוש ולפעול לפי חוק ולפעול במסגרת המערכת הקיימת.
אני יודע שאני במיעוט כאן אבל היה לי חשוב להביע את דעתי.
שנאה איננה אג'נדה פוליטית ואנו ננצח בזכות האהבה לעם ישראל,ארץ ישראל,תורת ישראל.
מריבות מיותרות בפורום,קללות,הפצת שנאה נגד יהודים תרחיק אותם.
מאז שאנו פועלים אנו רבים דווקא עם הימין והיהודים ולא עם שמאלנים וערבים.הפורום גוייס לריב ולא לפעילות:ריב בהתחלה עם רוני ואחר כך החזית וריב בארה"ב עם תנועות כהניסטיות מתחרות:יקותיאל בן יעקב,דוד העברי רבבה וכו'.
במקום זה יכולנו להקים סניפים בארץ,להפגין וכו' ולא להתרכז בשלילי,ביקורת אלא בחיובי,עשייה.
לכן איבדנו אנשים חשובים שתרמו לתנועה.
מטרת התנועה איננה משפט,תלונות במשטרה,תביעות הוצאת דיבה,סרטוני הכפשה אלא למשל עזרה כספית לנערי הגבעות.
אני מקווה שאני מובן לכם.
עובדתית מי שפועל בדרכים מקובלות מצליח אפילו צעיר שחור בארה"ב!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק ימני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני מסכים איתך
« להגיב #1 ב- : נובמבר 05, 2008, 11:10:54 »
אתה לא במיעוט ולפי דעתי יש עוד חברי פורום שחושבים כמוך,אך אנו חייבים למצוא דברים בהיסטוריה שאלימות כן הצליחה,וכן הצליחה להפיל ממשלות.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דרך התנועה
« להגיב #2 ב- : נובמבר 05, 2008, 11:25:43 »
אלימות הצליחה באירן,במהפכה הצרפתית,האמריקנית אבל צריך אלפים או מליונים,מסה של המון ולא 5 חברים.הרב כהנא עצמו פעל דרך המערכת הפוליטית ושאף להבחר לכנסת,זאת עובדה היסטורית.אני לא מספר כאן אגדה,זה היה וקרה.הנקודה שהרב סירב להתפשר אף במילה אחת.הוא יכל למשל להסכים לעקרונות כמו פינוי פיצוי מה שמרזל וקליינר רצו עליו.
אני שונה ממכם שאני מסכים לאפור ואצלכם הכל שחור או לבן.אני אעדיף פשרה על עימות.
אני מצביע נגד השמאל,נגד ליבני ונגד נסיגות,שחרור מחבלים.
כל תקדים היסטורי נרשם,יבוא יום שיהרסו בית של מחבל כמו שהרסו את הבית של פדרמן כי זה תקדים משפטי.יפנו ערבים בפינוי פיצוי כי זה קרה בגוש קטיף.
פרדוכסלית מצעד הגאווה בירושלים גרם למצעד מרזל באום אלפחם למרות שאסרו על הרב כהנא לצעוד באום אלפחם.
מבחינת אווירה שלטונו של מנחם בגין הביא לפריחת הרב כהנא ולהפך.זה שעשו אחר כך תרגיל פוליטי מלוכלך לכהנא זה סיפור אחר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #3 ב- : נובמבר 05, 2008, 11:43:16 »
אלימות הצליחה באירן,במהפכה הצרפתית,האמריקנית אבל צריך אלפים או מליונים,מסה של המון ולא 5 חברים.הרב כהנא עצמו פעל דרך המערכת הפוליטית ושאף להבחר לכנסת,זאת עובדה היסטורית.אני לא מספר כאן אגדה,זה היה וקרה.הנקודה שהרב סירב להתפשר אף במילה אחת.הוא יכל למשל להסכים לעקרונות כמו פינוי פיצוי מה שמרזל וקליינר רצו עליו.
אני שונה ממכם שאני מסכים לאפור ואצלכם הכל שחור או לבן.אני אעדיף פשרה על עימות.
אני מצביע נגד השמאל,נגד ליבני ונגד נסיגות,שחרור מחבלים.
כל תקדים היסטורי נרשם,יבוא יום שיהרסו בית של מחבל כמו שהרסו את הבית של פדרמן כי זה תקדים משפטי.יפנו ערבים בפינוי פיצוי כי זה קרה בגוש קטיף.
פרדוכסלית מצעד הגאווה בירושלים גרם למצעד מרזל באום אלפחם למרות שאסרו על הרב כהנא לצעוד באום אלפחם.
מבחינת אווירה שלטונו של מנחם בגין הביא לפריחת הרב כהנא ולהפך.זה שעשו אחר כך תרגיל פוליטי מלוכלך לכהנא זה סיפור אחר.
כל מה שאתה מתאר כאן כש יבוא יום.........................זה באמת יקרה ויעשה ע"י מלך המשיח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אובמה הוא כנראה ובע"ה גוג מלך המגוג וככל הנראה הוא יתקוף אותנו וישבר לו להתנהג כמו משכיל עכשיו בשבילו הוא מרגיש כמו שליט כל יכול(נשיא ארה"ב)
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #4 ב- : נובמבר 05, 2008, 12:26:54 »
אני מסכים עם דרך הפעולה שאתה מציע אבל חלק מהדוגמאות שהבאת מצביעות על האלימות הבלתי חוקית שמכוונת כלפי כהניסטים- רצח כהנא, פסילת מפלגתו ע"י בג"ץ מסיבות מצוצות מהאצבע, הפשיטה האלימה על חוות פדרמן. שני האחרונים הם פעולות לא חוקיות שביצעו ראשיות השלטון והחוק בארץ לאחר שלא עלה בידן להלחם בדרכים חוקיות. אבל אני מסכים אתך, אנחנו מתחרים על לבו של העם ואין לנו כל אלטרנטיבה אחרת, בכוחניות (שאני ממילא מתנגד לה מוסרית) אנחנו נפסיד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #5 ב- : נובמבר 05, 2008, 12:55:28 »
בס''ד

א. אמרת שנכשלנו כי אובמה ניצח. האם באמת חשבת שארגון כמו תנועתנו יכול לעצור מועמד כמו אובמה שקיבל 70 מיליון קולות? היו לאובמה 800 מיליון דולר, תמיכה מתלהבת מהתקשורת האמריקאית, וארגון של מיליוני פעילים מכל רחבי ארה''ב. אמנם כשיש מועמד אנטישמי מוסלמי כמו אובמה, חובתנו לנסות להביס אותו. אבל מאחר והיה לאובמה יתרון ניכר ואיתן על פני מקיין בכל הסקרים בגלל השפל הכלכלי הנורא בארה''ב, במצב כזה זה מאוד לא מציאותי לצפות שהיינו יכולים לשנות תוצאות בבחירות עם 130 מיליון בוחרים. עם שפל כלכלי בארה''ב (שמאוד מזיק למפלגה הרפובליקנית) ואם מועמד רפובליקני חלש כמו מקיין, זה מגוחך לחשוב שתנועתנו הייתה יכולה להכריע מי יהיה נשיא ארה''ב.

ב. שוב אתה מעוות את כל העניינים כשאתה כותב שארגוננו רב כל הזמן עם רוני הנאצי (ששמו האמיתי הוא עוזי זלכה) ועם ברוך מרזל. אתה יודע שזה לא אמת. עוזי זלכה תקף את הפורום הזה הרבה פעמים ואיים על חברינו כולל אתה. כשהיית מנהל בפורום הזה, אתה ביקשת ממני הרבה פעמים לפעל נגד עוזי זלכה בכל דרך אפשרית. כי הוא איים עליך. ועכשיו אחרי שביקשת ממני באין ספור מסרים להלחם נגד עוזי זלכה, אתה מתלונן שנלחמנו יותר מדי עם עוזי זלכה? ולא נלחמנו הרבה עם עוזי זלכה. אם תבדקו את כל ההודעות שלנו בפורום, אין שום קשר לעוזי זלכה בלפחות 99% מההודעות. וזה למרות שעוזי זלכה חולה נפש שעורך עשרות סרטונים שבהם הוא משבח את היטלר והנאצים. ולגבי ברוך מרזל, אין לנו שום ריב איתו.

ג. מטרת הארגון שלנו היא לגדול ולהפיץ את האידיולוגיה הכהניסטית. היו לנו כבר מעל 700,000 צפיות בסרטונים שלנו בפליקס. האם אתה רוצה שאתן לך קישורים לחשבונות שלנו בפליקס כדי לראות בעצמך שהיו לנו 700,000 צפיות? בנוסף לכך, אנו תומכים כספית בחלוצים בגבעות ביהודה ושומרון שמגינים על כל עם ישראל. בלי הגיבורים האלה, הערבים היו שולטים כבר על כל האזורים. ואנו תומכים כספית בגיבורים ביהודה ושומרון שמתנגדים לבוגדי מועצת פשע/יש''ע. מועצת פשע היא אחראית לאסון של גוש קטיף ואם לא נתנגד לבוגדים האלה, יהיה גירוש של כל יהודיי יהודה ושומרון ותקום מדינה חמאסית מוסלמים נאצית בלב ליבה של ארץ ישראל עם ירושלים כבירתה ח''ו. כלומר תהיה התאבדות לאומית.

ד. אני לא יודע למה אתה מנסה לערער על תנועתנו עם ההודעות שלך. היה לך ריב עם חבר אחד כאן ובגלל זאת עזבת פעמיים. כל פעם שאתה חוזר, אתה תוקף אותנו ומזלזל במה שאנו עושים. אני פשוט לא מבין את המניע שלך לעשות זאת.
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 13:02:59 על ידי חיים בן_פסח »

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #6 ב- : נובמבר 05, 2008, 15:54:32 »
בס''ד

א. אמרת שנכשלנו כי אובמה ניצח. האם באמת חשבת שארגון כמו תנועתנו יכול לעצור מועמד כמו אובמה שקיבל 70 מיליון קולות? היו לאובמה 800 מיליון דולר, תמיכה מתלהבת מהתקשורת האמריקאית, וארגון של מיליוני פעילים מכל רחבי ארה''ב. אמנם כשיש מועמד אנטישמי מוסלמי כמו אובמה, חובתנו לנסות להביס אותו. אבל מאחר והיה לאובמה יתרון ניכר ואיתן על פני מקיין בכל הסקרים בגלל השפל הכלכלי הנורא בארה''ב, במצב כזה זה מאוד לא מציאותי לצפות שהיינו יכולים לשנות תוצאות בבחירות עם 130 מיליון בוחרים. עם שפל כלכלי בארה''ב (שמאוד מזיק למפלגה הרפובליקנית) ואם מועמד רפובליקני חלש כמו מקיין, זה מגוחך לחשוב שתנועתנו הייתה יכולה להכריע מי יהיה נשיא ארה''ב.

ב. שוב אתה מעוות את כל העניינים כשאתה כותב שארגוננו רב כל הזמן עם רוני הנאצי (ששמו האמיתי הוא עוזי זלכה) ועם ברוך מרזל. אתה יודע שזה לא אמת. עוזי זלכה תקף את הפורום הזה הרבה פעמים ואיים על חברינו כולל אתה. כשהיית מנהל בפורום הזה, אתה ביקשת ממני הרבה פעמים לפעל נגד עוזי זלכה בכל דרך אפשרית. כי הוא איים עליך. ועכשיו אחרי שביקשת ממני באין ספור מסרים להלחם נגד עוזי זלכה, אתה מתלונן שנלחמנו יותר מדי עם עוזי זלכה? ולא נלחמנו הרבה עם עוזי זלכה. אם תבדקו את כל ההודעות שלנו בפורום, אין שום קשר לעוזי זלכה בלפחות 99% מההודעות. וזה למרות שעוזי זלכה חולה נפש שעורך עשרות סרטונים שבהם הוא משבח את היטלר והנאצים. ולגבי ברוך מרזל, אין לנו שום ריב איתו.

ג. מטרת הארגון שלנו היא לגדול ולהפיץ את האידיולוגיה הכהניסטית. היו לנו כבר מעל 700,000 צפיות בסרטונים שלנו בפליקס. האם אתה רוצה שאתן לך קישורים לחשבונות שלנו בפליקס כדי לראות בעצמך שהיו לנו 700,000 צפיות? בנוסף לכך, אנו תומכים כספית בחלוצים בגבעות ביהודה ושומרון שמגינים על כל עם ישראל. בלי הגיבורים האלה, הערבים היו שולטים כבר על כל האזורים. ואנו תומכים כספית בגיבורים ביהודה ושומרון שמתנגדים לבוגדי מועצת פשע/יש''ע. מועצת פשע היא אחראית לאסון של גוש קטיף ואם לא נתנגד לבוגדים האלה, יהיה גירוש של כל יהודיי יהודה ושומרון ותקום מדינה חמאסית מוסלמים נאצית בלב ליבה של ארץ ישראל עם ירושלים כבירתה ח''ו. כלומר תהיה התאבדות לאומית.

ד. אני לא יודע למה אתה מנסה לערער על תנועתנו עם ההודעות שלך. היה לך ריב עם חבר אחד כאן ובגלל זאת עזבת פעמיים. כל פעם שאתה חוזר, אתה תוקף אותנו ומזלזל במה שאנו עושים. אני פשוט לא מבין את המניע שלך לעשות זאת.
יש לי שאלה אליך חיים לא עדיף היה להשקיע את כל הזמן הזה שהקעת נגד אובמה בלהחזיר בתשובה יהודים בארה"ב ובכלל בעולם?????????????????????זה יותר מקרב את הגאולה ואם כבר אתה רוצה למנוע מאובמה לעלות לשלטון אז עדיף שמישהו כבר היה מתנקש בו חחחח...........

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #7 ב- : נובמבר 05, 2008, 18:38:43 »
יש לי שאלה אליך חיים לא עדיף היה להשקיע את כל הזמן הזה שהקעת נגד אובמה בלהחזיר בתשובה יהודים בארה"ב ובכלל בעולם?????????????????????זה יותר מקרב את הגאולה ואם כבר אתה רוצה למנוע מאובמה לעלות לשלטון אז עדיף שמישהו כבר היה מתנקש בו חחחח...........

בס''ד

א. אילו הבחירות היו צמודות מאוד, היה סיכוי קלוש שהיינו יכולים להשפיע על התוצאות. למשל בבחירות 2000, ג'ורג' בוש הביס את אל גור בכמה מאות קולות. הפעם הבחירות לא היו צמודות: אובמה ניצח עם יתרון של מעל 7 מיליון קולות. אין לנו את הכסף לשנות בחירות כשיש פער בין המועמדים של מיליוני קולות.

ב. הרוב המכריע של היהודים הצביעו אובמה. זה באמת חילול השם ופשע נורא. ניסינו למנוע שערוריה כזאת. לא הצלחנו בגלל חוסר כסף.

ג. אתה חבר יקר בפורום שלנו ואנו אוהבים אותך. אבל זה בלתי חוקי לדבר על התנקשות. אנא לא לעשות זאת.

אני מודה לך.
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 18:39:36 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #8 ב- : נובמבר 05, 2008, 19:53:44 »
אני חושב שיוסי1\האנטר מתכוון לביקורת בונה ולא מנסה להצית ויכוחים לשמם.

לדעתי הארגון הזה מיצה את יכולת הגדילה שלו כפורום\ערוץ סרטונים בפליקס. לכל היותר מספר החברים בפורום גדל לינארית כאשר התחלופה די גבוהה כי יש גם זרם עוזבים קבוע וזה חבל מאוד. אני חושב שצריך לחשוב על רעיונות חדשים שירחביו את מסגרת הארגון וייתנו לו גם זהות קצת יותר גשמית.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
דרך התנועה
« להגיב #9 ב- : נובמבר 05, 2008, 20:16:02 »
יוסי היקר כל מילה שלך בסלע...
אלימות לא פותרת כלום...
לפחות לא כשמדובר באבנים נגד רובי גומי...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דרך התנועה
« להגיב #10 ב- : נובמבר 05, 2008, 23:40:19 »
מניע אין לי.אני מאוכזב מבחירת אובאמה.גם הטרנספר הוא רעיון שאפתני מול ערבים הנתמכים במליארדרים.עזבתי פעמים אחרי שחבר רב עימי כי לא רציתי לריב.
לגבי רוני לא רציתי לריב ולהתמקד בו.ברור כשהוא מאיים אין להשאר חייבים.
נכון שלא יכולנו לעצור את אובאמה אבל הצגת זאת כמטרה.
אני מתנצל בפניך ובפני מי שנפגע ולא התכוונתי.
מבחינת האופי שלי אינני בנוי למריבות נצח עם אחרים ולכן אינני מתאים לתנועה קשוחה כזאת.
כואב לי על פדרמן ואגב טענו שהמבנה לא חוקי וזאת דוגמא לכוח השלטון.
אני בכיתי כשהרב כהנא ובנו נרצחו.
אני גם שבחתי אותך ואת התנועה פעמים רבות ותרמתי לה מזמני,מכספי והתוצאה שלא תמכו בי כשרבו עימי גולש כאן.זאת הכרת תודה?!
וברור שאין ברצוני לריב עם אותו אדם שדעתי עליו ידועה!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #11 ב- : נובמבר 06, 2008, 03:13:10 »
בס''ד

הכרת תודה? כשאתה תורם מזמנך לתנועה הזאת, אתה לא עושה זאת עבורי. אתה עושה זאת עבור עם ישראל.
שמעת אותי מתלונן על הכרת תודה אחרי שישבתי בכלא חמש וחצי שנים, הייתי בשיחרור על תנאי עוד 12 שנה, ואני מגורש מארץ ישראל 12 שנה? זה בערך 30 שנה מחיי בסך הכל שנתתי ברצון לעזור לעם שאני אוהב. אני לא בדיוק קיבלתי הכרת תודה (קיבלתי את ההפך) אבל אני מעולם לא מפסיק לנסות לעזור לעם ישראל. כי זו חובתי וזו חובת כל יהודי.
הדבר העיקרי שתנועתנו עושה הוא שאנו מממנים את הגיבורים בגבעות ביהודה ושומרון. כמו נעם פדרמן ומשפחתו. זהו דבר חיוני במאבק נגד הקמת מדינה חמאסית-פת''חית עצמאית שהייתה מהווה התאבדות לאומית לעם ישראל ח''ו. האם אתה לא תומך במאבק הזה? אם כן, אז למה אתה זורע ייאוש בהודעות שלך?
ואנו גם מנסים להפיץ את האידיולוגיה הכהניסטית באינטרנט. האם זה דבר רע? כי אתה כותב כאילו כל זה לא שווה כלום.
לגבי ריבות, לא התחלנו אפילו ריב אחד. פופאי, שלום עכשיו, עוזי זלכה, והתשקורת התחילו ריבות איתנו והתגוננו. אתה עד לעובדה שאנו לא אחראים לריב עם עוזי זלכה הנאצי. רצית שאתעלם כשהוא איים על חברינו? כשהוא איים גם עליך הרבה פעמים? תשמע, יש לנו את האחריות להגן על חברינו. אם מטורף נאצי מאיים על חברינו, אנו כן נגיב. ושוב אתה בעצמך דרשת ממני שאגיב.
אני מבין שאתה לא בנוי למריבות ואולי זאת אומרת שאתה לא בנוי לתנועה כזאת שכן מעוררת הרבה מחלוקת.
כל תנועה שמשנה את ההיסטוריה תמיד מעוררת מחלוקת. ותנועתנו שינתה את ההיסטוריה כשנלחמנו לשחרר מעל מיליון יהודים מברה''מ, וגם כשגדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד התחיל עם הרעיון שצריך לעודד הגירה ערבית המונית.
אתה כן יהודי מוכשר שתרמת זמן ניכר לתנועה. וכן מגיע לך שבח על זאת. אבל אם לא תוכל להתמודד מול אוייבים שתוקפים אותנו מפעם לפעם, אני לא מבקר אותך על זאת כל עוד שאתה לא זורע ייאוש לחברינו שכן מוכנים להמשיך למרות ההתקפות.
« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2008, 03:19:23 על ידי חיים בן_פסח »

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דרך התנועה
« להגיב #12 ב- : נובמבר 06, 2008, 08:25:19 »
בס''ד

א. אילו הבחירות היו צמודות מאוד, היה סיכוי קלוש שהיינו יכולים להשפיע על התוצאות. למשל בבחירות 2000, ג'ורג' בוש הביס את אל גור בכמה מאות קולות. הפעם הבחירות לא היו צמודות: אובמה ניצח עם יתרון של מעל 7 מיליון קולות. אין לנו את הכסף לשנות בחירות כשיש פער בין המועמדים של מיליוני קולות.

ב. הרוב המכריע של היהודים הצביעו אובמה. זה באמת חילול השם ופשע נורא. ניסינו למנוע שערוריה כזאת. לא הצלחנו בגלל חוסר כסף.

ג. אתה חבר יקר בפורום שלנו ואנו אוהבים אותך. אבל זה בלתי חוקי לדבר על התנקשות. אנא לא לעשות זאת.

אני מודה לך.
חיים תודה על התשובה !!!!
ויש לי שתי שאלות:1.למה נגיד יהודים עשירים אמריקאים לא יכולים לעזור לתנועתך????כי הם מפחדים שההשפעה שלהם תרד בארה"ה ולפי ישראל?
2.בארה"ב במיוחד בקליפורניה יש הרבה ישראלים שהיגרו מישראל ואיך הם מתייחסים לתנועה ??ובמי הם תמכו בבחירות?