כתב נושא: בני בגין  (נקרא 5888 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בני בגין
« להגיב #25 ב- : נובמבר 07, 2008, 13:22:49 »
אכן כך,איתן המשפט באמת סותר את עצמו
[gif[/img]

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #26 ב- : נובמבר 08, 2008, 19:52:51 »
הראיון במעריב אומר משהו אחר.(לינק לכתבה,למטה)

אחרי שהודיע השבוע רשמית על חזרתו לפוליטיקה, עכשיו בני בגין מדבר על הכל. "מה שנחשב אז קיצוני, נחשב היום למיינסטרים. הציבור התפכח"

אז מה אתה מציע כפתרון מדיני לסכסוך?

"אני מציע במציאות הנוכחית להימנע מטיפול במחלוקת בסוגיות תיאורטיות ולטפל בבעיות הביטחון השוטף, להגן על עצמנו, להגיע לשגשוג. אנחנו עושים את זה יפה מאוד ללא הסכם שלום בשנים האחרונות. צריך להמתין לרגע שאולי יכול להיות שישתנו התנאים‭."‬
(במילים אחרות,לא נותנים כלום עד שהם לא הופכים לשמאלנים יפי נפש,או במילים אחרות,לעולם לא)

האם יש סיכוי שממשלה שאתה תשב בה תחתום על הסכם שלום עם סוריה ותחזיר את רמת הגולן?

"אני חושב שאין לסגת מרמת הגולן, היא חגורת ביטחון למדינת ישראל ואין לרדת ממנה‭."‬

חזרת כדי לבלום את הניצחון של לבני והקמה של ממשלת שמאל?

"למה לא לומר את זה באופן חיובי: להביא את הקבוצה שאני מזדהה איתה יותר ליכולת של הרכבת ממשלה. אם המצב הוא תיקו, ושבירת התיקו משמעותה מנדט, ואני יכול להשפיע על 20 אלף איש שלא חשבו קודם להגיע לקלפי, שאומרים נגיע לקלפי, ואומרים יש הצטרפות ויש מומנטום, אז זהו שכרי‭."‬

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/808/668.html?hp=1&loc=2&tmp=7915

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead