כתב נושא: בני בגין  (נקרא 5889 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
בני בגין
« ב- : נובמבר 04, 2008, 18:34:03 »
רציתי לדעת האם בעקבות הצטרפותו של בני בגין לליכוד שווה להצביע עבור הליכוד בבחירות הקרובות.
יצא לי לקרוא על בני בגין בויקיפדיה ודותיו נראות לי ימניות ואמינות.
הוא אפילו כתב מאמר בו הוא מוכיח שהסכמי האסלה (אוסלו) היו תרמית של הערבים.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בני בגין
« להגיב #1 ב- : נובמבר 04, 2008, 20:14:12 »
נראה לי מאוד מוזר כל הקרקס הזה של בני בגין וביבי,לפי דעתי גם הפעם בממשלה הקרובה זה לא יחזיק מעמד
כאחד המבוגרים פה(28) אני זוכר שלפני 10 שנים בני בגין יצא אפילו נגד זה שביבי נפגש עם הצורר הנאצי יאסר עארפת יש"ו שר"י,וכמו שכבר ברור לנו שאם ביבי חס ושלום ייבחר הוא יפגש עם מחמוד עבאס שר"י המכנה את עצמו "אבו מאזן" שהוא מכחיש שואה מוצהר ורשמי,אם זכור לך ביבי נתן לאש"פ ולערפאת את חברון עיר אבותינו,וכמו שאומר חיים בן פסח ה"יו "אם אין לנו מה לחפש בחברון עיר אבותינו אין לנו מה לחפש בת"א או בחיפה
כמו כן הוא ביצע את "הפעימה" שנתן להם 13% מיו"ש
[gif[/img]

מנותק אלמוג הימיני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #2 ב- : נובמבר 04, 2008, 20:29:07 »
אני לא חושד בכלל , הליכוד התחזקו, כל המושחטים עברו לקדימה כפי שאתם זוכרים
ושווה מאוד. בני בגין פרש מפוליטיקה לפני 10 שנים שלא יכל לסבול את התקשורות, ואת מה שקורה במדינה.
ביבי עשה מהלך נכון וקרה לו לחזור והינה הוא חוזר ואני סומך עליהים.
הסכיו היחיד שיהיה ממשלה ימינית חזקה .

ד"א למה להיות אטומים תפתחו לדברים חדשים, נכון ביבי לא הכי אידאלי אבל עדיף מאשר לא לבחור כי מה שאני בטוח שביבי בחיים לא יתנו חס וחלילה את ירושלים והגולן וביבי לא יעשה הסכמים בלי תמורה בחיים, ולא יפנה מתחלים.
קראתי את הספר שלו גם "מקום תחת השמש" האיש מדבר לענין מאוד.
« עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2008, 20:32:55 על ידי אלמוג הימיני »
בברכה אלמוג.

מי שרוצה לראות בגדול או לקחת לחתימתו
http://www.jup.co.il/storage/b21724f8f6.jpg

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בני בגין
« להגיב #3 ב- : נובמבר 04, 2008, 20:35:11 »
זכור לי שכשהוא היה ראש ממשלה לפני 10 שנים דיבורים משהו על רמת הגולן שהיה מעורב בזה מליונר אחד בשם רון לאודר
[gif[/img]

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #4 ב- : נובמבר 04, 2008, 22:52:08 »
ביבייי מצויןן לנו ... מאז ליפניי 10 שנים כל מי שהיה שמאלני בליכוד עבר לקדימה כיום יש מפלגה ימנית אמיתית עם בגין בוגי פייגלין איתם ועוד רבים וטובים ..וכאשר הוא ייבחר ב''ה יהיה קואליציה עם ישראל ביתנו ש''ס ועוד מפלגות ימניות ותיהיה לנו ממשלה חזקה שתוביל את ישראל על דרך המלך ...
ביבי למרות שאני לא בוחר בו הוא המנהיג הכי משכיל והכי חכם שיכול ליהיות לנו (אני בוחר בליברמן כי הוא בדעה שלי)
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בני בגין
« להגיב #5 ב- : נובמבר 04, 2008, 22:55:45 »
ביבי הוא לא איש ימין אמיתי אבל בכל זאת עדיף על ציפי לבני.

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #6 ב- : נובמבר 04, 2008, 23:06:01 »
ביבי הוא לא איש ימין אמיתי אבל בכל זאת עדיף על ציפי לבני.
בממשלה הזאת הוא יהיה יממני אמיתי עם כל האנשים שמרכיבים לו את המפלגה

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
בני בגין
« להגיב #7 ב- : נובמבר 05, 2008, 00:13:01 »
בממשלה הזאת הוא יהיה יממני אמיתי עם כל האנשים שמרכיבים לו את המפלגה
המדינה הזו עברה מעל 18 ממשלות אם אני לא טועה,מה יגרום לממשלה לעתיד להיות יהודית?

אני לא בא לזלזל באף אחד אבל כל בחירות אותו סרט שנופלים בו,"עכשיו תהיה ממשלה חזקה......"
מי שנכנס למקום חולה שלא יצפה לצאת מושחט או כל סוג של השפלה או תיק מסודר מצד הגורמים האפלים.

ליכוד הוא בדיוק כמו עבודה ולא משנה מי שם אפי איתם או פייגלין,כל מפלגה בסופו של דבר מחזקת את הערבים...
הרע במיעוטו לא נכנס עניין פה...

אני אעלה נאום של הרב כהנא הי"ד על כל הנושא של פשרות בבחירת מפלגות שאומרים שהליכוד עדיף על השמאל..

« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 00:19:39 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בני בגין
« להגיב #8 ב- : נובמבר 05, 2008, 00:23:11 »
הבאתי רק  חלק מהנאום

--------------------------------------------------------------------------------
משל שהרב כהנא הי"ד הביא על השמאל והימין בא"י בתקופתו.
*לא הבאתי את כל הנאום(מי שרוצה לקרוא את כל הנאום הוא נמצא בספר "כהן ונביא" כרך ראשון עמוד 81),הנאום מדבר על כך שלאומיות בעלת אופי לא יהודי היא אסון.

הרב כהנא סיפר סיפור מאחד מהנאומים שלו מה ההבדל בין שמלאנים לימנים וכו'

"
"לפחות הם יותר טובים מהמערך".
למה הדבר דומה? למלך רשע ששנא יהודים שגרו בממלכתו.משום כך,הוא החליט להרוג אותם,אבל באופן ציני הוא הציע להם דרך שבה הם אולי יוכלו להינצל.הוא הכריז שהוא תכנן מסלול של מירוץ מכשולים קשה ביותר,המשתרע על פני 25 ק"מ,והעובר על פני ההרים תלולים ומסוכנים,נחלים ונהרות מסוכנים על מפלים מאיימים,קניבלים,ויערות מלא שיחים,קוצים וחיות רעות.היהודים יכולים לבחור את שלושת הרצים הטובים והחזקים ביותר,ואם אפילו רק אחד מהם יצליח ולעבור את כל 25 הק"מ בתוך הזמן שנקבע-היהודים ינצלו.
חיפוש מאומץ העלה שלושה רצים,ששמם היה שמעון,מנחם ויובל.בידיהם הופקד גורלם של יהודי הממלכה.כל היהודים התאספו להתפלל להצלחתם ולאחל להם לעמוד במשימה.המרוץ החל.תוך זמן החל המסלול הקשה נותן את אותותיו.שמעון אחרי עשר ק"מ,ממוטט וגמור.מנחם היה חזק יותר והוא המשיך,כשהוא מוצא את עצמו נופל אחרי 15 ק"מ.ליובל היה את הכח הרב ביותר.הוא התקדם 20 ק"מ לפני שהתמוטט.
השאלה היא:מבין השלושה היה הטוב ביותר בשביל היהודים?התשובה היא,כמובן-אף אחד מהם.לא היתה ולו המשמעות הקטנה ביותר לעובדה,השלושה לא הצליחו להשלים את מסלול המירוץ.כולם ככשלון ליהודים שהם היו אמורים להציל.
הנמשל ברור וכך גם המציאות,וזו הסיבה שאני זועק נגד האשליה שבגין או "התחיה" טובים יותר ליהודים.יתכן מאוד שאני אוהב מאוד את בגין יותר מאשר את פרס;יתכן מאוד שיש לי איבה כלפי פרס,אבא אבן וכו'.ויתכן מאוד שבגין יתקדם במסלול יותר מאשר פרס,ויובל נאמן "מ"התחיה" יעבור גם את בגין-אבל כולם אינם מצליחים להגיע עד סוף המסלול-עם שלם,שלם עם אלוקיו........"

מה שיפה שהרב כהנא דיבר על מנחם בגין ועכשיו מדובר על בנו... :laugh:
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 00:24:52 על ידי אֵיתָן »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בני בגין
« להגיב #9 ב- : נובמבר 05, 2008, 10:52:30 »
בני בגין מתנגד לטרנספר. האם הוא התנגד לנסיגה מסיני? בצד החיובי הוא כנראה לעולם לא יתמוך בנסיגות נוספות.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בני בגין מה-דעותיו?
« להגיב #10 ב- : נובמבר 05, 2008, 15:58:04 »
בס"ד

האם בני בגין בעד עידוד הגירה ערבית-המונית למדינות-ערב?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בני בגין
« להגיב #11 ב- : נובמבר 05, 2008, 16:01:37 »
אולי הוא נגד נסיגות אבל הוא לא אמר שהוא רוצה לגרש את האויב הערבי .
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 16:02:26 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בני בגין מה-דעותיו?
« להגיב #12 ב- : נובמבר 05, 2008, 17:43:50 »
בס"ד

האם בני בגין בעד עידוד הגירה ערבית-המונית למדינות-ערב?
כאשר הוא התמודד במסגרת האיחוד הלאומי שכלל את מפלגת מולדת ומפלגות ימין אחרות ב99' הוא התנגד נחרצות לעקרון הטרנספר וחייב שלא לכלול אותו במצע המפלגתי.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אז במה הוא תומך?
« להגיב #13 ב- : נובמבר 05, 2008, 18:19:18 »
בס"ד

אז מה הפתרון שלו לבעיה של ערביי-ישראל הגייס-החמישי? ומה הפתרון שלו לבעיה הפלשתינאצית?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אז במה הוא תומך?
« להגיב #14 ב- : נובמבר 05, 2008, 19:58:00 »
בס"ד

אז מה הפתרון שלו לבעיה של ערביי-ישראל הגייס-החמישי? ומה הפתרון שלו לבעיה הפלשתינאצית?
אין לו פתרון. הפתרון הבית"רי הקלאסי של ז'בוטינסקי ומנחם בגין הייתה להציע אזרחות מלאה לכל הערבים שיסכימיו להיות אזרחים נאמנים של מדינת ישראל. היום ברור לכל אדם סביר שהבעייה היחידה שפתרון כזה פותר היא 'הבעיה היהודית' (של היטלר ושות').

מנותק צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #15 ב- : נובמבר 05, 2008, 22:40:54 »
טוב למי שתוהה לגבי עמדותיו של בני בגין יש לי תשובה ניצחת שתוכיח את ההיפך לגבי ימניותו ותמנע מכולנו להיתפס להיתולים ולמעשי ההונאה של מפלגת הליכוד, שמצטיירת "כמפלגת ימין קיצונית" (בעיני מקורביה של ציפי לבני). אל תאמינו למה שאומרים לכם, הליכוד אינה מפלגת ימין מזוייפת אפילו.
אז בריאיון לעיתון "ישראל היום" שהתקיים אתמול במסיבת העיתונאים של בגין ונתניהו, בגין אמר את הדברים הבאים:
"חשוב לעבור משיחות עקיפות לשיחות ישירות עם הסורים. צריך לבחון את עמדותיו האמיתיות של אסד הבן, ואת זאת ניתן רק במגעים ישירים. ממשלת ברק לא הגיעה לשלום,כי הסורים התעקשו על 10 המטרים שעל שפת הכנרת. צריך לבדוק האם סביר שאסד הבן יוותר לישראלים על מה שאסד האב לא ויתר"

בני בגין בהקשר הסורי הוא יותר מסוכן מאולמרט שהחליט לקיים מגעים עקיפים עם הסורים, ואל נשכח שאולמרט הוא חלש לקראת פרפורי הגסיסה הפוליטיים שלו, אין לו מנדט לא בימין המזוייף ולא בשמאל הקיצוני לקיים שום משא ומתן. הבעיה היא שהליכוד שהרבה מצביעי ימין מזוייף מתכוונים להצביע לו בבחירות, יצבור כוח רב ויוכל להזיז תהליכים מדיניים כמו נסיגות משטחי א"י. אל תעשו את אותה הטעות שמצביעי ישראל עשו עם מנחם בגין האב שהחליף את גולדה שבאה ממפלגת שמאל, הוא נחשב אז לימני אמיתי ודווקא הוא החזיר את סיני.  אל תצביעו ליכוד כדי שלא ניפול מהפח אל הפחת. ההיסטוריה חוזרת----->בגין הבן יבגוד בנו בדיוק כמו בגין האב. בגין האב מסר את סיני והבן ר"ל יכול למסור את הגולן.  בני בגין הוא איש ישר יותר מרוב הפוליטיקאים שיש היום בכנסת,ולכן צריך לפחד כל כך ממה שהוא אומר כי הוא עומד מאחורי מה שהוא אומר, בניגוד לשמאלמרט שעושה מניפולציות וקומבינות. אף אחד גם לא יכול להציג לכם תעודת ביטוח שהליכוד לא ימסור שטחים, הליכוד מסר שטחים יותר מכל מפלגה אחרת בישראל (סיני,גוש קטיף,צפון השומרון, וחברון עיר האבות שביבי החזיר).גם אפי איתם, ישב בכנסת בזמן גירוש גוש קטיף. כל הליכוד זה בלוף אחד גדול. אפילו אני ברוב תמימותי כמעט והשתכנעתי מבני בגין שהוא באמת ימני, אבל התפכחתי במהרה, וטוב שכך!גם חיים הצדיק אמר פעם בסרטון: "עדיף שמאלמרט חלש מפיפי חזק"
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 22:49:29 על ידי צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי) »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הבנתי
« להגיב #16 ב- : נובמבר 05, 2008, 22:46:25 »
בס"ד

ומה בקשר למיכאל קליינר?

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #17 ב- : נובמבר 05, 2008, 23:04:53 »
מיכאל קליינר הוא באמת ימני אמיתי,אידיאליסט, שדוגל בעידוד הגירה ערבית ומתנגד לנסיגות. אבל הוא עדיין לא בליכוד לפי מה שידוע לי. הוא יו"ר חרות עדיין אם אני לא טועה.
לפיכך, אתחיל רשימה של פוליטיקאים ימניים אמיתיים ואתם תמשיכו אותי, כי קשה למצוא היום אנשים שהם באמת ימניים אמיתיים, צדיקים בדורם:
1. אריה אלדד (כיום עומד בראש מפלגת "התקוה", פרש מסיעת איחוד לאומי-מפד"ל של זבולון אורלב ובני אלון שהתחברה רק לסקטור של הציונות הדתית). שלל הצטרפותו לליכוד בכך שאמר: "אני לא משוכנע שביבי לא יקים מדינה פלסטינית". אריה אלדד הוא חילוני וחיים אמר פעם שבד"כ מנהיגים חילוניים נכנעים ללחץ של המעצמות, ושל השמאלנים, כי מי שאינו שורשי ומאמין שא"י לעם ישראל ע"פ התנ"ך סופו להיכנע ללחץ העצום של השמאל, כי אנשים יכולים לשנות את דרכם ודיעותיהם, אבל תורה אי אפשר לשנות.
2. מיכאל קליינר. גם חילוני. (מוזכר לעיל) בהקדמה לרשימת האישים.
3. ברוך מרזל. צדיק אמיתי, וכל מילה נוספת מיותרת. גם דתי בעל אמונה חזקה, ושורשים חזקים, שעושה קידוש השם ומקרב לבבות, גם ימני אמיתי. כן ירבו אנשים כמותו בישראל.
4. איתמר בן גביר. כנ"ל כמו מרזל. גם אדם גדול.
טוב זה מי שאני מכיר כפוליטיקאים ימניים אמיתיים בישראל, תמשיכו אותי.
ד"א חחח אל תצאו עלי בגלל שאמרתי חילוניים. כולנו עם ישראל וכולנו אחים, ויכול להיות פוליטיקאי דתי כמו למשל:אברום בורג, הרב מיכאל מלכיאור (העבודה) שהוא פחות טוב לעם ישראל מאשר אריה אלדד ומיכאל קליינר. ויכול להיות חילוני שבאמת יעמוד על דיעותיו ולא יתפשר, ודתי שכן יתפשר. פשוט כאילו מי שלא מאמין מועד יותר לפורענות זה הכל.
אבל בעקרון, אמונה בתנ"ך+ערכים ימניים אמיתיים=מתכון טוב להצלת העם
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2008, 23:19:13 על ידי צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי) »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
יש עוד
« להגיב #18 ב- : נובמבר 06, 2008, 00:45:01 »
בס"ד

מה-בקשר ל: צפריר רונן,נדיה מטר,משה פייגלין?

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #19 ב- : נובמבר 06, 2008, 03:15:23 »
גם בני בגין לא מוכן בשום אופן לוותר על אבן מארץ ישראל

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש עוד
« להגיב #20 ב- : נובמבר 06, 2008, 13:43:51 »
בס"ד

מה-בקשר ל: צפריר רונן,נדיה מטר,משה פייגלין?
O0 :dance:
[gif[/img]

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #21 ב- : נובמבר 06, 2008, 19:48:03 »
גם בני בגין לא מוכן בשום אופן לוותר על אבן מארץ ישראל
אז למה הוא קורא למגעים ישירים עם הסורים?
חחח תודה למי שצירף את האישים הנוספים לרשימה, לא הכרתי אותם לפני כן

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בני בגין
« להגיב #22 ב- : נובמבר 07, 2008, 12:31:59 »
..
אז למה הוא קורא למגעים ישירים עם הסורים?
חחח תודה למי שצירף את האישים הנוספים לרשימה, לא הכרתי אותם לפני כן
הוא רוצה שלום אבל הוא לא מוכן לוותר על אבן מארץ ישראל והוא אמר את זה בפירוש שהוא היה בערוץ 22 באיזה תכנית

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בני בגין
« להגיב #23 ב- : נובמבר 07, 2008, 13:05:17 »
.. הוא רוצה שלום אבל הוא לא מוכן לוותר על אבן מארץ ישראל והוא אמר את זה בפירוש שהוא היה בערוץ 22 באיזה תכנית
וזה נראה לך הולך יד  ביד,גם שלום ואי מסירת שטחים?
זה משפט שסותר את עצמו.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בני בגין
« להגיב #24 ב- : נובמבר 07, 2008, 13:21:31 »
אכן כך,איתן המשפט באמת סותר את עצמו
[gif[/img]