כתב נושא: אחרי שנה של ויכוחים  (נקרא 1613 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אחרי שנה של ויכוחים
« ב- : נובמבר 04, 2008, 11:44:13 »
הגולה ואני הגענו לעמק השווה.הגולה יצביע למרזל שלא יעבור את אחוז החסימה וקולו ילך לליכוד.ואני אצביע לליכוד,כך שאנו מסכימים.כידוע בעבר בגלל חוק באדר עופר היינו חלוקים.הגולה הצביע למרזל וקולו הלך לאולמרט בעוד קולי הלך לאיחוד הלאומי.קודם הגולה הצביע למרזל וקולו הלך לשרון וכו'.
בקולות הגולה נהרס ביתו של פדרמן,בוצעה ההתנתקות,ההתכנסות,עמונה כי הוא הצביע למרזל וקולו הלך למפלגה הגדולה.זה החוק במדינת ישראל.
אני גם מזכיר שרוני הנאצי ניהל את פורום חזית לאומית ובן גביר תמך בו כשהשמיץ את חיים בן פסח....
לכן לסיכום מי שמצביע לחזית יהודית מצביע ליכוד או קדימה!זאת עובדה.
הערה:אם יקרה נס ומרזל יעבור את אחוז החסימה אז ראו הודעתי זו בטלה ומבוטלת.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אחרי שנה של ויכוחים
« להגיב #1 ב- : נובמבר 04, 2008, 13:29:18 »
לדעתי,מי שרוצה מרזל,צריך להצביע מרזל.לעולם לא יתחולל שינוי בדרך כזאת,בבחירות האחרונות,אחרי ששמעתי כל כך הרבה על קשישים שאין להם מה לאכול,הצבעתי לגמלאים (גם לא ממש רציתי להצביע למפלגות הגדולות),מסתבר שעוד הרבה חשבו ככה,ובדרך פלא תפסה המפלגה הזאת כמה מנדטים טובים בכנסת,אם אני לא טועה,היא לא הייתה לפני זה בכנסת,או שלא היה לה כוח השפעה,כנ'ל לגבי שינוי,שתפסה תאוצה כי אנשים שינו את הבחירה שלהם.אם נגיד שאין טעם להצביע כי גם ככה מרזל לא יכנס לכנסת,אז זה באמת מה שיקרה.אני מצביע איחוד לאומי דרך אגב.
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead