בס''ד
לפניכם עוד מעשה נבלה נאצי שעשה שלטון הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י, ביחד עם סוכניו תנועות הימין-המזוייף שראינו כיצד לא פעלו בשום צורה בכדי למנוע את מעשה הנבלה המתועב הנאצי האנטי-יהודי הזה ,ולא זו בלבד אלא שהם מסייעים בהסתרת המעשה הנתעב האנטישמי הזה ,ואי הבאתו לתודעה הציבורית באמצעות התשקורת שעסוקה כרגע בעלילות שקר אודות אישים והודים אמונים ימנים אמיתיים בפרט , ויהודים שומרי תורה ומצוות בכלל !!
אנו כואבים מאד על הריסת ביתו של אחינו ורענו היהודי היקר נעם פדרמן ומשפחתו הי''ו ומחזקים את ידיהם ,ומכאן אנו קוראים לכל יהודי יקר באשר הוא , אנא התאחדו למען ביעורו של שלטון העוולה הזה שמקיים בתי מחבלים רוצחים אוייבים ערבים נאצים יש''ו כפי שראינו בפיגועי הדריסה בירושלים רבתי שבאו לאחר הרצח הנתעב של תשעת אחינו בישיבת מרכז הרב הי''ד !!
וכיצד אותו שלטון מתועב היכה את אחינו שבאו לבצע את מה שהוא עצמו הי'ה צריך לעשות מכורח ההיגיון והצדק , להרוס את ביתם של המחבלים האוייבים הערבים הנאצים יש''ו אלא שלא זו בלבד שלא הרסו את הבתים של אותם בני עוולה יש''ו , כי-אם איפשרו להם יש''ו להפיץ שלטים הרואים במחבלים האוייבים הערבים הנאצים הרוצחים הללו יש''ו '' גיבורים'' , ולהקים ''סוכות אבלים '' שעליהן הונפו בגאווה דגלי חיזבאללה , חמא''ס , והג'יהאד האיסלאמי יש''ו וכך הם הפכו את תוקף שלטונם ללעג-וקלס בעולם כולו בכלל ובקרב האויב הערביהנאצי יש''ו בפרט !! אולם את אחינו שבאו לכפר ג'בל מוכבר שבתוך ירושלים רבתי היכו קלגסי שלטון העוולה הנאצים הללו שר''י , ובכך עודדו את האויב הערבי הנאצי יש''ו לבצע מעשי רצח ביהודים כגון '' פיגועי הדריסה '' ששמו את השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ללעג-וקלס ושפכו דם יהודי רב של אחינו הי''ד שנרצחו במעשי הרצח המתועבים הללו כאשר האויב הערבי הנאצי יש''ו מהתל ביהודונים המסכנים שמוטעים על ידי התשקורת והעיתונות האנטי-יהודיים כאשר הם באים ותוקפים למעשה את אחיהם שמגנים עליהם מפני האויב הערבי הנאצי יש''ו !! אוי ואבוי למעשים כאלה !! התעוררו !! ובואו לעזרת אחינו ולעזרת עצמכם , שהרי אם יפיל אתכם השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י לידי בני-בריתו בני האויב הערבי הנאצי יש''ו הוא יש''ו לא יחמול עליכם ולא ירחם ח''ו ר''ל !!
את האמ-ת יש להפיץ בכל מקום ואתר !! ולרמוס את אותו שלטון עוולה מתועב !! הבחירות שלהם הולכות וקריבות , עיזרו לאחינו ורעינו ר' ברוך מרזל , ולנעם פדרמן הי''ו ותימכו בע''ה וישועתו במפלגת '' חזית יהודית לאומית '' למען מיגור שלטון הרשע השמאלני הנאצי יש''ו , והעלאת הציביון היהודי הימני האמיתי על ארץ-הקודש השלמה תובב''א , ועידוד הגירתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו ממנה לצמיתות !!
הגולה בארץ
