כתב נושא: אין לי שום דבר נגד חרדים אבל זאת פרובוקציה ןהתגרות!!!!!!!  (נקרא 2234 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מפריע לי בחרדים שהם רואים את עצמם כקבוצה היחידה ששומרת תורה ומצוות במדינה והם מזלזלים(לא כולם) בציונים דתיים שגם שומרי תורה ומצוות ומייחסים אליהם כאל "דתילוניים"(יעני חצי דתיים) והנה הדוגמה הכי טובה לפרובוקציה שלהם:http://news.walla.co.il/?w=/1/1370627
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
יש בזה משהו...הם מזלזלים באמונה שלנו באלוקים...אנחנו מאמינים בקב"ה באותה מידה שהם מאמינים...רק שהם קצת יותר התחברו
לאמונה בה'....איך המשיח יבוא עם כזה זלזול אחד כלפי השני????

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש בזה משהו...הם מזלזלים באמונה שלנו באלוקים...אנחנו מאמינים בקב"ה באותה מידה שהם מאמינים...רק שהם קצת יותר התחברו
לאמונה בה'....איך המשיח יבוא עם כזה זלזול אחד כלפי השני????
אחי היקר אל תדאג הוא יבוא...................................................................אסור לנו לזלזל בהם אנחנו מחוייבים לאהוב אותם אני אישית לא מסכים עם האידאולוגיה שלהם אבל בכל זאת במקום להסתכל על הדברים השליליים בוא נסתכלים על הדברים הטובים שהם נותנים לכלל ישראל למשל ברור שרובם חייבים לשרת בצבא מפני שאין תורתם כאומנותם אבל במקום צבא הם לומדים בישיבות אז גם ככה קשה לגייס אותם לצבא אז לפחות בואו נצדיע להם על זה שהם נמצאים ולומדים תורה בישיבה כדי למנוע שנאת ישראל חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אם החרדים הם כאלה צדיקים גדולים ששומרים תורה ומצוות למה הם חיים בעוני? הייתם פעם בבני ברק? אני לא הייתי שם אבל חבר שלי היה שם סיפר שלי שזה מקום זוועתי מאוד מלוכלך ומגעיל זה נראה בידיוק כמו עיר במדינת עולם 3 ככה אתם רוצים שישראל תראה?

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
האם החרדים הם כת בתוך היהדות?
« להגיב #4 ב- : נובמבר 02, 2008, 22:41:01 »
בס"ד

הציונות-הדתית הם מייצגים בשבילי את היהדות-האמיתית גם בשבילכם?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
אני לא ממש בקיא בעניין הזרמים החרידיים (אולי זה כולם), אבל מה עם זה שהם מאמינים שמילובאוויטץ' הוא המשיח?
אני בטוח שאם הוא היה יכול הוא היה עוצר את זה כבר ממזמן.

הם לא חכמים במיוחד...
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
האם החרדים הם כת בתוך היהדות?
« להגיב #6 ב- : נובמבר 02, 2008, 23:11:19 »
בס"ד

הציונות-הדתית הם מייצגים בשבילי את היהדות-האמיתית גם בשבילכם?
תראה אחי אין כזה מושג "יהדות אמיתית"פשוט צריך לעשות את מה שכתוב בתורה וזהו!!!!!!!!!!!!
עכשיו אנחנו כבר בא"י ויש לנו כבר מדינה ואנחנו מחוייבים לקיים את המצוות שתלויות וקשורות בא"י!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא ממש בקיא בעניין הזרמים החרידיים (אולי זה כולם), אבל מה עם זה שהם מאמינים שמילובאוויטץ' הוא המשיח?
אני בטוח שאם הוא היה יכול הוא היה עוצר את זה כבר ממזמן.

הם לא חכמים במיוחד...
זה לא החרדים זה החב"דניקים בכלל לא אותו דבר!