כתב נושא: ציפורה שפיצר (ציפי ליבני) רוצה לאפשר נישואים אזרחיים בישראל!  (נקרא 2601 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3615093,00.html
בושה וחרפה! הלוואי שלא יצלח בידה לעשות זאת. בכתבה כתוב ש350,000 איש לא יכולים להינשא. או שהם גויים, או שהם יהודונים מתבוללים. זה טוב שהם לא יכולים להינשא כי כך הם יצטרכו ליסוע לחו"ל כדי להינשא ואני מקווה שלא יחזרו לכאן.

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גם לתת את ירושלים וגם לעודד התבוללות, לא יאמן כמה גועל נפש!
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חחחחחחחחחחחחחח ציפורה שפיצר
משעשע
שמעתי שאתה חוזר את כל הדרך...

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ציפורה שפיצר חחח O :::D :laugh:

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
המדינה הזו עומדת לאבד את הזהות היהודית שלה....בקרוב נעוף לגלות וניהרג שם על ידי ערבים וגויים אנטישמים

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3615093,00.html
בושה וחרפה! הלוואי שלא יצלח בידה לעשות זאת. בכתבה כתוב ש350,000 איש לא יכולים להינשא. או שהם גויים, או שהם יהודונים מתבוללים. זה טוב שהם לא יכולים להינשא כי כך הם יצטרכו ליסוע לחו"ל כדי להינשא ואני מקווה שלא יחזרו לכאן.
קודם כל אחי ברוך הבא לפורום!!!!! :dance:
עכשיו בקשר לטעננות שלך:
1.אתה צודק שאסור לאפשר ליהודים וגויים להתחתן בא"י ואני יותר ממסכים איתך בקשר לזה
אבל להגיד שה-350000 הגויים הם "יהודונים" זה פשוט לא נכון אני מציע לך אחי שתלמד קצת יותר היסטוריה הדור שהגיע מבריה"מ בגל העליה בשנות ה-90 אלה אנשים ששתי הדורות הקודמים שלהם בבריה"מ היו מנותקים לגמרי מהדת כי השלטונות עוד מימי סטלין עשו איסורים כבדים על היהודים שם וגם אני מציע לך לחפש מידע על הגיורים של הרב דרוקמן הוא באמת מודע למצוקת העולים מברית המועצות והוא גם מסביר את כל הנושא הזה!
בקיצור האשמה היא לא נופלת במאה אחוז על היהודים אלא על השלטונות בזמן סטלין ועל 2 הדורות הקודמים שהתפתו ללכת בעקבותיו! ואני לעומתך לא רוצה שגויים אלו "יעופו" מכאן אני רוצה שהם יעברו גיור אורתודוקסי ראוי הם לא נולדו יהודים לא מתוך בחירה אלא מתוך תקלה שקרתה מקווה שהבנת .............................................................
וחוץ מזה תסתכל על רמת ההשכלה שלהם כמה שהם תורמים למדינה וגם משרתים בצה"ל.........
לדעתי זאת הייתה טעות לוותר על הגיורים  של הרב דרוקמן אני חושב שאנחנו צריכים לדאוג לכלל ישראל!!!!!!
בקיצור צריך לעשות כמה שיותר מצוות כדי שמלך המשיח יבוא במהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הם יכולים לעבור גיור אורותודוקסי השאלה היא אם הם רוצים, אם הם עוברים גיור הם חייבים לשמור תורה ומצוות אחרת זה לא מחזיק ואני בספק אם הרבה מהם רוצים בזה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
קודם כל אחי ברוך הבא לפורום!!!!! :dance:
עכשיו בקשר לטעננות שלך:
1.אתה צודק שאסור לאפשר ליהודים וגויים להתחתן בא"י ואני יותר ממסכים איתך בקשר לזה
אבל להגיד שה-350000 הגויים הם "יהודונים" זה פשוט לא נכון אני מציע לך אחי שתלמד קצת יותר היסטוריה הדור שהגיע מבריה"מ בגל העליה בשנות ה-90 אלה אנשים ששתי הדורות הקודמים שלהם בבריה"מ היו מנותקים לגמרי מהדת כי השלטונות עוד מימי סטלין עשו איסורים כבדים על היהודים שם וגם אני מציע לך לחפש מידע על הגיורים של הרב דרוקמן הוא באמת מודע למצוקת העולים מברית המועצות והוא גם מסביר את כל הנושא הזה!
בקיצור האשמה היא לא נופלת במאה אחוז על היהודים אלא על השלטונות בזמן סטלין ועל 2 הדורות הקודמים שהתפתו ללכת בעקבותיו! ואני לעומתך לא רוצה שגויים אלו "יעופו" מכאן אני רוצה שהם יעברו גיור אורתודוקסי ראוי הם לא נולדו יהודים לא מתוך בחירה אלא מתוך תקלה שקרתה מקווה שהבנת .............................................................
וחוץ מזה תסתכל על רמת ההשכלה שלהם כמה שהם תורמים למדינה וגם משרתים בצה"ל.........
לדעתי זאת הייתה טעות לוותר על הגיורים  של הרב דרוקמן אני חושב שאנחנו צריכים לדאוג לכלל ישראל!!!!!!
בקיצור צריך לעשות כמה שיותר מצוות כדי שמלך המשיח יבוא במהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יפה מאוד, מצטרף
ממש ברוח הרמב"ם על האנוסים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
arabhunter אתה צודק ב100% במה שאתה אומר, אם מדבריי התקבלה ההבנה שאני מתכוון למנוע נישואים יהודיים כדת משה וישראל מגויים אשר רוצים להתגייר כהלכה, או שעקב כפייה של הגויים הקומוניסטיים נאלצו לזנוח את דתם ע"י עינויים ושלל מעשים מתועבים של הגויים בהם אני מתנצל. אבל כשאני פרסמתי את האשכול אני התכוונתי לאנשים שהם:
 1. יהודים אמיתיים שרוצים להתחתן בנישואין אזרחיים למען יראו ויראו, כמו שחס וחלילה, ר"ל עושים זוגות מלאכותיים של הומואים ולסביות, כדי לגרום לתאוצת התופעות הנ"ל ולהפצתן בחברה. אם הם רוצים לעשות חילול השם לפחות שלא יעשו זאת על אדמת קודש. שיוכלו להתחתן כך רק בחו"ל אנחנו לא מעוניינים שתופעה כזו תקבל לגיטימציה בעם, לך תדע אולי אם נאפשר דבר כזה, עוד 20-30 שנה יהיו יותר זוגות שנישאים נישואין אזרחיים מאשר נישואין כדת וכדין.
2. יהודים שאינם מאמינים בתורה ובה' והם אתאיסטים, שלא מאמינים בכלום. והדוגמה לסוג כזה של התנהגות מפורט בסעיף 1 הנזכר לעיל.
3. יהודים שרוצים להינשא עם לא יהודיות, להתבולל, וע"י כך צאצאיהם ייחשבו כלא יהודים, שכן לפי מה שאני יודע, תקנו אותי אם אני טועה, הדת ביהדות הולכת לפי האם, כלומר אם האם יהודייה גם צאצאיה יהודיים. וע"י ריבוי תופעה זאת נצמצם עצמינו ואת הריבוי הטבעי של העם שלנו.
4. יהודיות שרוצות להתחתן עם לא יהודים. את הדבר הזה אני לא מבין כ"כ טוב, כי הרי דתו של הילד/הילדה נקבעים לפי האם, אבל נראה לי שיש איסור על בנות ישראל להתערבב עם גויים. ואני זוכר מקרה שלפני שלינור אברג'יל (מלכת היופי של ישראל ומיס עולם לשעבר) התחתנה עם שארונאס יאסיקביצ'יוס (שחקן כדורסל לשעבר במכבי ת"א, גוי), שלח ברוך מרזל מכתב ללינור אברג'יל והזהיר אותה מפני סכנה זאת.
5. גויים שהגיעו לישראל במקרה, עובדים זרים,או מהגרים וכדומה שלא מאמינים בתורה, ואין להם עבר יהודי, ולא נכפו להמיר את דתם,ולא מתכוונים להתגייר כמו שהזכרת אחי
אם יש לכם במה לתקן אותי תקנו אותי, כי טעויות של ידע מובילות לידיעת האמת וזה מה שאני מחפש בעצם. זה ויכוח טוב, ויכוח לשם שמיים.
אני אחפש את הקישור לכתבה שברוך מרזל היהודי היקר והטוב שלח מכתב ללינור אברג'יל, זה בוודאי יעניין כמה מכם.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2008, 23:37:46 על ידי צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי) »

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
הנה מצאתי :o בבקשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223252,00.html