בס"ד
אני עוקב אחרי האתר הנפלא והפורום כבר הרבה זמן, לפני שהגעתי לאתר לא ידעתי את
האמת. תמיד הייתי ניצי בדעותיי ותמיד שנאתי את שונאי ישראל ואת השמאלנים
שבוגדים בעם שלנו. אבל מהאתר למדתי שעדיף להיות ימני בדעותיי וגם ללכת בדרך
התורה.
כי מהתורה לומדים את כל האמת. ואי אפשר להיות ימני (אמיתי! ולא מזויף) בלי תורה. יישר כוח חיים בן פסח,אתה יהודי גיבור שאומר את האמת, ופועל מעשית לקידום האמת, ולהצלת העם. אני הייתי רואה הרבה סרטונים מצויינים שלך, ובאמת הסברת את האמת כמו שצריך בצורה פשוטה וברורה. עד כאן לפן האישי שלי, ולהסבר שלי איך הגעתי לפורום. אהייה מוכן לפעול להצלת העם בדרכים הבאות:
1. קודם כל אני רוצה לחזור בתשובה, זאת מטרה ראשונה שלי.

2. אני רוצה לעלות ליהודה ושומרון ולסייע לאחינו המתנחלים במאבקם, כי זה חובה,
חייבים לנצח במאבק על א"י, ואסור להפקיר את דם אחינו ורכושם.

3. ברצוני לעזור למפלגת "חזית יהודית לאומית" בהסברה ובפעולות שטח. יצרתי קשר עם איתמר בן גביר ושיבחתי אותו על ההחלטה הטובה של בג"ץ השמלאני קיצוני לאפשר את תהלוכת דגלי ישראל באום אל-פאחם. אני אלך לכל עיר, לכל כיכר,לכל שכונה בישראל, עם מגאפון ואפיץ את האמת, אדבר עם מגאפון כדי "להעיר" את היושנים והאדישים בעם מתרדמתם, אדבר אל כל אם יהודייה, אל כל אב יהודי, ששולחים את בניהם ובנותיהם לצבא, למערכת "הלכלוך", אדבר אל הזקנים, אל הצעירים, אדבר לכל המגזרים, לכל הקבוצות היהודיות בעם, כדי שכולם ידעו את האמת, כדי שהם יצאו מאדישותם ויתעשתו. עד כמה זה יצליח, אני לא יודע, לפחות אדע שעשיתי משהו למען עם ישראל, למען הארץ.

ובע"ה נעבור את אחוז החסימה ונקבל ייצוג בכנסת.

אני רוצה לומר לכל האנשים הנפלאים כאן שאני אוהב אותכם,ואני שמח שיש אנשים טובים ושפויים בעם הזה, שבדור הכלב הזה, מתנהג כאילו שהוא חולה. אבל
אל תשכחו שבלי מעשים לא ייצא לנו כלום מהמאבק. בלי תורה ובלי פעולות שטח אנחנו נפסיד, ר"ל. זה שיש פורום זה דבר טוב ויפה, ונכון להפיץ את האמת. אבל יש לפעול מעשית לקידומה. בואו נתאגד, בואו נתאחד, בואו נצא לרחובות, בואו נשפיע, בואו נכריע! נמאס כבר מהמצב הזה. חייבים לעשות משהו, אם נשב ורק נכתוב זה לא יעזור. אני אומר את זה גם לעצמי כי נכון להיום אני ישבתי כמו פדלאה ולא עשיתי כלום, אבל אני בטוח שאעשה, יש בי להט להציל את העם, יש לי אור בעיניים, הלב כבר מת להכין את הגוף לפעולה.