כתב נושא: מאות בונים חוות פדרמן מחדש! סרט (כ''ט תשרי, 28/10)  (נקרא 3546 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אחרי שחיילים ושוטרים הרסו את חוות פדרמן קרוב לקרית ארבע וחברון, מאות יהודים צדיקים באו למקום כדי לבנות את הבתים שם מחדש. עכשיו בע''ה מתכוונים לבנות בתים יותר גדולים ויפים ממה שהיו. כי המאבק של הגיבור נעם פדרמן הוא המאבק של כולנו.

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2916533

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
מאות בונים חוות פדרמן מחדש! סרט (כ''ט תשרי, 28/10)
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 28, 2008, 19:17:49 »
חיים,אני יודע שעכשיו לנעם יהיה קשה להקליט תכניות אבל דוקא עכשיו יהיה חשוב לשמוע את התגובה שלו לאירוע.
אז יש לי שתי שאלות:
1.הוא כבר השתחרר?
2. אני סבור שיהיה כדאי לפרסם את תכניתו הבאה כתגובה לגירוש המתוקשר ולהפיץ אותה ברשת ביחד עם לינק לפורום.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 28, 2008, 22:25:27 »
כל הכבוד ליהודים הנאמנים שעזרו לנועם פדרמן לבנות את ביתו מחדש פשוט בושה מה שהחיילים האלה עשו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 29, 2008, 02:13:23 »
בס''ד

אנו משתתפים בצערם של בני משפחת פדרמן הגיבורים הי''ו בכלל , ובפרט בצערו של אחינו ורענו היהודי היקר נעם פדרמן הי''ו על הריסת ביתם על-ידי שלטון העוולה הפושע השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !! :'( :'( >:( >:(
ואשר לעיתוי של מעשה הנבלה הנפשע הזה , אנו יודעים היטב שאין זה אלא בכדי לדכא את אותם יהודים גיבורים יקרים הי''ו ולהרחיקם מחברון עיר האבות הקדושים ע''ה זיע''א ,וזאת באמצעות שיסוי האויב הערבי הנאצי יש''ו באוכלוסי'ה היהודית חסרת האונים מכיוון שרבים טועים בבטחם ב''כוחות הבטחון'' שמשועבדים לאותו שלטון בן עוולה !! :'( >:(
על-כן עלינו להתחזק ולאמר לאותם פושעים שכונות '' סביון '' רמת אביב ג' '' ודומיהן תהפוכנה לעיי חורבות לפני חברון עיר-האבות !! כלל העם היהודי האמוני הימני האמיתי ה' עליהם יחיו תומכים באותם יהודים שמוסרים את נפשם למען קידושתה של ארץ-הקודש השלמה תובב''א ולמען טהרתה מהטומאה שמטיל בה אותו שלטון המשוקץ ונגוע בזימה ותועבה , בצע-שוחד ושלמונים תמורתם נמכר דם אחינו ר''ל  !! :'( >:(
אנו לא נשקוט ולא ננוח ואין שום יאוש בעולם שיפריע לקיום רצונו יתברך ויתעלה שמו כפי שאמר החכם מכל אדם הוא שלמה המלך ע''ה זיע''א  '' כן ארחות כל בוצע בצע , את נפש בעליו יקח '' !!  :'( >:(
אנו גאים במעשיהם של אותם יהודים אמוניים ימניים אמיתיים הי''ו שבוים בע''ה וישועתו את בית משפחת פדרמן הי''ו שנהרס אך-ורק מכיוון שהם יהודים !! זוהי '' גזענות אמיתית '' בשפתם  של אותם בני-עוולה !! אולם אצלם אין ה''חוק '' אלא כלי שבו הם משתמשים לקיום מאוייהם האנטי-יהודיים ר''ל !! אנו מגנים ומתעבים את שלטון העוולה שעשה את מעשה הנבלה הנפשע הזה של הריסת בית משפחת פדרמן הי''ו וקוראים לכלל העם היהודי לגנות את מעשה העוולה הזה !! שאם לא כן , הרי שהמסקנות הבאות הן הלקח שיש להפיק מכך :
האוייב הערבי הנאצי יש''ו שלח את הרוצחים שביצעו את מעשי הרצח המתועב שנעשה בתשעת אחינו הילדים בישיבת מרכז-הרב , בית-המחבל לא נהרס למרות שהוקמה '' סוכת אבלים '' של משפחתו עלי'ה הונפו דגלי חיזבאללה , פת''ח , ועוד ארגוני טרור רצחניים של האוייב הערבי הנאצי יש''ו בתוך תחום עיר-הבירה ירושלים-רבתי !! למרות שיהודים יקרים באו לעשות את מה ששלטון הערב-רב הנלוז הי'ה אמור לעשות ולהרוס את בית המחבל האויב הערבי הנאצי יש''ו שהוצג במודעות האבל שלהם בשם התנועה האיסלאמית יש''ו כ '' גיבור שנקם את נקמת הכפר דיר-יאסין '' ( מודעה זו הוצגה בסרטון שבו ביקרה היצאנית המשוקצת שבשרות האויב הערבי הנאצי יש''ו טלי פחימה יש''ו שר''י  בבית המחבל יש''ו בכדי לברך את משפחתו ולנחמה  ותורגמה על ידנו במסגרת הודעה בפורום שלנו ) למרות זאת כאמור הוכו אותם יהודים יקרים על-ידי קלגסי שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שהובאו בהמוניהם להגן על בית האויב הערבי הנאצי הרוצח המתועב יש''ו !! וכך יצאו לפועל עוד שני פיגועים של דריסת יהודים בעיר ירושלים  רבתי ובית המחבלים הרוצחים האוייבים הערבים הנאצים יש''ו לא נהרס , וזאת מחשש של שלטון העוולה של הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ש''הדבר יגרום להתלקחות והסלמה ובכך ימשיכו מעשי הרצח הנתעבים שמבצע האויב הערבי הנאצי יש''ו ביהודים ביתר שאת '' !!! :'( >:(
האם אתם רואים את הלקח שמתקבל מכאן ???? אנו רואים את הלקח הבא = השלטון השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י פוחד ממעשי רצח וטרור מצד האויב הערבי הנאצי יש''ו ולכן מאפשר לו לבצע מעשי רצח נתעבים ביהודים , כאשר אותו שלטון איננו עושה שום פעולת ענישה על כך ואפילו לא עושה את הדבר המינימאלי של הריסת בית המחבלים האוייבים הערבים הנאצים יש''ו !!  >:(-ולעומת זאת , ביתם של משפחת פדרמן הי''ו היהודים הגיבורים היקרים שלא מאיימים על שלטון הערב-רב הנלוז הנ''ל בפעולות טרור רצחניות נהרס !! והמסקנה היא שכל גורם שמפחיד את שלטון העוולה של הערב-רב הנלוז בטרור רצחני והפרת ה '' שקט '' שהם רוצים בכדי להמשיך במכירת המקומות הקדושים וריכוזי האוכלוסי'ה של אחינו היהודים האמוניים הימנים האמיתיים ה' עליהם יחיו לאוייב הערבי הנאצי יש''ו ר''ל תוך גירוש של אותם יהודים יקרים מבתיהם ומנחלתם , ימנע למעשה את הריסת בתיהם של יהודים וגירושם מבתיהם ומנחלתם מכיוון שהדבר יפר את ה '' שקט '' ששלטון העוולה של הערב-רב כל-כך רוצה !!  >:( >:(
או במלים אחירות  '' הטרור הרצחני משתלם !!!!!!! ''

חודש טוב ומבורך
                                                                                       הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אור חיימוביץ

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "הקם להורגך השקם להורגו"
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 31, 2008, 01:44:10 »
שמעו אני מסכים עם הכל, וליבי עם נועם פדרמן וכל האנשים היקרים שבאו לשם להגן על המקום ולבנות אותו מחדש לאחר מכן.
אבל דבר אחד, התגובות שנשמעו בתקשורת, על זה שכל החיילים צריכים להיות כמו גלעד שליט, ולעשות פיגועים נגד הרשויות.. עם זה אני לא מסכים ולהפך זה גם מגעיל אותי. עם כל הכבוד, אם אני שם את עצמי במקום אותם חיילים אני הייתי מסרב פקודה ומחבל בתהליכי הפינוי ונכנס קצת לכלא מאשר לעזור לחורבן הזה, אבל חיילים אחרים שדעותם קצת פחות ימניות בסך הכל מקבלים הוראות מהשלטון השמאלני המתועב שנכפה עלינו. אז לייחל למוות של חיילים??!! לאן הגענו תגידו לי? גם החיילים שומרים על המדינה וגם המתנחלים שומרים על המדינה.. לייחל למותם של יהודים צעירים ותמימים שמקבלים הוראות? בושה.

אני ישמח לקבל הסבר הגיוני לזה.
היום כולם יודעים - כהנא צדק.
"הקם להורגך השקם להורגו"

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 31, 2008, 02:47:20 »
שמעו אני מסכים עם הכל, וליבי עם נועם פדרמן וכל האנשים היקרים שבאו לשם להגן על המקום ולבנות אותו מחדש לאחר מכן.
אבל דבר אחד, התגובות שנשמעו בתקשורת, על זה שכל החיילים צריכים להיות כמו גלעד שליט, ולעשות פיגועים נגד הרשויות.. עם זה אני לא מסכים ולהפך זה גם מגעיל אותי. עם כל הכבוד, אם אני שם את עצמי במקום אותם חיילים אני הייתי מסרב פקודה ומחבל בתהליכי הפינוי ונכנס קצת לכלא מאשר לעזור לחורבן הזה, אבל חיילים אחרים שדעותם קצת פחות ימניות בסך הכל מקבלים הוראות מהשלטון השמאלני המתועב שנכפה עלינו. אז לייחל למוות של חיילים??!! לאן הגענו תגידו לי? גם החיילים שומרים על המדינה וגם המתנחלים שומרים על המדינה.. לייחל למותם של יהודים צעירים ותמימים שמקבלים הוראות? בושה.

.
בן אדם אחד קצת נסחף, אז התשקורת חוגגת

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 31, 2008, 03:17:41 »

אם יתנו לך פקודה לרצוח את אמא שלך,
אתה תעצור לחשוב אפילו לשניה אחת לפני
שתסרב פקודה? מי שאפילו מתלבט אם לבצע
פקודה של להחריב בתי יהודים ולפצח גולגלות
של יהודים - אינו ראוי לתואר יהודי ואינו ראוי
לתואר אדם.

לכן, מי שממלא פקודות אנטישמיות - שיאכל אותה.

אני מסכים עם שמואל בן ישי ב-120% - ומאחל רק רע
לקוזאקים שמפצחים גולגלות של יהודים ומחריבים מאחזים פורחים.

מנותק אור חיימוביץ

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "הקם להורגך השקם להורגו"
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 31, 2008, 13:08:04 »
בוא נגיד המדינה הייתה נראת אחרת אם כל מי שצריך לפנות מאחז יסרב פקודה, אבל בתכלס זה לא קורה, ומצד שני אי אפשר לצפות מכל חייל\שוטר שיפעל כנגד המערכת. תאמין לי גם אין לי בעיה שאנשים מתנגדים לחיילים ולשוטרים, ואין לי בעיה להפעיל אלימות קלה נגדם.. אבל מי שצריך לבוא אליו בטענות זה השלטונות, כל הפלצנים שיושבים למעלה וחושבים שיהיה שלום, או שצריך לרחם עם המחבלים שסובבים אותנו.

הרגת את כל החיילים חס וחלילה.. מה אז?
זה אותו דבר כמו שתעיף את כל המתנחלים.. זה 2 כוחות שונים אבל שתפיל אחד מהם המדינה תקרוס.
היום כולם יודעים - כהנא צדק.
"הקם להורגך השקם להורגו"

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 31, 2008, 13:14:40 »
בוא נגיד המדינה הייתה נראת אחרת אם כל מי שצריך לפנות מאחז יסרב פקודה, אבל בתכלס זה לא קורה, ומצד שני אי אפשר לצפות מכל חייל\שוטר שיפעל כנגד המערכת. תאמין לי גם אין לי בעיה שאנשים מתנגדים לחיילים ולשוטרים, ואין לי בעיה להפעיל אלימות קלה נגדם.. אבל מי שצריך לבוא אליו בטענות זה השלטונות, כל הפלצנים שיושבים למעלה וחושבים שיהיה שלום, או שצריך לרחם עם המחבלים שסובבים אותנו.

הרגת את כל החיילים חס וחלילה.. מה אז?
זה אותו דבר כמו שתעיף את כל המתנחלים.. זה 2 כוחות שונים אבל שתפיל אחד מהם המדינה תקרוס.
אתה צודק,
אך אני סובר בניגוד לחיים יקירנו, שאמר כבר שהעם לא מוכן למהפכה אלימה,
כי באופן חוקי לא יהיה ניתן להפוך כאן את היוצרות ולהגיע למצב הרצוי והמיוחל של דין תורה כלפי כל תושב כאן
(זה לפחות מה שאני רוצה)
לדעתי חייב להיות זעזוע רציני בארץ וכנראה גם יהיה קשור לעולם כולו, על מנת שכן יתהפכו היוצרות
ולעניות דעתי זו רק הגאולה בבאכי"ר !!

מנותק שלומי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 31, 2008, 13:51:19 »
כל הכבוד ליהודים הנאמנים שעזרו לנועם פדרמן לבנות את ביתו מחדש פשוט בושה מה שהחיילים האלה עשו.
אחרי שראיתי את זה אני לא מאשים את החיילים:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/180983