יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

בריאת העולם.

<< < (7/9) > >>

יהודי הררי:

כל העדויות שהבאת, לא מדברות על "מפץ", אלא על נקודת התחלה. ועל זה בדיוק דיברתי, שאת "רעש המפץ" שמעו דרך רדיו-טלסקופים
וגבי תפיסת הזמן, כמו שאמרתי, הזמן הוא יחסי, וגם אם היינו מודדים את הזמן עם שעון והשעון היה נבלע בחור שחור, או warmhole (תולעת קוסמית) אז הזמן היה משתנה.

א.ק:
נקודת התחלה שממנה היקום החל להתפשט - זו בדיוק ההנחה שעומדת בבסיס תיאוריית "המפץ הגדול". אף אחד לא 'שמע' כלום, גילו את קרינת הרקע הקוסמית, שזו קרינה שההתפזרות שלה ביקום שווה ואחידה לחלוטין, אבל יש לה נקודת התחלה, מה שמאשש את התיאוריה, שוב.

וכמו שאמרתי, גיל היקום מדבר על הזמן שעבר בנקודת המפץ החל מרגע המפץ ועד לרגע הנוכחי. שזה זמן מוגדר, לא יחסי.

InFecT[0]r:

--- ציטוט של: א.ק על אוקטובר 28, 2008, 13:38:02 ---

מיסטיקה זולה וחסרת כל ביסוס.

--- סוף ציטוט ---

וזה כי ראית דקות ספורות מהסרט, חבל שאתה לא פתוח לקבל דברים חדשים מעבר למה שאתה יודע, יש שם הוכחות חותכות לגבי כל מה שאתם מדברים אליו פה,

2shpatz:

--- ציטוט של: א.ק על אוקטובר 28, 2008, 13:38:02 ---
מילא שאתה טועה,

אבל נאמר שאתה צודק ואנחנו סימטריים. איך זה קשור לאלוהים? באותה מידה שאתה אומר "הוא ברא אותנו ככה", אני אומר שציפציף ברא אותנו ככה, או שהחייזרים בראו אותנו ככה, או שהאבולוציה החליטה. איך הוכחת התערבות אלוהית?

--- סוף ציטוט ---

הסמטרייה מראה שישנה התערבות עליונה בבריאה, אבולוציה לא הייתה יכולה להגיע לרמת דיוק כזו
אם אתה אומר חייזר או ציפציף הנעלה זה עדיין יותר מתקבל על הדעת מהאבולוציה.

idani18:
אני מתנצל שפתחתי אשכול זה אם אפשר לנעול אותו הוא לא תורם בכלל .
אם א.ק ייגרום לאדם לסתות קצת מהאמונה אני לא רוצה שזה יהיה בגללי

עוד כמה הערות :
1}אל תזלזלו בו הוא בנאדם משכיל יותר מרוב חברי הפורם
2}בסופו של דבר הוא יגע לאמת ,לא סתם הוא נימצא פה כניראה יש לו סיבה.

ועוד הערה קטנה שתפתור ויכוח על גיל העולם הוא יכול להיות 14 מילארד כמו שא.ק אמר
זה יכול להיות 100 מיליארד וזה יכול להיות 20 מיליון זה לא סותר את האלוהים כי נניח שההשערות אומרות שהעולם קיים
14 מילארד אז בסדר העולם ניברא כבן 14 מילארד
האדם לא ניברא עובר אלה כגבר בן כמה שנים אם בזמן בריאת העולם הייתה שואל את האדם הראשון את גילו היה אומר לך נניח 30 למרות שהעולם רק בן דקה ====>פותר את המחלוקת

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה