כתב נושא: נעצרו חמישה יהודים שניסו לשרוף בתי ערבים בת"א  (נקרא 3150 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לפנות בוקר עצרה המשטרה חמישה צעירים משכונת התקווה בתל-אביב, החשודים שיידו בשבוע שעבר בקבוקי תבערה אל שני בתי ערבים בשכונה. באחד המקרים "פספסו" ושרפו כליל בית של יהודי. במקרה השני, פגעו בבית ערבי

אבי כהן
פורסם:    20.10.08, 12:03

האם המאבק בשכונה הדרדר לאלימות על רקע לאומני? משטרת מרחב יפתח בתל-אביב עצרה היום (ב') חמישה חשודים ביידוי בקבוקי תבערה על ביתם של שני ערבים בשכונת התקווה בתל-אביב. בין העצורים: שני נערים ושלושה צעירים בני 18 ו-19, כולם יהודים תושבי השכונה.

במשטרה מעריכים כי אם לא היו נעצרים, היו ממשיכים לנסות לפגוע בערבים המתגוררים בשכונה. ביום רביעי שעבר לפנות בוקר התקבלו שתי קריאות על יידוי בקבוקי תבערה ברחוב נתן וברחוב שמחה. לדירה ברחוב נתן נגרם נזק קל. בדירה הזו מתגורר ערבי. ברחוב שמחה, ניסו החשודים לפגוע בביתו של ערבי, אך פגעו בדירה מתחתיה, שם מתגוררת משפחה יהודית. ביתה נשרף כליל.

בגלל סמיכות המקרים למהומות בעכו, חשדו במשטרה כי הרקע למעשה לאומני, והחלו לחקור את המקרים. הם הגיעו לחמישה צעירים מהשכונה, שאינם מוכרים למשטרה כעבריינים. לפנות בוקר החליטו לעצור את החמישה. בינתיים, הם אינם משתפים פעולה עם החוקרים, אולם במשטרה מעריכים כי הם עומדים מאחורי ההצתות, והם יובאו בפני שופט

אתמול בלילה נפצעו שישה צעירים באורח קל בקטטות במרכזי בילוי בירושלים בין יהודים לערבים. השישה - כולם ערבים - קיבלו טיפול רפואי. המשטרה עצרה שלושה צעירים יהודים לחקירה.

במקרה נוסף שאירע בבירה לפנות בוקר, יידו חרדים אבנים לעבר משאית לפינוי אשפה שבה נהג ערבי, עובד עיריית ירושלים, ברחוב בר-אילן בעיר. נהג המשאית נפצע באורח קל ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים הדסה עין-כרם. המשטרה עצרה אדם אחד החשוד ביידוי האבנים

ביום שישי נעצרו שלושה יהודים תושבי עכו בחשד שהפכו מספר כלי רכב במהלך המהומות וגרמו להם נזק רב. מאז תחילת המהומות בערב יום הכיפורים, נעצרו 78 תושבים, מחציתם יהודים ומחציתם ערבים. ארבעה כתבי אישום כבר הוגשו ובמשטרה הדגישו שנגד מספר חשודים נוספים יוגשו כתבי אישום נוספים על גרימת נזק, הפרת סדר והצתות של כלי רכב ונזקים למבנים.

אתמול דיווח ראש עיריית עכו, שמעון לנקרי, כי "האדם שכרז במסגדים שיש נפגעים בשכונה המזרחית ועורר את המהומות, ברח לשטחים". הוא ציין כי אדם נוסף, שהסיע צעירים במיניבוס מהעיר העתיקה לשכונה המזרחית, נמלט אף הוא מהמשטרה. בהתייחסו לאירוע שהצית את המהומות בערב יום כיפור, אמר לנקרי כי לא הנהג שנכנס לשכונה הוא זה שאחראי לאירועים הקשים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3610993,00.html

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
נעצרו חמישה יהודים שניסו לשרוף בתי ערבים ב
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 20, 2008, 12:44:09 »
העם עדיין לא מוכן למהפכה אלימה, הם לא עשו את זה בגוש קטיף ולא בעכו כשהייתה הזדמנות.
נראה מה יהיה בהזדמנות הבאה.
רק במהפכה אלימה ניתן יהיה למגר את האיום של אוייבינו עלינו, ואתם יודעים טוב טוב למי אני מתכוון.
בהצלחה אחים יקרים!
ה' ישמור על האחים שנעצרו ויוציאם לאור גדול במהרה, זכאים וטהורים!

ורציתי להעיר, תודה לאלקשי שמשתתף יותר בפורום שלנו, למרות עומס עיסוקיו.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2008, 12:45:03 על ידי אחים באמת »

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
נעצרו חמישה יהודים שניסו לשרוף בתי ערבים בת"א
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 20, 2008, 12:49:43 »
חבל שהם נעצרו...שהערבים יעברו לגור בים מבחינתי...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 20, 2008, 13:18:52 »
העם עדיין לא מוכן למהפכה אלימה, הם לא עשו את זה בגוש קטיף ולא בעכו כשהייתה הזדמנות.
נראה מה יהיה בהזדמנות הבאה.
רק במהפכה אלימה ניתן יהיה למגר את האיום של אוייבינו עלינו, ואתם יודעים טוב טוב למי אני מתכוון.
בהצלחה אחים יקרים!
ה' ישמור על האחים שנעצרו ויוציאם לאור גדול במהרה, זכאים וטהורים!

בעכו הם עשו את זה ב"ה ורק בזכות התגובה של היהודים הם עצרו את הפרעות של הערבים שהיו אמורות לפרוץ בכל הארץ!!!

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 20, 2008, 14:20:28 »
ערבים בתל-אביב? תראו לאן הגענו!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 20, 2008, 14:36:20 »

לא מגיעה לי שום תודה.

התודה מגיעה אך ורק לך ולאחרים שמשתתפים ומחיים את הפורום.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
נעצרו חמישה יהודים צדיקים!!
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 20, 2008, 14:40:43 »
בעכו הם עשו את זה ב"ה ורק בזכות התגובה של היהודים הם עצרו את הפרעות של הערבים שהיו אמורות לפרוץ בכל הארץ!!!
בקטיף, היו יכולים לפתוח באש, ובטוח שגם בעכו יש לאנשים מסויימים כלים טובים (שמעתי על עבריינים).
בכל אופן צודק שהם כן התנגדו, אך דרוש יותר, ואני לא מאשים אותם, המשטר >:(ע אשמה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
נעצרו חמישה יהודים צדיקים!!
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 20, 2008, 14:52:09 »
בקטיף, היו יכולים לפתוח באש, ובטוח שגם בעכו יש לאנשים מסויימים כלים טובים (שמעתי על עבריינים).
בכל אופן צודק שהם כן התנגדו, אך דרוש יותר, ואני לא מאשים אותם, המשטר >:(ע אשמה.
בגוש קטיף הייתה בעיה שהם חשבו "שבאהבה ננצח" והם ראו שהם טעו בגדול..
לגירושים הבאים חס וחלילה אם יהיו הם יתחילו להשתמש בכח רק זה יעזור ולא שום אהבה ודיבורים וכל החרטטה הזה!!!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2008, 14:53:22 על ידי MATAN »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 20, 2008, 15:49:26 »
לא ידעתי שהישמעלים פלשו לשכונת התקווה...

מנותק הכהניסט מירושלים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 21, 2008, 18:42:10 »
כל הכבוד חבל שעצרו אותם

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 21, 2008, 19:28:15 »
כל הכבוד ליהודים האלה! המשטרה יודעת לעצור רק יהודים אבל מעלימה עין כשערבים פוגעים ביהודים
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 21, 2008, 19:33:44 »
גם לתל אביב הערבושים האלה הגיעו לאן הגענו .

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 21, 2008, 19:42:23 »
בס''ד

יישר-כוח לבאים לעזרת ה' בגיבורים ה' עליהם יחיו !!! מוות לאוייב הערבי הנאצי יש''ו !! שופכי דם אחינו הי''ד  לא יינקו !! ויה'י רצון שיקויים במהרה מה שכתוב ע''י דוד מלכא משיחא ע''ה זי''עא '' ישמח צדיק , פעמיו ירחץ בדם הרשע !!  '' !! זיכרו !! רק כך יירתע האויב הערבי הנאצי יש''ו מלהתעלל בבאחינו בכל מקום שהם !שלטון העוולה של הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מוביל לאבדון ולהפקרת דם-אחינו וכן הפקרת ארץ-הקודש לאותו אוייב ערבי נאצי יש''ו ש ''חוד החנית'' שלו הוא הגיס-החמישי שקבל ''תעודות-זהות כחולות'' מאותו שלטון עוולה נלוז , וזאת בכדי להלחם בציביון היהודי האמוני הימני האמיתי שיחשוף במהרה בע''ה וישועתו את רוע מעלליהם ויתנם לשיפוט העם על עמוד-הקלון ! יישר כוח ליהודים היקרים הללו שלא '' מבליגים '' על שפיכת דם אחינו הי''ד!!

אמ-ת מארץ תצמח וצד-ק משמי-ם נשקף
                                                                                           הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 23, 2008, 05:43:50 »
ערבים בתל-אביב? תראו לאן הגענו!
כל ת''א ערבים יימח שמם ואני לא מדבר על יפו ....
'' למות או ליכבוש את ההר ''