סקר

סקר: סרטוני ההשמצה של שלום עכשיו עוזרים או מזיקים לנו?

עוזרים. אנו זקוקים פירסום כי הרבה יהודים היו תומכים בנו לו היו נחשפים למסר שלנו.
9 (50%)
מזיקים. בטווח הארוך, אם יקיימו את האיום לערוך מאות סרטונים כאלה, זה יקשה על חיים בן פסח לעלות לארץ ישראל.
9 (50%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: סרטוני ההשמצה של שלום עכשיו עוזרים או מזיקים לנו?  (נקרא 3815 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יש אנשים תמימים ולא כולם פקחים מספיק, אז בכללי הם מזיקים
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
מזיקים, הם מוציאים את התנועה שלנו כמו פסיכים ואף אחד לא יירצה להצטרף אליה בגלל זה...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
יש אנשים תמימים ולא כולם פקחים מספיק, אז בכללי הם מזיקים
מזיקים, הם מוציאים את התנועה שלנו כמו פסיכים ואף אחד לא יירצה להצטרף אליה בגלל זה...
רוב האנשים יודעים היום כי התשקורת היא כלי משחית בידי השלטון הגזעני רודף הבצע והשלמונים.
אנשים יודעים שמה שאומרים בעיתון זה בדיוק הפוך.
או שלפחות זהו החלום הורוד שלי... :love:
« עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2008, 12:28:16 על ידי אחים באמת »

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צריך להוציא סרטים נגדם בחזרה...לידע קצת את העם באמת מי אלה "שלום עכשיו"!!!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע. מצד אחד הם מגדילים את החשיפה שלנו אך מצד שני הם עלולים להצליח להתוות תדמית שלילית.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
 הסרטונים שלהם עושים לנו פרסום אבל בכל זאת זה יכול לעשות לנו נזק בטווח הארוך ... צריך לדעתי להכין סרטונים שאנשים יבינו איזה אנשים השמאלנים האלה .
« עריכה אחרונה: אוקטובר 21, 2008, 18:53:59 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עקרונית ?

חיובי :
מצד אחד ZOOTUB מסירים וידאוים של JTF , אבל את של השמאלנים הם לא יסירו ,אז זה כבר נקודת אור חיובית , כי ככה בכל אופן אנשים שנכנסים רק לאתר הזה יוכלו להגיע לחומרים שהאתר מפרסם

כמו כן , השמאלנים האלה חושבים שלהגיד שצריך להוציא להורג ערבים מתפרעים יגרום לאנשים להתרחק מהארגון , כי הם חושבים בצורה שמאלנית, והם הרי טועים מאד ,כי כל יהודי שפוי מסכים עם זה ב"לב" , ורואה דוגמא שאפשר גם להגיד את זה ושזה בסדר, ושהוא לא היחיד שחושב ככה

רק הם מסוגלים לחשוב שזה רעיון רע , אז כמובן, שועוד איך זה יכול להועיל לפרסם את הימין האמיתי

לא חיובי :

אתם באמת מאמינים שהם לא יתחילו לשקר באיזה שלב ? להמציא עלילות ? 
הם כן ... זה מה שהשמאלנים יודעים לעשות הכי טוב

הרב בנימין זאב כהנא זצ"ל הי"ד( הבן של ) אמר פעם משהו מעניין על זה , שזה כמו שהם עושים נגד הדתיים בכלל , אין להם את היכולת המנטלית להתווכח עם דתיים, כי הדתיים יאכלו אותם בלי מלח ,אז במקום זה הם מנסים לעשות דה ליגיטמציה לדתיים בכלל ולחרדים בפרט על ידי כינוים כגון "פרימטיבים" "חשוכים " "ימי הביניים" וכו' , הם רוצים  שהמסר הזה יחדור לנוער לראש , שזה מה שדתיים,ככה שלא יתקרבו אליהם ולא ינסו להכנס איתם לשיחה ,כדי שמלכתחילה לא יושפעו מהדתיים , וככה הם לא יצתרכו להתעמת עם הדתיים מלכתחילה
כמו כן הם מנסים כך לגרום לנו לרגשות אשם, לשנאה עצמית, כדי שאנחנו נרגיש שאנחנו באמת פרימטיבים, באמת חשוכים, הם רוצים שנתבייש במה שאנחנו (למרות שהם אלה שבאמת אמורים להתבייש )
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
עוזרים.
קודם כל אנו מקבלים פרסום לטוב או לרע העיקר השם מתפשט.
לגבי טוב ורע:
לתווך הקרוב זה אולי "מזיק" אבל לשקר אין רגליים והאמת תמיד מתגלה בסופו של דבר וכשהרבה אנשים נפלו לשקר והאמת מתגלה אז הסחף לאמת הרבה יותר גדול.
אני חושב שכל אותם אנשים שמשמיצים אותנו רק נותנים פרסום וזה לא משנה אם זה טוב או רע העיקר השר מתחיל לחלחל בקרה הציבור היהודי.

הרב כהנא הורחם בידי כל התקשורת הישראלית אבל מה שקרה הכל היה הפוך הוא קיבל הרבה יותר אהדה בעם.
צה"ל היה מארגן יום נגד כהנא אבל כהנא עדיין היה נערץ בקרב העם,התקשורת השמציה את הרב והרב קיבל יותר הערצה.
את ההגדרות של טוב ורע נשאיר לקב"ה ובקיצור כל עוד אנחנו עם האמת ואנשים מפיצים עלינו שקרים זה לא אמור לעניין אותנו כי לנו יש אמת ואם אנחנו עם האמת אז הקב"ה יעזור.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
לדעתי הם בעיקר מחזקים את דעותיהם של האנשים שצופים בהם ולא משנה אותם
את השאר זה לא ממש מעניין
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רוב האנשים יודעים היום כי התשקורת היא כלי משחית בידי השלטון הגזעני רודף הבצע והשלמונים.
אנשים יודעים שמה שאומרים בעיתון זה בדיוק הפוך.
או שלפחות זהו החלום הורוד שלי... :love:
חחחחחח איך עשית את זה שהסמייל הופך ללב?
[gif[/img]

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
חחחחחח איך עשית את זה שהסמייל הופך ללב?

" :love:"
זה נמצא בלחצן "[עוד]" מצד שמאל של הסמיילי הזה: O0 בעריכת ההודעות.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אה אוקיי
[gif[/img]