כתב נושא: יש לי רעיון מצויין -שתי ציפורים במכה אחת  (נקרא 8037 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון מצויין -שתי ציפורים במכה אחת
« ב- : אוקטובר 14, 2008, 17:18:20 »
הרי ידוע לכם שהשמאלנים מארגנים אוטובוסים לעכו כדי לקנות מערבים ולעזור להם לאחר החרם(לא שזה יעזור להם) אז יש לי הצעה שכל אחד יסע לעכו יקנה הרבה ורק מהיהודים ילבש חולצה של כך ביחד עם האתר שלנו וכך גפ נעזור ליהודים הנאמניםלאחר המשבר הקשה שהם עברו וגם נראה לעלובי הנפש מהשמאל שלא רק הם יודעים לקנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
העיקר חולצה שבה מוזכר הרב כהנא זצ"ל חיים בן פסח ותנועתינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתי ציפורים במכה אחת !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
אבל אפשר גם לעשות 3 ציפורים במכה אחת עם נרביץ גם למרצחים הערבים הנאצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 14, 2008, 17:38:06 »
הרי ידוע לכם שהשמאלנים מארגנים אוטובוסים לעכו כדי לקנות מערבים ולעזור להם לאחר החרם(לא שזה יעזור להם) אז יש לי הצעה שכל אחד יסע לעכו יקנה הרבה ורק מהיהודים ילבש חולצה של כך ביחד עם האתר שלנו וכך גפ נעזור ליהודים הנאמניםלאחר המשבר הקשה שהם עברו וגם נראה לעלובי הנפש מהשמאל שלא רק הם יודעים לקנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
העיקר חולצה שבה מוזכר הרב כהנא זצ"ל חיים בן פסח ותנועתינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתי ציפורים במכה אחת !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
אבל אפשר גם לעשות 3 ציפורים במכה אחת עם נרביץ גם למרצחים הערבים הנאצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוזמה מבורכת אחינו.  לצערי אני עכשיו בחו"ל, ולא בביתי שזה ליד חדרה(40 דקות מעכו). מה גם יש לי קרובי משפחה שם.

עם ישראל תמכו בתושבי עכו הגיבורים והאמיצים שסילקו "מבתיהם" בשכונות היהודיות את הכובש הערבי.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 14, 2008, 17:55:30 »
יישר כוח, גם לא יזיק לנו לתלות בעכו כמה מודעות שבהם כתוב הכל על התנועה שלנו...

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:09:28 »
רעיון מצוין כל הכבוד

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בהחלט יוזמה-מבורכת
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:19:40 »
בס"ד

אבל אם תלבשו חולצה של כ"ך המשטרע תעצור-אותכם  בעוון "תמיכה בארגון-טרור">:( ולעומת-זאת לערבים מותר להניף דגלי חמאס ואש"ף >:(
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:24:21 »
לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל עוצרים מניפי דגלי חמאס ואש"ף על ימין ועל שמאל.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:30:49 »
לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל עוצרים מניפי דגלי חמאס ואש"ף על ימין ועל שמאל.

אתה שקרן מגעיל ודוחה. רק אל תשקר שונא ישראל מניאק!

הנה לך הוכחת וידאו מצולמת , איך שהערבים ימח שמם והחכים שלהם קוראים להשמדת ישראל והעם היהודי בתוך מדינת ישראל.

http://www.youtube.com/watch?v=5CpUU1vHHjw&eurl=http://www.agenda.co.il/86/forum/page2/

איזה שקרן אתה , לא יאומן!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2008, 18:32:00 על ידי יהודי הררי »

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:31:47 »
אה, סרטון ביוטיוב. כמובן. הרי יוטיוב זה אפילו הוכחה קבילה בבימ"ש.

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:35:08 »

תמחקו ל---- הזה את החשבון בפורום אם אין לו מה להגיד בתגובה להסתה שלו.

אפילו הוכחה מצולמת הוא לא מוכן לקבל כהוכחה הבן עוולה הזה.

לך מהפורום אם אין לך מה לומר.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2008, 20:38:34 על ידי גור-אריה »

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:36:09 »
חחחח עלק עוצרים ערבושים שמניפים דגלי חמאס ואש"ף חי בסרט
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2008, 18:44:33 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ודרך-אגב
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:39:20 »
בס"ד

א.ק  כ"ך זה לא "ארגון-טרור" מעולם לא הוכח שמישהו מחברי התנועה רצח ערבים גם לא ברוך גולדשטיין זצוק"ל-הי"ד...סתם רק שתדע

מנותק idani18

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:49:10 »
תמחקו לבן זונה הזה את החשבון בפורום אם אין לו מה להגיד בתגובה להסתה שלו.

אפילו הוכחה מצולמת הוא לא מוכן לקבל כהוכחה הבן עוולה הזה.

לך תזדיין מהפורום אם אין לך מה לומר.

אין צורך לרדת לרמה כזאת של קללות תהיו מתורבתים כלפיי כולם

במקום לקלל אותו תסביר לו שהוא טועה במה שהוא אומר ותוכיח את דבריך ,זה יותר קשה אך יעיל יותר
וכן תומכי צדק בארץ מתנכלים להם יותר מלתומכי טרור

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 14, 2008, 18:58:39 »

אין צורך לרדת לרמה כזאת של קללות תהיו מתורבתים כלפיי כולם

במקום לקלל אותו תסביר לו שהוא טועה במה שהוא אומר ותוכיח את דבריך ,זה יותר קשה אך יעיל יותר
וכן תומכי צדק בארץ מתנכלים להם יותר מלתומכי טרור

ניסיתי בכל כוחי להתעפק , ולא לרדת לדיון רחוב.
אך החולה נפש הזה לא מסוגל לקבל אפילו הוכחה מצולמת, אז אין פה דיון אפילו. הוא נמצא פה כדי להסית.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2008, 18:59:13 על ידי יהודי הררי »

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 14, 2008, 19:43:48 »
כשתהיה שופט בבית משפט נדבר . בעצם לא נדבר כי המצב יהיה ממש גרוע אם תהיה שופט.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 14, 2008, 20:03:49 »
ניסיתי בכל כוחי להתעפק , ולא לרדת לדיון רחוב.
אך החולה נפש הזה לא מסוגל לקבל אפילו הוכחה מצולמת, אז אין פה דיון אפילו. הוא נמצא פה כדי להסית.
להתאפק
הגיע זמנו והוא התעייף, הוא לא יטריד אותך בתקופה הקרובה...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 15, 2008, 01:25:51 »
אתה שקרן מגעיל ודוחה. רק אל תשקר שונא ישראל מניאק!

הנה לך הוכחת וידאו מצולמת , איך שהערבים ימח שמם והחכים שלהם קוראים להשמדת ישראל והעם היהודי בתוך מדינת ישראל.

http://www.youtube.com/watch?v=5CpUU1vHHjw&eurl=http://www.agenda.co.il/86/forum/page2/

איזה שקרן אתה , לא יאומן!

אני לא ראיתי שם דגלי חמאס...
גם לא דיגלי אש''ף..
רק דיגלי הרשות הפלסטינית...
לפחות אל תשקר...
ואתה לא צועק לפעמים מוות לערבים? עוצרים אותך על זה?
לא...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 15, 2008, 04:06:22 »
בס"ד

א.ק  כ"ך זה לא "ארגון-טרור" מעולם לא הוכח שמישהו מחברי התנועה רצח ערבים גם לא ברוך גולדשטיין זצוק"ל-הי"ד...סתם רק שתדע
מז"א לא הוכח שברוך גולדשטיין הרג ערבים??
הרי זה ידוע לכולם מה היה!
אז איך זה לא הוכח?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בהחלט יוזמה-מבורכת
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 15, 2008, 06:31:20 »
בס"ד

אבל אם תלבשו חולצה של כ"ך המשטרע תעצור-אותכם  בעוון "תמיכה בארגון-טרור">:( ולעומת-זאת לערבים מותר להניף דגלי חמאס ואש"ף >:(
המשטרה תעצור אותנו ואז נוריד את החולצות וכשהיא תלך נשים עוד פעם את החולצה
אבל בגלל שבארץ אין לנו עדיין סניפים ורק בארה"ב התנועה היא מאורגנת ובארץ לא אז יהיה קשה לארגן כזה דבר!!!!!!!!!!!
ההצעה שלי שכל אחד יעשה זאת בנפרד
« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2008, 06:31:59 על ידי arabhater »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 15, 2008, 07:48:05 »
בס"ד

לא הוכח שברוך גולדשטיין הי"ד עשה זאת כפעיל-כ"ך...

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 15, 2008, 08:42:45 »
יהודי הררי - אחי למה להגזים , מי אמר שהוא שונא ישראל ?

א.ק - תשמע ... אם הבתים של המחבלים הערבים שמו דגלי חמאס להתריס , ולא עשו להם כלום על זה , במזרח ירושלים , זה אומר משהו (וכשבירושלים בעל חנות שם חולצה של כ"ך , מיידית סגרו לו את העסק !!!!!)

אם נתנו לחמאס להבחר לנציגי רשות של ירושלים עם כל המערכת תעמולה שיש שם... זה אומר משהו

יותר מזה ... אם תסתכל טוב טוב על איך הערבים במזרח ירושלים התחילו להתלבש בשנתיים האחרונות, ומה מסתובב שם בדיוק ... אתה תראה שרוב הצעירים הולכים עם כאפיות של זרקאווי  , כמעט כל וידאו שאל קעידה מוציא מעיראק , אתה יכול למצוא שם עותק אורגנלי  ,ככה שלהרים דגל של חמאס קטן עליהם ,ובכל זאת לא עוצרים שם כל נער שמתעסק בדברים האלה

לעומת זאת , כשהרב בנימין כהנא זצ"ל הי"ד רצה להקים מרכז תורני כהניסטי בירושלים , תוך דקה המשטרה סגרה את המקום בגלל כביכול "הסתה" שיש שם
כשרצו להקים בתפוח כמדומני מוזיאון לפעולות כהנא עם בית כנסת , כולל מבנה מרשים והכנסת ספר תורה עם מאות משתתפים ....לא רק שסגרו את המקום , אלא גם הרסו אותו ,רק משום שהוא שייך לכהניסטים , בצו ממשלתי
כשיקותיאל בן יעקב עשה אתר משאל עם עם השאלה  מה אתה מעדיף שיגרשו יהודים מביתם בשביל "שלום" או לגרש את הערבים מהארץ ,ואשכרה הצביעו אלפי אנשים בעד האופציה שלא חיבבה כל כך הממשלה , ניסו להציק לו אין סוף פעמים בבתי משפט

קיצר , לכהניזם הם מתייחסים (שלא בצדק) כטרור מהלך על שתיים .... בעוד שראאד סלאח יכול לעשות כנס המוני באום אל פאחם , לקרוא בו להשמדת המדינה ,להתרים כספים לטרור פלשתיני ו"לצאת מזה"

את נועם פדרמן דחפו לכלא לחצי שנה , בצו מעצר מנהלי , בלי משפט, בלי דין ,בלי דיין , אך ורק כי הוא עיצבן את השב"כ

אבל לטפל בתנועות מוסלמיות שמעודדות ומארגנות טרור ,זה לא , זה כבר מוגזם

לטפל בחיזאב אל תאחריר שמשתלטים על המשמרות בהר הבית (ולמי שלא יודע , מדובר בארגון טרור כלל עולמי ,כגון אל קעידה , שמאמין בפעולות פתע ענקיות, להבדיל מאל קעידה ) זה לא עושים , אבל לסגור בית כנסת כהניסטי זה הממשלה עושה

לטפל בתנועת החמאס שעושים בחירות בתוך ירושלים,זה לא עשו , אבל שאנשים יבואו לשמוע קצת דברי תורה מפי כהניסטים זה כבר מוגזם

קיצר ... תחליט בעצמך
« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2008, 08:43:30 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 15, 2008, 11:30:47 »
מצטער על השפה הגסה.  פשוט הבאתי פה הוכחה ניצחת לכך שהערבים והחכים שלהם תומכים ברצח יהודים.
איך בן אדם בר דעת יכול להתכחש לזה?

להסתה הערבית והסמולנית אין שום גבולות.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #21 ב- : אוקטובר 15, 2008, 14:44:39 »
כלימה, בושה וחרפה מה שהולך בדיון הזה, תגובות של חמומי מוח.
א. מומלץ לכולכם, כולל המשמיצים והמושמצים ללכת מיד לבית השימוש הקרוב, לקחת סבון ולשטוף היטב את לשונכם.
ב. Youtube, היא לא הוכחה קבילה, ואף פעם לא תהיה זה בדיוק כמו לקחת סרטון של "בצלם" ולהגיד:" הנה תראו מה המתנחלים מעללים!", בסרטונים מסוג זה ישנה בעיה אחת, שהכל יכול להיות מאורגן על מנת להפליל אדם, דהיינו מפוברק.
ג. אני פונה למנהלים לנעול דיון זה וגם להאלקשי, שבצער רב אני מודיע לו שהוא שוכח את חובתו בפורום - לסגור אשכולות חסרי תכלית שמדרדרים לדיון בעל מנת משכל השואפת ל-0 ולא רק חסימת אנשים.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : אוקטובר 15, 2008, 14:57:09 »
אני בכלל לא מבין איך בני אדם בריאים בשכל ובפרט א.ק יכולים להתווכח עם עובדות מישהו יכול להסביר לי?חח

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #23 ב- : אוקטובר 15, 2008, 16:50:26 »
כלימה, בושה וחרפה מה שהולך בדיון הזה, תגובות של חמומי מוח.
א. מומלץ לכולכם, כולל המשמיצים והמושמצים ללכת מיד לבית השימוש הקרוב, לקחת סבון ולשטוף היטב את לשונכם.
ב. Youtube, היא לא הוכחה קבילה, ואף פעם לא תהיה זה בדיוק כמו לקחת סרטון של "בצלם" ולהגיד:" הנה תראו מה המתנחלים מעללים!", בסרטונים מסוג זה ישנה בעיה אחת, שהכל יכול להיות מאורגן על מנת להפליל אדם, דהיינו מפוברק.
ג. אני פונה למנהלים לנעול דיון זה וגם להאלקשי, שבצער רב אני מודיע לו שהוא שוכח את חובתו בפורום - לסגור אשכולות חסרי תכלית שמדרדרים לדיון בעל מנת משכל השואפת ל-0 ולא רק חסימת אנשים.

לא זכור לי אי פעם שהצדקתי את 'בצלם'; הנתונים האמיתיים, של צה"ל, שידועים לכל ומפורסמים מדי שנה, מדברים בעד עצמם.
כמו-כן, לא זכור לי שקיללתי מישהו או שהשתמשתי בשפה לא נאותה, או באופן כללי שהגבתי שלא לעניין.
יתר על כן: אף על פי שהגבתי לעניין, לא זכיתי לתגובות נאותות.

צדק, מישהו?

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #24 ב- : אוקטובר 15, 2008, 16:51:44 »
יהודי הררי - אחי למה להגזים , מי אמר שהוא שונא ישראל ?

א.ק - תשמע ... אם הבתים של המחבלים הערבים שמו דגלי חמאס להתריס , ולא עשו להם כלום על זה , במזרח ירושלים , זה אומר משהו (וכשבירושלים בעל חנות שם חולצה של כ"ך , מיידית סגרו לו את העסק !!!!!)

אם נתנו לחמאס להבחר לנציגי רשות של ירושלים עם כל המערכת תעמולה שיש שם... זה אומר משהו

יותר מזה ... אם תסתכל טוב טוב על איך הערבים במזרח ירושלים התחילו להתלבש בשנתיים האחרונות, ומה מסתובב שם בדיוק ... אתה תראה שרוב הצעירים הולכים עם כאפיות של זרקאווי  , כמעט כל וידאו שאל קעידה מוציא מעיראק , אתה יכול למצוא שם עותק אורגנלי  ,ככה שלהרים דגל של חמאס קטן עליהם ,ובכל זאת לא עוצרים שם כל נער שמתעסק בדברים האלה

לעומת זאת , כשהרב בנימין כהנא זצ"ל הי"ד רצה להקים מרכז תורני כהניסטי בירושלים , תוך דקה המשטרה סגרה את המקום בגלל כביכול "הסתה" שיש שם
כשרצו להקים בתפוח כמדומני מוזיאון לפעולות כהנא עם בית כנסת , כולל מבנה מרשים והכנסת ספר תורה עם מאות משתתפים ....לא רק שסגרו את המקום , אלא גם הרסו אותו ,רק משום שהוא שייך לכהניסטים , בצו ממשלתי
כשיקותיאל בן יעקב עשה אתר משאל עם עם השאלה  מה אתה מעדיף שיגרשו יהודים מביתם בשביל "שלום" או לגרש את הערבים מהארץ ,ואשכרה הצביעו אלפי אנשים בעד האופציה שלא חיבבה כל כך הממשלה , ניסו להציק לו אין סוף פעמים בבתי משפט

קיצר , לכהניזם הם מתייחסים (שלא בצדק) כטרור מהלך על שתיים .... בעוד שראאד סלאח יכול לעשות כנס המוני באום אל פאחם , לקרוא בו להשמדת המדינה ,להתרים כספים לטרור פלשתיני ו"לצאת מזה"

את נועם פדרמן דחפו לכלא לחצי שנה , בצו מעצר מנהלי , בלי משפט, בלי דין ,בלי דיין , אך ורק כי הוא עיצבן את השב"כ

אבל לטפל בתנועות מוסלמיות שמעודדות ומארגנות טרור ,זה לא , זה כבר מוגזם

לטפל בחיזאב אל תאחריר שמשתלטים על המשמרות בהר הבית (ולמי שלא יודע , מדובר בארגון טרור כלל עולמי ,כגון אל קעידה , שמאמין בפעולות פתע ענקיות, להבדיל מאל קעידה ) זה לא עושים , אבל לסגור בית כנסת כהניסטי זה הממשלה עושה

לטפל בתנועת החמאס שעושים בחירות בתוך ירושלים,זה לא עשו , אבל שאנשים יבואו לשמוע קצת דברי תורה מפי כהניסטים זה כבר מוגזם

קיצר ... תחליט בעצמך

לא זכור לי שהצדקתי את חמאס או את המפגרים שמניפים את הדגלים שלהם, אבל אין לזה שום קשר, ולו הקלוש ביותר, לדעתי על תנועת כ"ך. זהו לא ארגון טרור, אלא תנועה בלתי-חוקית. ובמשאל עם אינטרנטי אפשר לזייף תוצאות בקלות - מה גם שאין צורך לזייף תוצאות כשהשאלה מנוסחת בצורה מגמתית להחריד.

אוקיי, בוא אני אשאל אותך שאלה. מה אתה מעדיף מבין שתי האופציות הבאות:
1. סכסוך דם שלא נגמר בינינו ובין האיסלאם כולו, שיגרום בסופו של דבר להרג המוני משני הצדדים.
2. שלום.

נו, מה התשובה?

והתשובה היא, כמובן: זה תלוי במחיר. המחיר שמר יקותיאל ניסה להציג הוא לא המחיר האמיתי ולא מתקרב אליו; ויתור על שטחים לא יוביל לשלום.

אבל הפואנטה היא, בכל מקרה, לבקר קודם כל את עצמך ולא את הסובבים אותך, ולא להשתמש בפעולות שלהם כהצדקה לפעולות שלך. אתה באמת רוצה לתת לחמאס להכתיב את ההתנהגות שלך?
« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2008, 16:55:26 על ידי א.ק »